Νέα

Το πιο παλιό ενεργό μέλος του Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λειπει κ ο pitsilistis..και αλλα εκλεκτα μελοι που ενημερωναν σε συνεχη βαση για οσους θυμουνται..!
o Pitsilistis δεν εξαφανιστηκε, απλα αποσυρθηκε, και τωρα μπαινει καπου καπου σαν επισκεπτης.....

ossa125

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
1
o Pitsilistis δεν εξαφανιστηκε, απλα αποσυρθηκε, και τωρα μπαινει καπου καπου σαν επισκεπτης.....
Λευτεράκη μου ,αγγελούδι μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω :2funny:!Καρδουλίνι μου πόσο σ αγαπάω :rose:!Ελα να σε παρω λίγο στην αγκαλιά μου να σε κάνω νταχτιρντί στα γόνατά μου, ψυχούλα μου :happy: :headbaning2:.Δεν υπάρχει πιο καλό και πιο ευαισθητο παιδάκι από σένα :spam: :spam: :rockon:
warnban.gif
 [/color[/URL]]

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
7-1-2007

απο τους παλιοτερους κι εγω. Μεχρι πριν λιγα χρονια ειχα και τα μαιλς με τα οποια ενημερωθηκαμε για αλλαγη της καταληξης της διεθυνσης της ιστοσελιδας.
Καποτε συνεληφθησαν και οι μοντερατορς της σελιδας και τελικα αφαιθηκαν ελευθεροι, ενας απο τους 3 αποσυρθηκε τοτε για προσωπικους λογους.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Λευτεράκη μου ,αγγελούδι μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω :2funny:!Καρδουλίνι μου πόσο σ αγαπάω :rose:!Ελα να σε παρω λίγο στην αγκαλιά μου να σε κάνω νταχτιρντί στα γόνατά μου, ψυχούλα μου :happy: :headbaning2:.Δεν υπάρχει πιο καλό και πιο ευαισθητο παιδάκι από σένα :spam: :spam: :rockon:

Ο μαχμουντ ο κουρδος αγωνιστης που ειναι τυπε;;;;;

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πουστρογρια, που ηθελες να μου το παιξεις και Αγγλομαθης. Μπαμπινιωτη του κωλου, πηγαινε εκει στα πουστρονηματα που τριβεσαι συνεχεια μπας και βρεις κανενα να στον σφυριξει, μιας και αυτος ειναι ο σκοπος σου. Πουστρα ε πουστρα.... Για αλλαξοκωλιες πουστρα ουτε να το σκεφτεις. Στην ηλικία που εισαι δεν σου σηκωνεται ουτε με τους γερανους που εχουν στο Ικόνιο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.913
Πόντοι
606
το πρωτο μου νικ,λαλακουκακις,πρεπει να ηταν καπου το 2006.
μετα το εδωσα του lalak και η συνεχεια λιγο πολυ γνωστη..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Είναι αλήθεια αυτα εγγραφε ο πορνομεταναστης σε μια ιστοσελιδα του για εναν πυρφορο?

Παλιο μέλος του σιτε μη ενεργο ενεργο πλεον που δεν μπορουσε να βρει γκομενα (δεν ειναι ο μονος) και οταν τελικα βρηκα την παντρευτηκε και αποσυρθηκε απο εδω?

Ισχυει αυτη η ιστορια ?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Ημερομηνία εγγραφής: 09/10/05, 17:05

Συνημμένα

• 1e.JPG
    1e.JPG
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 32

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο τσεγιεν ειναι φιλος και ειμαι το πρωτο μελος που γνωρισε στο μπου  :hi:
Δεν τον ηξερα αλλα θυμαμαι οτι παντα εγραφε κριτικες.Συγκεκριμενα οταν αναφεροταν στον  :coolcondom: εγραφε ο μικρος τσεγιεν.

:2funny: :2funny:

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είναι αλήθεια αυτα εγγραφε ο πορνομεταναστης σε μια ιστοσελιδα του για εναν πυρφορο?

Παλιο μέλος του σιτε μη ενεργο ενεργο πλεον που δεν μπορουσε να βρει γκομενα (δεν ειναι ο μονος) και οταν τελικα βρηκα την παντρευτηκε και αποσυρθηκε απο εδω?

Ισχυει αυτη η ιστορια ?
Εν μερη...  Οχι ομως για "εναν πυρφορο" αλλα για τον "Πυρφόρο".
Ηταν λοιπον ενας τυπος τον οποιο ειχα μαλιστα δει και σε φωτο, και δεν μπορω να πω οτι ητανε ασχημος. Αυτος λοιπον χρησιμοποιουσε το ψευδονυμο Πυρφόρος, που αν θυμαμαι καλα ετσι αποκαλουσαν οι Σπαρτιατες καποιον μαχιμο ιερεα η κατι τετοιο.
Ο τυπος λοιπον ειχε εκμυστηρευτει καπου, οτι σπουδαζε στην Ανατολικη Γερμανια καπου το 1988 για 3-4 χρονια και δεν καταφερει να βγαλει γκομενα.
Συγνωμη αλλα αυτο το πραγμα δεν γινεται... Ξερω ατομα που σπουδαζανε την εποχη αυτη σε Ανατολικη Γερμανια και Πολωνια τα οποια μπαινανε στον γυναικειο φοιτητικο ξενωνα και απλα ανοιγανε πορτες. Ετσι λοιπον το ψευδονυμο "Πυρφόρος" εγινε συνωνυμο του αγαμητου και διαδωθηκε σε ολο το σάιτ. Μετα απο ολο αυτο το σκηνικο ο τυπος εξαφανιστηκε....

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
30/09/05, 13:01

Ρε πως πέρασαν τα χρόνια

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δεν τον ηξερα αλλα θυμαμαι οτι παντα εγραφε κριτικες.Συγκεκριμενα οταν αναφεροταν στον  :coolcondom: εγραφε ο μικρος τσεγιεν.

:2funny: :2funny:

Έχει πάει δίπλα, όπως και άλλα παλαιά μέλη. Νομίζω ότι είχε πάρει το μάτι μου και τον πιτσιλιστή.
Προσφάτως και η Εύα30

Συνημμένα

• cheyenne.jpg
    cheyenne.jpg
    145,1 KB · Εμφανίσεις: 59

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like