Νέα

Το μέγεθος έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
εγω απο γιατρους γκομενους κ μη που ειχα αυτο ξερω κ αυτο μου εχουν πει ... πως αναλογος την περιπτωση μπορει μεχρι κ 1-2 cm να μεγαλωσει λογο οτι πλεον το κεφαλι δεν κρατιεται μεσα αλλα πεταγεται πλεον εξω ....
δεν ειμαι κ γιατρος χεχε .....

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ..
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ-ΠΑΛΕΥΕΙΣ..
Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΚΕΡΔΟΣ..
ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ..
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ 18-2Ο Κ ΧΟΝΤΡΟ ΣΑΝ ΡΟΠΑΛΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ(ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ)ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΚΑΡΓΙΕΣ..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ" ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕ..ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ..
Σ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΨΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ..
ΦΑΕ-ΚΟΙΜΗΣΟΥ-ΞΥΠΝΑ-ΠΛΥΣΟΥ-ΚΟΥΒΑΛΑ ΨΩΝΙΑ-ΠΗΓΑΙΝΕΜΕ ΕΔΩ-ΦΕΡΕΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ-ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ-ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ-ΑΧ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ-ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΧΛΑΔΟΚΩΛΑ ΜΠΑΖΟΛΟΧΟΝΤΡΕΛΩ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ-ΡΟΥΜΑΝΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΛΠ ΣΤΑ ΜΠΑΡ Κ ΤΑ ΚΛΑΜΠ-ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΕΓΓΟΝΙΑ..
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ(ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ)..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ... Τέλος χαχαχα

georgeandr4

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
3
Πόντοι
0
παιδιά η περιτομή είναι ανώδυνη σχετικά
το λέω απο προσωπική εμπειρία, το μόνο κακκό είναι πως πρέπει να περιμένεις 1 μήνα για ν εναπαχρησιμοποιείσεις το μεραφέτι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Για να δω απόψεις μελών... :sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απαντώ ξανά για να επισημοποιηθεί το πρώτο ποστ.

Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Για να δω απόψεις μελών...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
[quote author=tnt60 link= ]Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Για να δω απόψεις μελών... :sunglasses: [/quote]

Λάθος νήμα τύπε μου.
Να πας στο "τραβέλια με προσόντα"
Εκεί νοιάζονται για το μέγεθος πούτσας στις γκόμενες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
[quote author=tnt60 link= ]Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.

Λάθος νήμα τύπε μου.
Να πας στο "τραβέλια με προσόντα"
Εκεί νοιάζονται για το μέγεθος πούτσας στις γκόμενες. [/quote]

Είσαι εγκάθετος και εκτός θέματος φίλε μου. Το νήμα λέγεται σχέσεις και γκόμενες άρα το θέμα αφορά. :wink:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
εννοειται και μετραει, ασχετως αν λενε μαλακιες για να θολωσουν τα νερα.
οποιος δεν το πιστευει κρυβεται πισω απο το μικρο του δακτυλακι (του ποδιου κιολας).

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Για να δω απόψεις μελών... :sunglasses: [/quote]

τυπε μονο ο christos savvidis ξερει να απαντησει αυτη την ερωτηση που εχει γαμησει μουνετα απο ολο το συμπαν :confused::confused::confused:

images

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.075
Πόντοι
10.413
Εμένα οι σχέσεις μου πάντα μου έλεγαν ότι τελικά μετράει, αλλά ιδιαίτερα στο πάχος.
Προσωπικά σε αυτό είμαι μάλλον τυχερός και μου το σχολίαζαν πολύ θετικά.
Γενικά έχω καταλάβει ότι με το σωστό (μεγάλο) πάχος μπορεί να καλύψεις και τις πιο απαιτητικές μουνάρες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Απαντώ ξανά για να επισημοποιηθεί το πρώτο ποστ.

Για να δω απόψεις μελών...

τυπε γραψε το ιδιο ποστ μερικες φορες ακομα γιατι η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησης :confused::confused::confused:

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Φυσικά και μετράει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια αυτού του νήματος στο συγκεκριμένο site, μιας κι είναι γνωστό ότι δεν απασχολεί κανέναν αυτό το θέμα επειδή όλοι εδώ είναι 20+ size! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

τυπε μονο ο christos savvidis ξερει να απαντησει αυτη την ερωτηση που εχει γαμησει μουνετα απο ολο το συμπαν :confused::confused::confused:

[/quote]

Έλεγε ότι δεν είναι όλα για όλους. Πιασάρικο! :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
  • Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εμένα οι σχέσεις μου πάντα μου έλεγαν ότι τελικά μετράει, αλλά ιδιαίτερα στο πάχος.
Προσωπικά σε αυτό είμαι μάλλον τυχερός και μου το σχολίαζαν πολύ θετικά.
Γενικά έχω καταλάβει ότι με το σωστό (μεγάλο) πάχος μπορεί να καλύψεις και τις πιο απαιτητικές μουνάρες.

Ισχύει. Τους αρέσει όντως το γέμισμα αλλά γενικώς θέλουν ψωλάρες. Απορώ πως έχει επιβιώσει η θεωρία τύπου μόνο τεχνικής
κι ότι αν ο άλλος είναι μάστορας πάνε όλα οκ. Πιστεύω ότι αυτό είναι βασικό αλλά προαπαιτούμενο. Νομίζω ότι για να είσαι τελείως σίγουρος
πρέπει να είσαι (επίσης) μακρύς, παχύς, πουτσοκεφαλάτος, μεγαλάρχιδος και χύστης. :wink:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όσοι λένε ότι μετράει μάλλον το χουν δοκιμάσει για να είναι τόσο σίγουροι :2funny:

το στις γκομενες, εκανες οτι δεν το ειδες η' δεν το ειδες ???

Δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα γρήγορα. Περίμενε να έρθει κόσμος πρώτα. :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom