brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
δυνατα τυπε οχι βέβαια σαν το γιοτμαστερε το 2 του λακη..ΠΟΙΑ η γνωμη σου γι αυτα που εχουν και ταμπλο με κομπιουτερακι? δυνατα μοντελα!
δυνατα τυπε οχι βέβαια σαν το γιοτμαστερε το 2 του λακη..ΠΟΙΑ η γνωμη σου γι αυτα που εχουν και ταμπλο με κομπιουτερακι? δυνατα μοντελα!
δεν εχει αναγκη ρε.Τύποι και πως να ξεχάσουμε τον Λαλάκη που παρακαλαγε να τον χώσει σε κανα κλαμπ σε καμια καφετέρια ο Λόπεζ να κανει πόρτα τςαμπα για να γνωρίσει λεει μουνια
τυπε ο λαλακης εχει μια πρωτοποριακη θεωρια οτι αν εισαι εργαζομενος του κεντρου διασκεδασης η εισαι φιλος του ιδιοκτητη του κεντρου διασκεδασης γαμας σαν κουνελιΤύποι και πως να ξεχάσουμε τον Λαλάκη που παρακαλαγε να τον χώσει σε κανα κλαμπ σε καμια καφετέρια ο Λόπεζ να κανει πόρτα τςαμπα για να γνωρίσει λεει μουνια
στιγμες της δόξας του χαρές δικές μας τυπε άνοιξε θρεντ στο μπου για γκομενα που κάπου ειχε τρακάρει σε μια καφετέρια και ηταν και 7αρι τωρα βέβαια ειναι 3αρι αλλα δεν παίζει ρόλο ο Λάκης ειναι καψούρης μαζί της ακομαδεν εχει αναγκη ρε.
γνωριζει απ το φειστσιμπουκ
τυπε όντως σ αυτη τη ζωή αν δεν εχεις φίλο με καφετέρια δεν γνωρίζεις καλα μουνιατυπε ο λαλακης εχει μια πρωτοποριακη θεωρια οτι αν εισαι εργαζομενος του κεντρου διασκεδασης η εισαι φιλος του ιδιοκτητη του κεντρου διασκεδασης γαμας σαν κουνελι
απλως προσπαθει να εφαρμοσει τη θεωρια του
με τοσες καφετεριες που εχουν ανοιξει σημερα,ολοι λογικα πρεπει να ξερουν τα καλυτερα μουνια!τυπε όντως σ αυτη τη ζωή αν δεν εχεις φίλο με καφετέρια δεν γνωρίζεις καλα μουνια
και να μη τον ξερεις,φωναζεις το αφεντικο να διωξει τον μπαρμαν και τον γνωριζειςτυπε όντως σ αυτη τη ζωή αν δεν εχεις φίλο με καφετέρια δεν γνωρίζεις καλα μουνια
τυπε ο Λάκης στην πισίνα του μπαρ σκέφτηκε στην αρχή να φωνάξει το λιμενικό γνωμη σουκαι να μη τον ξερεις,φωναζεις το αφεντικο να διωξει τον μπαρμαν και τον γνωριζεις
Τύπε ... φαντάζομαι ξέρεις ότι η Αυστρία έχει πολλούς Σέρβους έτσι ;
Το 10μηνο που είχα περάσει εκεί ... γνώρισα αρκετούς!
Ταιριάζαμε γιατί είναι και γερά ποτήρια όπως εγώ.
Αν και ιδεολογικά τους χάλαγα λίγο , ήμουν το πιο κουμμούνι της παρέας.
Εκείνοι ήταν λίγο ... δεξιότερα.
(Κι εγώ δεν είχα ακόμη κατασταλάξει, ήμουν πιο μετριοπαθής).
http://[URL unfurl="true"]www.srbijadanas.com/sites/default/files/a/t/2015/03/11/arkan.jpg[/img[/URL]]
[img]http://media.salon-vencanica.rs/2014/01/svadba-cece-i-arkana.jpg
τα χω γραμμενα στα παπαρια μου μαν.
ολη τους η ζωη,ενα μου σαββατοκυριακο.
Η λατέρνα αυτή ο Αρκάν είναι;
Η λατέρνα αυτή ο Αρκάν είναι;
Θεός σχωρέστον. Όλοι οι μαφιόζοι απατεώνες έτσι καταλήγουν.
Τύποι και πως να ξεχάσουμε τον Λαλάκη που παρακαλαγε να τον χώσει σε κανα κλαμπ σε καμια καφετέρια ο Λόπεζ να κανει πόρτα τςαμπα για να γνωρίσει λεει μουνια
τυπε ο λαλακης εχει μια πρωτοποριακη θεωρια οτι αν εισαι εργαζομενος του κεντρου διασκεδασης η εισαι φιλος του ιδιοκτητη του κεντρου διασκεδασης γαμας σαν κουνελι
απλως προσπαθει να εφαρμοσει τη θεωρια του
είναι λίγο κιτς η αλήθεια είναι
λακη αν βγω νύχτα υπαρχει πιθανότητα να σε δω να κανεις πορτα πουθενά να με φτιάξεις ;Διαπίστωση είναι , όχι θεωρία.
Εσύ και ο Μπραμπ και ο Ντόπας πάντως ...
και πολλοί άλλοι ............
ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ...
τα @@ μου παίρνετε.
Ο Μπράμπ βέβαια, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, είναι εδώ κάθε μέρα από τις 07.30 μέχρι τις 03.30 την επόμενη.
Από το pc στα παλιατζίδικο του πατέρα του σε παράλληλη της λεωφόρου αθηνών ...
που τελευταία δεν πάει καλά ...
ενώ όταν είχαν φράγκα τον είχαν στείλει για σπουδές στην Ιταλία ,
15 χρόνια , που δεν έκανε βέβαΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ,
αλλά έγινε καλός στα ... χαρτιά !!!!!
λακη αν βγω νύχτα υπαρχει πιθανότητα να σε δω να κανεις πορτα πουθενά να με φτιάξεις ;
λακη δεν υπάρχουν λεφτά ειμαι κλεισμένος μεςαΝα βγείς ;
Από τον καιρό που ξαναήλθα , κάθε μέρα είσαι εδώ από τις 07.30 μέχρι τις 03.30 την επόμενη.
Και σάββατα όπως χθες.
Καμιά φωτό θα βάλεις ;