Νέα

Το παιδί του Πασχάλη να πούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε παιδια εχω κανα δυο αποριες:
i)η...κορη του πασχαλη τι κανει ? δεν την ειχε βγάλει πολυ παλια σαν τραγουδηστρια ?
Πού' ναι η Ζήνα; ωέο πού να η Ζήνα...

κανα εγγονι δεν του εκανε ? (θα μου πεις,παππου θα τον λεει το...παιδι του !!!!)
Ωπα ρε φίλε, το παρατραβάς τώρα...

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χθες αργά, τι κακιά στιγμή κι αυτή
ξαφνικά πως ξεφύτρωσες εκεί
ας ήταν να ΄ταν, ν' ανοίξει η γη
ντρέπομαι να σε αντικρίσω
Καταρχάς ξέρεις πως την αγαπώ
μη ρωτάς πως το έκανα αυτό
μη με σταυρώνεις για πρώτη φορά
ήταν στιγμή αδυναμίας
Μη, μη, μη μη με προδώσεις
μη με μαρτυρήσεις μη
μη, μη μη γιατί θα φέρεις
την καταστροφή
Αν το πεις ξέρεις πως θα πληγωθεί
μην το δεις απιστία σοβαρή
φταίω δεν λέω, στο 'πα και πριν
ήταν στιγμή αδυναμίας
Μη, μη, μη μη με προδώσεις
μη με μαρτυρήσεις μη
μη, μη μη γιατί θα φέρεις
την καταστροφή
Στίχοι από τραγούδι του Πασχάλη  βγήκε γύρω στο '89
Προφητικότατο θα έλεγα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά κανένα βιντεάκι με την όλη φάση δεν παίζει;

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πού' ναι η Ζήνα; ωέο πού να η Ζήνα...
Ωπα ρε φίλε, το παρατραβάς τώρα...
καλησπερα φιλε - αμα το παρατραβαω εγω,ο πασκαλ τι κανει ?
αυτος εδωσε το δικαιωμα φιλε μου με την συμπεριφορά του,να κρινεται στα γεραματά του !!!!!!!! cool με τους μακακες..

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
κερατωσε την γυναικα του με ΑΥΤΗΝ???? τι της βρηκε?
τη εχετε δει? χαλια ειναι!

ourania.jpg
τουμπανο ειναι για τα χάλια του μπαρμπα-πασκαλ ! και ευχαριστω να λεει !

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τουμπανο ειναι για τα χάλια του μπαρμπα-πασκαλ ! και ευχαριστω να λεει !

Οχι και τουμπανο ρε φιλε η μουμια του φαραω να πουμε  :grin:
Αμα μου τη στελναν cg 8α της πεταγα κανα πορτατιφ στο κεφαλι  :grin:

Υ.Γ - Ρε μημπως τα βαφουν και οι τρεις τα μαλλια με το ιδιο σπρει????? :grin:

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Βρε και τώρα το κάνει και σε μικροτερη ηλικία. Αλλά είναι που πίσω από ενα υπολογιστή όταν η φάτσα σου δεν φαίνεται κάνεις τον καμπόσο με ευκολία.

Δεν καταλαβα μανταμ?
Με ξερεις κι απο χ8ες αμα ειμαι ομορφοπαιδο η για τον π_ _ _ _ο και αμα
πηγαινω με αστερια η με πατσαβουρες?
Ρε μπας και εισαι μπαζο και 8ελεις καμια "εξυπηρετηση" κι εσυ ?
Πες το κα8αρα και ασε τις πλαγιες οδους (και η ειλικρινεια σου ισως εκτιμη8ει.. ;))

Επισκέπτης
Δεν καταλαβα μανταμ?
Με ξερεις κι απο χ8ες αμα ειμαι ομορφοπαιδο η για τον π_ _ _ _ο και αμα
πηγαινω με αστερια η με πατσαβουρες?
Ρε μπας και εισαι μπαζο και 8ελεις καμια "εξυπηρετηση" κι εσυ ?
Πες το κα8αρα και ασε τις πλαγιες οδους (και η ειλικρινεια σου ισως εκτιμη8ει.. ;))

