The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.606
- Πόντοι
- 25.467
Ποιο πιθανο να εχει κανα τιρμπουσον
kalώς τονε
όχι τον άγιο ,ton tr΄ammmmmmm
Όταν θες να ειρωνευτεις, γράφε τουλάχιστον σωστά τα ελληνικά βρε δολοφόνε της γλώσσας.
"Πιο" γράφεται...
Το "ποιο" είναι ερωτηματικό μόριο...
Το "ποιο" είναι ερωτηματικό μόριο...
Σημειωσε το ως λαθος απο ταχυτητα
αντωνυμία
γιατί βιάζεσαι να ποστάρεις φίλε δεν πάει πουθενά το φόρουμ σε περιμένει
Τη δυνατοτητα την έχω.
Η διαφορά είναι πως εγώ υπολογίζω μέχρι και το τελευταίο ευρώ που χαλάω, αντιθέτως με ορισμένους που νομίζουν πως επειδή κάποιος έχει χρήματα, πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορεί με Καγιέν ή BOXSTER, να έχει άιφον, Ρευμπαν, να πηγαίνει τρεις φορές τον χρόνο ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, να έχει μονοκατοικία με πισινα στη Βουλιαγμένη, να φοράει μόνο ΑΡΜΑΝΙ, και διάφορες άλλες τέτοιες μπούρδες.
Από όλα τα παραπάνω, μόνο το σπίτι έχω. Και κάποτε είχα κι ένα Τσερόκι.
Είμαι ένας απλός άνθρωπος, πολύ μετρημένος στα έξοδά μου, κάνω πολλά παζάρια όταν θέλω να αγοράσω κάτι και φροντίζω να μη χάλάω χρήματα σε περιττά έξοδα.
Αν αυτό το εκλαμβάνουν ορισμένοι από σας πως είναι ένδειξη οικονομικής αδυναμίας, its ok with me. Στα αρχιδάκια μου.
Αυτοί ποτέ τους δεν θα γίνουν πλούσιοι.
Αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέω, είναι ήδη πλούσιοι ή έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν μελλοντικά.
Τις καλημέρες μου.
;)
Ρε φίλε δε ξηγέσαι καλά.
Αυτές οι κακομοίρες οι φίρμες πολετελείας από υπερ-μεγιστάνες σαν εσένα περιμένουν να γράψουν κανά λογαριασμό.
Αν εσύ δεν κάνεις ζημιά μερικά εκατομμύρια πάνε κι αυτές θα βαρέσουν κανόνι.
Ο Μπα΄φετ δε μπορεί, ο Χέλου δε γουστάρει, ο Μίταλ είναι παραδοσιακός ο ποδολάγνος είναι απλός άνθρωπος ε δε γίνεται δουλειά έτσι.
φυσικα το χρυσοπληρωνουμε διότι η ελληνική αγορα ειναι μικρή και το κοστος επένδυσης το ιδιο...
τι σχεση εχει εαν η αγορα ειναι μικρη πλυθησμιακα ?? η ποσοτητα καταναλωσης που την βαζεις ?? στα σκουπιδια ?? ο καφες που στην ελλαδα καταναλωνεται περισσοτερο απο κατι χωρες που πλυθησμιακα ειναι περισσοτεροι πολυ παραπανω...αλλα οι τιμη στην ελλαδα ειναι ακριβοτερη ?? φταιει το κοστος επενδυσης ??? παλι τρομερες αναλυσεις κανεις !!!
Το μέγεθος της αγοράς είναι ένας απο τους παράγοντες που καθορίζουν την τιμή, ετσι λέει η οικονομική θεωρία.
λες εεεε ???τι σχεση εχει εαν η αγορα ειναι μικρη πλυθησμιακα ?? η ποσοτητα καταναλωσης που την βαζεις ?? στα σκουπιδια ?? ο καφες που στην ελλαδα καταναλωνεται περισσοτερο απο κατι χωρες που πλυθησμιακα ειναι περισσοτεροι πολυ παραπανω...αλλα οι τιμη στην ελλαδα ειναι ακριβοτερη ?? φταιει το κοστος επενδυσης ??? παλι τρομερες αναλυσεις κανεις !!!
Γιατί; Τα παράγουν μόνον για την Ελλάδα;
Γιατί; Τα παράγουν μόνον για την Ελλάδα;
Αγιε, δεν κατάλαβες περί των λεγομένων..
Ποδολάγνε βρήκα τι χρειάζεσαι!Κάνεις τα δωράκια σου στη γκόμενα και κρατάς τη ρολογάρα!Δεν θα αγοράσω ρολόι καλέ μου.
Δεν προτίθεμαι προς το παρόν.... Δεν καυλώνω με ρολόγια.
Ρε φίλε δε ξηγέσαι καλά.
Αυτές οι κακομοίρες οι φίρμες πολετελείας από υπερ-μεγιστάνες σαν εσένα περιμένουν να γράψουν κανά λογαριασμό.
Αν εσύ δεν κάνεις ζημιά μερικά εκατομμύρια πάνε κι αυτές θα βαρέσουν κανόνι.
Ο Μπα΄φετ δε μπορεί, ο Χέλου δε γουστάρει, ο Μίταλ είναι παραδοσιακός ο ποδολάγνος είναι απλός άνθρωπος ε δε γίνεται δουλειά έτσι.
Τους κυκλους δεν τους ξεκλειδωνουν τα iphone αλλα το μυαλο που κουβαλας τυπε.Για να το σοβαρέψουμε λίγο, δεν είναι κακό ούτε να ζεις με τα απολύτως στοιχειώδη όντας λεφτάς, ούτε να μην έχεις πολλά και να επενδύεις σε ένα ακριβό αγαθό που είναι και σύμβολο κύρους. Ξέρω αρκετούς που "στριμώχτηκαν" για ένα καλό σπίτι ή ένα ακριβό αυτοκίνητο προκειμένου να "ξεκλειδώσουν" έναν κύκλο. Το κακό είναι να συναρτάς την αυτοεκτίμηση σου με αυτά τα πράγματα.