Νέα

To καλύτερο sex που έχετε κάνει!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alitarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα εκανες ρε φιλε.....!δεν χρειαζεται να τα περνουμε και ολα τοσο σοβαρα....!κανουμε και λιγο χιουμορ.....!αλιμονο....!

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παντως thanoss στο θέμα του thread και οι Ρουμάνες(όπως ανέφερες) γυναικάρες....παλαιότερα σε διακοπές είχα κάνει κατάσταση...."ηφαίστεια"

Επισκέπτης
Παντως thanoss στο θέμα του thread και οι Ρουμάνες(όπως ανέφερες) γυναικάρες....παλαιότερα σε διακοπές είχα κάνει κατάσταση...."ηφαίστεια"

Εγω θα παντρευτω Ρωσιδα!!!:p
Και οι ουγγαρεζες πρεπει να ναι καλες αν κ δεν μου εχει κατσε φαση.Με τσεχες οσες εχω παει δεν εχω μεινει και πολυ ευχαρηστημενος αν και ειναι θεομουνα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλες ειναι μωρε....αναλογα που θα πεσεις....!και αυτες γυναικες ειναι....!τωρα μερικα πραγματα που ισχυουνε για τις δικες μας ισχυουνε και για αυτες....!σκοπος ειναι να βρεις αυτο που ζητας....!τωρα ρουμανα θα ναι απο την ζιμπαμπουε...απο αθηνα....!σχετικο....!

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δεν προσβαλλομαι….ελευθερα πες ότι θες….!!!
Μονο μην θιξεις τα σοβαρα…..
Εκεί….γινομαι κι εγω σοβαρη….!!!!!
Παντως Κατερινα δεν απάντησες στο θέμα του thread....ακόμη η φαντασία ταξιδεύει :)
Φυσικά αν γουστάρεις απαντάς ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παντως Κατερινα δεν απάντησες στο θέμα του thread....ακόμη η φαντασία ταξιδεύει :)
Φυσικά αν γουστάρεις απαντάς ;)
Ταξιδευει….όσο δεν φανταζεσαι….
Η φαντασια μου είναι για τους λιγους…
Όχι για τους πολλους….!!!!

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ταξιδευει….όσο δεν φανταζεσαι….
Η φαντασια μου είναι για τους λιγους…
Όχι για τους πολλους….!!!!
Πολλές Ελληνίδες πιστεύουν οτι
μια γυναίκα ανεξάρτητα με πόσους αντρες έχει κανει σεξ ένας άντρας ειναι αυτός που τις "σημαδεύει"
Εγω είχα σχέση με Ιταλίδα και στο ίδιο θέμα στην Ιταλία οι γυναίκες πιστεύουν οτι σε όλη τη ζωή τους θυμούνται έντονα τρεις άντρες
Ισχύει κατι τέτοιο και για σένα ή απλα παπαριές είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom