Νέα

Το είχε πει ο Γεώργιος Ράλλης το 1981 ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εεεεεεεεεεεεμ τοσο μπουνταλαδικη ειναι η Δεξια.
Προσλαμβανε stage.
Δεν ειχε το μυαλο του μεγαλου αρχιδατου πολιτικου να γεμισει ΜΟΝΙΜΟΥΣ την ΕΡΤ και τα Νοσοκομεια, με μονο προσον την ταχυτητα στην αφισοκολληση ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ GAY PARTIES!!! :2funny: :2funny: :2funny:. Τους οποιους τωρα πληρωνεις με μισθους και εφαπαξ.
Και ερχεσαι εσυ εν ετει 2011 και αναπολεις τον ολετηρα του εθνους.
Μας αξιζει καθε συντριβη. Τελος.

Επισκέπτης
Τί κοροιδία είχε φάει ο Ράλλης προεκλογικά!!!!

επειδή ήταν κύριος και αξιοπρεπής

οι Πασοκικές ορδές δεν μπορούσαν να αντέξουν τέτοιο ήθος....

ο Κουτσόγιωργας ήταν ante portas της εξουσίας!!!

και μετά πήρε 2 εκ δολλάρια για να φέρει στη Βουλή νύχτα στα μουλωχτά τον περίφημο Κουτσονόμο!!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πουστίτσες σα του Τσιτουρίδη αντε να δεχτω οτι κάναν και τις θάψαν.
Μαλακία σα του χοντρού που ήθελε να κάνει τη βλάχαρα του γιατρέσα δε νομίζω να έχει παίξει σε Πασόκο.
Ο τύπος ξέρει ότι ολα τα φωτα είναι πάνω του και παρόλα αυτά γράφει όλη τη κοινωνία στα ριπαπα του και έχει το θράσσος να τη μοστράρει και για χειρούργο
Δε νομίζω να έχει υπάρξει  Πασόκος πολιτικός σε τέτοιο υψηλό αξίωμα να έχει αποφασίσει να κάνει κατι τόσο χοντρό.Στο Πασόκ καλώς η κακώς υπάρχει πειθαρχία.
Ο χοντρός μόνο και μόνο για τη Νατάσα είναι για διαγραφή απο το κόμμα του αλλά και απο τη πολιτική ζωή εν γένει
Περιεργα κριτηρια εχεις για το τι ειναι σοβαρο.
Εδω ο αλλος εκανε την γκομενα προισταμενη του πολιτικου του γραφειου, εκανε συμβουλια με αστρολογους και χαρτοριχτρες, γυρναγε με το κοτερο ενω η Καλαματα ειχε ισοπεδωθει με τους σεισμους και θαυμαζεται σημερα ως ο πιο αρχιδατος πολιτικος.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ,έξω οι βάσεις
ακόμα καλύτερες μέρες
Κοσκωτάς,Χρηματιστήριο,Κτηματολόγιο

Ίμια,Οτσαλάν,ΔΝΤ
Λεφτά υπάρχουν

Είπαμε να κάνουμε και κανένα δωράκι,αλλά όχι και 500 εκ
Τσοχατζόπουλος-Τσουκάτος

Πακέτα Ντελόρ
ΔΕΗ-ΟΤΕ
Τόμπρες και Σταμούλοι

Ξύλο συνταξιούχων(περήφανων γηρατειών)

ΑΥΤΑ που έκανε αυτό το κίνημα στον τόπο,είναι αδιανόητα

ο τραγκας τα γραφει η ο ριζος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
να σου θυμησω οτι βασικη εκλογικη υποσχεση το 2004 ηταν η μονιμοποιηση συμβασιουχων... που τελικα ουτε αυτο εκανε... αλλα εφερε τη συνεντευξη....
Ααααααααααα εξαιρετικα.
Προλαμβανει ο αλλος 250.000 συμβασιουχους και δεν τρεχει καστανο.
Υποσχεται ο αλλος μονιμοποιηση, δεν το κανει για ολους (μονο το 10% μονιμοποιηθηκε τελικα) και τον τιμωρουμε ξαναβγαζοντας κυβερνηση αυτον που τους προσελαβε εξ αρχης.
Σουρρεαλισμος.

Επισκέπτης
Περιεργα κριτηρια εχεις για το τι ειναι σοβαρο.
Εδω ο αλλος εκανε την γκομενα προισταμενη του πολιτικου του γραφειου, εκανε συμβουλια με αστρολογους και χαρτοριχτρες, γυρναγε με το κοτερο ενω η Καλαματα ειχε ισοπεδωθει με τους σεισμους και θαυμαζεται σημερα ως ο πιο αρχιδατος πολιτικος.
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ααααααααααα εξαιρετικα.
Υποσχεται ο αλλος μονιμοποιηση, δεν το κανει για ολους (μονο το 10% μονιμοποιηθηκε τελικα) και τον τιμωρουμε ξαναβγαζοντας κυβερνηση αυτον που τους προσελαβε εξ αρχης.
Σουρρεαλισμος.
την εξαπατηση και απο τους δυο γιατι αρνεισαι να την δεις ?

