Νέα

Το μέγεθος έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

Συνημμένα

• peoulas.jpg
    peoulas.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 58

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.056
Πόντοι
2.356
ναι το μεγεθος εχει σημασια αλλα σχετιζεται αντιστοιχα με τις ιδιαιτεροτητες καθε κολπου. μπορει ενα 15ρι να γαμαει καλυτερα απο ενα 20αρι. επισης περα απο κατι ξεσκισμενες ποια θα εδινε το κουλουρι της σε ενα παπαρι σαν καλυβιωτικο αγγουρι και να μη καθεται σε καρεκλα 10 μερες μετα? οποτε παλι θεμα χημειας ειναι και ενα μεγαλυτερο παπαρι δεν σημαινει μεγαλυτερες επιτυχιες σε βαθμολογια εμφανισης μουνιου (αλλα πιο εμπειρες πιστευω ναι)

MonoPasok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2019
Κριτικές
11
Like
448
Πόντοι
290
παιδες, το θεμα ειναι οπτικο καθαρα
Εξαιρουνται παθολογικες καταστασεις 5ποντων κτλ
Ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα στυσης,σκληροτητας,σχηματος και ποσο μπορει να κανει τη γκομενα να το γουσταρει
Της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε και ειναι αληθεια
Η πλειοψηφια τον εχει κοντα στο 15 και γαμαει μια χαρα και δεν παραπονιεται καμια
Υπαρχουν γυναικες ομως - size queen τις λενε στην Αμερικη - που το εχουν στο μυαλο τους αλλιως το εργο και ψαχνουν για μια φορα κατι μεγαλο για να χουν να το λενε

Υπαρχει και το ανεκδοτο που λεει " Κατσε να στον βαλω εγω 3 ποντους και βγες και πες οτι δε σε γαμησα"

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Το πάχος και η καλη στύση μετράνε. Αν δεν έχεις αυτά τα δυο, κάηκες.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
και η διάρκεια παίζει ρόλο,πολλές φορές μεγαλύτερη κι απ το μέγεθος

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
οχι καθολου, αρκει να ξερει να το χρησιμοποιει, να εχει διαρκεια και καλη στυση.

aresmixail

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Κριτικές
6
Like
359
Πόντοι
280
περισσοτερο η τεχνικη παρα το μεγεθος

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα στυσης,σκληροτητας,σχηματος και ποσο μπορει να κανει τη γκομενα να το γουσταρει
Η πλειοψηφια τον εχει κοντα στο 15 και γαμαει μια χαρα και δεν παραπονιεται καμια
Υπαρχουν γυναικες ομως - size queen τις λενε στην Αμερικη - που το εχουν στο μυαλο τους αλλιως το εργο και ψαχνουν για μια φορα κατι μεγαλο για να χουν να το λενε

Υπαρχει και το ανεκδοτο που λεει " Κατσε να στον βαλω εγω 3 ποντους και βγες και πες οτι δε σε γαμησα"

- κατά μέσο όρο, το μέγεθος του πέους των αντρών έφτανε τα 13,13 εκατοστά σε στύση
www.onmed.gr/sexoualikothta/story/342276/poio-einai-to-fysiologiko-megethos-peous-%E2%80%93-ti-deixnei-i-megalyteri-erevna-sto-eidos-tis]https://www.onmed.gr/sexoualikothta/story/342276/poio-einai-to-fysiologiko-megethos-peous-%E2%80%93-ti-deixnei-i-megalyteri-erevna-sto-eidos-tis[/url]

Επισκέπτης
ο μεσος τον εχει 13 και η γυναικα τον θελει 17

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ βάρος έχει η τεχνική και το πάχος αλλά το μήκος προσθετει ένα μεγάλο + και βοηθάει την γυναίκα να τελειώσει.....επίσης υπάρχει και μεγαλύτερη γκάμα από στάσεις που μπορούμε να κάνουμε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ..
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ-ΠΑΛΕΥΕΙΣ..
Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΚΕΡΔΟΣ..
ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ..
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ 18-2Ο Κ ΧΟΝΤΡΟ ΣΑΝ ΡΟΠΑΛΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ(ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ)ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΚΑΡΓΙΕΣ..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ" ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕ..ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ..
Σ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΕΧΡΙ Κ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΨΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ..
ΦΑΕ-ΚΟΙΜΗΣΟΥ-ΞΥΠΝΑ-ΠΛΥΣΟΥ-ΚΟΥΒΑΛΑ ΨΩΝΙΑ-ΠΗΓΑΙΝΕΜΕ ΕΔΩ-ΦΕΡΕΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ-ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ-ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ-ΑΧ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ-ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΧΛΑΔΟΚΩΛΑ ΜΠΑΖΟΛΟΧΟΝΤΡΕΛΩ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ-ΡΟΥΜΑΝΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΛΠ ΣΤΑ ΜΠΑΡ Κ ΤΑ ΚΛΑΜΠ-ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΕΓΓΟΝΙΑ..
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ(ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ)..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
0
ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι....εδώ και καιρό ενώ είχα κανονική στύση με διάρκεια όπου ήταν πολύ σκληρό συνέβη το εξής....από μικρός με διάφορες γκόμενες που είχα κάποιες φορές το πετσάκι κοβόταν λίγο....την πρώτη φορά που συνέβη θυμάμαι είχε και αίμα αλλά μετά απλά ένοιωθα ότι ερεθιζόταν αλλά μετά έβλεπα ότι είχε κοπεί λίγο περισσότερο.... μετά την τελευταία φορά λοιπόν που μου συνέβη πάλι αυτό η στύση μου πλέον δεν είναι το ίδιο σκληρή  και σαν να μη μπορώ να ελέγξω καλά το πότε θα τελειώσω...είχα πρόωρη εκπσεπρμάτωση δηλαδή.....να σημειώσω και κάτι άλλο που είναι ίσως σχετικό ....εδώ και χρόνια ένοιωθα στο κατούρημα όταν έβγαινε με πίεση να έχω μικρή ενόχληση οπότε προσπαθούσα να μειώνω την πίεση....μετά από το περιστατικό αυτό όμως αυτό δεν μου συμβαίνει πλέον και η μεγάλη πίεση δεν με ενοχλεί....πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά ήταν για σφαλιάρες ο γιατρός....δεν μου τον είδε καν και είπε ότι ήταν ψυχολογικό....για πείτε καμιά άποψη κι εσείς..... είμαι 37 αλλά γυμνάζομαι και δεν πίνω ούτε καπνίζω....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι....εδώ και καιρό ενώ είχα κανονική στύση με διάρκεια όπου ήταν πολύ σκληρό συνέβη το εξής....από μικρός με διάφορες γκόμενες που είχα κάποιες φορές το πετσάκι κοβόταν λίγο....την πρώτη φορά που συνέβη θυμάμαι είχε και αίμα αλλά μετά απλά ένοιωθα ότι ερεθιζόταν αλλά μετά έβλεπα ότι είχε κοπεί λίγο περισσότερο.... μετά την τελευταία φορά λοιπόν που μου συνέβη πάλι αυτό η στύση μου πλέον δεν είναι το ίδιο σκληρή  και σαν να μη μπορώ να ελέγξω καλά το πότε θα τελειώσω...είχα πρόωρη εκπσεπρμάτωση δηλαδή.....να σημειώσω και κάτι άλλο που είναι ίσως σχετικό ....εδώ και χρόνια ένοιωθα στο κατούρημα όταν έβγαινε με πίεση να έχω μικρή ενόχληση οπότε προσπαθούσα να μειώνω την πίεση....μετά από το περιστατικό αυτό όμως αυτό δεν μου συμβαίνει πλέον και η μεγάλη πίεση δεν με ενοχλεί....πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά ήταν για σφαλιάρες ο γιατρός....δεν μου τον είδε καν και είπε ότι ήταν ψυχολογικό....για πείτε καμιά άποψη κι εσείς..... είμαι 37 αλλά γυμνάζομαι και δεν πίνω ούτε καπνίζω....
αν κ θεωρω τιτανοτεραστια μαλακια να ζητας την γνωμη του καθε κουρουμπελου εδω μεσα αντι να πας σε 10 γιατρους μεχρι να λυσεις το προβλημα σου,θα σου γραψω μια εκδοχη-διαγνωση του τι μπορει να εχεις παθει μεταφεροντας σου την περιπτωση του αδελφου μου..
Κ εκεινος ξεκινησε να ψαχνεται ξαφνικα στα 35 του γιατι ειχε πανω-κατω αντιστοιχες ενοχλησεις..
Τι ειχε γινει λοιπον μ αυτον???
Ενω γαμουσε αβερτα χωρις κανενα θεμα για τοσα χρονια,ξαφνικα αρχισε να ποναει περιμετρικα του πουτσοκεφαλου του με το παραμικρο κ σταδιακα ολο κ περισσοτερο κ ευκολοτερα..
Καποιες φορες τραυματιζοταν σε τετοιο βαθμο που να υποφερει μεχρι κ απο το κατουρημα κ τις βραδυνοπρωινες κατουροκαυλες για πολλες ημερες(που βεβαια εκ των πραγματων εκανε κ αναγκαστικο οφ απο το γαμησι)..
Εζησε κ εκεινος την φρικη,του να χανει συνολικα μιση αντε μια σταγονα αιμα απο το ανοιχτο τραυμα δυο-τρεις φορες μεχρι να αποφασισει να σηκωσει την κωλαρα του κ να επισκευτει τον αρμοδιο επιστημονα..
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ???
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ..
ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ(ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ)ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ..
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ..ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Κ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΥΛΙ(ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ)ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΛΥΠΤΡΟ ΤΟΥ..
Η ΛΥΣΗ???
ΠΕΡΙΤΟΜΗ..
ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΗ-ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ 3-5 ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ 35..
ΤΡΕΧΑ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ..

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Το μήκος, ΜΕΤΡΑΕΙ. :alivedick:
Το πάχος, ΜΕΤΡΑΕΙ.  :walkingpenis:
Η τεχνική, ΜΕΤΡΑΕΙ.  :fuck2:
Η διάρκεια, ΜΕΤΡΑΕΙ.  :knockinb:
Αλλά περισσότερο & πάνω απ' όλα, μετράνε τα ΛΕΦΤΑ*.  :rockon:

*Όχι τα λεπτά αισθήματα ( :rose:  :springsmile: :smitten: ) αλλά τα φράγκα, ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Συνημμένα

• 5000.jpg
    5000.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 38

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ναι,και αν δεις τους άντρες/γκόμενους τους έχουν καμιά 14αρια πόντους αλλά δεν τους αφήνουν να βρουν τους 20ποντους...
Έτερον εκάτερον. Άλλο τί επιθυμούν, άλλο με τί βολεύονται (αναγκαστικά επειδή δεν βρίσκεις αυτό που θες εύκολα)
Εκείνο που μετράει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι το πάχος,παιδιά. Πάρα πολύ.
Να συνδυάζεται βέβαια και με ένα μήκος 17-20
Αλλά είναι προτιμότερο να είναι κάνα 2-3 πόντους πιο κοντή και να έχει πάχος

pipaVarkiza

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2018
Like
8
Πόντοι
0
να πας σε εναν ιδιωτη γιατρο σωστο να το κοιταξεις μη το αφηνεις
πολοι εχουν τετοια συμπτωματα εχω μεγαλη εμπειρια με πουλια κ λυπαμαι πολυ οταν βλεπω αντρες παιδαρους να εχουν θεματα τετοια αλλα κ κομπλεξ που τους δημιουργουν οι ανοργασμικιες τους σε πολλα θεματα..... :(
πηγαινε ρε μωρακο κ ολα καλα :)
τον αντρα το πουτσο τα παπαρια πρεπει να τα σεβεσε.... να τον κανεις να αισθανετε αρχοντας αφεντης να τα γλυφεις να τον κοιτας στα ματια κ να τον κανεις να νιωθει να πιστευει πως ειναι ο Θεος ο ιδιος !
εκει να δεις πως δε θα πεφτει κ θα λειτουργει οπως πρεπει ντουραααααα
η πιπα ειναι ιεροτελεστια !
ισως να χρειαζεσαι περιτομη αλλα δεν εγινε κ κατι ισα ισα θα μεγαλωσει 1-2 ποντους το πουλι χεχε
κ μετα εμενα να στο αναστησω παλι χεχε

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παίδες....η αλήθεια είναι ότι δεν περισεύουν φράγκα για να πάω σε γιατρό...γι'αυτό και πήγα σε δήμόσιο.....θα πάω όμως γιατί έτσι μου γαμάει τη ψυχολογία και αποφεύγω τις γκόμενες....που να το φανταζόμουν ότι θα μου συνέβαινε κι αυτό....και πάλι σας ευχαριστώ!!!

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Οποιοδήποτε πέος κάτω από 18 εκατοστά μήκος και 15 εκατοστά πάχος υστερεί. Όλα αυτά τα παραμύθια περί μυαλού, διάρκειας, κίνησης, χημείας, μέσου όρου κλπ είναι απλά ένα ψέμα για να μην αυτοκτονείτε ανά ομάδες.

@πιπαΒαρκιζα, το πουλί δε μεγαλώνει μετά την περιτομή. Ίσα ίσα χάνει σε μέγεθος. Άλλο το να κοπεί ο χαλινός, άλλο η περιτομή.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Οποιοδήποτε πέος κάτω από 18 εκατοστά μήκος και 15 εκατοστά πάχος υστερεί. Όλα αυτά τα παραμύθια περί μυαλού, διάρκειας, κίνησης, χημείας, μέσου όρου κλπ είναι απλά ένα ψέμα για να μην αυτοκτονείτε ανά ομάδες.

@πιπαΒαρκιζα, το πουλί δε μεγαλώνει μετά την περιτομή. Ίσα ίσα χάνει σε μέγεθος. Άλλο το να κοπεί ο χαλινός, άλλο η περιτομή.

προφεσορ απ ότι βλέπω χτες γράφτηκες...

επίσης δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις την διάμετρο από το μήκος...

μετανάστης εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom