House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στείλτης κανά 500άρικο με τη Western Union και θα τα πάρει στα σίγουρα
αφού τα έστειλες,τα πήρε!....πού λες να πήγαν?
δεν μπαίνει,τουλάχιστον σε μη σπασμένο
Λεφτα για κινητο....γιοκ...Παρε πωλητρια!!!!!Σήμερα παραλίγο να με πείσει μία πωλήτρια να το πάρω πάντως το i-phone.
Σήμερα παραλίγο να με πείσει μία πωλήτρια να το πάρω πάντως το i-phone.
εδώ κυκλοφορεί το εξίσου καλό HTC HD2,με την ίδια τεράστια οθόνη,κάμερα 5μπ στην τιμή των 599 ευρώ
ΥΓ στο βιντεάκι που έβαλα για το καινούριο τηλέφωνο,έχει εφαρμογή αν το ξεχάσεις ή το χάσεις,να μπεις στο ιντερνετ στο σάιτ της HTC και να στείλεις ή να διαβάσεις τα μηνύματα του κινητού σου,να το κάνεις να χτυπήσει δυνατά για να το βρει κάποιος ή αν χάθηκε οριστικά να το κλειδώσεις και να σβήσεις όλα τα αρχεία σου.....όλα από το ίντερνετ
ειμαι σε αναμονη!!!Για πειραματισμούς Android(HTC Desire,Motorola Droid, Samsung Galaxy κλπ) για σιγουριά,ευκολία και σούπερ οθόνη
i phone 4(γαμημένο i tunes)
ειμαι σε αναμονη!!!
περιμενω το HD3 /HTC (ετσι μαλλον θα λανσαριστει)
με τα ολοκαινουρια windows mobile 7....καμια σχεση με οτιδηποτε σχετικα με windows mobile...φτιαγμενα απο λευκο χαρτι...ετσι λενε...
ειναι λογικα η απαντηση στο ι-φον4....αναμονη!!!
βγαίνουν win 7 mobile, εκεί να δεις γέλια.gfe όσα είπες δεν ισχύουν..αν κάνεις ένα απλό jailbreak την συσκευή σου τα έχεις ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ..
υ.γ. τα windows mobile απλώς δεν υπάρχουν
Για πε καμμια καλη συσκευη γκαβλιαρι, γιατι ειμαι χωρις συμβολαιο αυτη τη στιγμη. Κραταω γερα οσα τελεφωνα και αν με παιρνουν οσα παγια και να μου χαριζουν. Να παρω μια καλη συσκευη, αν και τοχω για τελεφωνο αναγκης και κυριως ξυπνητηρι, αντε και να βλεπω την ωρα.βγαίνουν win 7 mobile, εκεί να δεις γέλια.
επειδή η εφαρμογή software πάνω σε κακό hardware φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα στους καταναλωτές και χρήστες συσκευών,καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο κινητό που κάνει περισσότερα και από άποψη h/w αλλά και s/w.
προσωπική μου άποψη, χωθείτε για κανένα samsung. δεν είναι ακριβό, με 250 βρίσκετε πολύ καλύτερο από το i-phone, με debian based OS(linux) συμβατό με άπειρες εφαρμογές που τρέχουν σε linux.
αν θες ξυπνητηρι και να βλεπεις την ωρα,παρε ενα 3330 με 10 ευρω..σκυλι,δε σπαει δε χαλαει..Να παρω μια καλη συσκευη, αν και τοχω για τελεφωνο αναγκης και κυριως ξυπνητηρι, αντε και να βλεπω την ωρα.