alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
οχι.Γιατί δεν είναι ενοχλητικό και τριτοκοσμικό;
οχι.Γιατί δεν είναι ενοχλητικό και τριτοκοσμικό;
πανω στη σουβλα ειναι ενα πλασματακι ελαχιστων μηνων....
αν ητανε μωρο ανθρωπου θα του φορουσες σκουφακια με κορδελακια και θα το ειχες στα πουπουλα.
Αθελα σου δινεις το ιδανικο παραδειγμα της υποκρισιας των ευαισθητων-εναλλακτικων βαλε μεσα: ζωοφιλοι, χορτοφαγοι, γιογκηδες, ρεικιανοι, ομοιοπαθητικοι, ηθοποιοι, αριστεροι κ.α.ΣΥΜΦΩΝΩ....Ειναι πολυ βαρβαρο το θεαμα να βλεπεις το ζωο ολοκληρο να γυριζει για να μπεκρουλιασουν ολοι γυρω απο αυτο...οταν μαλιστα ξερεις οτι πανω στη σουβλα ειναι ενα πλασματακι ελαχιστων μηνων....αν ητανε μωρο ανθρωπου θα του φορουσες σκουφακια με κορδελακια και θα το ειχες στα πουπουλα..
εχω ταισει αρνακι με μπουκαλι...μου το χαρισε ενας βοσκος οταν εμενα σε εξοχικο...δυστυχως μου πεθανε γιατι λυθηκε κι εφαγε φρεσκο χορταρι
:S
http://[URL unfurl="true"]www.alphatv.gr/sites/tv/files/news-article/zoi_13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και τρως όλο σου το φαγητό με μια μπουκιά... Απαπαπα...
Δε θα ειχα προβλημα να φαω ανθρωπο σουβλιστο αν ηταν υγιεινομικα ελεγμενος
κατι σε τζουλια νοβα ας πουμεΔε θα ειχα προβλημα να φαω ανθρωπο σουβλιστο αν ηταν υγιεινομικα ελεγμενος
κατι σε τζουλια νοβα ας πουμε
δεν ειναι ντοπιο ομως, τρως εισαγομενο κρεας?Καλά αυτή τη σούβλιζα κι εγώ...
Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου που όπως είναι γνωστό λατρεύει τα ζώα, προσπαθεί να μας αποτρέψει από το να φάμε κρέας.
Φωτογραφήθηκε λοιπόν, με μικρά αρνιά κι έγραψε στο προφίλ της: «Αυτό το Πάσχα να είστε καλοί και διακριτικοί. Μην τρώτε μωρά.»
Η Τόνια να σημειώσουμε είναι vegeterian και φυσικά δεν τρώει κρέας όχι μόνο γιατί δεν της αρέσει το κρέας αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που πηγάζει από την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα.
(Στο δρομο του Συλβιο και η Τωνια...)
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=242398[/img[/URL]]
Πηγη: zougla.gr
[/quote]
δεν τρώει κρέας... το γλύφει ωμό...
δεν ειναι ντοπιο ομως, τρως εισαγομενο κρεας?
Αν οι προγονοι μας ( πχ νεατερνταλ ) δεν ετρωγαν κρεας θα ηταν απλες μαιμουδες και δε θα μεγαλωνε ποτε ο εγκεφαλος τους και δε θα ηταν εξυπνοι,
Το ξερουν αυτο οι χορτοφαγοι ?
Ξερουν ποσο μεγαλο ρολο επαιξε η διατροφη στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους.οσοι το παιζουν τωρα χορτοφαγοι.
Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου που όπως είναι γνωστό λατρεύει τα ζώα, προσπαθεί να μας αποτρέψει από το να φάμε κρέας.
Φωτογραφήθηκε λοιπόν, με μικρά αρνιά κι έγραψε στο προφίλ της: «Αυτό το Πάσχα να είστε καλοί και διακριτικοί. Μην τρώτε μωρά.»
Η Τόνια να σημειώσουμε είναι vegeterian και φυσικά δεν τρώει κρέας όχι μόνο γιατί δεν της αρέσει το κρέας αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που πηγάζει από την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα.
(Στο δρομο του Συλβιο και η Τωνια...)
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=242398[/img[/URL]]
Πηγη: zougla.gr
[/quote] Μπράβο Τώνια ! εκπολιτίστικε στο εξωτερικό
O thiseas νομίζει προσέγγισε το ζήτημα πιο σφαιρικά από όλους και μπράβο του. Το θέμα έχει πολλές πλευρές. Δυστυχώς ο καθένας από εσάς το βλέπει από τη μεριά του.Αθελα σου δινεις το ιδανικο παραδειγμα της υποκρισιας των ευαισθητων-εναλλακτικων βαλε μεσα: ζωοφιλοι, χορτοφαγοι, γιογκηδες, ρεικιανοι, ομοιοπαθητικοι, ηθοποιοι, αριστεροι κ.α.
Βαρβαρο ειναι το θεαμα του σουβλισματος ε? αλλα το να τρως κρεας δεν ειναι βαρβαρο? αν βλεπεις το φιλετο στο πιατο νομιζεις το κοψανε απο κανα δεντρο. Η το αλλο που τα ζωα υποφερουν αλλα τα φυτα δεν υποφερουν οποτε αν ειμαστε χορτοφαγοι ειναι οκ.
Αλλα το καλυτερο που λες ειναι οτι σου χαρισανε το αρνακι και το αφησες να ψοφησει. Σκεψου να ηταν μωρακι που λες και εσυ με τα φιογκακια και τις κορδελιτσες του και να στο ειχανε δωσει να το φροντισεις. Δολοφονια εξ αμελειας λεγεται και το στερησες και απο τους οπαδους του οβελια. Τελοσπαντων υπερβαλω λιγο για να υπογραμμισω καποια πραγματα αλλα η ουσια ειναι οτι ολο αυτο το εναλλακτικο κοπαδι που διαθετει ευαισθησια και ενσυναισθηση και δεν συμμαζευεται, ειναι κατα τη γνωμη μου σαν να βλεπει τη μιση εικονα αυτη που το βολευει.
Μην το παιρνεις προσωπικα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου για ολη αυτη την κατηγορια ανθρωπων που αναφερω στην οποια ενδεχομενως να μην ανηκεις αλλα απο αυτα που γραφεις δειχνει να την συμμεριζεσαι.