Νέα

Το παράλογο φαινόμενο των Mgtow και των incels

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.802
Like
14.548
Πόντοι
3.656
Αυτηνής καλά της κάνανε,αφού έδωσε ψευδή στοιχεία !!!
αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ΣΩΣΤΗ την ποινή που της επιβλήθηκε, σε σχέση με τον Κίνδυνο καταστροφής του τύπου; τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά και θεωρείς πως έχουν την ίδια βαρύτητα;
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.705
Κριτικές
1
Like
4.485
Πόντοι
1.706
Λάρισα: 25χρονη κατηγόρησε ψεύτικα φίλο της ότι ασέλγησε στην κόρη της



Ο 53χρονος «είχε αρνηθεί να μπει εγγυητής» στην αγορά ηλεκτρικών ειδών για το σπίτι της​


Σε φυλάκιση δύο ετών καταδίκασε την Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας μία 25χρονη Λαρισαία, η οποία από κατήγορος βρέθηκε κατηγορούμενη -και μάλιστα κρίθηκε τελικά ένοχη- καθώς φέρεται να έδωσε ψεύτικη καταγγελία σε βάρος του 53χρονου φίλου της.


Η 25χρονη -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- τον Ιανουάριο του 2015, μεταφέροντας όσα είπε η κόρη της στη γιαγιά της, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ότι ο 53χρονος άνδρας, με τον οποίο η ίδια διατηρούσε απλά φιλική σχέση, ασέλγησε στην 5χρονη κόρη της στο μπάνιο του σπιτιού της, όσο εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα.

Ο 53χρονος, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με την 25χρονη, φέρεται να επιθυμούσε να την παντρευτεί, ενώ με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα της 25χρονης φέρεται πως την ενίσχυε τακτικά με μικρά χρηματικά ποσά και μάλιστα πως εξόφλησε και κάποια ενοίκια.


Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η φιλία τους χάλασε όταν ο 53χρονος, εκτιμώντας πως η 25χρονη δεν ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημά του, να προχωρήσει δηλαδή η σχέση τους σε γάμο, «αρνήθηκε να μπει εγγυητής» στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, με τα οποία θα εξόπλιζε το νέο σπίτι της η νεαρή γυναίκα. Έτσι ακολούθησε μετά από λίγο διάστημα η καταγγελία σε βάρος του 53χρονου, περί αποπλάνησης ανηλίκου.


Μια βαρύτατη κατηγορία που απειλούσε τον 53χρονο με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

Μόνο που από τη διερεύνηση της υπόθεσης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας με αμετάκλητο βούλευμά του απάλλαξε τον 53χρονο Λαρισαίο από τις κατηγορίες.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης έγκειται, επίσης, στο γεγονός ότι στην εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο, που ανέτρεψε την αρχική καταγγελία, με έμφαση υπογραμμιζόταν πως «τα όσα υπό τύπον πλαστού σεναρίου ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα και μάλιστα με όχημα-μέσο την ίδια την ανήλικη κόρη της, συνιστούν νοσηρό παράγωγο ωφελιμιστικής επιδίωξης, γεγονός που υποδεικνύει με σαφή μεθόδευση και εν τέλει υποστηρίζει τη δόλια προαίρεσή της».


Έτσι λοιπόν, μετά και την πλήρη ανατροπή των όσων καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, η 25χρονη Λαρισαία από κατήγορος παραπέμφθηκε η ίδια ως κατηγορούμενη σε δίκη την Παρασκευή, όπου καταδικάστηκε μαζί με τη μητέρα της σε ποινές φυλάκισης δύο και ενός έτους αντίστοιχα (με τριετή αναστολή).

Η συνήγορος υπεράσπισης της 25χρονης, σημειώνοντας πως η νεαρή μετέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. όσα η 5χρονη εξιστόρησε στη γιαγιά της, έβαλλε κατά της διαδικασίας που ακολουθήθηκε κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, όταν έγινε η καταγγελία, αλλά και του βουλεύματος, κάνοντας λόγο για «ατυχή στιγμή της δικαιοσύνης». Οι εξηγήσεις ωστόσο που έδωσαν οι δύο κατηγορούμενες, μάνα και γιαγιά, δεν έπεισαν κατά πως φαίνεται το Δικαστήριο που τις κήρυξε αμφότερες ένοχες.

Κατά την ακροαματική διαδικασία προχθές, πρώτος κατέθεσε ο 53χρονος αναφερόμενος στη σχέση του με την 25χρονη για να τονίσει, μεταξύ άλλων, πως «ήμασταν φίλοι και τη βοηθούσα οικονομικά όταν μου το ζητούσε, της έχω πληρώσει και ενοίκια» και πως «πήγαινα στο σπίτι της όταν εκείνη μου τηλεφωνούσε».

Σε ερώτηση της Προέδρου γιατί η 25χρονη να τα καταγγείλει αυτά, ο 53χρονος τόνισε πως «δεν ξέρω, ποτέ δεν πείραξα το παιδί, αυτά που κατέθεσε ήταν ψέματα».

Πρόσθεσε επίσης πως «η σχέση μας χάλασε όταν μου ζήτησε να μπω εγγυητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών για να αγοράσει είδη αξίας 1.500 ευρώ και αρνήθηκα. Μου είπε "θα μου το πληρώσεις αυτό" και μετά έμαθα για την καταγγελία» στην Αστυνομία.

Διευκρίνισε μάλιστα πως «εγώ δεν της ζήτησα ποτέ να κάνουμε έρωτα. Εγώ της ζήτησα αν θέλει να γίνουμε ζευγάρι. Δεν έμεινα ποτέ με το παιδί, δεν θα τολμούσα ποτέ αυτό να το πράξω» δήλωσε ο 53χρονος προσθέτοντας πως ορκίζεται γι’ αυτό.

Στη συνέχεια κατέθεσαν μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας, με την 25χρονη στην απολογία της να σημειώνει με ένταση πως «εγώ μετέφερα αυτά που είπε το παιδί μου, αυτά που εξιστόρησε στη γιαγιά του». «Όποια και αν είναι η απόφασή σας» τόνισε προς του δικαστές «εγώ πιστεύω το παιδί μου. Ακόμη και σήμερα πιστεύω ότι ο αυτός ο άνθρωπος τα έκανε αυτά στο παιδί μου» κατέληξε ενώ, αιτιολογώντας τη σχέση της με τον μεσήλικα άνδρα, αρνήθηκε τον δόλο όπως αρνήθηκε και τις κατηγορίες σε βάρος της.

Η μητέρα της 25χρονης και δεύτερη κατηγορούμενη στην απολογία της, αναφερόμενη στα γεγονότα υπογράμμισε πως «αυτά που έγιναν μου τα είπε το παιδί. Εγώ μεγάλωσα το παιδί, η κόρη μου δούλευε συνέχεια. Από μόνο του μου τα είπε το παιδί».

Ο Εισαγγελέας της έδρας μνημονεύοντας «ως ενδιαφέρον» το σκέλος της εισαγγελικής πρότασης προς το Συμβούλιο ως προς το «νοσηρό παράγωγο ωφελιμιστικής επιδίωξης» πρότεινε να κηρυχθούν ένοχες αμφότερες οι κατηγορούμενες με τη διευκρίνιση να παυτεί η δίωξη εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή και την πάροδο του τριμήνου από την υποβολή της έγκλησης.

«Όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του 53χρονου» τονίστηκε από την Πολιτική Αγωγή «ήταν ψευδή και συκοφαντικά, πρόκειται για μια κατασκευασμένη ιστορία από τις κατηγορούμενες, όπως κρίθηκε και από το αμετάκλητο απαλλακτικό Βούλευμα».

Η συγκατηγορούμενη και γιαγιά της 5χρονης ξεσπούσε σε φωνές και διέκοπτε επί ώρα τη διαδικασία, με την Πρόεδρο να απειλεί με σχηματισμό νέας δικογραφίας. Χρειάστηκε τελικά η παρέμβαση αστυνομικών, προκειμένου η γιαγιά να απομακρυνθεί από την αίθουσα, ενώ δεν υπάκουε ούτε στις επίμονες συστάσεις της κόρης της πως «δεν θα βρούμε το δίκιο μας, αλλά, μη φωνάζεις, ησύχασε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Η υπεράσπιση της 25χρονης αναφερόμενη στη διαδικασία που ακολούθησε κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στο απαλλακτικό Βούλευμα έκανε λόγο για «ατυχή στιγμή της δικαιοσύνης». Τονίζοντας πως η 25χρονη «μητέρα του παιδιού έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, κατήγγειλε αυτό που έμαθε από το παιδί της».

