Νέα

Το γυναικείο στήθος αυξάνει .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.250
Πόντοι
12.056
Κόλακα... θα με κάνεις να παραβώ τις αρχές μου και να σου στείλω απ' αυτό που δίνω μόνο στον AnalHunter  :2funny:

Δεν τσιμπαω αγαπητη εγω....εμενα δεν μου δινουν..εγω παιρνω  :-* :-* :-*

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
ειχα βγει λιγο εξω πριν κανα μισαωρο  ! ειδα 2 βυζους + 1 κωλο  ! ισα με μια ωρα γυμναστικη αντιστοιχουν !

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εεε... ποιο είναι δλδ το μεγαλύτερο;; :think:

...αυτό εξαρτάται από τον σωματότυπο κάθε γυναίκας, το ύψος + το βάρος της!

Τι νόημα όμως έχει να κάνει κάποια πλαστική... αν δεν πάει από 3,5 και πάνω... ;)

Αν και προσωπικά προτιμώ τις βυζάρες στυλ 90 DD...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.250
Πόντοι
12.056
Μου αρεσουν οι βυζαρες
Τις θελω μες το πιατο
Το ονειρο μου να επεφτα
Μεσα σε Βυζολακκο...

ημισκουμπρια    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν κοιτάζει ένας άντρας ένα γυναικείο στήθος, του αυξάνεται η σωματική υγεία αλλά και ο μέσος όρος ζωής του. Αυτό προκύπτει ύστερα από επιστημονικές έρευνες που έγιναν στην Γερμανία.

Ύστερα από έρευνα που έγινε σε πάνω από 200 άντρες, διαπιστώθηκε ότι κοιτάζοντας ένα γυναικείο στήθος γύρω στα 10 λεπτά την ημέρα, είναι τόσο υγιές όσο μισή ώρα γυμναστικής. Ενώ πέφτει η πίεση, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για καρδιακό επεισόδιο και μειώνονται οι παλμοί της καρδιάς.
Αν ίσχυε αυτό τότε με το χούφτωμα , το μπαλαμούτι και την Ισπανική θα έπρεπε να γίνεσαι αθάνατος! :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]Υπεραιωνόβιος θα καταλήξω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
...αυτό εξαρτάται από τον σωματότυπο κάθε γυναίκας, το ύψος + το βάρος της!

Τι νόημα όμως έχει να κάνει κάποια πλαστική... αν δεν πάει από 3,5 και πάνω... ;)

Αν και προσωπικά προτιμώ τις βυζάρες στυλ 90 DD...

χμμμ... της θεωρώ πολύ μεγάλες... έως το 3 καλά είναι  :)

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μωρέ μπορεί το στήθος να αυξάνει τον χρόνο ζωής , αλλά εάν δεις απότομα τους παρακάτω βύζους μπροστά στην μούρη σου, μπορεί να πάθεις και ανακοπή !!!

35.jpg

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: θα το λεω σε οσους μου λενε οτι ειμαι τσουλακι επειδη φοραω προκλητικα μπλουζακια  :2funny: :2funny: :2funny:

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: θα το λεω σε οσους μου λενε οτι ειμαι τσουλακι επειδη φοραω προκλητικα μπλουζακια  :2funny: :2funny: :2funny:

Ε Μα βαλε κι εσυ καμια φωτο σου με τα μπλουζακια που λες να δουμε για να μπορουμε να σε υπερασπιστουμε κι εμεις !
:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
παντα ελεγα οτι γυναικα χωρισ 3αρη  βυζο ειναι σαν να γαμασ πουστη  :2funny: μεχρη που εκατσε φαση με φλατ γκομενα.το εκανα με βαρια καρδια για να την την σπασω στην παρεα.ομωσ δεν εχω γνωρισει ποιο καυλα γκομενα.απο τοτε πιστευω οτι το στηθοσ πρεπει να ειναι....περιφανο(στητο) οσο και αν ειναι .αυτο μετραει και οχι το μεγεθοσ

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Μεγαλα  :boobies: οσο πιο μεγαλα γινεται αλλα σε αδυνατα σωματα :rockon: :rockon: :rockon:
Να ειναι μην ειναι αναλογα με το σωμα, να ξεχωριζουν :dancing:
Βεβαια επειδη ειχα κοπελες στο παρελθον με τετοια κατασκευη, να πουμε και του στραβου το δικιο, αντιμετωπιζαν χοντρο προβλημα με το βαρος του στηθους τους, πονους στην μεση κλπ κλπ!
Αλλα εδω το βλεπουμε το ζητημα απο την δικη μας σκοπια  :rockon:
Προταση που με εκφραζει :dancing:
Νο3 σε κοπελα απο 42-45 κιλα
Νο4 σε κοπελα απο 45-52 κιλα
Νο5 σε κοπελα απο 53-60 κιλα
απο 60 κιλα και πανω παμε σε κατηγορια χοντρουλας που εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο :2funny:
Εννοειτε οτι αντιστροφες αναλογιες απο τις παραπανω (δηλαδη 45 κιλα με Νο5+) ειναι το ΤΕΛΕΙΟ :rockon:
Αρρωστια μεγαλη το στηθος  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom