You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το νέο bourdela.com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αυτο το "το μενου μου" το βλεπετε δλδ εσεις ολοι?
διοτι εγω το εβλεπα... μετα εξηφανισθη... κ με λογκαουτ κ λογκιν (τουαις) παλι εξαφανισμενο ειναι
υπαρχει κανας αλλος τροπος να δουμε τα πμς μας?
διοτι εγω το εβλεπα... μετα εξηφανισθη... κ με λογκαουτ κ λογκιν (τουαις) παλι εξαφανισμενο ειναι
υπαρχει κανας αλλος τροπος να δουμε τα πμς μας?
Επισκέπτης
χρειαζοταν ενα face lift
vagos bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Ωραιο το νεο look του site, ειμαι κολλημενος μαζι του !
Εχω ενα προβλημα, στα mail που παιρνω δεν διαβαζεται το θεμα και μου βγαζει κατι νουμερα, τι να κανω να διορθωθεί ?
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
Εχω ενα προβλημα, στα mail που παιρνω δεν διαβαζεται το θεμα και μου βγαζει κατι νουμερα, τι να κανω να διορθωθεί ?
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Καλήμέρα κι από μένα, και Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους.
Το σάιτ έχει όντως φρεσκαριστεί ευχάριστα, και είναι πιο γρήγορο.
Κάποια προβλήματα που ανφέρθηκαν, μάλλον έχουν ήδη φτιαχτεί (π.χ. τελευταία ποστ), που τώρα φαίνονται αριστερά επάνω, --""Γρήγορη ματιά στο Φόρουμ"".
Κάποια παραμένουν,π.χ. τα pm που δεν φάινονται.
Είμαι βέβαιος ότι ολα θα στρώσουν σύντομα.
Alexxx και Mods, όντως πολύ καλή δουλειά !
Keep Up !
Το σάιτ έχει όντως φρεσκαριστεί ευχάριστα, και είναι πιο γρήγορο.
Κάποια προβλήματα που ανφέρθηκαν, μάλλον έχουν ήδη φτιαχτεί (π.χ. τελευταία ποστ), που τώρα φαίνονται αριστερά επάνω, --""Γρήγορη ματιά στο Φόρουμ"".
Κάποια παραμένουν,π.χ. τα pm που δεν φάινονται.
Είμαι βέβαιος ότι ολα θα στρώσουν σύντομα.
Alexxx και Mods, όντως πολύ καλή δουλειά !
Keep Up !
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Kαι κατι ακομα- οταν κανουμε παραθεση καλο θα ηταν να διαφοροποιειται η παραθεση αυτη χρωματικα
ωστε να γινεται διακριτη ( η με πλαισιο οπως στο παλιο σαιτ...) Good Job happy surfing
ωστε να γινεται διακριτη ( η με πλαισιο οπως στο παλιο σαιτ...) Good Job happy surfing
τι μου κανετε τωρα, πρεπει να κανω λογκιν να γραψω οποσδηποτε...
Πραγματικα αξιζετε πολλα συγχαρητηρια και οι δημιουργοι του σαιτ αλλα και ενα μεγαλο μερος απο τα παιδια που γραφουν σε αυτο!
Χαρη σε εσας εχει δημιουγηθει μια ευχαριστη δικτυακη παρεα, ενας χωρος προβληματισμου και ανταλλαγης αποψεων που μερικες φορες εξελισεται και και σε φιλια, εκτος σαιτ!
Ολες οι προσπαθειες θεωρω οτι ειναι αξιολογες, πιθανα ατελειες μπορει και να υπαρχουν, αλλαζουν στην πορεια αρκει να υπαρχει μερακι και ΟΧΙ γκρινια.
Ευχομαι σε ολους πανω απο ολα υγεια αγαπη και πολυ ορεξη για οτι κανετε, να χαιρεσται οτι αγαπατε και να σας χαιρεται και αυτο
Πραγματικα αξιζετε πολλα συγχαρητηρια και οι δημιουργοι του σαιτ αλλα και ενα μεγαλο μερος απο τα παιδια που γραφουν σε αυτο!
Χαρη σε εσας εχει δημιουγηθει μια ευχαριστη δικτυακη παρεα, ενας χωρος προβληματισμου και ανταλλαγης αποψεων που μερικες φορες εξελισεται και και σε φιλια, εκτος σαιτ!
Ολες οι προσπαθειες θεωρω οτι ειναι αξιολογες, πιθανα ατελειες μπορει και να υπαρχουν, αλλαζουν στην πορεια αρκει να υπαρχει μερακι και ΟΧΙ γκρινια.
Ευχομαι σε ολους πανω απο ολα υγεια αγαπη και πολυ ορεξη για οτι κανετε, να χαιρεσται οτι αγαπατε και να σας χαιρεται και αυτο
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
1)ρε admins γιατι βαζετε μονο τοσα λιγα θεματα αριστερα?αφου εχει τοσο χωρο στην αριστερη πλευρα να βαλετε και αλλα...τραβηξτε λιγο την διαφημιση πιο κατω...ετσι και αλλιως οσοι θελουν να "επιμηκυνουν" το μοριο τους ξερουν που θα το βρουν....και καντε τα αν γινεται λιγο πιο μεγαλα τα γραμματα ή βαλτε καποιο χρωματακι για να τα βλεπουμε γιατι πεφτει στραβωμα.....
2)Γιατι αλλες φορες μου εμφανιζονται τα εμοτικον οταν παταω απαντηση για καποιο ποστ και αλλες οχι?μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο?και στην γρηγορη απαντηση γιατι δεν εμφανιζονται εμοτικον?πρεπει να κανεις κατι?
3)αυτες οι 2 λειτουργιες το "εμφανιση μη αναγνωσμενων μυνηματων απο την τελευταια επισκεψη" και το αλλο απο κατω τα θεωρω τελειως αχρηστα γιατι απο τη στιγμη που καποιος μπαινει στο φορουμ μπορει να παει να δει τα παντα και το ιδιο γρηγορα!νομιζω οτι ειναι πλεονασμος και βγαζοντας τα, να μπει κατι αλλο πιο χρησιμο....ακομη και μια διαφημιση για κερδος δικο σας αν χωραει να μπει στο κενο που θα δημιουργηθει....
4)με τα Pm τί θα γινει τελικα?ειναι απαραιτητο να επανελθουμε στο προσφατο καθεστως.....
κατα τα αλλα συγχαρητηρια για την προσπαθεια και για την ταχυτητα που δωσατε στο σαιτ....και κατι τελευταιο.....το Old forum πηρε τον λοςπου?
2)Γιατι αλλες φορες μου εμφανιζονται τα εμοτικον οταν παταω απαντηση για καποιο ποστ και αλλες οχι?μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο?και στην γρηγορη απαντηση γιατι δεν εμφανιζονται εμοτικον?πρεπει να κανεις κατι?
3)αυτες οι 2 λειτουργιες το "εμφανιση μη αναγνωσμενων μυνηματων απο την τελευταια επισκεψη" και το αλλο απο κατω τα θεωρω τελειως αχρηστα γιατι απο τη στιγμη που καποιος μπαινει στο φορουμ μπορει να παει να δει τα παντα και το ιδιο γρηγορα!νομιζω οτι ειναι πλεονασμος και βγαζοντας τα, να μπει κατι αλλο πιο χρησιμο....ακομη και μια διαφημιση για κερδος δικο σας αν χωραει να μπει στο κενο που θα δημιουργηθει....
4)με τα Pm τί θα γινει τελικα?ειναι απαραιτητο να επανελθουμε στο προσφατο καθεστως.....
κατα τα αλλα συγχαρητηρια για την προσπαθεια και για την ταχυτητα που δωσατε στο σαιτ....και κατι τελευταιο.....το Old forum πηρε τον λοςπου?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τις συλλογές πίσω ρεεεεεεεεεεεεε.
Για να γυρίσει κ ο μούτσος ρεεεε.
Για να γυρίσει κ ο μούτσος ρεεεε.
Εγω θα ηθελα να μπορουσα να βλεπω ανα πασα στιγμη πόσοι και ποιοί βλέπουν το κάθε θρεντ. Παλιά γινόταν. Πιο μετά υπήρχε μόνο μια αναφορά "Χ Μέλη και Υ επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα" .Τωρα βλέπω οτι γράφει συνέχεια "1 Μέλος και 0 επισκέπτες διαβαζουν αυτό το θέμα". Τί λετε?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επίσης,άμα έχεις μήνυμα(pm) πρέπει να μπεις μέσα στο ''μενού μου'' για να το δεις.Ενώ παλία όταν έμπαινες στην κεντρική σελίδα,πάνω δεξιά έγραφε αν είχες κάποιο pm.Τώρα πρέπει συνεχεια να μπαίνεις στο ''μενού μου'' για να το δεις.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Στην Κρήτη μέσω Λαμίας.Τσεκάρετέ το παιδιά.Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την αναβάθμιση
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Εγω θα ηθελα να μπορουσα να βλεπω ανα πασα στιγμη πόσοι και ποιοί βλέπουν το κάθε θρεντ. Παλιά γινόταν. Πιο μετά υπήρχε μόνο μια αναφορά "Χ Μέλη και Υ επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα" .Τωρα βλέπω οτι γράφει συνέχεια "1 Μέλος και 0 επισκέπτες διαβαζουν αυττο θέμα". Τί λετε?
Σωστα. Το ιδιο βλεπω και εγω.
Νομιζω ειναι θεμα χρονου να διορθωθεί αυτο
(με τα λιγα που ξερω απο προγραμματισμό)
γιατι δεν εχει σχεση με τη μορφοποίηση του σαιτ
(Xhtml/Css κλπ) αλλα με τη αλληλεπιδραση server/client
side που ειναι τελειως διαφορετικος κωδικας και τα
προβληματα λυνονται με τη χρηση του κωδικα.
Παντως το σαιτ εχει γραφτή με τεχνολογια αιχμης
Ajax scripting πχ και τα παιδια εχουν κανει καλή
και σοβαρη δουλειά.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Επίσης,άμα έχεις μήνυμα(pm) πρέπει να μπεις μέσα στο ''μενού μου'' για να το δεις.Ενώ παλία όταν έμπαινες στην κεντρική σελίδα,πάνω δεξιά έγραφε αν είχες κάποιο pm.Τώρα πρέπει συνεχεια να μπαίνεις στο ''μενού μου'' για να το δεις.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Στην Κρήτη μέσω Λαμίας.Τσεκάρετέ το παιδιά.Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την αναβάθμιση
Σωστά το λέει ο σκοτεινός!
Το σάιτ όντως είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, αλλά αυτό να μην σου δείχνει τα νέα σου pm, μεγάλο πρόβλημα !
Μόλις διάβασα ένα post του Sainis που αφήνει ευθέως υπονοούμενα για το ιδιοκτήτη του site (δες Αlexxx) και όχι μόνο. Το πως λέγετε ο καθένας έιναι δικό του πρόβλημα. Και την τραβεστί Αναής την φωνάζουμε αλλά από το Παναής βγαίνει . Δεν ξέρω αν είναι ο Paragogos, Transmedia, Citytours κλπ. πίσω από το nickname Sainis αλλά ρε παιδιά εδώ και ένα χρόνο βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Όμως από όλα αυτά, αυτό που πραγματικά δεν μου άρεσε είναι αυτό για να λέμε και του στραβού το δίκιο και όντως δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνεται χρήση δύο nickname...
Όπως και αν έχει το bourdela.com έχει πια τόσο κόσμο που δεν έχει την ανάγκη 2-3 nickname από το ίδιο πρόσωπο
Όπως και αν έχει το bourdela.com έχει πια τόσο κόσμο που δεν έχει την ανάγκη 2-3 nickname από το ίδιο πρόσωπο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις