Για τους κωλους καμια ερευνα?
...είναι τέτοιο το θέμα, που ότι έρευνα και να γίνει θα καταλήξει του κώλου
Για τους κωλους καμια ερευνα?
Σιασια...χτυπησες ISO 9000 με την μια
Θεεικο Θρεντ...
Το καλο βυζι δινει ζωωηηηηηη!!!!!!
χαχα ξέρεις φαντάζομαι τι μέγεθος να διαλέξεις ε... το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
Κόλακα... θα με κάνεις να παραβώ τις αρχές μου και να σου στείλω απ' αυτό που δίνω μόνο στον AnalHunter
...είναι τέτοιο το θέμα, που ότι έρευνα και να γίνει θα καταλήξει του κώλου
εεε... ποιο είναι δλδ το μεγαλύτερο;;
Μολών λαβέ :pΔεν τσιμπαω αγαπητη εγω....εμενα δεν μου δινουν..εγω παιρνω :-* :-* :-*
Αν ίσχυε αυτό τότε με το χούφτωμα , το μπαλαμούτι και την Ισπανική θα έπρεπε να γίνεσαι αθάνατος!Όταν κοιτάζει ένας άντρας ένα γυναικείο στήθος, του αυξάνεται η σωματική υγεία αλλά και ο μέσος όρος ζωής του. Αυτό προκύπτει ύστερα από επιστημονικές έρευνες που έγιναν στην Γερμανία.
Ύστερα από έρευνα που έγινε σε πάνω από 200 άντρες, διαπιστώθηκε ότι κοιτάζοντας ένα γυναικείο στήθος γύρω στα 10 λεπτά την ημέρα, είναι τόσο υγιές όσο μισή ώρα γυμναστικής. Ενώ πέφτει η πίεση, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για καρδιακό επεισόδιο και μειώνονται οι παλμοί της καρδιάς.
...αυτό εξαρτάται από τον σωματότυπο κάθε γυναίκας, το ύψος + το βάρος της!
Τι νόημα όμως έχει να κάνει κάποια πλαστική... αν δεν πάει από 3,5 και πάνω... ;)
Αν και προσωπικά προτιμώ τις βυζάρες στυλ 90 DD...
θα το λεω σε οσους μου λενε οτι ειμαι τσουλακι επειδη φοραω προκλητικα μπλουζακια
Ε Μα βαλε κι εσυ καμια φωτο σου με τα μπλουζακια που λες να δουμε για να μπορουμε να σε υπερασπιστουμε κι εμεις !