Νέα

Το Club των Λακογαμημένων !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Του χει φάει και γκομενα ο μπάρμαν στην Πάρο μονο που η γκομενα ηταν στον πισίνα και ο Λάκης ο μπιστολερο του 1.92 με τα μπράτσα Ηφαίστου τι εκανε ; Το αυτονόητο εκανε παράπονα στον προϊσταμενο του για παράβαση καθήκοντος και υπερβάλλοντα ζήλο  :2funny:
Στον προϊσταμενο ρε μαλακα στον προϊσταμενο γύρναγε στο μπαρ και φώναζε θέλω τωρα τον προϊσταμενο του μπάρμαν να ρθει μπροστά μου

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ελα βαλτην να κατουρηθουμε λίγο στα γέλια  :2funny:

Σιγά μην κρατάω εκεί τη μαλακια ρε.
Τα πουτανάκια μου την έχουν όμως όλα.
Ζήτα από το georgesk.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
Τι άλλο έχει νόημα στη ζωή του, πέρα από τη φωτογραφία μου με τα σώβρακα ;

Επισκέπτης
εκπαγλου καλλονης τυπε η σφραγίδα του σφαγείου έλειπε μονο  :grin:

ΟΚ, δεν εχασα και τιποτα δλδ.

Παντως ο Λακης ειναι καλο παιδι και ψυχούλας. Μη τον βλεπετε που το παιζει άγριος στο net. καταβαθος ειναι μαλακος. Ειναι και λιγο μαλακας αλλα σε γενικες γραμμες εγω τον παω. Πολυ θα γουσταρα να ημουν σε μια παρεα και με τον Λακη να τα πιναμε κι ας πλακωνομασταν στις μπουνιες για τα πολιτικα.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Του χει φάει και γκομενα ο μπάρμαν στην Πάρο μονο που η γκομενα ηταν στον πισίνα και ο Λάκης ο μπιστολερο του 1.92 με τα μπράτσα Ηφαίστου τι εκανε ; Το αυτονόητο εκανε παράπονα στον προϊσταμενο του για παράβαση καθήκοντος και υπερβάλλοντα ζήλο  :2funny:

Κατανοητό το μίσος σου για μένα.
Την αιτία ψάχνω.

Επειδή ήσουν αποτυχημένος και πήγες στην Ιταλία να αγοράσεις πτυχίο ;
Δεν το πήρες ποτέ τελικά ;
Αφού η Μαφία δίνει σε όλους, αν στάξουν ....

Στα χαρτιά θα έγινες πολύ δυνατός έτσι ;
Την εταιρεία του μπαμπά σου τώρα συνεχίζεις ;
Παλια ανταλλακτικά στη Σπύρου Πάτση ;

Από τα στοκ του μαγαζιού έφτιαξες την κωλοφτιαγμενη W123 E200 BRABUS με τα 75 άλογα ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606

Παντως ο Λακης ειναι καλο παιδι και ψυχούλας. Μη τον βλεπετε που το παιζει άγριος στο net. καταβαθος ειναι μαλακος. Ειναι και λιγο μαλακας αλλα σε γενικες γραμμες εγω τον παω. Πολυ θα γουσταρα να ημουν σε μια παρεα και με τον Λακη να τα πιναμε κι ας πλακωνομασταν στις μπουνιες για τα πολιτικα.
δεν εχουμε αλλη άποψη τυπε αλλα είπαμε πρεπει που και που να τρώει καμια στο σβέρκο να συνέρχεται  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Κατανοητό το μίσος σου για μένα.
Την αιτία ψάχνω.

Επειδή ήσουν αποτυχημένος και πήγες στην Ιταλία να αγοράσεις πτυχίο ;
Δεν το πήρες ποτέ τελικά ;
Αφού η Μαφία δίνει σε όλους, αν στάξουν ....

Στα χαρτιά θα έγινες πολύ δυνατός έτσι ;
Την εταιρεία του μπαμπά σου τώρα συνεχίζεις ;
Παλια ανταλλακτικά στη Σπύρου Πάτση ;

Από τα στοκ του μαγαζιού έφτιαξες την κωλοφτιαγμενη W123 E200 BRABUS με τα 75 άλογα ;
γιατι να εχω μίσος για σένα λακη ανέβασες θρεντ και το βλέπουν λιγότεροι απ της Βερόνικας χάνεις απο μια πουτανα το καταλαβαίνεις ; Να σε βοηθήσω ήθελα  :hi:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Ομολογώ ότι κι εσύ από τα κουμμούνια, είσαι ο λιγότερος αντιπαθητικός.
Πρέπει να είσαι και ο μόνος που έχει δουλέψει (εκτός δημοσίου και ΜΚΟ) , ίσως για αυτό.
Στην πραγματικότητα έχω αρκετούς φίλους αριστερούς , αλλά ανένταχτους (όχι ΞΠΓ ΣΥΡΙΖΑίους)
και δεν έχουμε πρόβλημα , απλά ... δεν κουβεντιάζουμε συχνά πολιτικά !

Σε έναν έβγαλα πρόσφατα δύο άνω φρονιμήτες έγκλειστους ...
του είπα ότι μέχρι να τελειώσει το κομμάτι που έβαλα σε ένα παλιό κινητο , θα έχουν βγει και οι 2, αλλά χαλάστηκε .... γιατί το κομμάτι ήταν η erika ...

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γιατι να εχω μίσος για σένα λακη

Επειδή πηρα 2 πτυχία και εσύ κανένα ίσως ;
Κακώς ζηλεύεις ! Από τις οικοδομές έβγαλα περισσότερα λεφτά παρά από τα πτυχία.

Τι παίζατε στην Ιταλία τα 18 χρόνια που ήσουν φοιτητής ;
Θανάση ; Πόκα ;
Μπουρλότ ; Δηλωτή ;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Επειδή πηρα 2 πτυχία και εσύ κανένα ίσως ;
Κακώς ζηλεύεις ! Από τις οικοδομές έβγαλα περισσότερα λεφτά παρά από τα πτυχία.

Τι παίζατε στην Ιταλία τα 18 χρόνια που ήσουν φοιτητής ;
Θανάση ; Πόκα ;
Μπουρλότ ; Δηλωτή ;;;
λακη μην σκουζεις πτυχία εχει παρει κι η Παζαΐτη και η Κωνσταντίνα Μιχάηλ εσχάτως   :birdman:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
λακη μην σκουζεις πτυχία εχει παρει κι η Παζαΐτη  :birdman:

Εσύ δεν πήρες τελικά ρε ;
Τι να το κάνεις να μου πεις ...

Από χαρτιά , τι παίζατε στην Ιταλία ;

Το 100% όσων έχω ακούσει που πήγαν στην Ιταλία για "σπουδές" , χαρτοπαίκτες έγιναν ....
young-men-playing-cards-AX9N5W.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Εσύ δεν πήρες τελικά ρε ;
Τι να το κάνεις να μου πεις ...

Από χαρτιά , τι παίζατε στην Ιταλία ;

Το 100% όσων έχω ακούσει που πήγαν στην Ιταλία για "σπουδές" , χαρτοπαίκτες έγιναν ....
young-men-playing-cards-AX9N5W.jpg
πηρα το πεζοδρομιακο λακη δεν εκανε κακή δουλειά βέβαια αν αναλογιστείς οτι δεν χρειάζεται να ξερνάνε σάλια φαφουτηδες γέροι στον νιπτήρα μου ουτε χρειάζεται να βάζω τα χέρια μου σε στόματα  και να βρίσκω ψωλοχυματα  για να βγάζω το ψωμί μου  :grin:

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι κι εσύ από τα κουμμούνια, είσαι ο λιγότερος αντιπαθητικός.
Πρέπει να είσαι και ο μόνος που έχει δουλέψει (εκτός δημοσίου και ΜΚΟ) , ίσως για αυτό.
Στην πραγματικότητα έχω αρκετούς φίλους αριστερούς , αλλά ανένταχτους (όχι ΞΠΓ ΣΥΡΙΖΑίους)
και δεν έχουμε πρόβλημα , απλά ... δεν κουβεντιάζουμε συχνά πολιτικά !

Σε έναν έβγαλα πρόσφατα δύο άνω φρονιμήτες έγκλειστους ...
του είπα ότι μέχρι να τελειώσει το κομμάτι που έβαλα σε ένα παλιό κινητο , θα έχουν βγει και οι 2, αλλά χαλάστηκε .... γιατί το κομμάτι ήταν η erika ...

Τυπε Λακη, δεν ειμαι πλεον ΣΥΡΙΖΑιος. Αν γινονταν εκλογες τωρα θα ψηφιζα τον Καζακη (ΕΠΑΜ). Επισης εχω αποκηρυξει το αναρχοαυτονομο παρελθον μου. Η τελευταιες πορειες που κατεβηκα σε μπλοκ αναρχικων ηταν το 2003 στη Θεσαλονικη με την ΑΚ σε μια συνοδο που γινοταν τοτε και το 2004 σε μια αντιφασιτικη στην Αθηνα. Μετα αποτραβηχτικα στο χωριο μου. Συμετειχα, αργοτερα και σε καποιες αγροτικες κινητοποιησεις.
Δεν υπηρξα ποτε ΔΥ ουτε μελος ΜΚΟ.
Σε καποια θεματα σε βρισκω σωστο σε πολλα λαθος, παραυτα θα γουσταρα να ριχναμε μασες και να πιναμε μαζι με  παρεα στο ορεινο χωριο μου, να καναμε παιχνιδι με τελειωμενες πουτανες σε κανα επαρχιακο κωλομπαρο και να πιναμε κανα "τσιγαρο" μαζι.  

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ο λακης δεν πινει γαρα

Επισκέπτης
πηρα το πεζοδρομιακο λακη δεν εκανε κακή δουλειά βέβαια αν αναλογιστείς οτι δεν χρειάζεται να ξερνάνε σάλια φαφουτηδες γέροι στον νιπτήρα μου ουτε χρειάζεται να βάζω τα χέρια μου σε στόματα  και να βρίσκω ψωλοχυματα  για να βγάζω το ψωμί μου  :grin:

Χοντρο.  :S  Μονο ο εκτορ λοπεζ του την ελεγε τοσο χοντρα.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τυπε Λακη, δεν ειμαι πλεον ΣΥΡΙΖΑιος. Αν γινονταν εκλογες τωρα θα ψηφιζα τον Καζακη (ΕΠΑΜ). Επισης εχω αποκηρυξει το αναρχοαυτονομο παρελθον μου. Η τελευταιες πορειες που κατεβηκα σε μπλοκ αναρχικων ηταν το 2003 στη Θεσαλονικη με την ΑΚ σε μια συνοδο που γινοταν τοτε και το 2004 σε μια αντιφασιτικη στην Αθηνα. Μετα αποτραβηχτικα στο χωριο μου. Συμετειχα, αργοτερα και σε καποιες αγροτικες κινητοποιησεις.
Δεν υπηρξα ποτε ΔΥ ουτε μελος ΜΚΟ.
Σε καποια θεματα σε βρισκω σωστο σε πολλα λαθος, παραυτα θα γουσταρα να ριχναμε μασες και να πιναμε μαζι με  παρεα στο ορεινο χωριο μου, να καναμε παιχνιδι με τελειωμενες πουτανες σε κανα επαρχιακο κωλομπαρο και να πιναμε κανα "τσιγαρο" μαζι.  

Τα περί ΣΥΡΙΖΑίων δεν τα είπα για σένα.
Ούτε τα περί ΔΥ και ΜΚΟ.

Απλά ξέρεις ότι υπάρχουν τέτοια τσουτσέκια. Τα οποία δεν αλλάζουν γνώμη όπως εσύ, γιατί αυτές οι .... ασχολίες είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες (γι'αυτούς) και έχουν επίπεδο ζωής που μπορεί να πλησιάζει αυτό μεγιστάνων ...

Εσύ προφανώς είδες ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ και τους έφτυσες.
Το ίδιο ακριβώς που έκανα κι εγώ με τα σκατά της ΝΔ, που τα είχα ψηφίσει μέχρι το 2009.
Στο μέλλον είναι πιο απίθανο να ψηφίσω τους αλήτες της ΝΔ ξανά, παρά τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελειωμένες πουτάνες και ξύδια ... είναι και δικά μου χόμπυ. Τα ξέρεις ...
όπως και οι πουτάνες .... όλων των κατηγοριών (αρκεί να είναι της λευκής φυλής).

Επίσης σε εσένα αναγνωρίζω, από πληροφορίες τελείως δικών μου ατόμων που σκάναριζαν το φόρουμ όσο έλειπα , ότι ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ (και όχι μόνο αριστερούς) που δεν με είχαν θάψει (ένδειξη αντρισμού) όταν έλειπα.Διάφορες άλλες ξεκωλιάρες , λέγαν ό,τι μαλακία ερχόταν στον καθένα.

Εσύ όχι μόνο δεν με είχες θάψει , αλλά είχες γράψει και 2-3 καλά λόγια!
:hi: :hi:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Είναι εμφανές λοιπόν , ότι ο Μπράμπους με έχει άχτι λόγω πτυχίων.
Συχνό. Συναντάται σε πολλούς κοπρίτες που το παίζουν αφεντικά στο μαγαζί του μπαμπά τους.
Να μισούν άλλους που αριστεύουν , μπαίνουν σε πανεπιστήμια και τα τελειώνουν με την αξία τους, ενώ οι ίδιοι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά δεν θα έπαιρναν ούτε απολυτήριο γυμνασίου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
τυπε θα βάλει μια ουισκαρα με Εβιάν σε χαμηλό ποτήρι θα πιει κανα δυο γουλιές και θα επιστρέψει δριμύτερος εχει κανει και μπάρμαν σερβίρει νερό σε πλαστικά σε καθήμενους μονο  πελάτες βέβαια αλλα αυτοί τα κάνουν γαργάρα και τα φτύνουν με αίματα στην ποδια του την άσπρη αν δεν βλέπουν καλα τον νιπτήρα

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι