Καλησπεριζω τους απανταχου μπουρδελιαριδες , χυστες και γαμιαδες...!!
Εχω ενα θεμα τυποι να μοιραστω μαζι σας. Τους τελευταιους μηνες πηδαω ενα ωραιο γομενακι, με σωμα μοντελε ,ψηλο περι το 1,76 , αδυνατο, μελαχρινο με πρασινο ματακι. Ειναι και ιντελεκτουαλ για φαντασου....., μενει μονο του σε ιδιοκτητο οικημα, με το VW κάρο του και απο δουλεια δεν κολωνει, το βγαζει το 2.500 καθαρουμπα ανετα το μηνα.....(ετυχε και ειδα αποκομα προσφατης μηνιας μισθοδοσιας της να κειτεται αναμεσα στα βιβλια της).Η Αληθεια ειναι ομως οτι δουλευει τρελλες ωρες. Εγω μπροστα της ειμαι ο ξαπλοπουλος χαχαχαχαχ. Μαγειρευει , πλενει και μπαλκονια ....οταν ειδα αυτο το μουναρο να πλενει τα μπαλκονια και να βαζει γαντια να σφουγγαριζει με χλωρινη το οικημα της, σαστισα......ρε γινοτναι και τετοια σκεφτηκα. Και ειναι και υποτακτικη στο σεξ, δεν λεει θελω να πηδηχθουμε, λεει θελω να με πηδηξεις. Με εχει γεμισει και δωρα
ΟΜΩΣ ρε τυποι το γκομενακι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙ. Παρα πολυ μικρο ρε πουστη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...και εχω σοβαρο θεμα με το βυζι. Αν η γκομενα δεν εχει βυζι χαλιεμαι. Της ειπα στην απεξω, οταν καποια στιγμη ανεφερε το μεγεθους τους στηθους της, να κανει μια προσθετικη και αντεδρασε οτι ειναι καρκινογονα και δεν γουσταρει καθολου νυστερια και επεμβασεις.
Τυποι πως θα την πεισω να κανει επεμβαση γαμω την τρελα μου μεσα????????????????????