Η υπεράσπιση της γιαγιάς καταφέρθηκε επίσης κατά της διαδικασίας, ζητώντας από το προχθεσινό Δικαστήριο «να διερευνήσει τα στοιχεία της καταγγελίας», προσθέτοντας ότι «δεν υπήρξε ωφελιμίστικη επιδίωξη» και πως «δεν ειπώθηκαν ψέματα» ζητώντας παράλληλα την απαλλαγή της δεύτερης κατηγορουμένης.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας κήρυξε ένοχες τις δύο γυναίκες. Τη μεν 25χρονη για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση, επιβάλλοντας φυλάκιση 2 ετών και χρηματική ποινή 300 ευρώ. Στη δε μητέρα της για ψευδή κατάθεση, επιβάλλοντας φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή 200 ευρώ. Η ποινή επιβλήθηκε με ανασταλτικό χαρακτήρα.
Ντροπη ντροπη ντροπη

Το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις οταν ο αντρας κινδυνεψε με 10+ χρονια στην φυλακη,απιστευτο bulling απο συγκρατουμενους λογω της ιδιοτητας του εγκληματος "βιασμος πενταχρονης", ενω ηδη εχει καταστραφει κοινωνικα και ισως οικονομικα.

Ενω η λεγαμενη βρισκεται εξω με αναστολή, ουτε το ονομα της δεν μαθαμε, και ουτε γατα ουτε ζημιά, απο δω παν κι οι αλλοι.

Να χαιρεστε την δικαιοσυνη σας.
Mgtow η μονη λυση
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.402
Κριτικές
3
Like
2.413
Πόντοι
456
αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ΣΩΣΤΗ την ποινή που της επιβλήθηκε, σε σχέση με τον Κίνδυνο καταστροφής του τύπου; τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά και θεωρείς πως έχουν την ίδια βαρύτητα;
Συμφωνώ με την ποινή,όχι τόσο με όσα περιλαμβάνει.
Τώρα ας αθωωθεί ο άνθρωπος.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.802
Like
14.548
Πόντοι
3.656
Ντροπη ντροπη ντροπη

Το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις οταν ο αντρας κινδυνεψε με 10+ χρονια στην φυλακη,απιστευτο bulling απο συγκρατουμενους λογω της ιδιοτητας του εγκληματος "βιασμος πενταχρονης", ενω ηδη εχει καταστραφει κοινωνικα και ισως οικονομικα.

Ενω η λεγαμενη βρισκεται εξω με αναστολή, ουτε το ονομα της δεν μαθαμε, και ουτε γατα ουτε ζημιά, απο δω παν κι οι αλλοι.

Να χαιρεστε την δικαιοσυνη σας.
Mgtow η μονη λυση
υπάρχει ένα εξαιρετικό βίντεο. Stefan Molyneux - The Story of Your Enslavement. Εξηγεί τα πάντα. Ένα έχω να προσθέσω. Ότι στη φάρμα των Βοοειδών στην οποία βρισκόμαστε. οι ιδιοκτήτες έχουν κάθε συμφέρον να προστατέψουν τις αγελάδες. Θα τους δώσουν γάλα και μοσχαράκια. Όσο για τους ταύρους, οι περισσότεροι ευνουχίζονται και γίνονται κιμάς (πόλεμοι, εργατικά δυστυχήματα). Αυτή είναι η διαφορά μας, για αυτό το λόγο προστατεύουν τις γυναίκες με κάθε κόστος, σε βάρος μας
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
537
Like
791
Πόντοι
86
Ανατροπή σοκ στον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής την κακοποίησε και ζήτησε χρήματα από τη μητέρα




Η πλεκτάνη που έστησε για λίγα ευρώ - Εκμεταλλεύτηκε την άγνοια της μητέρας σε ιατρικά ζητήματα - Αυτή ήταν που κατηγόρησε τον παππού!​


Μία απίστευτη ανατροπή φαίνεται πως συντελείται στην υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και αφορά στα όσα έζησε η 8χρονη από την Ρόδοη οποία τα τελευταία 24ωρα εξεταζόταν εάν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.


Πίσω από την περιπέτεια του μικρού κοριτσιού το οποίο παραμένει σε δομή της Ρόδου και το οποίο εξετάστηκε από γυναικολόγο αλλά και ιατροδικαστή φαίνεται τελικά πως κρύβεται μία ιστορία ενδοοικογενειακής απάτης που δεν την χωρά ο νους, θύμα της οποίας τελικά ήταν η 8χρονη.


Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr όλα έγιναν για ένα ευτελές ποσό της τάξεως των 200 και των 500 ευρώ τα οποία ήθελε συγγενής της μητέρας της 8χρονης να της αποσπάσει.


Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη, της οποίας ο παππούς κατέθεσε ως ύποπτος για την κακοποίησή της, έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα την οποία μάλιστα πιστοποίησαν κατά τις εξετάσεις που έκαναν ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.


Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, «έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη», όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού. Η συγκεκριμένη συγγενής όμως φάνηκε πως δεν είχε αγνές προθέσεις αφού συνέλαβε ένα αποκρουστικό σχέδιο εξαπάτησης της μητέρας έτσι ώστε να της αποσπάσει χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα! Στην συνέχεια φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση. Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της μητέρας, ηλικίας 10 και 12 ετών, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στενοχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επεσήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.


-------------------------------------------------------


'' Φεμινίστρια
19/10/2021, 11:20

Τι; Πως; Δεν ήταν άνδρας εκπρόσωπος της πατριαρχίας ο θύτης; Ααα δεν το πιστεύω! Οι άνδρες φταίνε πάντα για όλα. Κάτω η πατριαρχία. Ζήτω η παράνοια!

Απάντηση

γγ
19/10/2021, 11:14

τι περασε ο παππους αδικα....αντε να βρει το δικιο του....ακομα θα θεωρειτε ενοχος απο μερικους ''
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.705
Κριτικές
1
Like
4.485
Πόντοι
1.706
Απάντηση

γγ
19/10/2021, 11:14

τι περασε ο παππους αδικα....αντε να βρει το δικιο του....ακομα θα θεωρειτε ενοχος απο μερικους ''


Εντονα στιγματισμενος ως βιαστης της εγγονης του θα παραμεινει ο παππους εως να πεθανει.
Το οτι θα αθωωθει δεν σημαινει πως δεν θα κατασταφει ηθικα και κοινωνικα στην μικρη κοινωνια που ζει οταν καποιοι θα λενε "αθωωθηκε αλλα για καλο και για κακο τα παιδια μας μακρια του"
 

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.639
Κριτικές
1
Like
5.577
Πόντοι
2.356

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.084
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ξερει κανεις τι απεγινε ο νηματοθετης???
Αναρρώνει ακόμα.... Που να φανταστεί τι τον περίμενε...
tom-slaps-on-ass.gif
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
537
Like
791
Πόντοι
86

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
537
Like
791
Πόντοι
86
Συνεχίζοντας το ξεφτίλισμα...



Είχε γυμνές φωτογραφίες με τις δύο ανήλικες κουνιάδες του - Είπε στο δικαστήριο ότι τον παγίδευσαν


..........
Οι τρεις αδελφές στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου απαντούσαν πως «δεν θυμούνται» κι έτσι η πρόεδρος, παρατηρώντας τη στάση των τριών γυναικών, τόνισε «θα μας τρελάνετε…», καθώς οι μαρτυρίες τους ήταν αυτές που πρωτόδικα συνέβαλαν καθοριστικά στο να καταδικαστεί, και μάλιστα για αρκετούς μήνες να φυλακιστεί κιόλας, ο Λαρισαίος αστυνομικός.



Κατηγορούμενος ο οποίος στην απολογία του σημείωσε ότι έπεσε θύμα «σκευωρίας», που «είχαν προσχεδιάσει» οι τρεις γυναίκες όταν αυτός αρνήθηκε να γράψει το σπίτι του στην πρώην σύζυγο και μάλιστα αποφάσισε να τη διώξει από το σπίτι, καθώς ανακάλυψε ότι έχει εραστή.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.705
Κριτικές
1
Like
4.485
Πόντοι
1.706

Χαχαχαχα
Οι mgtow το λεγαν.
Ειτε αλλαζετε τους νόμους που δεν καταστρεφουν τον αντρα κοινωνικοοικονομικα μετα απο διαζυγιο με παιδι είτε καλώς τα μουσλιμια να γαμαν εσας κ τις κόρες σας οθωμανικά,χωρις επιπτωσεις λογω σαρία

Χαχαχαχαχαχα
 

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Μηνύματα
532
Κριτικές
2
Like
688
Πόντοι
86

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
737
Like
592
Πόντοι
86
Πήγε να βρει τους υπόλοιπους αργόσχολους που με την ακατάσχετη παπαρολογία τους είχαν μετατρέψει το forum σε χωματερή. :priest:
Pεγω πιστεύω ο τύπος η γυναίκα ήτανε η κρυφό γκει δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο πάθος υπαρασοισης για τις ελλεινιδες?
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: obi1

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.705
Κριτικές
1
Like
4.485
Πόντοι
1.706
Πεστα παππουλη



Mgtow παπας
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.402
Κριτικές
3
Like
2.413
Πόντοι
456
Ένα έχω να πω παιδιά.
Στην κοινωνία μας που είναι μονογαμική ως προς τις σοβαρές σχέσεις,ένα θα πρότεινα για όλους μας : Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας,να προσπαθούμε ακόμα και μέσω της αποτυχίας να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν και να εξασκούμαστε στο φλερτ μέσω της απόρριψης..Ειδάλλως,μόνο οι πιο ισχυροί άνδρες θα είχαν πρόσβαση στο γυναικείο φύλο,μιας και βιολογικά οι γυναίκες θα προτιμούσαν να είναι οι δεύτερες ή τρίτες σύζυγοι ενός ισχυρού άνδρα παρά οι μοναδικές ή οι πρώτες ενός πιο αδύναμου άνδρα.

Τώρα,όσον αφορά το one-night stand,ε εκεί είναι πιο ζόρικα τα πράγματα,αφού σε τέτοιου είδους σχέση όλοι είμαστε πιο ρηχοί και δεν κοιτάμε τόσο συναίσθημα,παρά μόνο εμφάνιση στις γυναίκες ή χρήμα στους άνδρες..

Μην πέσετε στην παγίδα του incel-ισμού ή του MGTOW-ισμού.
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.885
Κριτικές
3
Like
4.456
Πόντοι
456
Ένα έχω να πω παιδιά.
Στην κοινωνία μας που είναι μονογαμική ως προς τις σοβαρές σχέσεις,ένα θα πρότεινα για όλους μας : Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας,να προσπαθούμε ακόμα και μέσω της αποτυχίας να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν και να εξασκούμαστε στο φλερτ μέσω της απόρριψης..Ειδάλλως,μόνο οι πιο ισχυροί άνδρες θα είχαν πρόσβαση στο γυναικείο φύλο,μιας και βιολογικά οι γυναίκες θα προτιμούσαν να είναι οι δεύτερες ή τρίτες σύζυγοι ενός ισχυρού άνδρα παρά οι μοναδικές ή οι πρώτες ενός πιο αδύναμου άνδρα.

Τώρα,όσον αφορά το one-night stand,ε εκεί είναι πιο ζόρικα τα πράγματα,αφού σε τέτοιου είδους σχέση όλοι είμαστε πιο ρηχοί και δεν κοιτάμε τόσο συναίσθημα,παρά μόνο εμφάνιση στις γυναίκες ή χρήμα στους άνδρες..

Μην πέσετε στην παγίδα του incel-ισμού ή του MGTOW-ισμού.
Τι λες ρε φίλε;δηλαδή μόνο οι άντρες πρέπει να βελτιώνονται;και δηλαδή αν παντρευτώ και με γαμήσει μία με διαζύγια και διατροφές θα πρέπει να δείξω ανωτερότητα και να παω παρακάτω;θα με μαδήσει οικονομικά,ψυχικά και μετά πρέπει να βρω τη δύναμη να συνεχίσω και μάλιστα και με ανωτερότητα;στη θεωρία όλα καλά είναι για να σε δω να το κάνεις και εσύ.
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.402
Κριτικές
3
Like
2.413
Πόντοι
456
Τι λες ρε φίλε;δηλαδή μόνο οι άντρες πρέπει να βελτιώνονται;και δηλαδή αν παντρευτώ και με γαμήσει μία με διαζύγια και διατροφές θα πρέπει να δείξω ανωτερότητα και να παω παρακάτω;θα με μαδήσει οικονομικά,ψυχικά και μετά πρέπει να βρω τη δύναμη να συνεχίσω και μάλιστα και με ανωτερότητα;στη θεωρία όλα καλά είναι για να σε δω να το κάνεις και εσύ.
Για όλους τους ανθρώπους εννοούσα.

Τώρα για το φλερτ,ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση.
 

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
737
Like
592
Πόντοι
86
Οι ελλεινιδες να δείτε πόσο μισούν τους Αντρες μιλάμε για μίσος ειδικά οι ελλεινιδες οι ξένες είναι πιο εντάξει..
 
  • Like
Αντιδράσεις: hyena

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom