Μιας και ο καλογερος μας εχει ενα σχετικα φυσιολογικο θρεντ, ας παραθεσω και εγω τα 2 σεντς μου.
Εχοντας περασει απο πολλα σταδια και πολλες χωρες, το μονο που χρειαζεται καποιος ειναι τα εξης
Μια σχετικα νορμαλ εμφανιση, ενα καποιο νορμαλ λεγειν και πανω απο ολα αποφασιστικοτητα και αυτοσεβασμος.
Δε γινεται να ανεχεστε συμπεριφορες καργιολας μονο και μονο για να γαμησετε. Ουτε να παρακαλατε. Επισης ολες , μα ολες οι γκομενες, ακομα και οι πιο στριγγλες θελουν τον αντρα να παρει την πρωτοβουλια και να τις βαλει στη θεση τους. Για να φτασετε στο σημειο να κανετε αυτες τις κινησεις, πρεπει να εχετε μια καποια νορμαλ συμπεριφορα/εμφανιση ετσι ωστε να μη το βαλει στα ποδια.
Επισης πολλες γκομενες γουσταρουν περιεργες καταστασεις. Οποτε να το εχετε και αυτο στο μυαλο σας. Αν ειστε δηλαδη ο τελειως neutral τυπος χανετε ποντους. Περιεργες δεν εννοω στολκερ σαν τον μπαρμπαπηδουλα, εννοω πνευματικη φαση (καλλιτεχνες, μοναχικοι τυποι κλπ)
Και ενα τελευταιο. Πολλες φορες οι γκομενες μας χυλοπιτιαζουν για καποιους αντικειμενικα χειροτερους (μπαισεξουαλ τυπους,χοντρους, πακιστανους, παππουδες, κλπ) Μην το σκεφτεστε σαν δικο σας προβλημα, ισα ισα να λετε ευτυχως ξεφυγα απο το ναυαγιο.
Παγανια δεν εχω ριξει ποτε γκομενα, συνηθως μονος μου. Μη προσπαθειτε να ριξετε γκομενες με αλλους, μιας και πολλοι θα σας βαζουν εμποδια