Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Ποιο πιθανο να εχει κανα τιρμπουσον

Όταν θες να ειρωνευτεις, γράφε τουλάχιστον  σωστά τα ελληνικά βρε δολοφόνε της γλώσσας.

"Πιο" γράφεται...

Το "ποιο" είναι ερωτηματικό μόριο...

:grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
  Όταν θες να ειρωνευτεις, γράφε τουλάχιστον  σωστά τα ελληνικά βρε δολοφόνε της γλώσσας.

"Πιο" γράφεται...

Το "ποιο" είναι ερωτηματικό μόριο...

:grin:

Σημειωσε το ως λαθος απο ταχυτητα  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
 Τη δυνατοτητα την έχω.

Η διαφορά είναι πως εγώ υπολογίζω μέχρι και το τελευταίο ευρώ που χαλάω, αντιθέτως με ορισμένους που νομίζουν πως επειδή κάποιος έχει χρήματα, πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορεί με Καγιέν ή BOXSTER, να έχει άιφον, Ρευμπαν, να πηγαίνει τρεις φορές τον χρόνο ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, να έχει μονοκατοικία με πισινα στη Βουλιαγμένη, να φοράει μόνο ΑΡΜΑΝΙ, και διάφορες άλλες τέτοιες μπούρδες.

Από όλα τα παραπάνω, μόνο το σπίτι έχω. Και κάποτε είχα κι ένα Τσερόκι.

Είμαι ένας απλός άνθρωπος, πολύ μετρημένος στα έξοδά μου, κάνω πολλά παζάρια όταν θέλω να αγοράσω κάτι και φροντίζω να μη χάλάω χρήματα σε περιττά έξοδα.

Αν αυτό το εκλαμβάνουν  ορισμένοι από σας πως είναι ένδειξη οικονομικής αδυναμίας, its ok with me. Στα αρχιδάκια μου.

Αυτοί ποτέ τους δεν θα γίνουν πλούσιοι.

Αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέω, είναι ήδη πλούσιοι ή έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν μελλοντικά.

Τις καλημέρες μου.

;)

Ρε φίλε δε ξηγέσαι καλά.
Αυτές οι κακομοίρες οι φίρμες πολετελείας από υπερ-μεγιστάνες σαν εσένα περιμένουν να γράψουν κανά λογαριασμό.
Αν εσύ δεν κάνεις ζημιά μερικά εκατομμύρια πάνε κι αυτές θα βαρέσουν κανόνι.
Ο Μπα΄φετ δε μπορεί, ο Χέλου δε γουστάρει, ο Μίταλ είναι παραδοσιακός ο ποδολάγνος είναι απλός άνθρωπος ε δε γίνεται δουλειά έτσι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Ρε φίλε δε ξηγέσαι καλά.
Αυτές οι κακομοίρες οι φίρμες πολετελείας από υπερ-μεγιστάνες σαν εσένα περιμένουν να γράψουν κανά λογαριασμό.
Ο Μπα΄φετ δε μπορεί, ο Χέλου δε γουστάρει, ο Μίταλ είναι παραδοσιακός ο ποδολάγνος είναι απλός άνθρωπος ε δε γίνεται δουλειά έτσι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φυσικα το χρυσοπληρωνουμε διότι η ελληνική αγορα ειναι μικρή και το κοστος επένδυσης το ιδιο...

τι σχεση εχει εαν η αγορα ειναι μικρη πλυθησμιακα ?? η ποσοτητα καταναλωσης που την βαζεις  ?? στα σκουπιδια ?? ο καφες  που στην ελλαδα καταναλωνεται περισσοτερο απο κατι χωρες που πλυθησμιακα ειναι περισσοτεροι πολυ παραπανω...αλλα οι τιμη στην ελλαδα ειναι ακριβοτερη ?? φταιει το κοστος επενδυσης ??? παλι τρομερες αναλυσεις κανεις !!!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
τι σχεση εχει εαν η αγορα ειναι μικρη πλυθησμιακα ?? η ποσοτητα καταναλωσης που την βαζεις  ?? στα σκουπιδια ?? ο καφες  που στην ελλαδα καταναλωνεται περισσοτερο απο κατι χωρες που πλυθησμιακα ειναι περισσοτεροι πολυ παραπανω...αλλα οι τιμη στην ελλαδα ειναι ακριβοτερη ?? φταιει το κοστος επενδυσης ??? παλι τρομερες αναλυσεις κανεις !!!

Το μέγεθος της αγοράς είναι ένας απο τους παράγοντες που καθορίζουν την τιμή, ετσι λέει η οικονομική θεωρία.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λες εεεε ???

τοσο ξερεις τοσο μιλας ...

και ποθεν προκυπτει οτι η καταναλωση τηλεπκοινωνιακων υπηρεσιων στην Ελλάδα είναι πολλαπλάσια αυτής πχ της Γερμανιας ωστε να καλυπτει το κόστος επενδυσης ??

και τι σχέση εχει ο καφες (που στα παπάρια μου όσο και αν τον χρεωσουν) που έχει ελαχιστο κοστος επένδυσης αλλά δεν είναι και υποδομή, οποτε και να κλεισουν ολες οι καφετεριες δεν θα γινει και κάτι με τις τηλεπικοινωνίες ????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• tagara.jpg
    tagara.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 80
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε φίλε δε ξηγέσαι καλά.

Την "τσιγγουνιά" την πήρα από τον θείο Γουώρεν... Όταν βρεθήκαμε πριν πολλά χρόνια στο απλό διαμέρισμά του στη Ν. Υόρκη και τον είδα να τρώει χτεσινό χάμπουργκερ και ξεθυμασμένη κοκακολα του είπα:

- Μωρή παλιοκουφάλα έτσι τα έκανες τα λεφτά?

- Ετσι ανηψιέ! Ακριβώς έτσι... Κι αν θές και εσύ να κάνεις λεφτά πρέπει να είσαι πολύ οικονόμος στις καλές εποχές και τσιγγούνης στις κακές.

Ε... άκουσα το θείο Γουώρεν....

Παρεπιπτοντως ο  θείος φορούσε ένα ρολόι ΣΕΙΚΟ αξίας 17 δολαρίων.

;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για να το σοβαρέψουμε λίγο, δεν είναι κακό ούτε να ζεις με τα απολύτως στοιχειώδη όντας λεφτάς, ούτε να μην έχεις πολλά και να επενδύεις σε ένα ακριβό αγαθό που είναι και σύμβολο κύρους. Ξέρω αρκετούς που "στριμώχτηκαν" για ένα καλό σπίτι ή ένα ακριβό αυτοκίνητο προκειμένου να "ξεκλειδώσουν" έναν κύκλο. Το κακό είναι να συναρτάς την αυτοεκτίμηση σου με αυτά τα πράγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να το σοβαρέψουμε λίγο, δεν είναι κακό ούτε να ζεις με τα απολύτως στοιχειώδη όντας λεφτάς, ούτε να μην έχεις πολλά και να επενδύεις σε ένα ακριβό αγαθό που είναι και σύμβολο κύρους. Ξέρω αρκετούς που "στριμώχτηκαν" για ένα καλό σπίτι ή ένα ακριβό αυτοκίνητο προκειμένου να "ξεκλειδώσουν" έναν κύκλο. Το κακό είναι να συναρτάς την αυτοεκτίμηση σου με αυτά τα πράγματα.
Τους κυκλους δεν τους ξεκλειδωνουν τα iphone αλλα το μυαλο που κουβαλας τυπε.
Αν ειναι ο αλλος μαλακας,πορσε να εχει μαλακας θα παραμενει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom