Νέα

Το γκομενικόν άθλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
τελικα ο Σαββιδης αρρωστησε οπως ελεγε? εχασα τα τελευταια επεισοδια

Σαββιδης=Μπιλζεριαν

Τυχαιο που χαθηκαν και οι 2 την ιδια περιοδο? Δεν νομιζω

τύπε ο σαββιδης ξεβλαχεψε τα μέλη του bou. ουτε τα ουίσκια ηξερε κανεις ουτε τις μαύρες σοκολάτες ουτε τα ξηροκαρπια ουτε τιποτα :confused::confused:

Ουίσκι κόλα με καλαμάκι έπινα προ Σαββίδη...:confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τύπε νηματοθετη οταν λες σε έμαθε αυτη η τζίνα εννοεις μονο θεωρία κράταγες σημειώσεις η’ σου εδωσε τις τρυπες της να εξασκηθείς ; :fuck1:
Και θεωρία και πράξη. Μετά μου έκανε πάσα μία φίλη της και αργότερα έφερε κι έναν τύπο που τον είχε σαν σκυλάκι. Συμμετείχαν κι αυτοί πότε πότε σε διάφορες φάσεις.
Εξασκούνταν όμως κι η Τζίνα σε μένα για να μη χάνει τη φόρμα της πχ σε deep throat πίπες. Επίσης την έχυνα στη μάπα και το άπλωνε για καλλυντικό για κάνα 20λεπτο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
τύπε νηματοθετη οταν λες σε έμαθε αυτη η τζίνα εννοεις μονο θεωρία κράταγες σημειώσεις η’ σου εδωσε τις τρυπες της να εξασκηθείς ; :fuck1:
Και θεωρία και πράξη. Μετά μου έκανε πάσα μία φίλη της και αργότερα έφερε κι έναν τύπο που τον είχε σαν σκυλάκι. Συμμετείχαν κι αυτοί πότε πότε σε διάφορες φάσεις.
Εξασκούνταν όμως κι η Τζίνα σε μένα για να μη χάνει τη φόρμα της πχ σε deep throat πίπες. Επίσης την έχυνα στη μάπα και το άπλωνε για καλλυντικό για κάνα 20λεπτο.

Με λίγα λόγια τύπε σου έφερε τον άλλο τύπο και σε φυστίκωσε...:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
:tooth: τύπε καλογερο το γυροφέρνεις.:confused:

το σκυλακι ελπιζω να μην δάγκωνε μονο τύπε :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
:2funny:
Το σκυλάκι, ας τον πούμε Τάκη, ήταν ωραίο παιδί, αλλά λίγο χαζούλης (ή το έπαιζε χαζός). Ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τιδήποτε για να γαμήσει. Τον είχε φέρει μία φορά για sexual assistant. Εγώ την πήδαγα κι αυτός σέρβιρε τα ποτά. Προς το τέλος του φώναξε «φώτα, Τάκη, φώτα, ρίξε φώτα στην πίστα» κι ο τυπάκος αναβόσβηνε το φως μέχρι να τελειώσω. Έτσι τον είχε δασκαλέψει. Κόντεψα να πέσω από το κρεβάτι απο τα γέλια. Πάντως την πήδηξε κι αυτός και τη Τζίνα κι ολες τις φίλες της.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Σχιζοφρενεια θα σας πιουμε το αιμ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τύπε ο σαββιδης ξεβλαχεψε τα μέλη του bou. ουτε τα ουίσκια ηξερε κανεις ουτε τις μαύρες σοκολάτες ουτε τα ξηροκαρπια ουτε τιποτα :confused::confused:

Μόρτη , όταν έγραφα εγώ για τάλισκερ και λαγκαβούλιν .... οι άλλοι εδώ έπιναν τζεη εν μπι με κοκα κολα απο το λιντλ .
Ψάχτο αν δεν με πιστεύεις !

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ρε μαγκες δεν ειναι επιστημη το να βρισκεις γυναικες.Ελεος.
Δεν είπε κανείς ότι είναι επιστήμη. Πες το άθλημα, πες το τέχνη, όπως και να το πεις είναι κάτι το δύσκολο για τους περισσότερους.

