samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
υπαρχει διαφορα.αλλα και ο Παπαδοπουλος εβαλε τον Μαρκεζινη προθυπουργο με στοχο να κανει εκλογες.οπωσδηποτε ο Μαρκεζινης ηταν υπο ελεγχο.αλλα ειχε κανει πολλα βηματα εκδημοκρατισμου.ο Μαρκεζινης λεει οτι τον εφαγε ο Κισινγκερ.---η γνωμη μου ειναι οτι η αλλαγη φρουρας με το πραξικοπημα του Ιωαννιδη εγινε γιατι ο Παπαδοπουλος αρνηθικε να αποσυρη την Ελληνικη Μεραρχια Κυπρου.και γι αυτο οι Αμερικανοι τον βγαλανε.βαλαν τον Ιωαννιδη που την απεσυρε.οι Αμερικανοι ειχαν υποσχεθει το βοριο τμημα της Κυπρου στην Τουρκια.-----ο Γκιζικης εδωσε την εξουσια στον Καραμανλη γιατι δεν ειχε αλλη λυση!ολα ηταν υπο καταρευση!οσο για το ΧΩΡΙς ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!1.διωχθηκε Ποτέ και για τιποτα!2.δεν καθερεθηκε και πηρε συνταξη στρατηγου!.ολα αυτα γιναν με μυστηκες βρωμικες συμφωνιες.κανονικα επρεπε να παρει την εξουσια ο Κανελοπουλος που ηταν ο τελευταιος προθυπουργος σε αυτο δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.αυτο που με παραξενευει ειναι ο κοσμος για ολα αυτα γιατι δεν φωναζει?και γιατι επιτελους δεν ανοιγουν τον φακελο της Κυπρου.ο Γ.Μπονανος οταν οι Τουρκοι επιτεθηκαν στην Κυπρο ειχε πει αυτοι επιτηθονται στην Κυπρο ενω εμεις ημαστε Ελλαδα!αυτο δεν ειναι εσχατη προδωσια?και οταν εγινε ο Αττιλας 2 μετα την αποτυχια των συνομηλιων οι Μπονανος Αραπακης και Γκιζικης εκαναν τα παντα για να μην στηλουν στρατο στην Κυπρο!.....
Θα ξαναγράψω αυτό το οποίο έγραψα πρώτο-πρώτο στο ποστ μου που σχολίασες:
Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου. Μπερδεύεις πολλά πράματα, και έτσι δε βγάζεις άκρη.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη σύνταξη (και την εμφάνιση) των κειμένων που γράφεις.
Δυστυχώς, δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω και άλλες προσπάθειες ξεμπερδέματος.