PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το πρωί μιλούσε στον ALPHA ο Τανισκίδης, πρόεδρος της Millenium. Όυτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι για την κατάσταση φταίνε αυτοί που δεν πληρώνουν τα δάνειά τους, και ο λαός έχει κακή ψυχολογία και δεν αγοράζει σπίτια και αυτοκίνητα. Επίσης αναρωτήθηκε γιατί μας κάνει εντύπωση η έκθεση των Moodys, αφού λέει όλοι το ξέρανε για τα ανοίγματα στα Βαλκάνια. Εγώ να σας πώ επειδή δραστηριοποιούμε στην Ρουμανία, ήρθε ένα ωραίο πρωί η Πειραιώς στην Ρουμανία, και λέει, "Χρηματοδότηση τέλος" στα τέτοια μου αν το project είναι στη μέση, κόψτε το λαιμό σας.
Και το ωραίο είναι εχθές στο forum Ελλάδος Αζαρμπαιτζάν που παρακολούθησα όλες τις ομιλίες, ο προθυπουργός μιλούσε λες και είμαστε Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, κάτι τέτοιο. Αφού κοίταξα κάτω να βεβαιωθώ ότι είμαι στην Σταδίου.....
Και το ωραίο είναι εχθές στο forum Ελλάδος Αζαρμπαιτζάν που παρακολούθησα όλες τις ομιλίες, ο προθυπουργός μιλούσε λες και είμαστε Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, κάτι τέτοιο. Αφού κοίταξα κάτω να βεβαιωθώ ότι είμαι στην Σταδίου.....