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Συντομα και στους Ολυμπιακους αγωνες :2funny:

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1

Θεωρια χωρις πραξη δεν λεει. Ειδικα σε αυτο το μαθημα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Με λίγα λόγια τύπε σου έφερε τον άλλο τύπο και σε φυστίκωσε...:confused::confused::confused:

Τύπε Τροβαδούρο, είμαι στρέιτ. Επειδή θεώρησα όμως ότι το σχόλιό σου δεν αποκλείεται να είναι και συγκεκαλυμμένα διερευνητικό, καθυστέρησα λίγο μέχρι η Τζίνα να επικοινωνήσει με τον Τάκη για να έχουμε επιβεβαίωση αν φυστικώνει άντρες. Δεν μπορεί όμως να τον βρει, οπότε, αν βιάζεσαι, η γνώμη μου είναι να βάλεις αγγελία στο φόρουμ. Παίζει να έχεις γρηγορότερα αποτελέσματα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Καλή μαγκιά παίκτη καλόγερε αλλά είναι ειδική περίπτωση. Η δική μου ειδική περίπτωση είναι ότι είχα μόνο αντροπαρέες με συνομήλικους και οι "φιλοι" μου δε μου γνώριζαν καμία ,ήταν εντελώς τοξικοί. Για αυτό πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Άλλαξα παρέες ,άρχισα να κυκλοφορώ μόνος μου, άρχισα να χώνομαι σε κοπέλες που δεν τις ήξερα και δεν είχαμε κοινούς γνωστούς.
Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι στο σωστό κύκλο γνωριμιών αλλά αν αυτο δε συμβαίνει πρέπει να φτιάξεις μόνος σου το δρόμο σου. Σήμερα με τα dating apps και τα social media αυτό είναι πιο εύκολο.

Για μένα το καμάκι θέλει τόλμη αλλά και αναισθησία. Να μην πτοείσαι από τα άκυρα και να μην τρως σκαλώματα. Επίσης σημαντικό είναι να μη χάνεις χρόνο με γκόμενες αναποφάσιστες που δεν ξέρουν τι θέλουν και είναι στο θα δούμε τι θα γίνει θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, δεν ξέρω. Εκεί όπως το λέει πολύ σωστά ο Λάκης κόβεις γέφυρες και δεν κοιτάς ποτέ πίσω.

Και το κυριότερο: Μην πέσετε στην παγίδα του friend zone. Το να κάνεις παρέα με κοπέλα που ξέρει ότι ψάχνεσαι και δε σου γνωρίζει καμία, ούτε σου κάθεται η ίδια είναι ένα τέλμα από όπου δε θα βγεις ποτέ. Η γυναίκα που φέρεται έτσι σκέφτεται μόνο τον εαυτό της. Φεύγεις τρέχοντας!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μιας και ο καλογερος μας εχει ενα σχετικα φυσιολογικο θρεντ, ας παραθεσω και εγω τα 2 σεντς μου.

Εχοντας περασει απο πολλα σταδια και πολλες χωρες, το μονο που χρειαζεται καποιος ειναι τα εξης

Μια σχετικα νορμαλ εμφανιση, ενα καποιο νορμαλ λεγειν και πανω απο ολα αποφασιστικοτητα και αυτοσεβασμος.

Δε γινεται να ανεχεστε συμπεριφορες καργιολας μονο και μονο για να γαμησετε. Ουτε να παρακαλατε. Επισης ολες , μα ολες οι γκομενες, ακομα και οι πιο στριγγλες θελουν τον αντρα να παρει την πρωτοβουλια και να τις βαλει στη θεση τους. Για να φτασετε στο σημειο να κανετε αυτες τις κινησεις, πρεπει να εχετε μια καποια νορμαλ συμπεριφορα/εμφανιση ετσι ωστε να μη το βαλει στα ποδια.

