You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tο κεντρικό δίλημμα αυτών των εκλογών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nομίζω ότι το κεντρικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι...
Έλενα Ράπτη ή Έυα Καϊλή ;;;
Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ παίζει ώς επιλογή?
Αν είναι να κάνουμε το κράτος μπουρδέλο, να το κάνουμε για τα καλά.....
k4v0ur1d10n
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Ομολογουμένως δύσκολη επιλογή. Εγώ προτείνω να κατέβει υποψήφια η ξαδέρφη μου εκ Θεσσαλονίκης, να δω τότε τι θα πείτε (μοιάζει στη Καϊλή πάρα πολύ, αλλά μάλλον καλύτερη!). Ομολογουμένως πάντως, αυτή η πόλη βγάζει μωρά!!!!
Ομολογουμένως δύσκολη επιλογή. Εγώ προτείνω να κατέβει υποψήφια η ξαδέρφη μου εκ Θεσσαλονίκης, να δω τότε τι θα πείτε (μοιάζει στη Καϊλή πάρα πολύ, αλλά μάλλον καλύτερη!). Ομολογουμένως πάντως, αυτή η πόλη βγάζει μωρά!!!!
Την Έυα Καϊλή την έχω δει live Λ.Αλεξανδρας..Μιλάμε για ανυπέρβλητη προστυχιά.1.85 με πλούσιες καμπυλες ..Η ψήφος στη Έυα Καϊλή..
Και αν στο ατομικό της προεκλογικό πρόγραμμα υποσχεθεί προσωπικά video στο youtube...Ε..Ναι λοιπόν...και πρωθυπουργός..
Και αν στο ατομικό της προεκλογικό πρόγραμμα υποσχεθεί προσωπικά video στο youtube...Ε..Ναι λοιπόν...και πρωθυπουργός..
Συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Μήπως να κεράσω καφεδάκι και να συζητήσουμε τις πολιτικές μας απόψεις από κοντά...?
Ε, δε λες και σ'αυτή την ξαδερφούλα σου να 'ρθει??? ;) ;) ;) ;) ;)
Εγώ προτείνω να κατέβει υποψήφια η ξαδέρφη μου εκ Θεσσαλονίκης, να δω τότε τι θα πείτε (μοιάζει στη Καϊλή πάρα πολύ, αλλά μάλλον καλύτερη!). Ομολογουμένως πάντως, αυτή η πόλη βγάζει μωρά!!!!
Επειδή λόγω ΔΕΘ και εκλογών θα βρίσκομαι στην Θεσ/κη για πολλές ημέρες, γίνεται να κανονίσεις με την ξαδέρφη σου να με ξεναγήσει στην πόλη;
Μήπως να κεράσω καφεδάκι και να συζητήσουμε τις πολιτικές μας απόψεις από κοντά...?
Ε, δε λες και σ'αυτή την ξαδερφούλα σου να 'ρθει??? ;) ;) ;) ;) ;)
Πάρτε και εμένα :'(..θέλω και εγώ να παραθέσω τις απόψεις μου στη ξαδερφούλα σου..
Καλοοοτης Κα-υ-λή
Έλενα Ράπτη δαγκωτόοοοοοοοοο.....!!!!!
Έτσι !!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε... υπάρχει ανοιχτό και σχετικό Θέμα
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Και μία συμπληρωματική ερώτηση...
Από κώλο ή προτιμάτε στόμα και κοίταγμα στα μάτια?
Ψηφίζω ΕΥΑ!!!
Απο τον κωλο την μια, και η αλλη στημενη διπλα να τον βγαζει να τον κανει λαμπικο κοιτωντας με στα ματια και να τον βαζει παλι μεσα!
Απο τον κωλο την μια, και η αλλη στημενη διπλα να τον βγαζει να τον κανει λαμπικο κοιτωντας με στα ματια και να τον βαζει παλι μεσα!
Έτοιμος για AVN oscar...Σωστοοςς
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Διαφωνώ για το δίλημμα αυτών των εκλογών...για εμένα ένα είναι το ζητούμενο:Μίλησε ή όχι τελικά η...μουγκή που πήδηξε ο άλλος????
Επισκέπτης
Κατερίνα η Ντάρια
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Διαφωνώ για το δίλημμα αυτών των εκλογών...για εμένα ένα είναι το ζητούμενο:Μίλησε ή όχι τελικά η...μουγκή που πήδηξε ο άλλος????
πάντως την ώρα που την πήδαγε ο συνάδερφος μίλαγε...εαα.αεε.ουευα..αααα....για μετά το τέλοσ δεν ξέρουμε....Κατερίνα η Ντάρια
ΚΑΤΕΡΙΝΑ.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 262
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις