nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
θα δωσω εκει ενα νουμερο που δεν το χρησιμοποιω και τελειωνει η υποθεση..
Και τι να το κάνουν το σπέρμα σου ακριβως εσενα ρε φωστηρα;Μην σε κλωνοποιησουν φοβασαι;Δηλαδή ρε φίλε, υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα προφυλακτικά με το σπέρμα τους στα χέρια της οποιασδήποτε σεξεργάτριας; τόσο ηλίθιοι είναι; στη χειρότερη περίπτωση το γεμίζεις νερό και το ξεπλένεις, αν δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου
Κοίτα κάτι μυαλά που πιστεύουν για το covid Πως ειναι θανατηφόρος.Ε μα πεστο μου Έτσι ότι είσαι διάνοια τυπε μου.... :SΝα το δώσουν στο νταβά τους και να βρεθεί το σπέρμα σου πάνω σε βιασμένη και σκοτωμένη πόρνη
Re μάγκες καμία οδηγία δεν έχει βγει από τον ΕΟΔΥ για τον τρόπο λειτουργίας των οίκων ανοχής... Γιατί πιστεύεται ότι μαλακία γράφουν αναξιόπιστα site σαν αυτό που πόσταρε ο τύπος;;;;
Όλες οι οδηγίες που έχει εκδώσει ο ΕΟΔΥ, είναι εδώ
Οτιδήποτε άλλο διαβάζετε, είναι μαλακίες για λαϊκή κατανάλωση....
Εντάξει φιλαράκι, κάτι μας είπες τώρα! Τα ίδια δεν γίνονται και στο Facebook, το Twitter, το Insta και γενικά στο διαδίκτυο? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το bou θα ήταν εξαίρεση?
τις περισότερες φορές την παίρνω μαζί μου (Τυλιγμένη σε χαρτί υγείας και την πετάω σε κάδο κοντά στο σπίτι μου), κάποιες φορές την ξεπλένω με μπόλικο νερό και την πετάω σκουπίδια. Δεν σου περνάει από το μυαλ΄΄ο ότι ίσως χρησιμοποιηθεί για κάποιο στήσιμο;
Τύπε ... δεν θυμάσαι προφανώς το παλιό ΟΑΣΗ στη Λέκκα ....
επειδή "δεν ήταν μπουρδέλο" η Γιάννα .... και η άλλη μιλογκίλφ σε έβαζαν και πέταγες εσύ την καπότα με τα φλόκια
φεύγοντας ....
θυμάμαι ελλεηνίδα που ήταν πριν από μένα σε κάδο σε κολώνα και πέταγε μυξομάντηλο και εγώ κράταγα την καπότα με τα χύσια ...
δεν την είχα πετάξει αμέσως και έφτασα μέχρι την καραγιώργη !
Δεν παίζει να δωσο τα προσωπικά στοιχεία μου σε οικο ανοχής !! Το ξεχνάμε αυτό μάγκες !!Κωμωδία ....σε παράνομα μπουρδέλα που τα έχουν εγκληματίες και δουλεύουν παράνομα κοπέλες που κανείς δεν ξέρει τα κανονικά τους στοιχεία θα εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορονοϊό ......χαχαχαχαχα
Ποιος θα τα ελέγχει ?
Αυτός που ελέγχει και την νομιμότητα της λειτουργίας τους ? χαχαχα
Τύπε οι οδηγίες του εοδυ δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη γιατί μεταφράζονται στα αραβικά, μογγολικά κ χίντι..Re μάγκες καμία οδηγία δεν έχει βγει από τον ΕΟΔΥ για τον τρόπο λειτουργίας των οίκων ανοχής... Γιατί πιστεύεται ότι μαλακία γράφουν αναξιόπιστα site σαν αυτό που πόσταρε ο τύπος;;;;
Όλες οι οδηγίες που έχει εκδώσει ο ΕΟΔΥ, είναι εδώ
Οτιδήποτε άλλο διαβάζετε, είναι μαλακίες για λαϊκή κατανάλωση....