Δεν σε ξέρω παλικάρι.Και ναι είμαι μπάζο, οπότε μην βιάζεσαι να κάνεις εξυπηρέτηση. Για εσένα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πως είσαι.
Μου κάνει εντύπωση όμως, που όλοι εδω μέσα είστε κούκλοι μαζεμένοι.Οπότε σχολιάσα το στυλάκι σου, που δείχνει αυταρέσκεια και έπαρση. Δεν σχολιάσα την φάτσα σου και την προσωπική σου ταυτότητα, αλλά την συμπεριφορά. Για αυτό μην μασάς. Ευχαριστώ

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πάντως δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ξενοπηδάει, αλλά επειδη είναι δημόσιο πρόσωπο τον κρίνουμε αυστηρά.
Πρέπει να επισημανθεί εδώ ότι το 90% των μελών εδώ πέρα ξενοπηδούν είτε έχουν γυναίκα είτε σχέση.Και βεβαίως οικογενειάρχες το παίζουν όλοι, εφόσον έχουν και παιδί κιόλας.¨ηταν δυνατόν να ομολογήσει από την αρχή ότι κεράτωνε τη γυναίκα του.Ποιος το κάνει αυτό ρε παιδιά;όλοι τους τρελλούς δεν κάνουμε;

Επισκέπτης
Πάντως δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ξενοπηδάει, αλλά επειδη είναι δημόσιο πρόσωπο τον κρίνουμε αυστηρά.
Πρέπει να επισημανθεί εδώ ότι το 90% των μελών εδώ πέρα ξενοπηδούν είτε έχουν γυναίκα είτε σχέση.Και βεβαίως οικογενειάρχες το παίζουν όλοι, εφόσον έχουν και παιδί κιόλας.¨ηταν δυνατόν να ομολογήσει από την αρχή ότι κεράτωνε τη γυναίκα του.Ποιος το κάνει αυτό ρε παιδιά;όλοι τους τρελλούς δεν κάνουμε;
¨

Είδες πόσο εύκολο είναι να κοιτάμε όλοι την καμπούρα του αλλου, αγαπητέ;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
¨

Είδες πόσο εύκολο είναι να κοιτάμε όλοι την καμπούρα του αλλου, αγαπητέ;
Όντως αυτά συμβαίνουν...το λάθος ήταν ότι βρίσαν και φέρθηκαν άσχημα στην μητέρα!Και ειδικά η συμπεριφορά της γυναίκας του Πασχάλη ήταν απαράδεκτη!Θα μπορούσε έστω και τώρα να ζητήσει μία συγγνώμη!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Όντως αυτά συμβαίνουν...το λάθος ήταν ότι βρίσαν και φέρθηκαν άσχημα στην μητέρα!Και ειδικά η συμπεριφορά της γυναίκας του Πασχάλη ήταν απαράδεκτη!Θα μπορούσε έστω και τώρα να ζητήσει μία συγγνώμη!!!

+10000 αλλά κερατάς και να ζητήσει συγκνώμη δύσκολο το βλέπω...  Αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγκνώμη διότι προφανώς είχει πείσει την γυναίκα του οτι δεν έκανε τίποτα...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Η μητερα του παιδιου ονομάζεται Ουρανία Τουτουντζη!!! Εκτος απο διδακτωρ στο Παντειο εχει γραψει και 3-4 βιβλία!!! καντε ενα google search και θα τα βρε'ιτε!!

Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα!! Αντι να γίνει γνωστη η κυρία απο το συγραφικο και επαγγελματικό της εργο εγινε ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ απο ενα κουτσομπολιο!!!!!!!!!!!

Ποιος τους γαμαει τους Αρχαιους ελληνες και την μαλακοφιλοσοφία τους!!! δωστε μας σεξ-βια και κουτσομπολίο!!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν το παίζω συνήγορος του Πασχάλη και κανενός.Το αν άξιζε το βρισίδι η μητέρα του παιδιού; εξαρτάται.Αν ήταν στιγμιαία γνωριμία και ο Πασχάλης δεν ήθελε εξ αρχής αυτό το παιδί και ήταν τρύπιο το προφυλακτικό, τότε η γυναίκα δεν έπρεπε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που δεν φταίει σε τίποτε.(λεγόμενα πασχάλη)Αν όμως όπως ισχυρίζεται η μάνα υπήρχε εξωσυζυγική τετραετής σχέση και ο Πασχάλης ήθελε -επαναλαμβάνω ήθελε και αυτός το παιδί εστώ και αφού έμαθε τη σύλληψη και έλεγε ότι θα το αναγνωρίσει και μετά μόλις έγινε το παιδί ενός έτους έκανε τον κινέζο, τότε έχει τα δίκια της η μάνα.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια οπότε όλοι αναγκαστικά πιθανολογούμε.Υπόψη ότι στα δικαστήρια πιθανώς να λάμψει η αλήθεια, εμείς όμως δεν μπορούμε να την ξέρουμε.
Αλλά ρε παιδιά να κάνω και εγώ ένα ερώτημα.
Ποια καριόλα μπλέκει με παντρεμένο με παιδιά;;;;; δεν ξέρω αν έιναι διδάκτωρ αλλά όποια μπλέκει με παντρεμένους πάει γυρέυοντας για τέτοια μπλεξίματα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πέραν των κοινωνικών προεκτάσεων που ορθώς επισημαίνει ο τρουένο.

Στο δικό μου κώδικα το να επιμένεις μέχρις εσχάτων σε κάτι που ξέρεις πως είναι ψέμα, να βρίζεις και να εκθέτεις κάποιον άνθρωπο ο οποίος λέει την αλήθεια και μετά κατόπιν αποδείξεως ότι είσαι ψεύτης να κρύβεσαι πίσω απο τη γυναίκα σου λέγοντας πάλι άλλα ψέματα δεν είναι αντρική συμπεριφορά.

Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τον καλλιτέχνη οτι με προσβάλλει και αισθητικά με το πουλοβεράκι που ρίχνει ανέμελα πάνω απο τους ώμους του με τη χαίτη να ανεμίζει. Μόνο ο Στάθης Ψάλτης έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί έτσι. Γκέγκε;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Το αν άξιζε το βρισίδι η μητέρα του παιδιού; εξαρτάται.Αν ήταν στιγμιαία γνωριμία και ο Πασχάλης δεν ήθελε εξ αρχής αυτό το παιδί και ήταν τρύπιο το προφυλακτικό, τότε η γυναίκα δεν έπρεπε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που δεν φταίει σε τίποτε.(λεγόμενα πασχάλη)Αν όμως όπως ισχυρίζεται η μάνα υπήρχε εξωσυζυγική τετραετής σχέση και ο Πασχάλης ήθελε -επαναλαμβάνω ήθελε και αυτός το παιδί εστώ και αφού έμαθε τη σύλληψη και έλεγε ότι θα το αναγνωρίσει και μετά μόλις έγινε το παιδί ενός έτους έκανε τον κινέζο, τότε έχει τα δίκια της η μάνα.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια οπότε όλοι αναγκαστικά πιθανολογούμε.Υπόψη ότι στα δικαστήρια πιθανώς να λάμψει η αλήθεια, εμείς όμως δεν μπορούμε να την ξέρουμε.Πάντως θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι αφού έλεγε ψέμματα ο Πασχάλης τόσο καιρό για το θέμα της πατρότητος, τότε έλεγε ψέμματα για όλα
Αλλά ρε παιδιά να κάνω και εγώ ένα ερώτημα.
Ποια καριόλα μπλέκει με παντρεμένο με παιδιά;;;;; δεν ξέρω αν έιναι διδάκτωρ αλλά όποια μπλέκει με παντρεμένους πάει γυρέυοντας για τέτοια μπλεξίματα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μεγάλο σουξέ οι παντρεμένοι πάντως  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories