Νέα

To χειροτερο sex που εχουμε κανει...προτου βρουμε τα στανταρακια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foibos_22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Προτου κατασταλαξω στις στανταρ κοπελες που αφηνω τον οβολο μου πλεον, περασα απο αρκετες ''περιπετειες''αστειες οι περισσοτερες τις οποιες θα ηθελα να μοιραστω.Τωρα πλεον και με την κριση δεν ειμαστε για δοκιμες και παμε στα σιγουρα.

Στην Πρωτη θεση κατατασω την Μιραμπελα απο το Φριξου 13.
Με ειχαν συνεπαρει οι παροτρυνσεις της στο σαλονι οτι θα περασω πολυ καλα,απιθανα κτλ κτλ..λιγο το σκοταδι,λιγο το Black light λιγο ο πολυς σοβας που ειχε βαλει στην μουρη της με εκαναν να περασω για ενα απλο με 30€.
Η κοπελα βρωμοκοπουσε μασχαλιλα λες και ειχε παιξει σε ποδοσφαιρικο αγωνα!!ξενερωσα τοσο πολυ που παραλιγο να μην τελειωνα ποτε και να εφευγα απραγος..ηθελα να κλεισω μεχρι και την μυτη μου..το ολο σκηνικο συμπληρωσε η μυρωδια του τσιγαρου και του αλκοολ απο το στομα της/ στο οποιο παρεπιπτοντος ειδα οτι φορουσε μασελιτσα στο πανω μερος.το κερασακι στην τουρτα.Δεν ξαναπατησα ποτε.
Στη δευτερη θεση η Κατερινα η ουγγαρεζα απο το κεφαληνιας.
Η κοπελα ηταν τοσο μαστουρωμενη που γελουσε συνεχεια,στην ουσια ξεκαρδιζοταν οταν το καναμε.εδω μπορω να σας πω οτι δεν τελειωσα.η απολυτη ξενερα
Στη  τριτη θεση μια βουλγαρα(δεν θυμαμαι ονομα)στο Ανδρεου Γεωργιου 30.
οταν την ειδα στο σαλονι φορουσε ενα ριχτο υφασμα που καλυπτε τα τεραστια βυζια και την κοιλια της..στο δωματιο μετα απο συστασεις να το βγαλει απλα διαπιστωσα μια τεραστια ουλη απο καισαρικη.το ξενερωμα ηρθε ομως κατα την πραξη.ηταν λες και δεν τον ειχα βαλει μεσα της και πηδουσα απλα το κρεβατι.για τοσο απειθμενο πιγαδι μιλαμε.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Ωραιο θεμα! Κριμα που δεν υπαρχει για studios στην Αθηνα  :(

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ολοι εχουμε φαει τις φολες μας!
Ομορφες εμπειριες! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επι του θεματος μια τζεσικα στην φριξου 14 και μια ντινα στην κωλετη....αμφοτερες δεν δουλευουν πια....

απο τις τωρινες δεν εχω καποια τοσο απογοητευτικη εμπειρια

giannis_1980_R2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πω πω ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα.
Ημουν μια μερα στο Φριξου 13.Μου λεει η τσατσα ειναι η Μιραμπελα στο δωματιο σε λιγο βγαινει.οκ περιμενω.
Ξαφνικα πεταγετε ο τυπος που ηταν μεσα με αιματα στα χειλη!
Βγαινω εξω του λεω τι εγινε ρε μεγαλε?μου εδωσε μπουκετο λεει η καριολα επειδη την σφαλιαρωσα στα κωλομερια!σιγουρα ρε μεγαλε?ναι μου λεει..τωρα τι εγινε μεσα ποιος ξερει.
Φυσικα σηκωθηκαμε ολοι και φυγαμε και σκαει η Μιραμπελα και λεει τι εγινε που πατε,γιατι φευγετε .λεμε θα ξαναπερασουμε και αρχζει να μας βριζει και ξωπισω μας μας εφτυσε! αντε μωρη ουστ!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Εγω τα ξεχναω αμεσως. Αμνησια.

manos4444gti

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το χειρότερο σεξ είχα κάνει παλιότερα με την γνωστή Αλεξάνδρα στην Ταντάλου 9 όταν ανακάλυψα από το αίμα στο προφυλακτικό και στα μπούτια της ότι δούλευε με περίοδο.εκεί σιχάθηκα για ένα διάστημα τα μπουρδέλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το χειρότερο σεξ είχα κάνει παλιότερα με την γνωστή Αλεξάνδρα στην Ταντάλου 9 όταν ανακάλυψα από το αίμα στο προφυλακτικό και στα μπούτια της ότι δούλευε με περίοδο.εκεί σιχάθηκα για ένα διάστημα τα μπουρδέλα
ελεος τύπε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.234
Πόντοι
22.266
απο ελλαδα στην οδο ανδρ γεωργιου 21 ηταν μια ντεμεκ ιταλιδα αλλα μαλλον αλβανιδα που ηταν νοστιμουλα μινιον γκομενα και η τσα2 μου την θεοποιουσε αλλα μολις μπηκα μεσα η κοπελα σαν παρθενα εκανε σαν να γαμουσα πλαστικη κουκλα οτι πιο κρυο πλασμα εχω δει και με το ζορι με hand job τελειωσα μιλαμε για κουκλα αλλα κουκλα αφουσκωτη κιολας
και απο βιζιτουδες πανω στηνξ βουλγ εκει εχω να μασω ντουζινε απο περιπτωσεισ πλαστικοποιημενων κοριτσιων που ενω τα βλεπεις μπιμπελο και πανεμορφες εκδιδονται απο τους νταβαδες με το ζορι γιατι αιναι αρπαγμενα απο ορφανοτροφεια και αλλα ιδρυματα και κανουν με το ζορι αυτη τη δουλεια αλλα  :o και μετα τα κατεβαζουν  κατω φυλης και μεταξυ-βαρδαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom