40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Για πειτε μου ποιος ειναι ο Γιωργακης και ποιος ο Αντωνακης?
Εδω σας θελω! ;)
Τι μούρες είναι αυτές ρε τύπε; Τι κηδείες είναι αυτές ρε;
Εδω σας θελω! ;)
Τι μούρες είναι αυτές ρε τύπε; Τι κηδείες είναι αυτές ρε;
Εδω σας θελω! ;)
Κάτω αριστερά, πάνω δεξιά αντιστοίχως.
Οι άλλοι δύο ποιοι είναι; Εδώ σε θέλω.
1/2 - μόνο τον ΓΑΠ γνώρισα. Γάματα είναι και οι 4 - λες να είχαν ψυχολογικά λόγω χούντας στην Ελλάδα;1973 Αμχερστ! ;)
Για πες λοιπον!
1/2 - μόνο τον ΓΑΠ γνώρισα. Γάματα είναι και οι 4 - λες να είχαν ψυχολογικά λόγω χούντας στην Ελλάδα;
Οι άλλοι δύο ποιοι είναι; Εδώ σε θέλω.
Απάντηση: Κάτω δεξιά, ο Στέφανος Μανουηλίδης.
Πάνω αριστερά, ο Φίλιππος Τσιάρας:
Η παράθεση δεν αφορούσε εσένα. Αν έχεις απάντηση, ξεκίνα από το κομμάτι που σε αφορά.
Σε κάθε περίπτωση, διάβαζε εδώ:
Πως από το επίπεδο διαβίωσης φτάσαμε στην ισπανική αρμάδα;
αριστερα κατω ο γιωργακης και αριστερα ο τονυ αντονυ.μου δινεις το τηλεφωνο της angel τωρα του ξανθου αγγελου?Για πειτε μου ποιος ειναι ο Γιωργακης και ποιος ο Αντωνακης?
Εδω σας θελω! ;)
αριστερα κατω ο γιωργακης και αριστερα ο τονυ αντονυ.μου δινεις το τηλεφωνο της angel τωρα του ξανθου αγγελου?
μα την θελω λιωνω με αυτο το μωρο...τι ματια τι αγγελος...με τον διαβολο αναμεσα στα ποδια.αληθεια τοσο πολυταξιδεμενος τι καθεσαι και συχητας εδω περα με τον καθε πορωμενο αριστεροδεξιο βλημα η δεν ξερω και εγω τι σκατα...παντως στη φοτο εχουν κατι απο charms αν τους θυμασαι...Ξερεις να διαβαζεις βλεπω! Ασε τα τηλεφωνα της Αγγελικης !!
μα την θελω λιωνω με αυτο το μωρο...τι ματια τι αγγελος...με τον διαβολο αναμεσα στα ποδια.αληθεια τοσο πολυταξιδεμενος τι καθεσαι και συχητας εδω περα με τον καθε πορωμενο αριστεροδεξιο βλημα η δεν ξερω και εγω τι σκατα...παντως στη φοτο εχουν κατι απο charms αν τους θυμασαι...
εμενα μου τα ειχε χωσει μια φορα χωρις να τον ξερω ετσι στο ασχετο χωρις λογο και ως περσονα νον κανατα και πλεζουρας χαχαχα.συμφωνουσαν οι δυο τους εναντιον μου .παντως ειναι πιο λογικος απο κατι αλλα φρουτα εδω μεσα να πω την αληθεια.λοιπον σε πμ στειλε μου το τηλεφωνο της αγγελικουλας για το φθινοπωρο που θα ανεβω πανω.Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε, αααααααααα και να μην το ξεχασω αποφασισα να παω σε βραδυνο σχολειο μπας και βγαλω το γυμνασιο για να μην μου τα χωνει ο Περσονας!!
Ρε γίγαντα,
για να έχεις ευημερία θες πλούτο
για να έχεις στρατιωτική δύναμη και αρμάδες θες πλούτο.
Από εκεί ξεκινήσαμε. Πως αποκτάς ( απέκτησαν οι ευρωπαίοι) πλούτο.
Από τότε που άρχισε η αποικιοκρατία ( η απάντηση).
Το αν τον κάνεις ευημερία ή αρμάδες είναι άλλο θέμα.
σωστη λογικη αποψη.στο θεμα της αποικιοκρατιας η ευημερια ενος κρατους η μιας καστας θα ελεγα ευγενων γινονταν σε βαρος των ιθαγενων των αποικιων.για αυτο αλλωστε και χρειαζοταν το στρατο.οχι μονο για το δουλεμποριο.αντε για να μην νομιζεις οτι παντα διαφωνων μαζι εστω και αν εδω συμφωνω μονο σε αυτο που εγραψες.δεν ξερω αν το εγραψες ως επιχειρημα να αποδειξεις κατι.Ρε γίγαντα,
για να έχεις ευημερία θες πλούτο
για να έχεις στρατιωτική δύναμη και αρμάδες θες πλούτο.
Από εκεί ξεκινήσαμε. Πως αποκτάς ( απέκτησαν οι ευρωπαίοι) πλούτο.
Από τότε που άρχισε η αποικιοκρατία ( η απάντηση).
Το αν τον κάνεις ευημερία ή αρμάδες είναι άλλο θέμα.
Ωραία, απ' ότι αντιλαμβάνομαι διαχωρίζεις την ευημερία από την στρατιωτική δύναμη.
Οπότε η ερώτηση παραμένει: είσαι σίγουρος ότι οι ισπανοί ευημερούσαν τον 16-17 αιώνα;
Η μήπως όλα τα μπικικίνια τα μάζευε το στέμμα και οι ευγενείς;
Ναι και? Σε τι έχει να κάνει αυτό με αυτό που συζητούσαμε πριν? Ξεκίνησε πως υπάρχει ένας παγκόσμιος καταμερισμός εργασίας κλπ. Και σωρευτικά η ευρώπη έχει κερδίσει από αυτό. Έχει φέρει πλούτο. Είπα πως η ευρώπη άρχισε να είναι πλούσια από τότε που άρχισε η αποικιοκρατία.Να ξεχωρίζει από τους άλλους. Ως τότε μεσαίωνας.
Και μου λέει ο άλλος η πρώτη και μια από τις μεγαλύτερες αποικιοκρατικές δυνάμεις γιατί ήταν φτωχή? Και του πα πως ήταν υπερδύναμη για δύο αιώνες. Δεν ήταν φτωχή. Είχε πλούτο.
Ε δε τον έδωσε για να έχουν ευημερία οι κάτοικοί της.Τον έδοσε αλλού. Συζητάμε πως είχε πλούτο και πως αποκτήθηκε ( και πως χάθηκε). Όχι αν οι κάτοικοι άφησαν τα γελάδια και τα χωράφια και πήραν τζακούζια και καγιέν.