Κορυφαία αυτή την περίοδο κατά την εκτίμησή μου είναι FBI και QUEENS στο μπουρνάζι (στου χαιδαρίου έχω πολύ καίρό να πάω οπότε δεν ξέρω)
Τα βάζω κορυφαία για τους εξής λόγους:
FBI κατ αρχήν: α) Εκπληκτικό ρόστερ, Πολύ ωραίες κοπέλες και ειδικά αν σε κάποιον (όπως σε μένα) αρέσουν ιδιαίτερα οι καλογυμνασμένες με δυνατά / δεμένα κορμίά εκεί θα βρει αρκετές. (ενώ γενικά το είδος αυτό σπανίζει σε άλλα μαγαζιά)
β) Τουλάχιστον 2-3 από εκεί μέσα, κάνουν πολύ καλή διάρκεια χορού, οπότε δίνεις 10 μεν, αλλά αν μη τι άλλο, πιάνει τόπο.
γ) Ωραία ατμόσφαιρα και μουσική στο χώρο, μου φτιάχνει το κέφι.
δ) Αρκετές κοπέλες δραστήριες, κινητικές, και μάλιστα με ωραίο τρόπο, χωρίς να γίνονται πιεστικές. Μια ψηλή ξανθιά αδύνατη με ωραία μάτια, δε θυμαμαι όνομα, εκτός ότι κανει εξαιρετικό χορό, συνεχώς είναι χαμογελαστή και σου φτιάχνει το κέφι.
Μόνο αρνητικό: Η τιμή. (15 είσοδος, 10 χορός)
QUENS μπουρνάζι: α) Εξαιρετική τιμή 10 πρώτη μπύρα, 5 δευτερη και 5 χοροί.
Β) Εξαιρετικό ρόστερ, το καλύτερο από μαγαζιά αυτής της τιμής , πολύ καλύτερο και από τα περισσότερα μαγαζιά γενικά (πχ το Λιντο με 10 ευρω χορό έχει χειρότερο ροστερ).
γ) Χαμογελαστές κοπέλες. ΄Χαρακτηριστίκα, η Ανίτα και η ΝΙκόλ, που εκανα χορό, ΄με τις χαμογελαστές φατσούλες τους σου φτιάχνουν την βραδιά. Η Ανίτα σημειωτέον εκανε και πολύ καλή διάρκεια χορού.
Μόνο αρνητικό: Κάποιες κοπέλες κάνουν πιο μικρή διάρκεια χορού, βέβαια πληρώνεις 5 μην ξεχνάμε. Επίσης λίγο με χαλάνε τα ελληνικά που βάζει κατά τις 2. Προτιμώ ξένη μουσική.