GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 506
το πιστεύω όσο το θάνατο...Κουιζ.
Ποσοι πιστευουν οτι το παραπανω ποστ ειναι ειρωνικο και ποσοι οχι?
το πιστεύω όσο το θάνατο...Κουιζ.
Ενταξει, καποιοι πιστευουν και στις νεράιδες και στα ξωτικα, δεν υπαρχει θεμα.το πιστεύω όσο το θάνατο...
καλα, και για το χρηματιστηριο φυλακη δεν πηγε κανεις και τιποτα δε αποδειχτηκε... οποτε δεν εγινε τιποτα ?και το άλλο κορυφαίο που ξέχασα
το μπουφάν που έβαλε ο Καραμανλής στις φωτιές,που λέγανε ότι το έκανε για να μιμηθεί τον Μπους...
εγκλήματα κατά της χώρας......
ΥΓ Για το Βατοπέδι,δεν χρειάζετια να αναφερθούμε καν
άλλωστε,και με επίσημες εκτιμήσεις,ζημία του Δημοσίου ΔΕΝ αποδείχτηκε!!!!!
ελα να σε βάλω στα ποδαράκια μου να σε ταχταρίσω...αληθινό είναι
από αγανακτισμένο μαλάκα
Κουιζ.
Απιστευτη συγκριση.καλα, και για το χρηματιστηριο φυλακη δεν πηγε κανεις και τιποτα δε αποδειχτηκε... οποτε δεν εγινε τιποτα ?
Βρε αρχίδι, πότε θα σε καλέσει ο Αντωνάκης να σε ανταμείψει για τη βρωμοδουλειά που κάνεις δύο χρόνια τώρα;
τι να σου πω, εσύ ξέρεις, εγώ δεν ξέρω (sic)Ενταξει, καποιοι πιστευουν και στις νεράιδες και στα ξωτικα, δεν υπαρχει θεμα.
Ελπιζω ο φιλος που ανηρτησε αυτην την αποψη, να ειναι κατω απο 30 ετων, γιατι αν ειναι πανω απο 30 και εχει ζησει τα εργα και τις ημερες αυτου του ανθρωπου, ειναι εκπληκτικο να πιστευει κατι τετοιο.εγώ θεωρώ πως υπάρχουν ακόμα πολύ μαλάκες που θεωρούν μέγα ηγέτη το παπατζή!
Ενταξει, καποιοι πιστευουν και στις νεράιδες και στα ξωτικα, δεν υπαρχει θεμα.
με λες μαλάκα; εγώ δεν έβρισα, αλλά και από την άλλη σε γράφω στη πούτσα μουεγώ θεωρώ πως υπάρχουν ακόμα πολύ μαλάκες που θεωρούν μέγα ηγέτη το παπατζή!
με λες μαλάκα; εγώ δεν έβρισα, αλλά και από την άλλη σε γράφω στη πούτσα μου
Ελπιζω ο φιλος που ανηρτησε αυτην την αποψη, να ειναι κατω απο 30 ετων, γιατι αν ειναι πανω απο 30 και εχει ζησει τα εργα και τις ημερες αυτου του ανθρωπου, ειναι εκπληκτικο να πιστευει κατι τετοιο.
Εκτος αν ειναι απο τους βολεμενους της περιοδου. Οπότε κατανοητο.
δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο...Απιστευτη συγκριση.
Η ανταλλαγη μιας λιμνης με μια πλαγια (χεστηκαμε) συγκρινεται με την απωλεια εκατονταδων εκατομμυριων απο αφελεις ανθρωπους.
Ε τι να πω τωρα.
Εισαι πανω απο 30 ετων?με λες μαλάκα; εγώ δεν έβρισα, αλλά και από την άλλη σε γράφω στη πούτσα μου
θα έκανε stage για ένα χρόνο... το μαλακισμένοΒρε αρχίδι, πότε θα σε καλέσει ο Αντωνάκης να σε ανταμείψει για τη βρωμοδουλειά που κάνεις δύο χρόνια τώρα;
Εεεεεεεεεεεεμ τοσο μπουνταλαδικη ειναι η Δεξια.θα έκανε stage για ένα χρόνο... το μαλακισμένο
Πουστίτσες σα του Τσιτουρίδη αντε να δεχτω οτι κάναν και τις θάψαν.να κανει και να μαθευτει εννοεις...
να σου θυμησω οτι βασικη εκλογικη υποσχεση το 2004 ηταν η μονιμοποιηση συμβασιουχων... που τελικα ουτε αυτο εκανε... αλλα εφερε τη συνεντευξη....Εεεεεεεεεεεεμ τοσο μπουνταλαδικη ειναι η Δεξια.
Προσλαμβανε stage.
Δεν ειχε το μυαλο του μεγαλου αρχιδατου πολιτικου να γεμισει ΜΟΝΙΜΟΥΣ την ΕΡΤ και τα Νοσοκομεια, με μονο προσον την ταχυτητα στην αφισοκολληση. Τους οποιους τωρα πληρωνεις με μισθους και εφαπαξ.
Και ερχεσαι εσυ εν ετει 2011 και αναπολεις τον ολετηρα του εθνους.
Μας αξιζει καθε συντριβη. Τελος.