Νέα

Το ημερολόγιο των πρώην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κάνεις σχέση με μια τύπισσα και σε κάποια φάση ξεκινάτε κουβέντα για εμπειρίες του παρελθόντος

Πόσο συχνά σας έχει συμβεί αυτό και έχει τύχει να σας σοκάρουν οι αποκαλύψεις;
Τί μοιράστηκαν μαζί σας;
Τις είδατε με άλλο μάτι μετά τις κοπέλες σαν τσουλιά πχ ή σας απέτρεψε από το να νοιώσετε για εκείνες πράγματα;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κάνεις σχέση με μια τύπισσα και σε κάποια φάση ξεκινάτε κουβέντα για εμπειρίες του παρελθόντος

Τί μοιράστηκαν μαζί σας;
Τις είδατε με άλλο μάτι μετά τις κοπέλες σαν τσουλιά πχ ή σας απέτρεψε από το να νοιώσετε για εκείνες πράγματα;
με μια που εβγαινα καθομασταν και μ λεει ωχ και κρυβοταν

της λεω τι εγινε

μ λεει περναει η πρωην της κολλητης μου

και μετα μ κανει και εγω μπαι ειμαι

οκ μια χαρα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

της λεω τι εγινε

οκ μια χαρα
Ισως η καλυτερη κατηγορια εξομολογησεων
Σχετικα ανωδυνη μια και δεν αφορα στο ιδιο φυλο
Και ισως εχεις και τα τυχερα σου στη σχεση αν ειναι open στο να φερει καποια φιλη μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν η τύπισσα σε βλέπει σοβαρά θα μάθεις ένα 10 της 100, αν σε βλέπει για πλάκα θα μάθεις ένα 30 με 40 της 100.
Αυτο ισχυει στην Ελλαδα τυπε μου οντως
Εχω ακουσει γυναικοπαρεα να λενε "ε αυτο μη του το πεις" και να χασκογελανε μεταξυ τους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

Τί μοιράστηκαν μαζί σας;
με ολες σχεδον τις πρωην γινεται αυτη η κουβεντα και μετα απο καμποσα γαμησια-καμποσο καιρο, που εχουμε δεθει πιο πολυ.

μοιραστηκαν τα κλασσικα.
ποσους ειχαν πριν απο μενα, τι σεξ κανανε, ποσο καλο η' κακο ηταν, αν την ειχε κανεις μεγαλυτερη απο μενα, αν δωσανε κωλο και γενικως τα γνωστα που ρωταμε ολοι μας πιστευω.
προσωπικα ειμαι της αποψης οτι, οταν ειμαι με καποια κοπελα (οχι γκομενα), δε με ενδιαφερει το τι εκανε πριν απο μενα.
με ενδιαφερει το τι κανει απο τη στιγμη που ειναι μαζι με μενα και μετα.
αρα ας πουμε οτι μηδενιζω το κοντερ της και δε με αφορα το παρελθον της.

οχι δεν τις ειδα με αλλο ματι και συνεχισα να ειμαι στο ιδιο mood, οπως τη γνωρισα και κατεληξα να ειμαι μαζι της.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
με ολες σχεδον τις πρωην γινεται αυτη η κουβεντα και μετα απο καμποσα γαμησια-καμποσο καιρο, που εχουμε δεθει πιο πολυ.

μοιραστηκαν τα κλασσικα.
ποσους ειχαν πριν απο μενα, τι σεξ κανανε, ποσο καλο η' κακο ηταν, αν την ειχε κανεις μεγαλυτερη απο μενα, αν δωσανε κωλο και γενικως τα γνωστα που ρωταμε ολοι μας πιστευω.
προσωπικα ειμαι της αποψης οτι, οταν ειμαι με καποια κοπελα (οχι γκομενα), δε με ενδιαφερει το τι εκανε πριν απο μενα.

οχι δεν τις ειδα με αλλο ματι και συνεχισα να ειμαι στο ιδιο mood, οπως τη γνωρισα και κατεληξα να ειμαι μαζι της.
Για οσες σε ενδιεφεραν τους πατησες φρενο στις εξομολογησεις τους η τους αφησες να πουν οτι εχουν να πουν και απλα δεν εδωσες βαση η συνεχεια;

Κι αν απο καποια αφηγηση τους εμμεσα προεκυπτε οτι πχ δεν τις γαμας τοσο καλα εσυ οσο ενας πρωην η οτι την ειχε μεγαλυτερη κτλ εκει παλι τους εβλεπες με το ιδιο ματι;

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

μοιραστηκαν τα κλασσικα.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα σιγουρα υπαρχουν καποια ορια αναλογα τον αλλο.

Δε θα σε ετσουζε αν ειχε κανει την πουτανα η συμετειχε σε bukkake θες να μας πεις παπαφυλης?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
γαμαει το να καθεσαι να ακους εμπειριες.προσπαθουνε με 1000 τροπους να σε κανουνε να αισθανθεις αβολα σχετικα με τον τροπο
που τα περιγραφουν οι σαβουρες του πυροβολικου.ολοι οι πρωην ηταν αντρες πετυχημενοι αυτοδημιουργητοι μονογαμικοι
τις ηθελαν σαν τρελοι ηταν απιστευτοι στο κρεβατι και οτι αλλη μαλακια μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους για να σε κανουν να βαρας κουπι σε δεμενη βαρκα.το αποτελεσμα φανταστειτε το.αφου τρωνε πουτσα διχως αυριο και πινουν σε σπερμα οτι πινει ο μεσος ανθρωπος σε νερο
ο πουλος ερχεται αξαφνα σαν καλοκαιρινη μπορα.
πληρης απαξιωση στα εξω πατσαβουρια.
σεβασμος μονο στις εργαζομενες γιατι ιδρωνουν φανελα και αξιζουν με το παραπανω τα λεφτα τους.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ημουν καποτε ερωτευμενος με ενα θεομουνο τα παλια τα χρονια.
25 αρης εγω νεος σχετικα με αλλους αβγαλτος.
Ε και θυμαμαι μου τα χε κανει τσουρεκια η τυπισσα για εναν 50 αρη σουβλατζη που ηταν ο μονος που της χαρισε τον απολυτο οργασμο.
Πως να μην ενοχληθω;Πως να συνεχισω να τη βλεπω με το ιδιο ματι;
Οταν μου λεγε "ο Μακης εκανε το ενα το αλλο...με το Μακη πηραμε βιντεακι στο μπανιο κτλ"
Αλλα στον αντιποδα "δεν ενοιωσα για το Μακη τοσα οσα για σενα...γιατι εσυ εισαι τρυφερος...ομορφος...γλυκος
.."
Ειναι να μη τα παιρνεις;
Τοτε ημουν αβγαλτος και ψαρωνα.
Τωρα στ αρχιδια μου ολα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Ε και θυμαμαι μου τα χε κανει τσουρεκια η τυπισσα για εναν 50 αρη σουβλατζη που ηταν ο μονος που της χαρισε τον απολυτο οργασμο.
Οταν μου λεγε "ο Μακης εκανε το ενα το αλλο...με το Μακη πηραμε βιντεακι στο μπανιο κτλ"
Αλλα στον αντιποδα "δεν ενοιωσα για το Μακη τοσα οσα για σενα...γιατι εσυ εισαι τρυφερος...ομορφος...γλυκος
.."
Ειναι να μη τα παιρνεις;
Τωρα στ αρχιδια μου ολα.
εισαι ωραιος και μετρας.ειδες τη ωραια ειναι να γραφεις στα αρχιδια σου αυτους που το αξιζουν?απολαυση.υγεια μονο και ολα στην πουτσαρα σου.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.413
Πόντοι
3.556

της λεω τι εγινε

οκ μια χαρα

.."
Ειναι να μη τα παιρνεις;
Τωρα στ αρχιδια μου ολα.
Όταν η γκόμενα αρχίζει να μπαίνει στη διαδικασία να σε συγκρίνει με τους πρωην και κατά κάποιο τρόπο αρνητικά την στέλνεις!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εισαι ωραιος και μετρας.ειδες τη ωραια ειναι να γραφεις στα αρχιδια σου αυτους που το αξιζουν?απολαυση.υγεια μονο και ολα στην πουτσαρα σου.
Ωριμασα,χαλυβδωσα αντοχες...κυριως ομως βρηκα τον εαυτο μου...και ανακαλυψα τι ζηταω για να πω "ευχαριστω" στη ζωη γεματος ευγνωμοσυνη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν η γκόμενα αρχίζει να μπαίνει στη διαδικασία να σε συγκρίνει με τους πρωην και κατά κάποιο τρόπο αρνητικά την στέλνεις!!
Η τη στελνεις η τη γειωνεις...
Για το δευτερο πρεπει να εχεις μαθει να το κανεις ηδη πολυ πριν σκασει μυτη η ανεπιθυμητη εξομολογηση
Επισης καλο να ζεις το εδω και τωρα
Μεγαλο ταλεντο αυτο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Για οσες σε ενδιεφεραν τους πατησες φρενο στις εξομολογησεις τους η τους αφησες να πουν οτι εχουν να πουν και απλα δεν εδωσες βαση η συνεχεια;

Κι αν απο καποια αφηγηση τους εμμεσα προεκυπτε οτι πχ δεν τις γαμας τοσο καλα εσυ οσο ενας πρωην η οτι την ειχε μεγαλυτερη κτλ εκει παλι τους εβλεπες με το ιδιο ματι;
οχι δεν πατησα σε καμια φρενο και παντα δινω βαση στα λεγομενα της αλλης.
γενικα ακουω, ωστε αν μου πει κατι που την ειχε πειραξει παλια, να μην κανω την ιδια πατατα.

αν δεν τις γαμαω καλα, ποιος ο λογος να ειναι μαζι μου ?
το ιδιο και εγω εννοειται.

εχει τυχει αναλογη κουβεντα και να μου πει η τωρινη που ειμαι, οτι ειχε αρκετους πριν απο μενα.
καποιοι ηταν του μεσου ορου, καποιοι ειχαν φασολακια και 1-2 την ειχαν πιο μεγαλη απο εμενα.
απο αυτους τους 2, ο 1ας την ποναγε και δεν το ευχαριστιοταν και ο αλλος ηταν αμπαλος και τον εστειλε σε μια βδομαδα.
με μενα τωρα που ειμαι πιο πανω απο το μεσο ορο, ειναι περιπου 9 μηνες αρα μπορεις να καταλαβεις πιστευω.
τη βλεπω οτι περναει σουπερ, μου το δειχνει και το λαμβανω, αρα ολα κομπλε.

καποια που δεν περναει καλα το βλεπεις απο χιλιομετρα... στο βγαζει.

νομιζω αυτες οι σκεψεις δεν πρεπει να σου τρωνε τον εγκεφαλο, ειναι ατοπες.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Εκει ειναι η λεπτη γραμμη του ποιος κανει κουμαντο στη σχεση,και σχεδον παντα αυτες κανουν ;)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα σιγουρα υπαρχουν καποια ορια αναλογα τον αλλο.

Δε θα σε ετσουζε αν ειχε κανει την πουτανα η συμετειχε σε bukkake θες να μας πεις παπαφυλης?
ντισκοπουση, τα λεω αναλυτικοτατα.
ξαναδιαβασε αλλη μια, επειδη εισαι λεβιες.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
οχι δεν πατησα σε καμια φρενο και παντα δινω βαση στα λεγομενα της αλλης.
γενικα ακουω, ωστε αν μου πει κατι που την ειχε πειραξει παλια, να μην κανω την ιδια πατατα.

αν δεν τις γαμαω καλα, ποιος ο λογος να ειναι μαζι μου ?
το ιδιο και εγω εννοειται.

εχει τυχει αναλογη κουβεντα και να μου πει η τωρινη που ειμαι, οτι ειχε αρκετους πριν απο μενα.
καποιοι ηταν του μεσου ορου, καποιοι ειχαν φασολακια και 1-2 την ειχαν πιο μεγαλη απο εμενα.
απο αυτους τους 2, ο 1ας την ποναγε και δεν το ευχαριστιοταν και ο αλλος ηταν αμπαλος και τον εστειλε σε μια βδομαδα.
με μενα τωρα που ειμαι πιο πανω απο το μεσο ορο, ειναι περιπου 9 μηνες αρα μπορεις να καταλαβεις πιστευω.
τη βλεπω οτι περναει σουπερ, μου το δειχνει και το λαμβανω, αρα ολα κομπλε.

καποια που δεν περναει καλα το βλεπεις απο χιλιομετρα... στο βγαζει.

νομιζω αυτες οι σκεψεις δεν πρεπει να σου τρωνε τον εγκεφαλο, ειναι ατοπες.
Σε βρισκω σε πολλα σημεια αρκετα συνειδητοποιημενο και ωριμο...
Συναμα προσγειωμενο φιλε!
Η σκεψη "αν δε περναει καλα μαζι μου γιατι να ειναι μαζι μου" ειναι μια ωφελιμη απλοποιηση της πιθανης πραγματικοτητας που μαρτυρα πως εκτιμας και αγαπας τον εαυτο σου και εχεις να δωσεις καλα στοιχεια σε μια σχεση παρα να λειτουργησεις αρνητικα...
Ξερω αλλους που θιγονται οταν δεν κατεχουν την πρωτια καπου ειτε αυτο λεγεται "μεγεθος πεους" ειτε "ριχτερ οργασμου" και δεν τους αρκει να ξερουν οτι περνουν καλα η οτι χαριζουν τοπ ηδονη
Προτιμουν να χαριζουν πονο και κακο σεξ αλλα να τρεφουν το ναρκισσισμο τους ξερωντας πως ειναι the top σε θηριωδεις διαστασεις μοριου κτλ

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
ντισκοπουση, τα λεω αναλυτικοτατα.
ξαναδιαβασε αλλη μια, επειδη εισαι λεβιες.

σε τα μας ρε μιναρολεβιε?

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
ντισκοπουση ???
ποσες τραβηξες σημερα οταν καταφερες και βρηκες το πουλακι σου ?
Κραταω κατι ωρες ρε μπας και παω αργοτερα καμια επελαση.

Παρολαυτα μπορω να στα δωσω αν χρειαζεσαι την πρωτεινη για διατροφικους σκοπους : )

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Σε βρισκω σε πολλα σημεια αρκετα συνειδητοποιημενο και ωριμο...
Συναμα προσγειωμενο φιλε!
Η σκεψη "αν δε περναει καλα μαζι μου γιατι να ειναι μαζι μου" ειναι μια ωφελιμη απλοποιηση της πιθανης πραγματικοτητας που μαρτυρα πως εκτιμας και αγαπας τον εαυτο σου και εχεις να δωσεις καλα στοιχεια σε μια σχεση παρα να λειτουργησεις αρνητικα...
Ξερω αλλους που θιγονται οταν δεν κατεχουν την πρωτια καπου ειτε αυτο λεγεται "μεγεθος πεους" ειτε "ριχτερ οργασμου" και δεν τους αρκει να ξερουν οτι περνουν καλα η οτι χαριζουν τοπ ηδονη
Προτιμουν να χαριζουν πονο και κακο σεξ αλλα να τρεφουν το ναρκισσισμο τους ξερωντας πως ειναι the top σε θηριωδεις διαστασεις μοριου κτλ
φιλε τα παντα ολα ειναι το πως συμπεριφερεσαι στην αλλη και το αντιθετο.
αυτη σε σενα δηλαδη.
εννοειται να μην εισαι φασολακης οπως ο ντισκοπουσης π.χ., που μου εχει ζαλισει τις μπαλες και με κυνηγαει σε καθε θρεντ να μου κατσει, αλλα ουτε και ο μαντιγκο απο τη αλλη.
δε σημαινει οτι επειδη την εχεις τεραστια, θα γουσταρει και η αλλη.
αλλο οι τσοντες και αλλο η πραγματικη ζωη.
πασο οι πηγαδομουνοβες εννοειται και οι φιστογκομενες που κρυβουν σαμπανιες στο μουνι τους.
αν εισαι λιγο πιο πανω απο το μεσο ορο, ξερεις να παιζεις μπαλα και κανεις την αλλη να χυνει και να γουσταρει το σεξ μαζι σου... τελος.
δε θες κατι αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom