Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανακοινώθηκε το HP Palm Pre 2 με τη νέα έκδοση 2.0 του WebOS (βασισμένο σε Linux).
Πολύ καλό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι
το κανονικό πληκτρολόγιο για όσους δεν τους αρέσουν τα πληκτρολόγια αφής.
(δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι βέβαια, όταν έρθει Ελλάδα θα το δούμε...)
1Ghz επεξεργαστής, κάτι GB δίσκος και τα σχετικά από τεχνικά χαρακτηριστικά.

palm_pre_2.jpg

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει και μόνο το γεγονός ότι η Apple ξεκινάει πρώτη και οι άλλοι ακολουθούν,τα λέει όλα....

βασικά γουστάρω την γκλαμουριά του iphone,τα εικονίδια,το πώς έρχεται η ειδοποίηση μηνύματος,το πώς ανοίγουν-κλείνουν-φορτώνουν-κατεβαίνουν οι σελίδες

πχ τα εικονίδια στο αρχικό μενού του Samsung θυμίζουν υπολογιστή δεκαετίας 90

ή όταν σπρώχνεις τη σελίδα να κατέβει πιο κάτω για να διαβάσεις παρακάτω,στα περισσότερα η σελίδα αρχίζει να τρέχει σαν σε κατηφόρα και σταματάει στο τέλος της!....ενώ στο iphone κατεβαίνει τόσο ώστε να διαβάσεις την επόμενη γραμμή ή κείμενο

ΥΓ πάντως οποιαδήποτε τέτοια συσκευή για απλές καθημερινές χρήσεις πχ αναφορά μηνύματος,να βάλεις ή να βγάλεις απόκρυψη,να γράψεις μήνυμα,να δεις αναπάντητες,να αποθηκεύσεις τηλέφωνα κλπ είναι απελπιστικά δύσχρηστη!

+100000

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές… :headbang:
Μιλάμε έχω τρελαθεί ..τι υπέροχο το I-phone,φοβερό το i-phone..
Ε λοιπόν μ…….ες…το κιν είναι για κλωτσες..675 euro????χαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτη άπατη , λοιπόν περιμένω να γίνε χαμός εδώ  ,το τηλ είναι καλό όταν πρωτοβγήκε ,τώρα το android το έχει για πρωινό με πολύ πιο λίγα χρήματα..
Έχω κι άλλο ανέκδοτο…JAILBREAK..κάντε το στο κινητό και θα βρείτε έναν υπέροχο κόσμο… κορόιδα…να πρέπει να σπάσεις το τηλέφωνο κα μην έχεις εγγύηση για να μπορείς να βάζεις clopy εφαρμογές…..ημαρτον,να μην μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ,και τόσα πολύ αλλαγών αρχίσω..
Μάγκες 700 ευρώ για αυτό το τηλ είναι ΛΗΣΤΕΙΑ..
Και πριν το πείτε έχω 1 Samsung wave ,κάνει πιο πολλά από το μήλο με 395..(που δεν είναι και λίγα)..κλαφτέ…..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
H αξία ενός κινητού φαίνεται στην μεταπώλησή του....
Έχω iphone4 και παρότι μεταχειρισμένο 2,5 χρόνια, μόλις είπα το πουλάω 250 ευρά έπεσαν να με φάνε ποιος θα το πρωτοπάρει!!!!!
Ένας συνάδελφος είχε Galaxy 1,5 ετών μεταχειρισμένο, είπε το πουλάω και όλοι κλάσαν συγχρόνως εκείνη την στιγμή.....λέτε να είχαν φάει φασολάδα όλοι?....δεν νομίζω!!!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πρόβατα,θύματα του marketing  :2funny:

Δώστους iphone,facebook και τρέντι ρουχαλάκια και είναι ευτυχισμένοι  :shit:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

I phone?

Καλά πλάκα κάνετε έτσι?  700 ευρώ γι αυτή τη μαλακία?

Με 700 ευρώ παίρνεις ενα γαμάτο λάπτοπ για σύνδεση στο ίντερνετ και τα βλέπεις όλα σε μεγάλη οθόνη. Τηλέφωνα απλά κυκλοφορούν και με 20-25 ευρώ.

Μη γίνεστε fashion victims ρε σεις.

