Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Αλλά περισσότερο & πάνω απ' όλα, μετράνε τα ΛΕΦΤΑ*.
*Όχι τα λεπτά αισθήματα ( ) αλλά τα φράγκα, ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Σωστός!
Αλλά περισσότερο & πάνω απ' όλα, μετράνε τα ΛΕΦΤΑ*.
*Όχι τα λεπτά αισθήματα ( ) αλλά τα φράγκα, ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ..
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ-ΠΑΛΕΥΕΙΣ..
Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΚΕΡΔΟΣ..
ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ..
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ 18-2Ο Κ ΧΟΝΤΡΟ ΣΑΝ ΡΟΠΑΛΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ(ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ)ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΚΑΡΓΙΕΣ..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ" ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕ..ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ..
Σ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΨΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ..
ΦΑΕ-ΚΟΙΜΗΣΟΥ-ΞΥΠΝΑ-ΠΛΥΣΟΥ-ΚΟΥΒΑΛΑ ΨΩΝΙΑ-ΠΗΓΑΙΝΕΜΕ ΕΔΩ-ΦΕΡΕΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ-ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ-ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ-ΑΧ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ-ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΧΛΑΔΟΚΩΛΑ ΜΠΑΖΟΛΟΧΟΝΤΡΕΛΩ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ-ΡΟΥΜΑΝΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΛΠ ΣΤΑ ΜΠΑΡ Κ ΤΑ ΚΛΑΜΠ-ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΕΓΓΟΝΙΑ..
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ(ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ)..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ
[quote author=tnt60 link= ]Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Για να δω απόψεις μελών...
Απαντώ ξανά για να επισημοποιηθεί το πρώτο ποστ.
Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Φυσικά και μετράει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια αυτού του νήματος στο συγκεκριμένο site, μιας κι είναι γνωστό ότι δεν απασχολεί κανέναν αυτό το θέμα επειδή όλοι εδώ είναι 20+ size!
[quote author=tnt60 link= ]Εννοείται ότι μετράει! Όποιος ή όποια πει ότι δεν μετράει, λέει μαλακίες. Το ότι πρέπει ο άνδρας να ξέρει να γαμάει είναι προαπαιτούμενο.
Όσοι λένε ότι μετράει μάλλον το χουν δοκιμάσει για να είναι τόσο σίγουροι
Εμένα οι σχέσεις μου πάντα μου έλεγαν ότι τελικά μετράει, αλλά ιδιαίτερα στο πάχος.
Προσωπικά σε αυτό είμαι μάλλον τυχερός και μου το σχολίαζαν πολύ θετικά.
Γενικά έχω καταλάβει ότι με το σωστό (μεγάλο) πάχος μπορεί να καλύψεις και τις πιο απαιτητικές μουνάρες.
το στις γκομενες, εκανες οτι δεν το ειδες η' δεν το ειδες ???