Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Θυμαμαι τι μου ειχε πει ενας τυπος καποτε. Οτι στον πλανητη υπαρχει η "συντηρητικη" αντιληψη, οτι η γκομενα δε καθεται ευκολα, αλλα μαγειρευει, ειναι κυρια κλπ και η πιο ξεκωλε , οτι η γκομενα ειναι ακαματα, ψωνιο αλλα γαμιεται.
Ο τυπος μου ειπε οτι η Ελλαδα εχει παρει τα χειροτερα και απο τις δυο, με αποτελεσμα οι ελληνιδες να ειναι ακαματες,ψωναρες που δε γαμιουνται ευκολα
Ποσο δικιο ειχε, ο φιλοσοφας
Eτσι ειναι.Μια μερα εκανα κουβεντα με ενα μουνακι και της ρωταω γιατι ειστε ετσι?Δλδ τι καταφερνεται με ολο αυτο το τουπε και με το να το παιζετε δυσκολες κλπ και μου απαντησε
ετσι ειμαστε και σε οποιον αρεσουμε...!Αντε βγαλε ακρη.
Επισης εχουν μεγαλο δικαιο κατι τυποι που εγραψαν οτι οι ελληνιδες φοβουνται το ξενο καμακι και φλερτ.Η Ελληνιδα ασχολειται μονο με ατομα απο τον κυκλο της.Βρισκει γκομενο και πουτσα μονο απο τον περιγυρο της.Γι'αυτο τον λογο και δεν υπαρχει φλερτ πουθενα...
έχει βγάλει μεγάλες αλήθειες και αυτό το νήμα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ πολλές 40αρες συνήθως ζωντοχήρες στο tinder. Αυτές το ξέρουν ότι ο στόχος να γίνουν μάνες όσες δεν έχουν γίνει ή να βρουν ένα γκόμενο όσο είναι ακόμα σεξουαλικά ενεργές όλο και απομακρύνεται όσο περνάνε τα χρόνια. Και όμως ακόμη και από αυτές ακούω "μα δε σε ξέρω, δεν έχουμε κοινούς γνωστούς, δεν έχουν κοινούς φίλους στο facebook". Είναι η γενιά που πέρναγε η μπογιά τους στα 90s βρήκαν κάποιους δημοφιλείς γκομενους, πίστευαν ότι κάποιον θα τυλίξουν και τώρα έχουν χάσει τη μπάλα. Δε μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τους λέω "μα αυτή η εφαρμογή είναι για να γνωρίσεις καινούρια άτομα, να πάρεις την κατάσταση τα χέρια σου" και με κοιτάνε λες και τους είπα ότι έχω κατέβει από τον Άρη. Εκεί πλεονεκτούν οι νεότερες που αυτά τα θεωρούν δεδομένα. Γενικότερα οι Ελληνίδες που γεννήθηκαν πριν το 1985 παρουσιάζουν αντίσταση στη νεά πραγματικότητα. Θεωρούν ότι είναι ακόμη οι περιζήτητες με τα ακίνητα και τα πτυχία, αλλά έχουν αλλάξει τα κόζια προ πολλού. Οι καλοί γαμπροί βγάζουν χαρτί στο εξωτερικό όπου έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και οι εντός των συνόρων κοιτάνε να βρουν κανένα σταντράκι από Βαλκάνια ή ανατολική Ευρώπη που να το δίνει εύκολα χωρίς ιστορίες. Τις φαντάζομαι τις Ελληνίδες συνομήλικες σε λίγα χρόνια που οι κόρες τους θα καβατζώσουν τα 16 να τους κάνουν κήρυγμα να βρουν κανένα καλό παιδί και να μην κάνουν σύντομες σχέσεις. Ε ρε γέλια...
Και οι νεες γενιές μια απο τα ιδια ειναι τυπε.Ολες εχουν γκομενο μεσο κοινου γνωστου η απο φιλο φιλης η της ξαδερφης μου ο φιλος κλπ κλπ κλπ βλαχοχωριατικα προξενια τα οποια εχουν ριζωσει στην Ελληνικη κοινωνια.Οι ανδρες παιζουν μπαλα και εξω στον δρομο,οι περισσοτερες γκομενες περπατανε με τουπε και υφακι.Ουτε καν να σε κοιταξουν(να δουν τουλαχιστον αν αξιζεις βρε παιδι μου).Μονιμος κατεβασμενο το κεφαλι κατω και το παιζουν υψηλη κοινωνια.Αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι οτι τα νεα κοριτσακια απο 18-25 ειναι πιο ξυπνια.Οχι πολυ τουπε,λιγοτερο ξινες..και αρκετες παιζουνε μπαλιτσα και στον δρομο.Εχω φαει πεσιμο απο νεαρη κοριτσοπαρεα μεσα στον οασθ πριν τον covid και ειχα μεινει μαλακας.Μια αλλη φορα στον δρομο περπατουσα και μια μικρη κοπελιτσα εσπρωξε την φιλη της πανω μου....!Θελω να πω αυτα δεν παιζαν ποτε με τις παλιες και ουτε με την γενια μου(90).Ας ελπισουμε με τις νεες γενιες το πραγματα να καλυτερεψει καπως.