Νέα

To καλύτερο sex που έχετε κάνει!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alitarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οταν γαμησα πρωτη φορα μια ρωσιδουλα στην φυλης στα 13 μου..Ηταν κατι εξωπραγματικο και παροτι ανιδεος στο σεξ ειχα τετοια καβλα που το φχαριστηθηκα..και μονο με 2χιλ! Απο τοτε παραμενω πιστος στα μπουρδελα, αν και τελευταια εχω καιρο να παω..Παντως αν ξαναδω αυτο το μωρο θα συγκινηθω πολυ :'( αχ αναμνησεις...

Απορω πως σε αφησες και μπηκες μεσα λολ...θα ηταν κομικοτραγικο να βλεπεις ενα μυξιαρικο χωρις παρεξηγηση να μπενει να γαμησει:p Μπραβο παντωωςς δεν εχω δει αλλον σε τετια ηλικια να χει παει σε μπουρδελο.Respect.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Για τις αμερικανες(καλιφορνια ολε) θα πω αν θιχτει θεμα σχετικα με την καλυτερη πιπα που μας πηρανε ποτε...αν δεν δω σχετικο thread δεν θα αποπροσανατολισω τον διαλογο υπουργε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Απορω πως σε αφησες και μπηκες μεσα λολ...θα ηταν κομικοτραγικο να βλεπεις ενα μυξιαρικο χωρις παρεξηγηση να μπενει να γαμησει:p Μπραβο παντωωςς δεν εχω δει αλλον σε τετια ηλικια να χει παει σε μπουρδελο.Respect.

Respect πολυ respect / αν και εχω τραβηξει τη  δικη μου πορεια ο DIKY ειναι ο πνευματικος πατερας μου / πως εχουνε στο Αγιον Ορος οι νεοι μοναχοι τους γεροντες τους ετσι εχω και εγω τον DIKY ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Για τις αμερικανες(καλιφορνια ολε) θα πω αν θιχτει θεμα σχετικα με την καλυτερη πιπα που μου πηρανε ποτε...αν δεν δω σχετικο thread δεν θα αποπροσανατολισω τον διαλογο υπουργε.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ο DIKY ειναι ο πνευματικος πατερας μου / πως εχουνε στο Αγιον Ορος οι νεοι μοναχοι τους γεροντες τους ετσι εχω και εγω τον DIKY ....
[/quote]

:'( :'( Η αναγνωριση στον νονο DIKY ηρθε επιτελους υπουργε μου..με συγκινεις..Εγω να ξερεις θα μαι παντα εδω στον δυσκολο μοναχικο δρομο που εχεις τραβηξει..(μονο λιγη προσοχη στον δρομο...) :grin:

Επισκέπτης
ο DIKY ειναι ο πνευματικος πατερας μου / πως εχουνε στο Αγιον Ορος οι νεοι μοναχοι τους γεροντες τους ετσι εχω και εγω τον DIKY ....

:'( :'( Η αναγνωριση στον νονο DIKY ηρθε επιτελους υπουργε μου..με συγκινεις..Εγω να ξερεις θα μαι παντα εδω στον δυσκολο μοναχικο δρομο που εχεις τραβηξει..(μονο λιγη προσοχη στον δρομο...) :grin:

Απο το χεράκι τον πας στα μπουρδελα?:cheesy:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Απο το χεράκι τον πας στα μπουρδελα?:cheesy:

καποτε οταν ο υπουργος ηταν απλα στην φοιτητικη παραταξη κατι σαν μελος ναι..τωρα ομως προοδευσε,τον καμαρωνω υπουργο και δεν εχει αναγκη να τον παω απ το χερακι;)

Επισκέπτης
καποτε οταν ο υπουργος ηταν απλα στην φοιτητικη παραταξη κατι σαν μελος ναι..τωρα ομως προοδευσε,τον καμαρωνω υπουργο και δεν εχει αναγκη να τον παω απ το χερακι;)

χεχε εμενα σηκωτο με πηγαν την πρωτη φορα και απο τοτε πηγαινω συνεχεια πιο πολυ απο ολους τους γνωστους μου.Οσο αντεχει η τσεπη!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
χεχε εμενα σηκωτο με πηγαν την πρωτη φορα και απο τοτε πηγαινω συνεχεια πιο πολυ απο ολους τους γνωστους μου.Οσο αντεχει η τσεπη!

Να ναι καλα τα κοριτσια που μας περιποιηθηκανε καλα στην αρχη και μας κανανε για παντα πελατες ;)

Επισκέπτης
Να ναι καλα τα κοριτσια που μας περιποιηθηκανε καλα στην αρχη και μας κανανε για παντα πελατες ;)

Ναι και να σκεφτεις ο μαλακας πριν παω ειχα παρεξηγησει την ολη ενοια του μπουρδελου και γενικα του αγοριαου ερωτα.Μου ειχε περαστει και εμενα η αντιληψη του"οο ειναι ξεφτιλα να πηγαινεις στις πουτανες" .Τελικα ειναι η καλυτερη λυση και τα καλυυτερα κοριτσια αυτες !!

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Βραζιλιάνα original και γκόμενα απο Αγιο Δομήνικο΄.....
μιλάμε
"Δηλητήριο"

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Το καλύτερο σεξ που έχω κάνει, είναι το επόμενο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το καλυτερο σεξ….χμ….η φαντασια μου ταξιδευει τωρα….!!!

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το καλυτερο σεξ….χμ….η φαντασια μου ταξιδευει τωρα….!!!
Σεβαστή η γνώμη σου Κατερινάκι και ας περιμένουμε αρκετα μεχρι το ταξίδι της φαντασίας σου ολοκληρωθεί :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι αλλα τα καλυτερα γκολ στο χαβαλε μπαινουν....!
ενατξει και ενα αστειακι......τι εγινε....?

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα τα καλυτερα γκολ στο χαβαλε μπαινουν....!
ενατξει και ενα αστειακι......τι εγινε....?
Σίγουρα...απλά νομίζω λίγοι απο εδω μέσα(μπορει να κάνω λάθος) θα έλεγαν sorry αν σε ενόχλησε κάτι. Απλα επιβράβευσα το φίλο για την κίνησή του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom