Ελειψα για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό για δουλειές και διακοπές λόγω των εορτών και μόλις ξανασυνδέθηκα και βλέπω το "νέο λουκ" !!!
Εύχομαι να είναι εξίσου λειτουργικές... Κα-υ-λή συνέχεια στο αγαπημένο μας site !!!
Το προβλημα προφανως δεν σχετιζεται με το σιντε αλλα με το λαπτοπ σπιτι μου (απο το πισι στο γραφειο δεν υπαρχει προβλημα).
Τι συνεβει ξαφνικα και απο Οπερα 9.20 δεν μπορω να ποσταρω? ΟΚ εσβησα τα κουκιες, εκανω λογκιν, αλλα παλι φορτωνει τα κουκιες και παλι δεν μπορω να ποσταρω. Αντιθετα με φιρεφοξ δεν αντιμετωπιζω προβλημα.
Επίσης,άμα έχεις μήνυμα(pm) πρέπει να μπεις μέσα στο ''μενού μου'' για να το δεις.Ενώ παλία όταν έμπαινες στην κεντρική σελίδα,πάνω δεξιά έγραφε αν είχες κάποιο pm.Τώρα πρέπει συνεχεια να μπαίνεις στο ''μενού μου'' για να το δεις.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Στην Κρήτη μέσω Λαμίας.Τσεκάρετέ το παιδιά.Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την αναβάθμιση
I'm sorry for english, I hope you dont mind. I'm working hard on learning greek though!
I'm having some trouble with my user profile. I cant set my email address to be private/hidden, and I can not change it to another email if I try, it just gets reverted to the old settings when I log out. Some other settings seems to be lost when I log in and out too. I have tried with firefox/IE/Chromium but the results are all the same. I dont use any addons either.
How can I fix this?
Many thanks in advance and a merry christmas to you all!!