Επισκέπτης
Tι σκατά σημαίνει αυτό γαμώ το νετ τόκιν σας..
φορ γιορ ινφορμέισονTι σκατά σημαίνει αυτό γαμώ το νετ τόκιν σας..
φορ γιορ ινφορμέισον
Να'σαι καλά..
Να ενημερωνόμαστε κι εμείς τα γερόντια γιατί σε λίγο καιρό θα μου μιλάνε έτσι οι κόρες μου κι εγώ θα τους λέω: "στη μάνα σου το είπες??"..
Να'σαι καλά..
Να ενημερωνόμαστε κι εμείς τα γερόντια γιατί σε λίγο καιρό θα μου μιλάνε έτσι οι κόρες μου κι εγώ θα τους λέω: "στη μάνα σου το είπες??"..
κι εγώ μεγάλος είμαιΝα'σαι καλά..
να το κόψεις!
δε σε παίρνει!!!
Νάτσο αυτά τα ακρωνύμια ήταν ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ
ΕΠΟΧΕΣ BBs αν ξέρεις (Before Internet) ;)
Περί του.. 1988 - 1990
Τότε μ'απασχολούσαν τα μεσομούνια ρε..
Όχι τα ακρωνύμια..
Εγω τότε βάραγα το πουλάκι μου και την Amiga
Εγω τότε βάραγα το πουλάκι μου και την Amiga
γιαυτό τα έμαθα
13 Χρονών ήμουνα
Ω-ρε τί μου θύμισες. Blues Brothers, North and South, Turrican, Agony, Realms, Leisuresuit Larry...
Εγω ξερω που ηταν.Δεν μπορω να σου πω ομως γιατι περιφρουρειται η αποστολη του αλλα για καλο δικο σου μην σε τρωει η αγωνια ρωτα κανα γειτονα ή το ρουφιανο της γειτονιας σου αυτος κατι θα ειδε.Εεεεπ μαλακια ειπα εσυ εισαι ο ρουφιανος της γειτονιας σου και ησουν στο γρνοπλαδικο back-up δεν εχετε???Κριμα θα ειχες μαθει πολλα...Που ήσου μωρή φλόμπα χθες??
3 ώρες στήθηκα στο γουρνοπουλάδικο και δε φάνηκες μωρή κοτάρα..
Εγω ξερω που ηταν.Δεν μπορω να σου πω ομως γιατι περιφρουρειται η αποστολη του αλλα για καλο δικο σου μην σε τρωει η αγωνια ρωτα κανα γειτονα ή το ρουφιανο της γειτονιας σου αυτος κατι θα ειδε.Εεεεπ μαλακια ειπα εσυ εισαι ο ρουφιανος της γειτονιας σου και ησουν στο γρνοπλαδικο back-up δεν εχετε???Κριμα θα ειχες μαθει πολλα...
Τι λε ρε μάγκα?
Ψάρωσα τόσο που έβγαλα λέπια τώρα.
Με δυσκολία γράφω..
Δεν κανατε basic πρωτα??...κατευθειαν στα βαθια??Εγώ το πρωτοέπιασα στα χέρια μου το '92.
Είχαμε υποχρεωτικό μάθημα fortran77