Τα 700 ευρώ είναι 240 χιλιάδες παλιές δραχμές και με τον πληθωρισμό δεκαετίας ίσως και πολύ πιο παραπάνω. Συνέρθετε λίγο...

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
H αξία ενός κινητού φαίνεται στην μεταπώλησή του....
Έχω iphone4 και παρότι μεταχειρισμένο 2,5 χρόνια, μόλις είπα το πουλάω 250 ευρά έπεσαν να με φάνε ποιος θα το πρωτοπάρει!!!!!
Ένας συνάδελφος είχε Galaxy 1,5 ετών μεταχειρισμένο, είπε το πουλάω και όλοι κλάσαν συγχρόνως εκείνη την στιγμή.....λέτε να είχαν φάει φασολάδα όλοι?....δεν νομίζω!!!!!

αυτο ρε γεο δεν ειναι θεμα καλης συσκευης αλλα θεμα καλου μαρκετινκ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αυτο ρε γεο δεν ειναι θεμα καλης συσκευης αλλα θεμα καλου μαρκετινκ
Σώπα?
Δηλ. θεωρείς ότι εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες και άλλοι τόσοι που θα ήθελαν να το έχουν είναι ανίκανοι σωστής αντίληψης?
Διότι λόγω ακριβού αντιτίμου, το iphone "προτείνεται" σε ανθρώπους με κάποια οικονομική άνεση και ποσοστιαία αυτοί έχουν και μόρφωση πάνω του μέσου όρου....άρα λίγο δύσκολο να τους κοροιδέψει το μάρκετινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα....εδώ μιλάμε για 5 χρόνια παντοκρατορίας, άρα ποιο μάρκετινγκ?
Σαν να λες στον μεγαλοδικηγόρο στο Μανχάταν, "ναι είσαι ο καλύτερος, αλλά εντελώς μαλάκας που έχεις iphone λόγω καλού μάρκετινγκ και όλο σου το ημερήσιο πρόγραμμα περνάει από αυτό"!!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
   I phone?

Καλά πλάκα κάνετε έτσι?  700 ευρώ γι αυτή τη μαλακία?

Με 700 ευρώ παίρνεις ενα γαμάτο λάπτοπ για σύνδεση στο ίντερνετ και τα βλέπεις όλα σε μεγάλη οθόνη. Τηλέφωνα απλά κυκλοφορούν και με 20-25 ευρώ.

Μη γίνεστε fashion victims ρε σεις.

Τα 700 ευρώ είναι 240 χιλιάδες παλιές δραχμές και με τον πληθωρισμό δεκαετίας ίσως και πολύ πιο παραπάνω. Συνέρθετε λίγο...

Τι λε, ρε...
Γίνεται ο νεορωμιός να πηγαίνει στην καφετέρια και να μην απλώνει κλειδιά BMW 316 (με αυτοκόλλητο Μ3...), γυαλί Rayban και κινητό με μηλαράκι;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σώπα?
Δηλ. θεωρείς ότι εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες και άλλοι τόσοι που θα ήθελαν να το έχουν είναι ανίκανοι σωστής αντίληψης?
Διότι λόγω ακριβού αντιτίμου, το iphone "προτείνεται" σε ανθρώπους με κάποια οικονομική άνεση και ποσοστιαία αυτοί έχουν και μόρφωση πάνω του μέσου όρου....άρα λίγο δύσκολο να τους κοροιδέψει το μάρκετινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα....εδώ μιλάμε για 5 χρόνια παντοκρατορίας, άρα ποιο μάρκετινγκ?
Σαν να λες στον μεγαλοδικηγόρο στο Μανχάταν, "ναι είσαι ο καλύτερος, αλλά εντελώς μαλάκας που έχεις iphone λόγω καλού μάρκετινγκ και όλο σου το ημερήσιο πρόγραμμα περνάει από αυτό"!!!!

εντελως λαθος η αιτιολογια σου. εδω ειναι ελλαδα δεν ειναι μανχαταν. και ο ελλην ειναι ψωνιο και θελει να δειχνει μουρη που δε δικαιολογει η τσεπη του. και λογω του οτι δεν αντεχει η τσεπη του τρεχει τωρα στα μεταχειρισμενα γιαυτο και η μεγαλη ζητηση. λες και ζεις σε αλλη χωρα μιλας.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σώπα?

Ε βέβαια,γίνεται όποιος έχει μόρφωση υψηλού επιπέδου να μην έχει iphone  :headbang:

Καλά λέω εγώ πρόβατα...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ η ιστορία του iphone είναι γνωστή. Όταν ξεκίνησε το 2007 ήταν έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό, αλλά μετά δεν εξελίχθηκε ανάλογα
και οι επιλογές της εταιρίας σε κάποια πράγματα αποδείχθηκαν λάθος και στενόμυαλες για αυτό από το 2011 και μετά ξεπεράστηκε από το αντρόιντ.
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα δεν θεωρείται ούτε καν μέτριο. Απλά υπάρχουν 5-10 αντρόιντ κλάσεις ανώτερα από κάθε άποψη.
Συνήθως όταν ξεκινάς πρώτος και είσαι και ιστορικό μπραντ (και για κάποιους άλλους λόγους) κάνεις ποσίτιονινγκ.
Αν συνεχίσει όμως έτσι η εταιρία ακόμα και στην αμερική το ποσίτιονινγκ θα το χάσει διότι όλα μπορείς να τα σπρώξεις μέχρι ενός σημείου.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
...το iphone "προτείνεται" σε ανθρώπους με κάποια οικονομική άνεση και ποσοστιαία αυτοί έχουν και μόρφωση πάνω του μέσου όρου....άρα λίγο δύσκολο να τους κοροιδέψει το μάρκετινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα....

Εγώ γιατί έβλεπα πολλά πιτσιρίκια/νέους που μάζευαν το χαρτζηλίκι τους για Χ μήνες για να πάρουν το νέο iPhone και στο τέλος να κάνουν αναπάντητες; Πόσους μπαγλαμάδες που έδιναν ένα σημαντικότατο ποσοστό του μισθού τους για να το παίζουν κάποιοι, σε συνάντηση με προίσταμένους τους που τα είχαν αγοράσει στο όνομα της εταιρείας;  

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
εντελως λαθος η αιτιολογια σου. εδω ειναι ελλαδα δεν ειναι μανχαταν. και ο ελλην ειναι ψωνιο και θελει να δειχνει μουρη που δε δικαιολογει η τσεπη του. και λογω του οτι δεν αντεχει η τσεπη του τρεχει τωρα στα μεταχειρισμενα γιαυτο και η μεγαλη ζητηση. λες και ζεις σε αλλη χωρα μιλας.
Ρε Έκτορα θα με τρελάνεις?
Για την κρίση στην Ελλάδα μιλάμε ή για το iphone σε αυτό το θρεντ?
Και επειδή ο Έλληνας είναι ψώνιο, αυτομάτος το iphone είναι για κλωτσιές?
Εγώ διαβάζοντας τον τίτλο του θρεντ δεν είδα ότι η θεματολογία του είναι "Η κρίση στην Ελλάδα και πως επηρεάζεται το iphone από αυτή"!!!!!!
Πάλι γύρω από τον μαλάκα τον Έλληνα γυρνάει και αυτή η συζήτηση?
Σόρρυ μάγκες αλλά δεν ασχολούνται εκεί στην Apple με μας τους Έλληνες...όπως και ο υπόλοιπος κόσμος δηλ....μόνο εμείς ασχολούμαστε με εμάς!!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ γιατί έβλεπα πολλά πιτσιρίκια/νέους που μάζευαν το χαρτζηλίκι τους για Χ μήνες για να πάρουν το νέο iPhone και στο τέλος να κάνουν αναπάντητες; Πόσους μπαγλαμάδες που έδιναν ένα σημαντικότατο ποσοστό του μισθού τους για να το παίζουν κάποιοι, σε συνάντηση με προίσταμένους τους που τα είχαν αγοράσει στο όνομα της εταιρείας;  
Ακριβώς αυτό  :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι λε, ρε...
Γίνεται ο νεορωμιός να πηγαίνει στην καφετέρια και να μην απλώνει κλειδιά BMW 316 (με αυτοκόλλητο Μ3...), γυαλί Rayban και κινητό με μηλαράκι;

Αυτό το "πουλ-μουρ" εχει φάει τον Νεορωμιό.

Ακόμα θυμάμαι κάτι μαλακισμένα πλουσιόπαιδα τη δεκαετία του 90 που έρχονταν στην καφετέρια με το αποσπωμενο κασετόφωνο του αυτοκινήτου.

Couleur local de Glyfada....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σώπα?
Διότι λόγω ακριβού αντιτίμου, το iphone "προτείνεται" σε ανθρώπους με κάποια οικονομική άνεση και ποσοστιαία αυτοί έχουν και μόρφωση πάνω του μέσου όρου
....άρα λίγο δύσκολο να τους κοροιδέψει το μάρκετινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα....εδώ μιλάμε για 5 χρόνια παντοκρατορίας, άρα ποιο μάρκετινγκ?

Nαι παίχτη όπως τα λες είναι! :)
Όλα τα 20χρονα που έχουν ιφονικό έχουν και μόρφωση άνω του Μ.Ο. και μεγάλη οικονομική άνεση!
Μόνο που συχνά δεν έχουν λεφτά να βάλουν χρόνο στην κάρτα τους! :grin:

Απλά είναι το τελευταίο status symbol, αφού πλέον δεν μπορούμε να έχουμε Καγιέν, σκάφη και πουτάνες του διχίλιαρου τη μέρα.

Προσωπικά και το XPERIA J που έχω, άχρηστο μου φαίνεται. Σιγά να μην μπαίνω στο νετ από το κινητό μου (ιδίως με την πρεσβυωπία μου!) Απλά μου άρεσε αισθητικά και το πήρα. Άντε πες αν πας και κανένα ταξίδι να μην κουβαλάς το λαπτοπ για να δεις τον καιρό ή να βρεις τα αξιοθέατα της πόλης που βρίσκεσαι.

Τώρα το Galaxy III που έχουν οι γυναίκες της οικογένειάς μου, είναι όντως "εργαλείο" αλλά και πάλι δεν γίνεται να κάνεις σοβαρή δουλειά, να γράψεις μεγάλο κείμενο σ' αυτό π.χ.

Να σου πω πως και από τα λάπτοπ προτιμώ τις παραδοσιακές μονάδες με τους "πύργους" και μια 23άρα οθόνη! Να βλέπεις σαν άνθρωπος ρε αδερφέ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε Έκτορα θα με τρελάνεις?
Για την κρίση στην Ελλάδα μιλάμε ή για το iphone σε αυτό το θρεντ?
Και επειδή ο Έλληνας είναι ψώνιο, αυτομάτος το iphone είναι για κλωτσιές?
Εγώ διαβάζοντας τον τίτλο του θρεντ δεν είδα ότι η θεματολογία του είναι "Η κρίση στην Ελλάδα και πως επηρεάζεται το iphone από αυτή"!!!!!!
Πάλι γύρω από τον μαλάκα τον Έλληνα γυρνάει και αυτή η συζήτηση?
Σόρρυ μάγκες αλλά δεν ασχολούνται εκεί στην Apple με μας τους Έλληνες...όπως και ο υπόλοιπος κόσμος δηλ....μόνο εμείς ασχολούμαστε με εμάς!!!!

εγω σου εξηγησα το θεμα ζητησης που αιτιολογησες εντελως λαθος, οχι την τεχνολογια του αιφον (που απεχθανομαι λογω πολιτικης κλειστης αρχιτεκτονικης). ο μεσος κατοχος αιφον στην ελλαδα απεχει πολυ απο το προφιλ που αποδιδεις και ειναι πασιφανες.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σόρρυ αλλά ο Στιβ Τζομπς όταν συνέλαβε την ιδέα, δεν είχε εμάς κατά νου του!!!!
Ούτε το πόσο ψώνια είμαστε....σόρρυ αλλά η Ελλαδίτσα δεν είναι το κέντρο του κόσμου όπως νομίζεται και συζητάτε λες και ότι γίνεται στον πλανήτη, περιλαμβάνει το "είναι" του Έλληνα!!!!
Το πως χρησιμοποιεί ή γιατί και ποιος αγοράζει το iphone στην Ελλάδα, στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ τους εκεί στην Apple!!!!
Τώρα μπορείτε να γυρίσεται στην κουβέντα σας, λες και είμαστε το σημείο αναφοράς του κάθε τι γίνεται στον πλανήτη.....σόρρυ που έγραψα κιόλας!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom