Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στείλτης κανά 500άρικο με τη Western Union και θα τα πάρει στα σίγουρα  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ κυκλοφορεί το εξίσου καλό HTC HD2,με την ίδια τεράστια οθόνη,κάμερα 5μπ στην τιμή των 599 ευρώ

ΥΓ στο βιντεάκι που έβαλα για το καινούριο τηλέφωνο,έχει εφαρμογή αν το ξεχάσεις ή το χάσεις,να μπεις στο ιντερνετ στο σάιτ της HTC και να στείλεις ή να διαβάσεις τα μηνύματα του κινητού σου,να το κάνεις να χτυπήσει δυνατά για να το βρει κάποιος ή αν χάθηκε οριστικά να το κλειδώσεις και να σβήσεις όλα τα αρχεία σου.....όλα από το ίντερνετ

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
αλλη ερωτηση! μηπως ξερετε πως ανεβαζεις στο μπουρδελα.κομ φωτο απο το ι φονε γκαλερυ? εχω κατι καλες για το candid photo kai to φωτογραφιες απο της γυναικες μας!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σήμερα παραλίγο να με πείσει μία πωλήτρια να το πάρω πάντως το i-phone.

Συνημμένα

• need a new handy.JPG
    need a new handy.JPG
    376,4 KB · Εμφανίσεις: 25

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εδώ κυκλοφορεί το εξίσου καλό HTC HD2,με την ίδια τεράστια οθόνη,κάμερα 5μπ στην τιμή των 599 ευρώ

ΥΓ στο βιντεάκι που έβαλα για το καινούριο τηλέφωνο,έχει εφαρμογή αν το ξεχάσεις ή το χάσεις,να μπεις στο ιντερνετ στο σάιτ της HTC και να στείλεις ή να διαβάσεις τα μηνύματα του κινητού σου,να το κάνεις να χτυπήσει δυνατά για να το βρει κάποιος ή αν χάθηκε οριστικά να το κλειδώσεις και να σβήσεις όλα τα αρχεία σου.....όλα από το ίντερνετ

είσαι αστείος τουλάχιστον

μιλάμε η πούτσα με την βούρτσα..όχι πως το μηλαράκι είναι φτηνό αλλά αν ξέρεις να το χειριστείς απλά δεν παίρνεις άλλο κινητό

jimmis_id

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρεται κανείς για iphone 4 16GB Black ????? Ολοκαίνουργιο ( απλά άνοιξα τη συσκευασία ) . To πουλάω γιατί απο λάθος μου το πήρε η κοπέλα μου ενώ ήθελα το Blackberry !!!! 500 ευρώ μάγκες !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για πειραματισμούς Android(HTC Desire,Motorola Droid, Samsung Galaxy κλπ) για σιγουριά,ευκολία και σούπερ οθόνη
i phone 4(γαμημένο i tunes)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Για πειραματισμούς Android(HTC Desire,Motorola Droid, Samsung Galaxy κλπ) για σιγουριά,ευκολία και σούπερ οθόνη
i phone 4(γαμημένο i tunes)
ειμαι σε αναμονη!!!
περιμενω το HD3 /HTC (ετσι μαλλον θα λανσαριστει)
με τα ολοκαινουρια windows mobile 7....καμια σχεση με οτιδηποτε σχετικα με windows mobile...φτιαγμενα απο λευκο χαρτι...ετσι λενε...
ειναι λογικα η απαντηση στο ι-φον4....αναμονη!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στο ι-φον4 δεν μου αρεσει:
Η ελλειψη Adobe flash για Safari
Η ελλειψη ραδιοφωνου
Δε στέλνει αρχεία με Bluetooth σε άλλες συσκευές

επισης, σιχαινομαι το i-tunes

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μετα πως να περισσεψουν τα φραγκα για να κάνεις τον κασκαντερ! :2funny: :2funny: :2funny:
καλόοοοοοοοοοοοοοοοοο το εργαλείο
ειμαι σε αναμονη!!!
περιμενω το HD3 /HTC (ετσι μαλλον θα λανσαριστει)
με τα ολοκαινουρια windows mobile 7....καμια σχεση με οτιδηποτε σχετικα με windows mobile...φτιαγμενα απο λευκο χαρτι...ετσι λενε...
ειναι λογικα η απαντηση στο ι-φον4....αναμονη!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
gfe όσα είπες δεν ισχύουν..αν κάνεις ένα απλό jailbreak την συσκευή σου τα έχεις ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ..

υ.γ. τα windows mobile απλώς δεν υπάρχουν

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
gfe όσα είπες δεν ισχύουν..αν κάνεις ένα απλό jailbreak την συσκευή σου τα έχεις ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ..

υ.γ. τα windows mobile απλώς δεν υπάρχουν
βγαίνουν win 7 mobile, εκεί να δεις γέλια.

επειδή η εφαρμογή software πάνω σε κακό hardware φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα στους καταναλωτές και χρήστες συσκευών,καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο κινητό που κάνει περισσότερα και από άποψη h/w αλλά και s/w.
προσωπική μου άποψη, χωθείτε για κανένα samsung. δεν είναι ακριβό, με 250 βρίσκετε πολύ καλύτερο από το i-phone, με debian based OS(linux) συμβατό με άπειρες εφαρμογές που τρέχουν σε linux.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
βγαίνουν win 7 mobile, εκεί να δεις γέλια.

επειδή η εφαρμογή software πάνω σε κακό hardware φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα στους καταναλωτές και χρήστες συσκευών,καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο κινητό που κάνει περισσότερα και από άποψη h/w αλλά και s/w.
προσωπική μου άποψη, χωθείτε για κανένα samsung. δεν είναι ακριβό, με 250 βρίσκετε πολύ καλύτερο από το i-phone, με debian based OS(linux) συμβατό με άπειρες εφαρμογές που τρέχουν σε linux.
Για πε καμμια καλη συσκευη γκαβλιαρι, γιατι ειμαι χωρις συμβολαιο αυτη τη στιγμη. Κραταω γερα οσα τελεφωνα και αν με παιρνουν οσα παγια και να μου χαριζουν. Να παρω μια καλη συσκευη, αν και τοχω για τελεφωνο αναγκης και κυριως ξυπνητηρι, αντε και να βλεπω την ωρα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να παρω μια καλη συσκευη, αν και τοχω για τελεφωνο αναγκης και κυριως ξυπνητηρι, αντε και να βλεπω την ωρα.
αν θες ξυπνητηρι και να βλεπεις την ωρα,παρε ενα 3330 με 10 ευρω..σκυλι,δε σπαει δε χαλαει..
αν θες περισσοτερα πες ποσα δινεις..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μεχρι 200 καλα δεν ειναι?