Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για ατομική επαγγελματική χρήση, τα WinMo ήταν πρώτη επιλογή ως τώρα.
Λίγα τηλέφωνα εκτός WinMo έκαναν ΣΟΒΑΡΟ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ συγχρονισμό με Outlook, που για πολλούς επαγγελματίες είναι απαραίτητος.
Για να μην μιλήσουμε για exchange sync.

Ας είναι καλά το xda-developers.com και το modaco.
Έτσι.

Το Android είναι σαφώς το πιο ελπιδοφόρο και δυναμικά αναπτυσσόμενο λειτουργικό για κινητά. Αλλά έχει λίγο δρόμο ακόμη μπροστά του (άντε, με το καλό και βιντεοκλήσεις! :p ).
Για επαγγελματική χρήση...έχει ακόμη πολύ δρόμο.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
επειδή είμαι άρρωστος γκατζετάκιας και δοκίμασα τα πάντα,έχω να πω τα εξής

το ΓκαλαξιS έχει μεγάλου ατού την φοβερή οθόνη,είναι αξιοπρεπές αλλά έχει λίγες εφαρμογές

το iphone υπερτερεί φυσικά σε εφαρμογές,πρεστίζ αλλά πλέον η οθόνη του μου φαίνεται μικρή σε σχέση με Γκάλαξι και HTC

το Blackberry 9700-8520 κλπ(όχι τα touch) είναι το πιο "τηλέφωνο" από όλα,με τα κουμπιά και μενού σαν Νόκια περίπου,πιο εύχρηστο σαν τηλέφωνο για πολλύ χρήση.....οι εφαρμογές του είναι τραγικές και το ίντερνετ σαν εικόνα και σαν αίσθηση ψιλοχωριάτικο το βρήκα....ο browser δηλαδή,το πως φορτώνουν και κατεβάινουν οι σελίδες κλπ....όταν το πρωτοδοκίμασα περίμενα κάτι πιο μοντέρνο

πιστεύω κορυφαία επιλογή είναι το HTC Desire HD που έρχεται από μέρα σε μέρα,με οθόνη 4,3 και κάμερα 8μπ και πολλές εφαρμογές και πολλά άλλα....το κακό του είναι το μέγεθος,που ξεπερνάει το τηλέφωνο και πλησιάζει το τάμπλετ....για συχνή χρήση μάλλον δεν ενδείκνυται

το Μοτορόλα ΧΤ720 με κάμερα 8 μπ είναι ψιλομάπα,δεν ξέρω η Μοτορόλα έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι?....έχει να βγάλει καλό κινητό 3-4 χρόνια

ΥΓ φυσικά οι πάντες υποκλίνονται σε ένα από τα  κορυφαία κινητά που βγήλαν ποτέ!

Ωραία ανάλυση  :thumbsup: :thumbsup:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το iphone ειναι αχρηστο για καποιον που θελει ενα κινητο μονο για να περνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα, αν μαθεις τις δυνατοτητες του και ψαξεις εφαρμογες ειναι τεραστιο εργαλειο, μεχρι και καφε σου κανει. Εχει πολυ καλες δυνατοτητες απο αναλυση οθονης, απο το ποσο αδιαβροχο ειναι, το οτι σου δειχνει στο χαρτη με απολυτη ακριβεια απο που ποιο σημειο εβγαλες φωτο η απο ποιο σημειο εστειλες μηνυμα η σου στειλανε μηνυμα και αλλα ποσα. Ειναι μακραν το Νο1 κινητο

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Γαμαει το iphone αλλα η παπαρια που κανανε με το 4 να παιρνει μονο  microsim ειναι ανευ προηγουμενου !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το iphone ειναι αχρηστο για καποιον που θελει ενα κινητο μονο για να περνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα, αν μαθεις τις δυνατοτητες του και ψαξεις εφαρμογες ειναι τεραστιο εργαλειο, μεχρι και καφε σου κανει. Εχει πολυ καλες δυνατοτητες απο αναλυση οθονης, απο το ποσο αδιαβροχο ειναι, το οτι σου δειχνει στο χαρτη με απολυτη ακριβεια απο που ποιο σημειο εβγαλες φωτο η [size=17pt]απο ποιο σημειο εστειλες μηνυμα η σου στειλανε μηνυμα[/size] και αλλα ποσα. Ειναι μακραν το Νο1 κινητο
:S :S :S ελεος καλε

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
το iphone ειναι αχρηστο για καποιον που θελει ενα κινητο μονο για να περνει τηλεφωνα και να στελνει μηνυματα, αν μαθεις τις δυνατοτητες του και ψαξεις εφαρμογες ειναι τεραστιο εργαλειο, μεχρι και καφε σου κανει. Εχει πολυ καλες δυνατοτητες απο αναλυση οθονης, απο το ποσο αδιαβροχο ειναι, το οτι σου δειχνει στο χαρτη με απολυτη ακριβεια απο που ποιο σημειο εβγαλες φωτο η απο ποιο σημειο εστειλες μηνυμα η σου στειλανε μηνυμα και αλλα ποσα. Ειναι μακραν το Νο1 κινητο

Οταν γαμαμε μπορει να μετρησει ταχυτητα εισοδου εξοδου πεους?
Αμα μετρησει κιολας ποσο σπινιαρει το αριστερο αρχιδι,
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Οταν γαμαμε μπορει να μετρησει ταχυτητα εισοδου εξοδου πεους?
Αμα μετρησει κιολας ποσο σπινιαρει το αριστερο αρχιδι,
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!

Το κανει και αυτο !!
Εγω εχω βαλει μια εφαρμογη που μετραει το βαθος μουνι κωλο για να ξεχωριζω τις ξεκωλιαρες
Γαμαει το iphone λεμεεεεεεε

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδή είμαι άρρωστος γκατζετάκιας και δοκίμασα τα πάντα,έχω να πω τα εξής
[...]
το iphone υπερτερεί φυσικά σε εφαρμογές [...]
το Blackberry 9700-8520 κλπ(όχι τα touch) είναι το πιο "τηλέφωνο" από όλα,με τα κουμπιά και μενού σαν Νόκια περίπου,πιο εύχρηστο σαν τηλέφωνο για πολλύ χρήση.....οι εφαρμογές του είναι τραγικές και το ίντερνετ σαν εικόνα και σαν αίσθηση ψιλοχωριάτικο το βρήκα....ο browser δηλαδή,το πως φορτώνουν και κατεβάινουν οι σελίδες κλπ....όταν το πρωτοδοκίμασα περίμενα κάτι πιο μοντέρνο

Τελικά εξαρτάται από τι χρήση θα του κάνεις.

Κι εγώ ως γκατζετάκιας δοκίμασα πολλά, και για το δικό μου τρόπο χρήσης κόλλησα στο Blackberry (όχι touch) ως το ιδανικό! Προφανώς το iPhone έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές, και με ελκύει το "ανοιχτό" του Android, αλλά δε διευκολύνουν τη δουλειά μου.

Οι δύο εφαρμογές που είναι κρίσιμες (για μένα) είναι e-mail και calendar. Και μετά η δυνατότητα να βλέπω κάτι στο web (συνήθως κάτι που ψάχνω).

Λεπτομέρειες: έχω περισσότερους από ένα λογαριασμούς e-mail, κι ένα αρκετά γεμάτο calendar. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες μου (και προϊσταμένους / υφισταμένους) γίνεται με e-mail. Πολλές μέρες τρέχω από meeting σε σύσκεψη :cheesy: κι εμφανίζομαι στο γραφείο σποραδικά. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαβάζω και απαντάω emails. Τυπική κίνηση είναι 150-200 mails τη μέρα. Και το calendar ανανεώνεται γιατί πολλά κινούνται ανάλογα με τους συμμετέχοντες.

Ε, για αυτή τη χρήση, το Blackberry δεν έχει αντίπαλο στις δυνατότητες και την ευχρηστία. Από σοβαρά θέματα ουσίας έως μελετημένες λεπτομέρειες.

Περιμένω το Torch αλλά φοβάμαι μήπως έχει χάσει τη χρηστικότητά του στο βωμό του εντυπωσιασμού του touch...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τελικά εξαρτάται από τι χρήση θα του κάνεις.

Κι εγώ ως γκατζετάκιας δοκίμασα πολλά, και για το δικό μου τρόπο χρήσης κόλλησα στο Blackberry (όχι touch) ως το ιδανικό! Προφανώς το iPhone έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές, και με ελκύει το "ανοιχτό" του Android, αλλά δε διευκολύνουν τη δουλειά μου.

Οι δύο εφαρμογές που είναι κρίσιμες (για μένα) είναι e-mail και calendar. Και μετά η δυνατότητα να βλέπω κάτι στο web (συνήθως κάτι που ψάχνω).

Λεπτομέρειες: έχω περισσότερους από ένα λογαριασμούς e-mail, κι ένα αρκετά γεμάτο calendar. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες μου (και προϊσταμένους / υφισταμένους) γίνεται με e-mail. Πολλές μέρες τρέχω από meeting σε σύσκεψη :cheesy: κι εμφανίζομαι στο γραφείο σποραδικά. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαβάζω και απαντάω emails. Τυπική κίνηση είναι 150-200 mails τη μέρα. Και το calendar ανανεώνεται γιατί πολλά κινούνται ανάλογα με τους συμμετέχοντες.

Ε, για αυτή τη χρήση, το Blackberry δεν έχει αντίπαλο στις δυνατότητες και την ευχρηστία. Από σοβαρά θέματα ουσίας έως μελετημένες λεπτομέρειες.

Περιμένω το Torch αλλά φοβάμαι μήπως έχει χάσει τη χρηστικότητά του στο βωμό του εντυπωσιασμού του touch...

ποιο είναι το πλεονέκτημα του Blackberry στα ε-μέιλ,γιατί δεν έχω καταλάβει την 1 εβδομάδα που το δοκίμασα.....

και το iphone δεν σου δίνει όλους τους λογαριασμούς σου στο πιάτο?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Γαμαει το iphone αλλα η παπαρια που κανανε με το 4 να παιρνει μονο  microsim ειναι ανευ προηγουμενου !
Βρε Lalak πας σε ένα (κεντρικό, για να έχουν) κατάστημα κινητής και σου αλλάζουν όποια miniSIM έχεις σε microSIM, που είναι το πρόβλημα;
Θα μου πεις έχει ένα κόστος (νομίζω 17-18Ε ήταν το καλοκαίρι, η Cosmote το έχει κάνει τώρα 5Ε, για τις άλλες δεν ξέρω) αλλά όποιος σκάει 700άρες για το iphone νομίζω δεν τον ενδιαφέρουν τα 5-18 ευρώπουλα...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
χωριατες μεινετε στις παντοφλες σας για κανα κινητο με πρασσινη οθονη ειστε με μονο χαρακτηριστικο την αριθμομηχανη να μετρατε τα γιδια σας

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Βρε Lalak πας σε ένα (κεντρικό, για να έχουν) κατάστημα κινητής και σου αλλάζουν όποια miniSIM έχεις σε microSIM, που είναι το πρόβλημα;
Θα μου πεις έχει ένα κόστος (νομίζω 17-18Ε ήταν το καλοκαίρι, η Cosmote το έχει κάνει τώρα 5Ε, για τις άλλες δεν ξέρω) αλλά όποιος σκάει 700άρες για το iphone νομίζω δεν τον ενδιαφέρουν τα 5-18 ευρώπουλα...

Προχθες εμεινα απο μπαταρια , και πηρα τα αρχιδια μου οταν ηθελα να αλλαξω συσκευη και εμεινα με το πουλι στο χερι
Τωρα δεν ξερω οτι γινεται να εχω μια miniSim για το iphone και να εχω και μια MicroSim για τις υπολοιπες συσκευες , γινεται ? Γιατι νομιζω δεν γινεται

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Προχθες εμεινα απο μπαταρια , και πηρα τα αρχιδια μου οταν ηθελα να αλλαξω συσκευη και εμεινα με το πουλι στο χερι
Τωρα δεν ξερω οτι γινεται να εχω μια miniSim για το iphone και να εχω και μια MicroSim για τις υπολοιπες συσκευες , γινεται ? Γιατι νομιζω δεν γινεται
αγόρασε ένα μετατροπέα micro->mini  ;)

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποιο είναι το πλεονέκτημα του Blackberry στα ε-μέιλ,γιατί δεν έχω καταλάβει την 1 εβδομάδα που το δοκίμασα.....

το iPhone το είχα βρει εξαιρετικό στην παρουσίαση του περιεχομένου, και δύσχρηστο στην εισαγωγή του.
Με το touch και χωρίς πληκτρολόγιο δεν υπήρχε περίπτωση να γράφω όλες τις απαντήσεις στα emails που πρέπει.

Και γενικά, η χρήση (μενού, κλπ) ήταν πολύ πιο... πολύπλοκη. Δεν εννοώ δύσκολη -- απλά έπαιρνε περισσότερο να κάνεις την ίδια δουλειά.

Παράδειγμα από τις προσεγμένες λεπτομέρειες του Blackberry που ανέφερα: το μικρό κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει όταν έρθει email. Είσαι σε σύσκεψη, το έχεις μέσα στη θήκη του στο τραπέζι, βλέπεις κατευθείαν αν έχει έρθει κάτι.

MARAYO

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες καθε 6 μηνες αλλαζω κινητο στα τετοια μου τα λεφτα εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες και τωρα πηρα το iphone4 .  το κινητο αυτο  :pipa3: γαμαει και :s&m_3: δερνει μακραν το κορυφαιο. αν εχετε να τα δωστε παρτε το αν οχι μη λετε μαλακιες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ρε μαγκες καθε 6 μηνες αλλαζω κινητο στα τετοια μου τα λεφτα εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες και τωρα πηρα το iphone4 .  το κινητο αυτο  :pipa3: γαμαει και :s&m_3: δερνει μακραν το κορυφαιο. αν εχετε να τα δωστε παρτε το αν οχι μη λετε μαλακιες

Θα το παρω κι εγω στην εκδοση των 64 γιγα
για τωρα ειμαι υπερκαλυμενος με το 3gs 32gb....

Κι εγω αλλαζα καθε 6μηνο κινητο μεχρι που πηρα το i phone 3gs 32gb
Πολυ δυσκολα πλεον θα αλλαξω κινητο.....
Μαμαει και δερνει το i phone.... οντως

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εντάξει και μόνο το γεγονός ότι η Apple ξεκινάει πρώτη και οι άλλοι ακολουθούν,τα λέει όλα....

βασικά γουστάρω την γκλαμουριά του iphone,τα εικονίδια,το πώς έρχεται η ειδοποίηση μηνύματος,το πώς ανοίγουν-κλείνουν-φορτώνουν-κατεβαίνουν οι σελίδες

πχ τα εικονίδια στο αρχικό μενού του Samsung θυμίζουν υπολογιστή δεκαετίας 90

ή όταν σπρώχνεις τη σελίδα να κατέβει πιο κάτω για να διαβάσεις παρακάτω,στα περισσότερα η σελίδα αρχίζει να τρέχει σαν σε κατηφόρα και σταματάει στο τέλος της!....ενώ στο iphone κατεβαίνει τόσο ώστε να διαβάσεις την επόμενη γραμμή ή κείμενο

ΥΓ πάντως οποιαδήποτε τέτοια συσκευή για απλές καθημερινές χρήσεις πχ αναφορά μηνύματος,να βάλεις ή να βγάλεις απόκρυψη,να γράψεις μήνυμα,να δεις αναπάντητες,να αποθηκεύσεις τηλέφωνα κλπ είναι απελπιστικά δύσχρηστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom