Νέα

Το είχε πει ο Γεώργιος Ράλλης το 1981 ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγώ φίλε μου είμαι πάνω από 30 και μακριά από τα 50 που λέει το μαλακισμένο, και έζησα για τα καλά τον Ανδρέα, και αν πρόσεξες ο χαρακτηρισμός που του έδωσα ήταν : Αρχιδάτος, με όλα τα καλά και τα στραβά του ο Παπανδρέου ήταν Αργηγός με αρχίδια, αλλά τα δεξιά πιτσιρίκια λογικό είναι να λένε ότι του έμαθε ο Καραδεξιός μπαμπάς τους, τρία μέτρα κατω από τη γη την έχωσε τη δεξιά ο Ανδρέας, τους πέθανε, 18 χρόνια κάνανε να σηκώσουν κεφάλι, κι αυτό για λίγο, εγώ φίλε δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά: ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ και μόνο βολεμένος δεν είμαι.

φίλε και γω πάνω από τα 30 είμαι..απλά θα πω ότι ο Ανδρέας ήταν το μεγαλύτερο μουνόπανο και αρχίδι που γέννησε αυτός ο τόπος...ότι τραβάμε σε αυτό οφείλεται πρωτίστως και μετά σε όλους τους άλλους....

να παέι να γαμηθεί ο καριόλης...

Επισκέπτης
ο Κουτσόγιωργας ήταν ante portas της εξουσίας!!!
και μετά πήρε 2 εκ δολλάρια για να φέρει στη Βουλή νύχτα στα μουλωχτά τον περίφημο Κουτσονόμο!!!!

Κουτσόγιωργας ...
μιάς και τον θυμήθηκες ...
:shit:   :shit:  :shit:  :shit:  :shit:  :shit:  :shit:
sick0004.gif
sick0004.gif
sick0004.gif
sick0004.gif
sick0004.gif
sick0004.gif
URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Το θεμα ειναι ποιος τα γραφει, ή ποιος τα κανει?

ποιος τα κανει;;

και γιατι ρε παλληκαρι 4 χρονια ο δρακουμελ και 5.5 χρονια ο κουρασμενος δεν εστειλε ενα απο ολα αυτα τα "μεγαλα εγκληματα" στον εισαγγελεα; εεεεε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εντάξει ρε φίλε δείξε λίγη κατανόηση στη πράσινη λούγκρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διέλυσε τη χώρα,θα τον πληρώνουμε αιώνες,αλλά ήταν αρχιδάτος!!!!

τα νύχια των ποδιών μου πιο πολύ μυαλό έχουν....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι δεν ειναι το ιδιο.
Δεν θα κρινω με τα ιδια μετρα και σταθμα τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ με αυτον που δεν καταφερε να διορθωσει την καταστροφη.
Και μαλιστα δεν θα ξαναφερω τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ πισω, τιμωρωντας τον δευτερο.
ααααα, ετσι παει ?
τοτε να πουμε και οτι ο ΓΑΠ δεν ειναι καταστροφεας και δεν ελεγε ψεματα οτι "λεφτα υπαρχουν"... απλα δε καταφερε να διορθωσει την καταστροφη...

για το νομο περι ευθυνης υπουργων του καραμανλη τι γνωμη εχεις ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.484
Πόντοι
506
Περιεργα κριτηρια εχεις για το τι ειναι σοβαρο.
Εδω ο αλλος εκανε την γκομενα προισταμενη του πολιτικου του γραφειου, εκανε συμβουλια με αστρολογους και χαρτοριχτρες, γυρναγε με το κοτερο ενω η Καλαματα ειχε ισοπεδωθει με τους σεισμους και θαυμαζεται σημερα ως ο πιο αρχιδατος πολιτικος.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.
ναι ήταν μουνάκιας, μεγάλος γκομενιάρης, ΟΛΑ τα άλλα ΨΕΜΑΤΑ... έτσι στα έμαθαν

Επισκέπτης
ααααα, ετσι παει ?
τοτε να πουμε και οτι ο ΓΑΠ δεν ειναι καταστροφεας και δεν ελεγε ψεματα οτι "λεφτα υπαρχουν"... απλα δε καταφερε να διορθωσει την καταστροφη...

φιλαράκο ακόμα να κατάλαβεις ότι ο ΓΑΠ μεγαλώνει τη καταστροφή??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Γαμιέται το ΠΑΣΟΚ κ το κωλόσογο παπανδρέου,μακάρι ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει κάποτε κ να λάβουν ότι αξίζουν,να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο!!!!

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι ήταν μουνάκιας, μεγάλος γκομενιάρης, ΟΛΑ τα άλλα ΨΕΜΑΤΑ... έτσι στα έμαθαν

αντε βρε μαλάκα φύγε από δω και βάλε και τον Ανδρέα τον παλιόπουστα στο κώλο σου...τον αρχοπροδότη του Εθνους

κωλοβολεμένε Πρασινοφρουρέ.....σε πληρώνω ρε μαλάκα με τα λεφτά μου τώρα...εσένα και τα λαμόγια του κόμματος σου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγώ φίλε μου είμαι πάνω από 30 και μακριά από τα 50 που λέει το μαλακισμένο, και έζησα για τα καλά τον Ανδρέα, και αν πρόσεξες ο χαρακτηρισμός που του έδωσα ήταν : Αρχιδάτος, με όλα τα καλά και τα στραβά του ο Παπανδρέου ήταν Αργηγός με αρχίδια, αλλά τα δεξιά πιτσιρίκια λογικό είναι να λένε ότι του έμαθε ο Καραδεξιός μπαμπάς τους, τρία μέτρα κατω από τη γη την έχωσε τη δεξιά ο Ανδρέας, τους πέθανε, 18 χρόνια κάνανε να σηκώσουν κεφάλι, κι αυτό για λίγο, εγώ φίλε δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά: ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ και μόνο βολεμένος δεν είμαι.
Μονο 18?
118 χρονια να κανει η Δεξια να σηκωσει κεφαλι, της αξιζει.
Εσεις να βγαινετε παντα κυβερνηση, μονο εσεις ειστε ικανοι.Το πιστευω.
Να γεμιζετε το δημοσιο τεμπεληδες και τελικα να κατηγορειται η δεξια επειδη προσελαβε...stage. Να τρελαινετε τον κοσμο στο ξυλο στις διαδηλωσεις, και τελικα να κατηγορειται ακομη η δεξια για το...2008. Να κοβετε μισθους και συνταξεις και να ειστε πρωτοι στις δημοσκοπησεις και μαλιστα το πολυ πολυ να λεει ο κοσμος οτι "φταινε ολοι" ενω οταν ο Μητσοτακης δεν εδωσε αυξησεις για 2 χρονια, βρεθηκε στα ταρταρα και εφταιγε μονος του. Να παιρνετε υποβρυχια που γερνουν, μιζες για τα αεροπλανα, να στεγνωνετε τον κοσμο με το χρηματιστηριο αλλά να κατηγορειται η δεξια επειδη...ενας καλογερος ανταλλαξε μια λιμνη με μια πλαγια ή ο Μαγγινας ειχε εναν αδηλωτο Πακιστανο.
Ετσι. Γαμω τη δεξια. Της αξιζει. ΠΑΣΟΚ χρειαζεται ο υπεροχος αυτος λαος.
Μα το θεο, σας θαυμαζω. Βουντού εχετε κανει στον Ελληνα.
Και ας ετοιμαζονται τα πληκτρολογια να μου γραψουν "κλαψε" ως μεγιστο επιχειρημα.

Επισκέπτης
ααααα, ετσι παει ?

Με βάση τους αριθμούς πάντως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το ΠΑΣΟΚ για την καταστροφή του τόπου κ ας προσπαθούν ακόμα οι ρουφιάνοι να πείσουν ότι έφταιγαν τα 5.5 χρόνια της ''κακιάς δεξιάς'' για όλα.

Επισκέπτης
Μονο 18?
118 χρονια να κανει η Δεξια να σηκωσει κεφαλι, της αξιζει.
Εσεις να βγαινετε παντα κυβερνηση, μονο εσεις ειστε ικανοι.Το πιστευω.
Να γεμιζετε το δημοσιο τεμπεληδες και τελικα να κατηγορειται η δεξια επειδη προσελαβε...stage. Να τρελαινετε τον κοσμο στο ξυλο στις διαδηλωσεις, και τελικα να κατηγορειται ακομη η δεξια για το...2008. Να κοβετε μισθους και συνταξεις και να ειστε πρωτοι στις δημοσκοπησεις και μαλιστα το πολυ πολυ να λεει ο κοσμος οτι "φταινε ολοι" ενω οταν ο Μητσοτακης δεν εδωσε αυξησεις για 2 χρονια, βρεθηκε στα ταρταρα και εφταιγε μονος του. Να παιρνετε υποβρυχια που γερνουν, μιζες για τα αεροπλανα, να στεγνωνετε τον κοσμο με το χρηματιστηριο αλλά να κατηγορειται η δεξια επειδη...ενας καλογερος ανταλλαξε μια λιμνη με μια πλαγια ή ο Μαγγινας ειχε εναν αδηλωτο Πακιστανο.
Ετσι. Γαμω τη δεξια. Της αξιζει. ΠΑΣΟΚ χρειαζεται ο υπεροχος αυτος λαος.
Μα το θεο, σας θαυμαζω. Βουντού εχετε κανει στον Ελληνα.
Και ας ετοιμαζονται τα πληκτρολογια να μου γραψουν "κλαψε" ως μεγιστο επιχειρημα.

φίλε ζωγραφίζεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.484
Πόντοι
506
όποιος αναρωτιέται γιατί χρεωκοπήσαμε,ας διαβάσει προσεκτικά την ανωτέρω.....άποψη

στην πιο σκοταδιστική Αφρικανική χώρα,δεν θα άκουγες τέτοια μαλακία συμπυκνωμένη!!!
μιλάει και το μέλλων αυτού του τόπου... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ποιος τα κανει;;

και γιατι ρε παλληκαρι 4 χρονια ο δρακουμελ και 5.5 χρονια ο κουρασμενος δεν εστειλε ενα απο ολα αυτα τα "μεγαλα εγκληματα" στον εισαγγελεα; εεεεε
Σου θυμιζω οτι ο Δρακουμελ εστησε πρωτος Ειδικο Δικαστηριο και ειδαμε πως τον ανταμοιψε ο ελληνικος λαος, που σημερα δηλωνει αγανακτισμενος επειδη δεν παει κανενας φυλακη.
Και ο σουρρεαλισμος συνεχιζεται.
Α ξεχασα, ο Ανδρεας ηταν αθωος...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι