tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αποκλειστική φωτογραφία από τον γάμο του Λάκη
Μαλάκα .... μην γίνεσαι κλόουν .......
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2.500.000 και αγόρασες το ρημάδι στο ιπποκράτειο ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ;;;
και έχεις μόνιμη κατοικία στους αμπελόκηπους ...
Μην κάνεις να γελάνε τα μπετά και τα τούβλα ......
το γαμησες και ψοφησε ρε τυπε350 χιλιάρικα τα έχω για να παίζω παίκτη μου... πάνω από 2.5 μύρια net worth έχω χωρίς να βάλω μέσα ακίνητα...
λαλάκη το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κάποιος είναι να μην δίνει ντορό σε εφορίες και καλοθελητές...
το γαμησες και ψοφησε ρε τυπε
Παπάτζες λες.
Μετρητά σε όλο τον κόσμο και αντικειμενικές αξίες ακινήτων στην ελλάδα , δεν έχεις πάνω από 350.000 . Μην μας πεις οτι έχεις ακίνητα στο ... εξωτερικό !!!!!!!!
Τέλος.
λαλάκη κλάψε...
ΥΓ και που είσαι... είναι και νόμιμα και δεν μπορεί να με τσιμπήσει ο Τρύφτονας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=247833.0;attach=672712;image[/img[/URL]]
[/quote] :new_shocked:
τι καθεσαι και σκυλοπινηγεσαι ρε τυπε στις αγγλιες και στις μαλλιες
εγω στη θεση σου και στην ηλικια σου θα ανεβαζα καθε μηνα φωτο απο αλλο εξωτικο μερος να πινω πινες κολαντες απο τις κωλαρες εξωτικων μελανουριων
στον ταφο θα τα παρεις; :dunno:
λαλακη εγω δεν σηκώνω πολυκατοικίες ουτε κάνω εξαγωγές ενα καζιο ΕχωΟ μαλάκας τελικά είπε ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ;
Έχει τουλάχιστον ένα ... polo 1,4 tfsi ;
ή δεν έχει ούτε πατίνι ;
Από ρολογάκι ξεφτυλισμένε ;
Θα βάλεις κανένα ατσάλινο tag heuer ;
Κάτι ;;;
Ζητάει φωτογραφική κόντρα ........
ο άλλος τουλάχιστον έβαλε 80-90 πενηντάρικα και τον ΛΑΚΟγάμησα με τα 3πλάσια.
ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ;
τυπε εχω την αμυδρα υποψια οτι ζουλευεις τα εκατομμυρια του τραμμυ και τα ανωγαιοκατωγεια του λαλακη :-μπραβο μαγκες με τα φραγκα.
αντε βαλ τε τα στο κωλο σας τωρα
ΓΑΜΑΕΙ,αν εχει και το κουμπι που πατας και αναβει φωτακι.......λαλακη εγω δεν σηκώνω πολυκατοικίες ουτε κάνω εξαγωγές ενα καζιο Εχω
τα χω γραμμενα στα παπαρια μου μαν.τυπε εχω την αμυδρα υποψια οτι ζουλευεις τα εκατομμυρια του τραμμυ και τα ανωγαιοκατωγεια του λαλακη :-
εχει στρομπο λαιτ τυπε το χω απ την εποχή της μπαρμπαρελαΓΑΜΑΕΙ,αν εχει και το κουμπι που πατας και αναβει φωτακι.......
μαρεσεις τυπετα χω γραμμενα στα παπαρια μου μαν.
ολη τους η ζωη,ενα μου σαββατοκυριακο.
Μια και με τον φίλο τραμουντάνα εξασκουσαμε σχεδον ιδιο επαγγελμα ( consultants στο τομεα των τηλεπικοινωνιων ) θα επιβεβαιωσω οτι ιδιως τις καλες εποχες τα rates ηταν στα επιπεδα των 60 με 120 ευρώ η manhour συν εξοδα ταξιδιων και διαβιωσης.παίκτη έχω ξαναβάλει το account statement... μην το ξαναβάζω τώρα...
έχω πολλάκις πεί ότι δεν πάω σε δουλειά που πληρώνει κάτω από 500 ευρώ καθαρά την μέρα (μετά από φορους, ασφαλιστικές εισφορές, σπίτι, έξοδα μετακίνησης κλπ κλπ) δεν διασφαλίζει τουλάχιστον εννιάμηνο κλειστό συμβόλαιο με 5 μέρες την εβδομάδα απασχόληση... Κάνε τις αναγωγές σου...
τυπε εχεις παθει προσφυγοπουλιαση :oμαρεσεις τυπε
cheap thrills FTW
στο παγκακι της πλατειας με ενα σακουλακι στραγαλι σταφιδα αναμικτο στη μεση με την κοπελια μας αγκαλια να κανουμε ονειρα
τυπε γαμησετατυπε εχεις παθει προσφυγοπουλιαση :o
..ΠΟΙΑ η γνωμη σου γι αυτα που εχουν και ταμπλο με κομπιουτερακι? δυνατα μοντελα!εχει στρομπο λαιτ τυπε το χω απ την εποχή της μπαρμπαρελα