Επισης πολλες γκομενες γουσταρουν περιεργες καταστασεις. Οποτε να το εχετε και αυτο στο μυαλο σας. Αν ειστε δηλαδη ο τελειως neutral τυπος χανετε ποντους. Περιεργες δεν εννοω στολκερ σαν τον μπαρμπαπηδουλα, εννοω πνευματικη φαση (καλλιτεχνες, μοναχικοι τυποι κλπ)

Και ενα τελευταιο. Πολλες φορες οι γκομενες μας χυλοπιτιαζουν για καποιους αντικειμενικα χειροτερους (μπαισεξουαλ τυπους,χοντρους, πακιστανους, παππουδες, κλπ) Μην το σκεφτεστε σαν δικο σας προβλημα, ισα ισα να λετε ευτυχως ξεφυγα απο το ναυαγιο.

Παγανια δεν εχω ριξει ποτε γκομενα, συνηθως μονος μου. Μη προσπαθειτε να ριξετε γκομενες με αλλους, μιας και πολλοι θα σας βαζουν εμποδια

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Για μένα το καμάκι θέλει τόλμη αλλά και αναισθησία. Να μην πτοείσαι από τα άκυρα και να μην τρως σκαλώματα. Επίσης σημαντικό είναι να μη χάνεις χρόνο με γκόμενες αναποφάσιστες που δεν ξέρουν τι θέλουν και είναι στο θα δούμε τι θα γίνει θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, δεν ξέρω. Εκεί όπως το λέει πολύ σωστά ο Λάκης κόβεις γέφυρες και δεν κοιτάς ποτέ πίσω.

Το να μην πτοείσαι από τα άκυρα εύκολα λέγεται, δύσκολα εφαρμόζεται. Αν επιμένω στη μαθητεία και την προπόνηση είναι γιατί θεωρώ ότι το καμάκι είναι μία διαδικασία που πρέπει να μάθεις να την εξασκείς όπως μία τέχνη. Δεν πιστεύω ότι κάποιος τεχνίτης παθαίνει ψυχολογικά από τη δυσκολία της τέχνης του (για άλλο λόγο μπορεί). Έχει κατορθώσει να αποσυνδέσει το επαγγελματικό μέρος από το ψυχολογικό. Ε λοιπόν αυτό δεν συμβαίνει στο καμάκι, τουλάχιστον στους περισσότερους, γαιτί δεν καταλαβαίνουν ότι οι χυλόπιτες είναι μέρος της διαδικασίας (το ψυχολογικό κομμάτι) κι ότι όσο πιο πολύ εξασκηθείς τόσο λιγότερο σε επηρεάζουν. Έτσι αποθαρρύνονται γρήγορα. Ο άπειρος τσιμπάει σε αυτά που του λέει η γκόμενα και χάνεται στην πορεία, γαιτί η γκόμενα του πετάει διάφορα κι αυτός τρέχει από πίσω να δώσει τη σωστή απάντηση. Τον πάει πέρα δώθε ψυχολογικά όπως θέλει αυτή. Ένας πιο έμπειρος έχει από την αρχή το μυαλό στο στόχο και κοιτάει να πιάσει πάσες σε αυτά που του πετάει η γκόμενα για να προχωρήσει βήμα βήμα προς το στόχο. Όταν ξεφεύγει το παιχνίδι, το επαναφέρει επιδέξια.

Αυτό το «κόβω γέφυρες και δεν ξανακοιτάω πίσω» άλλοτε χρειάζεται κι άλλοτε όχι. Αν η γκόμενα είναι πυρήνας γκομενοδικτύωσης, διαβατήριο για χώρο, και γενικά χρήσιμη έστω και έμμεσα στο γκομενικό άθλημα, γιατί να ξεκόψω; Απλά οι προσεγγίσεις πρέπει να γίνονται επιδέξια και να καταλαβαίνεις από τις αντιδράσεις της γκόμενας αν σε παίρνει να το προχωρήσεις ή να το σταματήσεις έγκαιρα πριν έρθει η χυλόπιτα. Έπειτα μία αρνητικότητα μπορεί να έχει πρόσκαιρες αιτίες (κάτι της συνέβη) και να χρειαστεί να το ξαναπροσπαθήσεις.

Και το κυριότερο: Μην πέσετε στην παγίδα του friend zone. Το να κάνεις παρέα με κοπέλα που ξέρει ότι ψάχνεσαι και δε σου γνωρίζει καμία, ούτε σου κάθεται η ίδια είναι ένα τέλμα από όπου δε θα βγεις ποτέ. Η γυναίκα που φέρεται έτσι σκέφτεται μόνο τον εαυτό της. Φεύγεις τρέχοντας!

