Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
΄Μποκολακια..
Δεν επιβιώνει ρε σεις το σπέρμα σε τέτοιες συνθήκες.
Σε 10 λεπτά το πολύ έχει πεθάνει.
΄Μποκολακια..
Μποκολακια..
Ο τέντυ περνάει κάθε μέρα, μαζεύει τις χυμένες καπότες και τα πίνει τύπεΔηλαδή ρε φίλε, υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα προφυλακτικά με το σπέρμα τους στα χέρια της οποιασδήποτε σεξεργάτριας; τόσο ηλίθιοι είναι; στη χειρότερη περίπτωση το γεμίζεις νερό και το ξεπλένεις, αν δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου
Δηλαδή ρε φίλε, υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα προφυλακτικά με το σπέρμα τους στα χέρια της οποιασδήποτε σεξεργάτριας; τόσο ηλίθιοι είναι; στη χειρότερη περίπτωση το γεμίζεις νερό και το ξεπλένεις, αν δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου
θα δωσεις τα στοιχεια σου στο αφα γκαντε της σωματεμποριας ρε τυπε;Μετά χαράς θα τα έδινα τα στοιχεία μου.
Γιατί να κρύψω ότι γαμάω;
Τιμή μου και καμάρι μου.
Φυσικά δε πρόκειται ποτέ να ισχύσει κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους αλλά λέμε τώρα.
Σιγα το προβλημα..
Θα λεει ο αλλος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
θα δινει και ενα ψευτικο νουμερο..και αντε γεια..
Σιγα μην κατσει η τσατσα να κανει ταυτοποιηση...
Δηλαδή εσύ τύπε κουβαλας την καποτα με το χυσαμολι μαζί σου
Περνουσε σαν σκεψη να χρησιμοποιησουν γκομενες το σπερμα μου, αλλα οι πουτανες τι να το κανουν?
οι νταβάδες τους ίσως σε στήσιμο, και να είσαι εσύ ο τυχερός;
Σιγά στη χειρότερη να τα πίνουν στα κρυφά, τι άλλο μπορεί να κάνουν δηλαδή;
Να το δώσουν στο νταβά τους και να βρεθεί το σπέρμα σου πάνω σε βιασμένη και σκοτωμένη πόρνη
Πολυ το παιδευεις ρε Γιάννη.Να το δώσουν στο νταβά τους και να βρεθεί το σπέρμα σου πάνω σε βιασμένη και σκοτωμένη πόρνη
θα δωσεις τα στοιχεια σου στο αφα γκαντε της σωματεμποριας ρε τυπε;
Δηλαδή μπορεί να κάνουν και συλλογή σπέρματος μέσα απ τους κουβάδες?Δηλαδή ρε φίλε, υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα προφυλακτικά με το σπέρμα τους στα χέρια της οποιασδήποτε σεξεργάτριας; τόσο ηλίθιοι είναι; στη χειρότερη περίπτωση το γεμίζεις νερό και το ξεπλένεις, αν δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου
Τη Ντορίνα;o piker λενε παντρευτηκε
Σιγά στη χειρότερη να τα πίνουν στα κρυφά, τι άλλο μπορεί να κάνουν δηλαδή;
αλλο αντρας αλλο ανοητοςΜπα δε τους φοβάμαι. Τι θα μου κάνουνε;
Σιγά μη φοβηθώ να μάθουνε το όνομά μου και μου κλάσουν κανένα αρχίδι.
Αυτά τα φοβούνται οι πουτάνες και οι νταβατζήδες και δίνουν ψεύτικα ονόματα.
Εγώ δεν είμαι πουτάνα.
Είμαι άντρας.