Επισκέπτης
αντε να χαθειτε ρε ρουφιανοι...το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο

Όπου εδώ=Εκάλη, Κολωνάκι , Μαρίνα Βουλιαγμένης , Μύκονος , Αράχωβα
και άλλες τρεντουριές.

Μιας και είπατε για τη Νατάσσα.
Μην ξεχνάτε πως έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου η κόρη του κινέζου ...

Άρθρο από την ΑΥΡΙΑΝΗ της 29ης Νοεμβρίου 2004 :

[size=9pt]ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Διόρισε ο Σημίτης την κόρη του
καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο

Τα παιδιά των απλών πολιτών παρά τις ικανότητές τους, φτύνουν αίμα και παιδεύονται δεκάδες χρόνια μέχρι να πάρουν -ελάχιστα από αυτά- μία θέση στα Πανεπιστήμια μας, ενώ για την κορούλα του τέως Πρωθυπουργού φτιάξανε ειδική έδρα και την έκαναν καθηγήτρια μόλις τελείωσε τις σπουδές της

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά η εμφάνιση της κόρης του τέως πρωθυπουργου Κώστα Σημίτη στα αμφιθέατρα του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος ως καθηγήτρια διοριζόμενη με φωτογραφική διάταξη.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές που δεν είχαν σχέση με το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου όταν πληροφορήθηκαν ότι κάποια νεαρή κοπέλα Σημίτη Μαριλένα κάνει μάθημα δεν φαντάστηκαν ότι είναι η κόρη του κ. Σημίτη, αλλά απλή συνωνυμία γιατί κάποιοι φρόντισαν να το κρατήσουν μυστικό.
Πώς όμως διορίστηκε η κόρη του τέως πρωθυπουργου λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση του και μάλιστα σ' ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας και σε θέση που θα την ζήλευαν πολλοί νέοι με πολλά διπλώματα του εσωτερικού και εξωτερικού; Κατ' αρχήν η κ. Μαριλένα Σημίτη προσελήφθη από τον Πρύτανη κ. Μπένο - είναι ο ίδιος Πρύτανης που μετέγγραψε τον γιο του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Διαμαντίδη σε τμήμα διαφορετικό από το τμήμα προέλευσης -ως ωρομίσθια για να διδάξει- στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Η πρόσληψη της κ. Μαριλένας, ως διά μαγείας έγινε μόλις τελείωσε τις σπουδές της στην Αγγλία, τη στιγμή που πολλά παιδιά χύνουν ιδρώτα για να σπουδάσουν και ψάχνουν αλλά δουλειά δύσκολα Βρίσκουν.
Η επιθυμία, βέβαια, του κ. Σημίτη ήταν η κόρη του να γίνει μόνιμη καθηγήτρια κι αυτό έγινε στη συνέχεια. Μέσα σε λίγους μήνες από τότε που προσλήφθηκε η κ. Μαριλένα ως ωρομίσθια οι διοικούντες του Πανεπιστημίου, προφανώς με την ΠΙΕΣΗ του Σημίτη, έκριναν σκόπιμο να δημιουργήσουν μία θέση στα μέτρα της κόρης του τέως Πρωθυπουργού και μάλιστα γρήγορα γιατί η πτώση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε μικρό διάστημα θεωρούνταν βέβαιη.
Οι πρυτανικές αρχές σε συνεννόηση πάντα με την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας συνέστησαν μια θέση λέκτορα στο τμήμα που δίδασκε η κ. Μαριλένα και την προκήρυξαν!
Τα διπλώματα που έπρεπε να διαθέτει κάποιος γι' αυτήν τη θέση ήταν αυτά που διέθετε και η κόρη του κ. Σημίτη! Οι καθηγητάδες όμως τα μέλη ΔΕΠ που κλήθηκαν να ψηφίσουν την κ. Μαριλένα αντί να γυρίσουν την πλάτη και να μην προσέλθουν όχι μόνο δεν έκαναν αυτό, αλλά την υπερψήφισαν αφού έτσι λειτουργεί το «σύστημα» σε όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Ετσι η κόρη του κ. Σημίτη λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε Λέκτορας νομότυπα μεν αλλά φωτογραφικά.

Η είδηση κυκλοφόρησε στους φοιτητές και στο υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό οι οποίοι είναι εξοργισμένοι καθώς ενώ βλέπουν να υπάρχουν χίλιαδες εκπαιδευτικοί ωρομίσθιοι επί πολλά χρόνια η κόρη του κ. Σημίτη δεν είχε υπομονή έτσι για τα μάτια του κόσμου να κάτσει δύο-τρία χρόνια ωρομίσθια και μετά να διοριστεί μόνιμη.[/size]

Επισκέπτης
Μωρή τρελιάρα, τι μανία είναι αυτή που έχεις με τα δάχτυλα. Το'χεις ξεχειλώσει το μουνί σου. :2funny:

με τον αντίχειρα σου έσκιζε το κωλαράκι ο Σήφουνας πριν σου ξεπατώσει τη σούφρα πράσινη λούγκρα??? :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ααααααααααα εξαιρετικα.
Σουρρεαλισμος.

Συνημμένα

• 1659082.jpg
    1659082.jpg
    208,5 KB · Εμφανίσεις: 22

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Ελπιζω ο φιλος που ανηρτησε αυτην την αποψη, να ειναι κατω απο 30 ετων, γιατι αν ειναι πανω απο 30 και εχει ζησει τα εργα και τις ημερες αυτου του ανθρωπου, ειναι εκπληκτικο να πιστευει κατι τετοιο.
Εκτος αν ειναι απο τους βολεμενους της περιοδου. Οπότε κατανοητο.
εγώ φίλε μου είμαι πάνω από 30 και μακριά από τα 50 που λέει το μαλακισμένο, και έζησα για τα καλά τον Ανδρέα, και αν πρόσεξες ο χαρακτηρισμός που του έδωσα ήταν : Αρχιδάτος, με όλα τα καλά και τα στραβά του ο Παπανδρέου ήταν Αργηγός με αρχίδια, αλλά τα δεξιά πιτσιρίκια λογικό είναι να λένε ότι του έμαθε ο Καραδεξιός μπαμπάς τους, τρία μέτρα κατω από τη γη την έχωσε τη δεξιά ο Ανδρέας, τους πέθανε, 18 χρόνια κάνανε να σηκώσουν κεφάλι, κι αυτό για λίγο, εγώ φίλε δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά: ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ και μόνο βολεμένος δεν είμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
την εξαπατηση και απο τους δυο γιατι αρνεισαι να την δεις ?
Γιατι δεν ειναι το ιδιο.
Δεν θα κρινω με τα ιδια μετρα και σταθμα τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ με αυτον που δεν καταφερε να διορθωσει την καταστροφη.
Και μαλιστα δεν θα ξαναφερω τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ πισω, τιμωρωντας τον δευτερο.

Επισκέπτης
εγώ φίλε μου είμαι πάνω από 30 και μακριά από τα 50 που λέει το μαλακισμένο, και έζησα για τα καλά τον Ανδρέα, και αν πρόσεξες ο χαρακτηρισμός που του έδωσα ήταν : Αρχιδάτος, με όλα τα καλά και τα στραβά του ο Παπανδρέου ήταν Αργηγός με αρχίδια, αλλά τα δεξιά πιτσιρίκια λογικό είναι να λένε ότι του έμαθε ο Καραδεξιός μπαμπάς τους, τρία μέτρα κατω από τη γη την έχωσε τη δεξιά ο Ανδρέας, τους πέθανε, 18 χρόνια κάνανε να σηκώσουν κεφάλι, κι αυτό για λίγο, εγώ φίλε δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά: ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ και μόνο βολεμένος δεν είμαι.

λουγκρίτσα των gay parties πάρε μου 4 :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Όπου εδώ=Εκάλη, Κολωνάκι , Μαρίνα Βουλιαγμένης , Μύκονος , Αράχωβα
και άλλες τρεντουριές.

Μιας και είπατε για τη Νατάσσα.
Μην ξεχνάτε πως έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου η κόρη του κινέζου ...

Άρθρο από την ΑΥΡΙΑΝΗ της 29ης Νοεμβρίου 2004 :

[size=9pt]ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Διόρισε ο Σημίτης την κόρη του
καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο

Τα παιδιά των απλών πολιτών παρά τις ικανότητές τους, φτύνουν αίμα και παιδεύονται δεκάδες χρόνια μέχρι να πάρουν -ελάχιστα από αυτά- μία θέση στα Πανεπιστήμια μας, ενώ για την κορούλα του τέως Πρωθυπουργού φτιάξανε ειδική έδρα και την έκαναν καθηγήτρια μόλις τελείωσε τις σπουδές της

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά η εμφάνιση της κόρης του τέως πρωθυπουργου Κώστα Σημίτη στα αμφιθέατρα του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος ως καθηγήτρια διοριζόμενη με φωτογραφική διάταξη.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές που δεν είχαν σχέση με το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου όταν πληροφορήθηκαν ότι κάποια νεαρή κοπέλα Σημίτη Μαριλένα κάνει μάθημα δεν φαντάστηκαν ότι είναι η κόρη του κ. Σημίτη, αλλά απλή συνωνυμία γιατί κάποιοι φρόντισαν να το κρατήσουν μυστικό.
Πώς όμως διορίστηκε η κόρη του τέως πρωθυπουργου λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση του και μάλιστα σ' ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας και σε θέση που θα την ζήλευαν πολλοί νέοι με πολλά διπλώματα του εσωτερικού και εξωτερικού; Κατ' αρχήν η κ. Μαριλένα Σημίτη προσελήφθη από τον Πρύτανη κ. Μπένο - είναι ο ίδιος Πρύτανης που μετέγγραψε τον γιο του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Διαμαντίδη σε τμήμα διαφορετικό από το τμήμα προέλευσης -ως ωρομίσθια για να διδάξει- στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Η πρόσληψη της κ. Μαριλένας, ως διά μαγείας έγινε μόλις τελείωσε τις σπουδές της στην Αγγλία, τη στιγμή που πολλά παιδιά χύνουν ιδρώτα για να σπουδάσουν και ψάχνουν αλλά δουλειά δύσκολα Βρίσκουν.
Η επιθυμία, βέβαια, του κ. Σημίτη ήταν η κόρη του να γίνει μόνιμη καθηγήτρια κι αυτό έγινε στη συνέχεια. Μέσα σε λίγους μήνες από τότε που προσλήφθηκε η κ. Μαριλένα ως ωρομίσθια οι διοικούντες του Πανεπιστημίου, προφανώς με την ΠΙΕΣΗ του Σημίτη, έκριναν σκόπιμο να δημιουργήσουν μία θέση στα μέτρα της κόρης του τέως Πρωθυπουργού και μάλιστα γρήγορα γιατί η πτώση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε μικρό διάστημα θεωρούνταν βέβαιη.
Οι πρυτανικές αρχές σε συνεννόηση πάντα με την τότε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας συνέστησαν μια θέση λέκτορα στο τμήμα που δίδασκε η κ. Μαριλένα και την προκήρυξαν!
Τα διπλώματα που έπρεπε να διαθέτει κάποιος γι' αυτήν τη θέση ήταν αυτά που διέθετε και η κόρη του κ. Σημίτη! Οι καθηγητάδες όμως τα μέλη ΔΕΠ που κλήθηκαν να ψηφίσουν την κ. Μαριλένα αντί να γυρίσουν την πλάτη και να μην προσέλθουν όχι μόνο δεν έκαναν αυτό, αλλά την υπερψήφισαν αφού έτσι λειτουργεί το «σύστημα» σε όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Ετσι η κόρη του κ. Σημίτη λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε Λέκτορας νομότυπα μεν αλλά φωτογραφικά.

Η είδηση κυκλοφόρησε στους φοιτητές και στο υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό οι οποίοι είναι εξοργισμένοι καθώς ενώ βλέπουν να υπάρχουν χίλιαδες εκπαιδευτικοί ωρομίσθιοι επί πολλά χρόνια η κόρη του κ. Σημίτη δεν είχε υπομονή έτσι για τα μάτια του κόσμου να κάτσει δύο-τρία χρόνια ωρομίσθια και μετά να διοριστεί μόνιμη.[/size]
Αααααα δηλαδη κανουν και οι ανωτεροι αξιωματουχοι του ΠΑΣΟΚ τετοια?
Μα δεν εχουν...πειθαρχια??

Επισκέπτης
Γιατι δεν ειναι το ιδιο.
Δεν θα κρινω με τα ιδια μετρα και σταθμα τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ με αυτον που δεν καταφερε να διορθωσει την καταστροφη.
Και μαλιστα δεν θα ξαναφερω τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ πισω, τιμωρωντας τον δευτερο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: στο κώλο σου πιεξούλα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όποιος αναρωτιέται γιατί χρεωκοπήσαμε,ας διαβάσει προσεκτικά την ανωτέρω.....άποψη

στην πιο σκοταδιστική Αφρικανική χώρα,δεν θα άκουγες τέτοια μαλακία συμπυκνωμένη!!!

Επισκέπτης
όποιος αναρωτιέται γιατί χρεωκοπήσαμε,ας διαβάσει προσεκτικά την ανωτέρω.....άποψη

στην πιο σκοταδιστική Αφρικανική χώρα,δεν θα άκουγες τέτοια μαλακία συμπυκνωμένη!!!

εντάξει ρε φίλε δείξε λίγη κατανόηση στη πράσινη λούγκρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom