Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Παιδια εχω λιγο ανεβασμενο το ζαχαρο, οφειλω να σας ενημερωσω και πρεπει να αποφευγω καπως τα επικινδυνα. Ενταξει θα κανω μια εξαιρεση να τσιμπησω κατι, αλλα ας μην ψοφησω απο τωρα. Εχω αρχισει μια υποτυπωδη αγωγη τουτες μερες, ειμαι ιδιοπαθες ατομο.
Τελος παντων, δεν ειναι το θεμα τι θα κανουμε, ας το αφησουμε καπως φλου, αυτο που μετραει ειναι να βρεθουμε. Το που θα μιναρουμε και πως ας το δουμε τοτε!
Αναρχια δηλαδη!
..βγαλε τις εγνοιες απ'το μυαλο,τρωγε τα παντα ΜΕ ΜΕΤΡΟ,πινε κανα καλο τσιπουρακι και πιτσίλα,φιλε..πιτσίλα.. ;)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
μαγκες Σαββατα ειμαι στο μαγαζι μου το βραδυ, Παρασκευες οκ

Επισκέπτης
..βγαλε τις εγνοιες απ'το μυαλο
Εχεις δικιο και το ξερω, μου το εχουν πει πολλοι οτι βασανιζομαι ασκοπα, αλλα ειναι απιθανο να περασω στο αλλο ακρο.

και πιτσίλα,φιλε..πιτσίλα.. ;)
Εννοειται οτι το κανω αυτο γιατι αλλιως τι θελω εδω μεσα!
Αρκει να το επιτρεπουν τα οικονομικα, τραβαμε ολοι τα ζορια μας.

ΡΕ μη λετε τετοια κ μας νομισουν για γεροντια.
Καλα οταν με γνωρισεις θα πεις οτι αυτος εχει μυαλο κοκκορου. Ειμαι μεγαλο θεατρο :grin:

μαγκες Σαββατα ειμαι στο μαγαζι μου το βραδυ, Παρασκευες οκ
Χμ, αν συμφωνουν κι οι αλλοι φιλοι, Κυριακη θα σε διευκολυνε?
Διοτι Παρασκευη βραδυ δε νομιζω να διατιθενται καποια ατομα π.χ. ειδικα οσοι ειναι υπαλληλοι κλπ.
Εγω δεν εχω προβλημα την ημερα συναντησης, εκτος απο πρωινες ωρες λογω τζογου, προγραμματισμου, υπολογισμων, ε στο τσακ μπαμ πεταγομαι σφαιρα ποδαρατο στη φιλη μας και πισω.
Ας το συζητησουμε, αφθονο χρονο εχουμε μπροστα, νομιζω οτι φτιαxvει κι ο καιρος σταδιακα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ωραιος!
Ας περιμενουμε να μιλησουν κι οι υπολοιποι μπαρμπαδες, Τεταρτη ειναι σημερα εχουμε καιρο!
Αν και νεότερος, επειδή με έχουν πιάσει οι καλωσύνες και θέλω να βοηθήσω την κατάσταση, έχω τις κατάλληλες για την περίσταση προτάσεις!!!

%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF_b2.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.hellasnews.tv/site/images/stories/videos/_thumbs/kaisariani_kapi.jpg[/img[/URL]]

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ιδού η ερμηνεία της λέξεως ΚΑΠΗ:  :dancing:

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqu3AodJFRkexbrJiNqx-QS-FzD8U7s0QLfP2J6DYXKlke6C7n7Q

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Κανονιστε !!!

Επισκέπτης
Κιλμπερν, απο οσο συμπεραινω, οι Μαντ Μαξ & Παυλαρας δεν εχουν καποιο προβλημα με την ημερα.
Εγω ειπαμε τοκιστης, τζογαδορος & πυρφορος. Συνεπως, να πουμε Κυριακη πλατεια Ομονοιας ωρα 19:00?
Στο Μπακακο γωνια Αγ. Κων/νου.
Μηπως θελετε Αγιο Παντελεημονα?
Πλατεια Βικτωριας?
Πλατεια Καραισκακη?
Αν επιθυμειτε αλλη ωρα ΟΚ το συζηταμε.

Στειλτε μου σε μηνυμα τα κινητα σας

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
πιο νωρις ρεεε,θα μας κοψει το κρυο!!

Επισκέπτης
Προτεινε τοτε εσυ ωρα. Εγω παντως ειμαι αρκουδογυφτος και δε με πιανει το κρυο.
Ξαναμπαινω το απογευμα, λακαω προσωρινα...

Επισκέπτης
Θα ξαναμπώ αργότερα είτε αύριο, εντάξει για 17:00 το Σάββατο απόγευμα, αν τώρα κάποιοι άλλοι θελήσουν τίποτε αλλαγές ας γίνει συζήτηση, μην τα περιμένετε κι όλα από εμένα!
Σημείο συνάντησης να καθορίσετε κάπου κεντρικά στα ευαγή ιδρύματα.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ωραια!σαββατο τελικα 5!να πουμε Σταθμο λαρισσης στο Μετρο???

Επισκέπτης
Διαολε εκει στη Δυση (οπως λεει εκει στο Νοτο) δεν εχει αφθονα γουβραδικα, η Φυλης και περιξ ταχουν ολα. Εξαιρωντας τα στουντιο Κων/πολεως.
Αντι να κατεβεις στης Λαρισης το ποταμι, δεν ερχεσαι πλατεια Βικτωριας?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
no prob!!ANTE πουναι κ οι αλλοι???ΡΕ ΜΟΥΡΘΕ ΙΔΕΑ ΛΕς ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ GANGBANG σε καμμια τσιμπουκομανα στη φυλης???σεβασμιοι κυριοι ειμαστε δε θα μας το αρνηθουν!!!

Επισκέπτης
LMFAO δε θα πουμε και δημοσια τι σοι μαλακιες θα κλανουμε :grin: fucking keyboard κανουμε ηθελα να πω!

Οποτε Πλατεια Βικτωριας Σαββατο ωρα 17:00

Πιστευω να αντιδρασουν αργοτερα κι υπολοιποι, αν κι ειναι σιγανα ποταμακια, κοβω να ερχονται Φαντης μπαστουνι.

Να ανταλλαξουμε κινητα μεσω μηνυματων σημαντικοτατον

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
καλημέρα
συμφωνω με τα συμφωνημένα ,  λεω να συναντηθούμε  σε κανενα καφε πρωτα να γνωριστούμε 
και μετα βλέπουμε τι κανουμε συγκεκριμενα ..

ψηνομε και για κανενα ομαδικο στη μπαρμπι  αγκυρας 1  ,  που μπορούμε να το κλεισουμε και με πμ 
από αυριο ας πουμε ..

Επισκέπτης
Παυλαρα κι εγω αυτο προτεινω, γνωριζομαστε πρωτα, λεμε τις @@ μας και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε.
Τελικα εισαι κι εσυ μεσα για Πλατεια Βικτωριας ωρα 17:00 το Σαββατο?
Εχει αρκετες καφετερειες εκει.
Απλα σε ρωταω κι εδω για να ενημερωνονται κι οι αλλοι φιλοι.
Απο την αλλη μερια, οσοι μαζευτουμε δεν πειραζει, ας φτιαξει κι ο καιρος και στο μελλον ξαναμαζευομαστε.

Η sexy barbie εργαζεται Μεταξουργειο Ιασωνος 33 την πετυχα πριν 2 εβδομαδες, σταματησε στο Αγκυρας 1. Εναλλακτικα μπορει να ειναι Ιασωνος 30 υπογειο. Πρωινη βαρδυα την πετυχα, δεν ξερω αν ειναι κι απογευματινες.

gorginos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, τί έχουμε εδώ? ψήνεται συνάντηση της τιμημένης μας γενιάς?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
e nai!αυριο στις 17.00 πλατεια βικτωριας,ελα να ανοιξουμε το χρονοντουλαπο των αναμνησεων....

Επισκέπτης
Ε να το κάνουμε το πρώτο meeting κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!
Στην τελική η κίνηση μετράει, πιστεύω να περάσουμε καλά. Σαν παλιόφιλοι πες, που βρεθήκαμε ύστερα από χρόνια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom