Επισκέπτης
Εγω εχω βαλει και φωτο προσωπο
Εγω εχω βαλει και φωτο προσωπο
ελα βαλτην να κατουρηθουμε λίγο στα γέλια
εκπαγλου καλλονης τυπε η σφραγίδα του σφαγείου έλειπε μονο
Του χει φάει και γκομενα ο μπάρμαν στην Πάρο μονο που η γκομενα ηταν στον πισίνα και ο Λάκης ο μπιστολερο του 1.92 με τα μπράτσα Ηφαίστου τι εκανε ; Το αυτονόητο εκανε παράπονα στον προϊσταμενο του για παράβαση καθήκοντος και υπερβάλλοντα ζήλο
δεν εχουμε αλλη άποψη τυπε αλλα είπαμε πρεπει που και που να τρώει καμια στο σβέρκο να συνέρχεταιΟΚ, δεν εχασα και τιποτα δλδ.
Παντως ο Λακης ειναι καλο παιδι και ψυχούλας. Μη τον βλεπετε που το παιζει άγριος στο net. καταβαθος ειναι μαλακος. Ειναι και λιγο μαλακας αλλα σε γενικες γραμμες εγω τον παω. Πολυ θα γουσταρα να ημουν σε μια παρεα και με τον Λακη να τα πιναμε κι ας πλακωνομασταν στις μπουνιες για τα πολιτικα.
γιατι να εχω μίσος για σένα λακη ανέβασες θρεντ και το βλέπουν λιγότεροι απ της Βερόνικας χάνεις απο μια πουτανα το καταλαβαίνεις ; Να σε βοηθήσω ήθελαΚατανοητό το μίσος σου για μένα.
Την αιτία ψάχνω.
Επειδή ήσουν αποτυχημένος και πήγες στην Ιταλία να αγοράσεις πτυχίο ;
Δεν το πήρες ποτέ τελικά ;
Αφού η Μαφία δίνει σε όλους, αν στάξουν ....
Στα χαρτιά θα έγινες πολύ δυνατός έτσι ;
Την εταιρεία του μπαμπά σου τώρα συνεχίζεις ;
Παλια ανταλλακτικά στη Σπύρου Πάτση ;
Από τα στοκ του μαγαζιού έφτιαξες την κωλοφτιαγμενη W123 E200 BRABUS με τα 75 άλογα ;
ΟΚ, δεν εχασα και τιποτα δλδ.
Παντως ο Λακης ειναι καλο παιδι και ψυχούλας. Μη τον βλεπετε που το παιζει άγριος στο net. καταβαθος ειναι μαλακος. Ειναι και λιγο μαλακας αλλα σε γενικες γραμμες εγω τον παω. Πολυ θα γουσταρα να ημουν σε μια παρεα και με τον Λακη να τα πιναμε κι ας πλακωνομασταν στις μπουνιες για τα πολιτικα.
γιατι να εχω μίσος για σένα λακη
λακη μην σκουζεις πτυχία εχει παρει κι η Παζαΐτη και η Κωνσταντίνα Μιχάηλ εσχάτωςΕπειδή πηρα 2 πτυχία και εσύ κανένα ίσως ;
Κακώς ζηλεύεις ! Από τις οικοδομές έβγαλα περισσότερα λεφτά παρά από τα πτυχία.
Τι παίζατε στην Ιταλία τα 18 χρόνια που ήσουν φοιτητής ;
Θανάση ; Πόκα ;
Μπουρλότ ; Δηλωτή ;;;
λακη μην σκουζεις πτυχία εχει παρει κι η Παζαΐτη
πηρα το πεζοδρομιακο λακη δεν εκανε κακή δουλειά βέβαια αν αναλογιστείς οτι δεν χρειάζεται να ξερνάνε σάλια φαφουτηδες γέροι στον νιπτήρα μου ουτε χρειάζεται να βάζω τα χέρια μου σε στόματα και να βρίσκω ψωλοχυματα για να βγάζω το ψωμί μουΕσύ δεν πήρες τελικά ρε ;
Τι να το κάνεις να μου πεις ...
Από χαρτιά , τι παίζατε στην Ιταλία ;
Το 100% όσων έχω ακούσει που πήγαν στην Ιταλία για "σπουδές" , χαρτοπαίκτες έγιναν ....
Ομολογώ ότι κι εσύ από τα κουμμούνια, είσαι ο λιγότερος αντιπαθητικός.
Πρέπει να είσαι και ο μόνος που έχει δουλέψει (εκτός δημοσίου και ΜΚΟ) , ίσως για αυτό.
Στην πραγματικότητα έχω αρκετούς φίλους αριστερούς , αλλά ανένταχτους (όχι ΞΠΓ ΣΥΡΙΖΑίους)
και δεν έχουμε πρόβλημα , απλά ... δεν κουβεντιάζουμε συχνά πολιτικά !
Σε έναν έβγαλα πρόσφατα δύο άνω φρονιμήτες έγκλειστους ...
του είπα ότι μέχρι να τελειώσει το κομμάτι που έβαλα σε ένα παλιό κινητο , θα έχουν βγει και οι 2, αλλά χαλάστηκε .... γιατί το κομμάτι ήταν η erika ...
πηρα το πεζοδρομιακο λακη δεν εκανε κακή δουλειά βέβαια αν αναλογιστείς οτι δεν χρειάζεται να ξερνάνε σάλια φαφουτηδες γέροι στον νιπτήρα μου ουτε χρειάζεται να βάζω τα χέρια μου σε στόματα και να βρίσκω ψωλοχυματα για να βγάζω το ψωμί μου
Τυπε Λακη, δεν ειμαι πλεον ΣΥΡΙΖΑιος. Αν γινονταν εκλογες τωρα θα ψηφιζα τον Καζακη (ΕΠΑΜ). Επισης εχω αποκηρυξει το αναρχοαυτονομο παρελθον μου. Η τελευταιες πορειες που κατεβηκα σε μπλοκ αναρχικων ηταν το 2003 στη Θεσαλονικη με την ΑΚ σε μια συνοδο που γινοταν τοτε και το 2004 σε μια αντιφασιτικη στην Αθηνα. Μετα αποτραβηχτικα στο χωριο μου. Συμετειχα, αργοτερα και σε καποιες αγροτικες κινητοποιησεις.
Δεν υπηρξα ποτε ΔΥ ουτε μελος ΜΚΟ.
Σε καποια θεματα σε βρισκω σωστο σε πολλα λαθος, παραυτα θα γουσταρα να ριχναμε μασες και να πιναμε μαζι με παρεα στο ορεινο χωριο μου, να καναμε παιχνιδι με τελειωμενες πουτανες σε κανα επαρχιακο κωλομπαρο και να πιναμε κανα "τσιγαρο" μαζι.
Χοντρο. :S Μονο ο εκτορ λοπεζ του την ελεγε τοσο χοντρα.
τυπε θα βάλει μια ουισκαρα με Εβιάν σε χαμηλό ποτήρι θα πιει κανα δυο γουλιές και θα επιστρέψει δριμύτερος εχει κανει και μπάρμαν σερβίρει νερό σε πλαστικά σε καθήμενους μονο πελάτες βέβαια αλλα αυτοί τα κάνουν γαργάρα και τα φτύνουν με αίματα στην ποδια του την άσπρη αν δεν βλέπουν καλα τον νιπτήραΧοντρο. :S Μονο ο εκτορ λοπεζ του την ελεγε τοσο χοντρα.