outbreak2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Κάλλιο χοντρή και πονηρή, παρά μακριά και οκνηρή που λέει και το ρητό!
Εμένα οι σχέσεις μου πάντα μου έλεγαν ότι τελικά μετράει, αλλά ιδιαίτερα στο πάχος.
Προσωπικά σε αυτό είμαι μάλλον τυχερός και μου το σχολίαζαν πολύ θετικά.
Γενικά έχω καταλάβει ότι με το σωστό (μεγάλο) πάχος μπορεί να καλύψεις και τις πιο απαιτητικές μουνάρες.
Ισχύει. Τους αρέσει όντως το γέμισμα αλλά γενικώς θέλουν ψωλάρες. Απορώ πως έχει επιβιώσει η θεωρία τύπου μόνο τεχνικής
κι ότι αν ο άλλος είναι μάστορας πάνε όλα οκ. Πιστεύω ότι αυτό είναι βασικό αλλά προαπαιτούμενο. Νομίζω ότι για να είσαι τελείως σίγουρος
πρέπει να είσαι (επίσης) μακρύς, παχύς, πουτσοκεφαλάτος, μεγαλάρχιδος και χύστης.
Όσοι λένε ότι μετράει μάλλον το χουν δοκιμάσει για να είναι τόσο σίγουροι
το στις γκομενες, εκανες οτι δεν το ειδες η' δεν το ειδες ???
Δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα γρήγορα. Περίμενε να έρθει κόσμος πρώτα.
[quote author=tnt60 link= ]Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Για να δω απόψεις μελών...
Κάτι σαν αυτό, τύπε; :S :SΝομίζω ότι για να είσαι τελείως σίγουρος
πρέπει να είσαι (επίσης) μακρύς, παχύς, πουτσοκεφαλάτος, μεγαλάρχιδος και χύστης.
Και μετά κωλο-νο.παντως υπαρχει λύση για ολα με μια επεμβαση και τον μεγαλώνετε και τον παχαίνετε.
δασκαλοςΟ Σπαλιάρας χαμογελώντας όταν του έκαναν την ερώτηση σε συνέντευξη αν πιστεύει ότι μετράει το μέγεθος, είχε δώσει την πιο γαμάτη απάντηση:
"Αν δεν είχε σημασία το μέγεθος, θα έβγαιναν και μικροί δονητές".