Δε θα προλαβενετε να σβηνετε πμ τωρα.
Ενδεικτικα πμ. - καβλα, να ερθω να σε κανω να ξεχασεις τον πονο σου?
- Που μενεις?
- Το τηλεφωνο μου ειναι .......
Δε θα προλαβενετε να σβηνετε πμ τωρα.
Ενδεικτικα πμ. - καβλα, να ερθω να σε κανω να ξεχασεις τον πονο σου?
- Που μενεις?
- Το τηλεφωνο μου ειναι .......
Παιζει ο γαυρος και............(αντε) χορευουν τα ποντικια!!!!
Ωπα ο βαζελος παιζει σημερα!! Τοτε ο Τσουκαλας γιατι μας τα ζαλιζε χθες το βραδυ???? μαλλον ανοιξε το τσατ γιατι δεν ποσταρει κανεις αλλα εμενα επειδη μου αρεσουν τα μη real time chat θα μεινω εδω!!!
Για τον ανανα ή την αντζουγια (??? τι ειναι αυτο σαλάμι???)
Φανταζεσαι που παει το μυαλο μας, παλι καλα που δεν ηταν φραουλες με σαντιγυ!!!!!!!!!
Παιζει ο γαυρος και............(αντε) χορευουν τα ποντικια!!!!
Ωπα ο βαζελος παιζει σημερα!! Τοτε ο Τσουκαλας γιατι μας τα ζαλιζε χθες το βραδυ???? μαλλον ανοιξε το τσατ γιατι δεν ποσταρει κανεις αλλα εμενα επειδη μου αρεσουν τα μη real time chat θα μεινω εδω!!!
Λίγο πρίν ν αρχίσει το μάτς κι επειδη πρόκειται για διημερο με εντονες συγκινησεις θέλω να ευχηθω σε όλους και όλες καλό βόλι.Εντός ολίγου θα αρχίσουν τα γέλια ,που εκτός απροόπτου,ότι απ το γαυρο όλα μπορει να τα περιμενει κανεις,θα ολοκληρωθούν αυριο μετα το τελικό σφύριγμα του ρέφερη,στο γαυράτο.Οσον αφορά το τσατ παρακαλω τους υπευθυνους να το ξαναμοντάρουν γιατι...καλό ειναι
Παραγωγουλη μου, δικιο εχεις, αλλα ειχα κατι... κοινωνικες υποχρεωσεις γι αυτες τις μερες. Ομως επειδη δε φαινεται να βγαινει το σεναριο, μαλλον θα το φας το παστιτσακι σου. Θα ενημερωθεις εν ευθετω
Αντε παλι με την κρεπα.... Μου χει μεινει απωθημενο λεμεεεεεεεεε :'( Κανονισε γιατι παω τωρα εξω για φαγητο και οταν γυρισω αμα σε βρω εδω θα σε αγγαρεψω να με πας για κρεπα σοκολατα αθλιε >