Η παγίδα του friend zone είναι μύθος. Μιά χαρά έχω πηδήξει φιλικότατες φίλες. Οι γκόμενες σε ταξινομούν με βάση τα δεδομένα που έχουν. Αν τα δεδομένα αλλάξουν (είτε δικά τους, είτε δικά σου) υπάρχει αναθεώρηση. Για να βγεις γρηγορότερα από μία friend zone πρέπει να κάνεις μεγάλες αλλαγές στο στυλ σου.

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
206
Like
10.626
Πόντοι
30.573
Είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσει σχολές φλερτ κοινωνικών δεξιοτήτων μεντορες βιβλία και 1002 μεθόδους για την προσέγγιση των γυναικων;Πλέον όλοι χρησιμοποιούν social media και εφαρμογές γνωριμιών.Αν πας να μιλήσεις σε κοπέλα έξω σε κοίτα σαν εξωγήινο γιατί είναι ανεκπαιδευτες στο καμάκι στο δρόμο.Θελει σωστή στάση σώματος τονικότητα φωνής επαφη με τα μάτια αυτοπεποίθηση να έχεις στυλ σαν να σαι κάποιος πετυχημένος.Φυσικα δεν είναι στρωμένος ο δρόμος με ροδοπέταλα έχει πολύ άκυρο αλλά όσο το δουλεύεις τόσο βελτιώνεσαι.Γενικα θέλει άγνοια κινδύνου να μην σε νοιάζει η απόρριψη να σαι άνετος και πιστεύω ότι τώρα μετά την καραντίνα no2 οι γυναίκες θα εκτιμήσουν ξανά την προσέγγιση.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επισης πολλες γκομενες γουσταρουν περιεργες καταστασεις. Οποτε να το εχετε και αυτο στο μυαλο σας. Αν ειστε δηλαδη ο τελειως neutral τυπος χανετε ποντους. Περιεργες δεν εννοω στολκερ σαν τον μπαρμπαπηδουλα, εννοω πνευματικη φαση (καλλιτεχνες, μοναχικοι τυποι κλπ)

Και όχι μόνο πνευματική φάση, αλλά πάντως μία ιδιαίτερη φάση. Αυτό ανοίγει και προοπτικές για άντρες που δεν είναι όμορφοι. Δηλαδή μπορούν να αναπτύξουν κάποιο στυλ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Το σκυλάκι, ας τον πούμε Τάκη, ήταν ωραίο παιδί, αλλά λίγο χαζούλης (ή το έπαιζε χαζός). Ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τιδήποτε για να γαμήσει. Τον είχε φέρει μία φορά για sexual assistant. Προς το τέλος του φώναξε «φώτα, Τάκη, φώτα, ρίξε φώτα στην πίστα» κι ο τυπάκος αναβόσβηνε το φως μέχρι να τελειώσω. Έτσι τον είχε δασκαλέψει.

Τύπος Kalogero έτρωγε φερμάρισμα στα σκοτάδια από Τάκη και μετά του έπαιζαν φωτορυθμικά...:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το σκυλάκι, ας τον πούμε Τάκη, ήταν ωραίο παιδί, αλλά λίγο χαζούλης (ή το έπαιζε χαζός). Ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τιδήποτε για να γαμήσει. Τον είχε φέρει μία φορά για sexual assistant. Προς το τέλος του φώναξε «φώτα, Τάκη, φώτα, ρίξε φώτα στην πίστα» κι ο τυπάκος αναβόσβηνε το φως μέχρι να τελειώσω. Έτσι τον είχε δασκαλέψει.

Τύπος Kalogero έτρωγε φερμάρισμα στα σκοτάδια από Τάκη και μετά του έπαιζαν φωτορυθμικά...:confused::confused::confused:

Σε σένα θα ανοίξουμε και σαμπάνιες :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Σε σένα θα ανοίξουμε και σαμπάνιες :2funny:

Τύπε μην μου κωλοτρίβεσαι, βολέψου με τον Τάκη...:tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom