VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
οξω.διακριτικες πορνες.εδω ειναι μονο για δηλωμενες
τυπε εχω λιωσει στο γελιοο
αχαχαχαα
διακριτικη πορνη εξωωωωωωωωωωωωωωωω
οξω.διακριτικες πορνες.εδω ειναι μονο για δηλωμενες
δακρυσα απο τα γελια
αυτές τηρούν το σαβουρ βιβτυπε εχω λιωσει στο γελιοο
αχαχαχαα
διακριτικη πορνη εξωωωωωωωωωωωωωωωω
αυτές τηρούν το σαβουρ βιβ
χαιρομαι....που σ εκανα να γελασεις...αλλα σκεψου το λιγο...
επειδη εσυ τρως φτυσιμο και σ εχει κανει να φερεσαι ετσι δεν ειναι ετσι ολος ο κοσμος
έλα βγες έξω.δεν έχεις δουλειά εδω.πάρε το χαμπάρι επιτέλους εσύ και οι υπόλοιπες οτι μαλακές τελειωσαν.χαιρομαι....που σ εκανα να γελασεις...αλλα σκεψου το λιγο...
επειδη εσυ τρως φτυσιμο και σ εχει κανει να φερεσαι ετσι δεν ειναι ετσι ολος ο κοσμος
έλα βγες έξω.δεν έχεις δουλειά εδω.πάρε το χαμπάρι επιτέλους εσύ και οι υπόλοιπες οτι μαλακές τελειωσαν.
27.το έχω υπόψη μου.μην ανησυχείςπαιζει ναναι τρολια και ναναι αντρας (πουστρα οχι αληθινος)...και να παιζει παιχνιδι....
ρε κρις, ποσο χρονων εισαι???? κοντα στα 38 που ειμαι εγω??
27.το έχω υπόψη μου.μην ανησυχείς
Και εσυ υποτίθεται 38 και κάθεσαι να σου πρήζουν ακομα τα αρχιδια οι μαλακισμενες.συνέλθετε.
για τις γκομενες λεω αν δεν κατάλαβες.μαν, αν αναφερεσαι στην πουστρα, απλλα δεν εχω τωρα κατι αλλο να κανω και την τρολαρω
για τις γκομενες λεω αν δεν κατάλαβες.
τι να σου πω όπως τιν βρίσκεις.τουλάχιστον να μην σε βάζουν και μέσα.μπορει να ακουγεται ετσι οπως το γραφεις....
κοιτα, διδω μεχρι 4 ραντεβου....αν δεν εχει επελθει πουτσα αποχωρω..
ετσι απλα
ΠΟΛΛΑ είναι. Εδώ ξέρω τύπους που δε βγαίνουν πάνω από ένα. ;)κοιτα, διδω μεχρι 4 ραντεβου....αν δεν εχει επελθει πουτσα αποχωρω..
κανένα ισως και να ήταν καλύτεραΠΟΛΛΑ είναι. Εδώ ξέρω τύπους που δε βγαίνουν πάνω από ένα. ;)
Ρε ξεκολατε..
δεν υπαρχει καποιο ειδος αντιπαλοτητας αναμεσα σε γυναικες και αντρες.
Οκ θα υπαρχουν και μαλακισμενες γυναικες οπως και μαλακισμενοι αντρες.
Αλλα το θεμα ειναι να ξεκινας μια γνωριμια με καλη προθεση.
Τωρα αν ξεκινας μια γνωριμια με τη σκεψη αυτη θελει να μου τα φαει, θελω να τη γαμησω και να εξαφανιστω πρωτος πριν με αφησει αυτη και ολα αυτα , και ενα παιχνιδι εγωισμου, δεν ειναι τυχαιο να πεφτεις συνεχεια σε μαλακισμενες η να τις κανεις να σου φερθουν μαλακισμενα
τι να σου πω όπως τιν βρίσκεις.τουλάχιστον να μην σε βάζουν και μέσα.