gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Μπορει να αργησει αρκετα ρε μπραδερι ομως ...
Σιγά μωρέ! Πουλάει ο Τσαγκαράκης (και όχι μόνον αυτός) "σκοτωμένα" στο 1/3 της τιμής τους.
Μπορει να αργησει αρκετα ρε μπραδερι ομως ...
??????????Μην μου το λες εμένα!
Πές το στο "σύντροφο" Φιντέλ Κάστρο που φοράει ΔΥΟ Rolex, στο αριστερό του χέρι, ο αθεόφοβος!
Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που φοράει δύο ακριβά ρολόγια ταυτόχρονα στο ίδιο χέρι;
Μην μου το λες εμένα!
Πές το στο "σύντροφο" Φιντέλ Κάστρο που φοράει ΔΥΟ Rolex, στο αριστερό του χέρι, ο αθεόφοβος!
Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που φοράει δύο ακριβά ρολόγια ταυτόχρονα στο ίδιο χέρι;
Μην μου το λες εμένα!
??????????
Προτιμήστε αυτά που φέρουν τον "el primero". Κρατούν πολύ καλύτερα το χρόνο.
Αν ηθελες να το κανεις δωρο στο ευατο σου και ειχες την δυνατοτητα θα το ειχες παρει ... για να μην το εχεις παρει ακομα ας το , ξεχνα το τυπε
Τη δυνατοτητα την έχω.
Η διαφορά είναι πως εγώ υπολογίζω μέχρι και το τελευταίο ευρώ που χαλάω, αντιθέτως με ορισμένους που νομίζουν πως επειδή κάποιος έχει χρήματα, πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορεί με Καγιέν ή BOXSTER, να έχει άιφον, Ρευμπαν, να πηγαίνει τρεις φορές τον χρόνο ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, να έχει μονοκατοικία με πισινα στη Βουλιαγμένη, να φοράει μόνο ΑΡΜΑΝΙ, και διάφορες άλλες τέτοιες μπούρδες.
Από όλα τα παραπάνω, μόνο το σπίτι έχω. Και κάποτε είχα κι ένα Τσερόκι.
Είμαι ένας απλός άνθρωπος, πολύ μετρημένος στα έξοδά μου, κάνω πολλά παζάρια όταν θέλω να αγοράσω κάτι και φροντίζω να μη χάλάω χρήματα σε περιττά έξοδα.
Αν αυτό το εκλαμβάνουν ορισμένοι από σας πως είναι ένδειξη οικονομικής αδυναμίας, its ok with me. Στα αρχιδάκια μου.
Αυτοί ποτέ τους δεν θα γίνουν πλούσιοι.
Αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέω, είναι ήδη πλούσιοι ή έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν μελλοντικά.
Τις καλημέρες μου.
;)
μην τον μπλεκεις με τα primero , θα του φανουν ακριβα
για πέ , το ωμέγα είναι στρογγυλό η παραλληλόγραμμο ?
Προφανώς δεν θα έχει χρήματα για να αγοράσει το GMT.
Είναι απο την επανάσταση ,είχε " καθαρίσει " τους 2 καπιτάλες
που φορούσαν τα ρολόγια και τα φοράει για ανάμνηση !
Σαν τρόπαια. Όπως οι ινδιάνοι έπαιρναν το σκαλπ των καουμπόηδων !
ωναση παρε το χαπακι σου γιατι ειναι και μουντη η μερα
Τη δυνατοτητα την έχω.
Η διαφορά είναι πως εγώ υπολογίζω μέχρι και το τελευταίο ευρώ που χαλάω, αντιθέτως με ορισμένους που νομίζουν πως επειδή κάποιος έχει χρήματα, πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορεί με Καγιέν ή BOXSTER, να έχει άιφον, Ρευμπαν, να πηγαίνει τρεις φορές τον χρόνο ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, να έχει μονοκατοικία με πισινα στη Βουλιαγμένη, να φοράει μόνο ΑΡΜΑΝΙ, και διάφορες άλλες τέτοιες μπούρδες.
Από όλα τα παραπάνω, μόνο το σπίτι έχω. Και κάποτε είχα κι ένα Τσερόκι.
Είμαι ένας απλός άνθρωπος, πολύ μετρημένος στα έξοδά μου, κάνω πολλά παζάρια όταν θέλω να αγοράσω κάτι και φροντίζω να μη χάλάω χρήματα σε περιττά έξοδα.
Αν αυτό το εκλαμβάνουν ορισμένοι από σας πως είναι ένδειξη οικονομικής αδυναμίας, its ok with me. Στα αρχιδάκια μου.
Αυτοί ποτέ τους δεν θα γίνουν πλούσιοι.
Αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέω, είναι ήδη πλούσιοι ή έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν μελλοντικά.
Τις καλημέρες μου.
;)
εχετε σκεφτεί ότι ο κόσμος προτιμάει κάποια πράγματα απλά επειδή τυχαίνει να είναι τα πιο όμορφα,χωρίς μαλακίες περί status symbol κλπ?
το iphone,to rolex,η bmw,η prada κλπ είναι τα πιο ωραία στον τομέα τους και για αυτό τα θέλει ο πολύς κόσμος,απλά
να πάρω δηλαδή ένα κακάσχημο sony ericsoon για να μην κατηγορηθώ για τα μύρια όσα αστήρικτα περί επίδειξης κλπ?
ο καθένας έχει τα γούστα του,απλά το iphone είναι ο βασιλιάς,είναι το πιο όμορφο,οι άλλοι ακολουθoύν καταιδρωμένοι και θα εύχoνταν να ήταν στη θέση του...
πλούσια στον άντρα πρέπει να είναι μόνο τα αισθήματα και στη γυναίκα τα ελέη της, τίποτα άλλο....
ΝΑΙ ! ειναι ο βασιλιας, εχει ωραιο desgn δυνατο επεξεργαστη-γραφικα κλπ κλπ αλλα εχει καταντησει αηδια!εχετε σκεφτεί ότι ο κόσμος προτιμάει κάποια πράγματα απλά επειδή τυχαίνει να είναι τα πιο όμορφα,χωρίς μαλακίες περί status symbol κλπ?
το iphone,to rolex,η bmw,η prada κλπ είναι τα πιο ωραία στον τομέα τους και για αυτό τα θέλει ο πολύς κόσμος,απλά
να πάρω δηλαδή ένα κακάσχημο sony ericsoon για να μην κατηγορηθώ για τα μύρια όσα αστήρικτα περί επίδειξης κλπ?
ο καθένας έχει τα γούστα του,απλά το iphone είναι ο βασιλιάς,είναι το πιο όμορφο,οι άλλοι ακολουθoύν καταιδρωμένοι και θα εύχoνταν να ήταν στη θέση του...