ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι....εδώ και καιρό ενώ είχα κανονική στύση με διάρκεια όπου ήταν πολύ σκληρό συνέβη το εξής....από μικρός με διάφορες γκόμενες που είχα κάποιες φορές το πετσάκι κοβόταν λίγο....την πρώτη φορά που συνέβη θυμάμαι είχε και αίμα αλλά μετά απλά ένοιωθα ότι ερεθιζόταν αλλά μετά έβλεπα ότι είχε κοπεί λίγο περισσότερο.... μετά την τελευταία φορά λοιπόν που μου συνέβη πάλι αυτό η στύση μου πλέον δεν είναι το ίδιο σκληρή και σαν να μη μπορώ να ελέγξω καλά το πότε θα τελειώσω...είχα πρόωρη εκπσεπρμάτωση δηλαδή.....να σημειώσω και κάτι άλλο που είναι ίσως σχετικό ....εδώ και χρόνια ένοιωθα στο κατούρημα όταν έβγαινε με πίεση να έχω μικρή ενόχληση οπότε προσπαθούσα να μειώνω την πίεση....μετά από το περιστατικό αυτό όμως αυτό δεν μου συμβαίνει πλέον και η μεγάλη πίεση δεν με ενοχλεί....πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά ήταν για σφαλιάρες ο γιατρός....δεν μου τον είδε καν και είπε ότι ήταν ψυχολογικό....για πείτε καμιά άποψη κι εσείς..... είμαι 37 αλλά γυμνάζομαι και δεν πίνω ούτε καπνίζω....
αν κ θεωρω τιτανοτεραστια μαλακια να ζητας την γνωμη του καθε κουρουμπελου εδω μεσα αντι να πας σε 10 γιατρους μεχρι να λυσεις το προβλημα σου,θα σου γραψω μια εκδοχη-διαγνωση του τι μπορει να εχεις παθει μεταφεροντας σου την περιπτωση του αδελφου μου..
Κ εκεινος ξεκινησε να ψαχνεται ξαφνικα στα 35 του γιατι ειχε πανω-κατω αντιστοιχες ενοχλησεις..
Τι ειχε γινει λοιπον μ αυτον???
Ενω γαμουσε αβερτα χωρις κανενα θεμα για τοσα χρονια,ξαφνικα αρχισε να ποναει περιμετρικα του πουτσοκεφαλου του με το παραμικρο κ σταδιακα ολο κ περισσοτερο κ ευκολοτερα..
Καποιες φορες τραυματιζοταν σε τετοιο βαθμο που να υποφερει μεχρι κ απο το κατουρημα κ τις βραδυνοπρωινες κατουροκαυλες για πολλες ημερες(που βεβαια εκ των πραγματων εκανε κ αναγκαστικο οφ απο το γαμησι)..
Εζησε κ εκεινος την φρικη,του να χανει συνολικα μιση αντε μια σταγονα αιμα απο το ανοιχτο τραυμα δυο-τρεις φορες μεχρι να αποφασισει να σηκωσει την κωλαρα του κ να επισκευτει τον αρμοδιο επιστημονα..
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ???
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ..
ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ(ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ)ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ..
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ..ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Κ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΥΛΙ(ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ)ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΛΥΠΤΡΟ ΤΟΥ..
Η ΛΥΣΗ???
ΠΕΡΙΤΟΜΗ..
ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΗ-ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ 3-5 ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ 35..
ΤΡΕΧΑ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ..