Νέα

Το CHAT του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να σταματησουν να μπαινουν επισκεπτες στο τσατ;

• ναι

Ψήφοι: 14 40,0%
  • οχι

Ψήφοι: 21 60,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
coool Και ο δικός μου ;) Δυο σπιτια διαθεσιμα :rolleyes:
Δε θα προλαβενετε να σβηνετε πμ τωρα.
Ενδεικτικα πμ. - καβλα, να ερθω να σε κανω να ξεχασεις τον πονο σου?
              - Που μενεις?
              - Το τηλεφωνο μου ειναι .......

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:P

Μπά.... εμένα με έχουν καταλάβει πλέον ότι είμαι ξανθιά, μπάζο...οπότε ΔΕΝ...
:grin:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πόση ώρα θα κάνει το τσατ...

Βαρέθηκα...

Επισκέπτης
Δε θα προλαβενετε να σβηνετε πμ τωρα.
Ενδεικτικα πμ. - καβλα, να ερθω να σε κανω να ξεχασεις τον πονο σου?
              - Που μενεις?
              - Το τηλεφωνο μου ειναι .......
Περιμενε να σου δειξω

Επισκέπτης
"Εγω ιουλια ποτε θα σε γνωρισω?Τι αναζητει μια κοπελα σαν κ εσενα στα μπουρδελα?Με αυτα που βλεπεις οι αντρες ειναι πιστοι??"

Επισκέπτης
"kalispera ioulia eimai enas monachikos typospoy psahnei erotikes syntrofoys mesw internet eimai 42 eton kai an se ediaferei perimenw apantisi soy"

σορρυ για τα greenglish αλλα ετσι το πηρα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Για τον ανανα ή την αντζουγια (??? τι ειναι αυτο σαλάμι???)

Ιουλία, αν δεν βρεις και σήμερα κρέπα έλα σπίτι μου. Μόνο φέρε εσύ τη μερέντα.... μπανάνες έχω  :grin:

Φανταζεσαι που παει το μυαλο μας, παλι καλα που δεν ηταν φραουλες με σαντιγυ!!!!!!!!!

coool Και ο δικός μου ;) Δυο σπιτια διαθεσιμα :rolleyes:

Παιζει ο γαυρος και............(αντε) χορευουν τα ποντικια!!!!

Ωπα ο βαζελος παιζει σημερα!! Τοτε ο Τσουκαλας γιατι μας τα ζαλιζε χθες το βραδυ???? μαλλον ανοιξε το τσατ γιατι δεν ποσταρει κανεις αλλα εμενα επειδη μου αρεσουν τα μη real time chat θα μεινω εδω!!!

Επισκέπτης
  Για τον ανανα ή την αντζουγια (??? τι ειναι αυτο σαλάμι???)

Φανταζεσαι που παει το μυαλο μας, παλι καλα που δεν ηταν φραουλες με σαντιγυ!!!!!!!!!

Παιζει ο γαυρος και............(αντε) χορευουν τα ποντικια!!!!

Ωπα ο βαζελος παιζει σημερα!! Τοτε ο Τσουκαλας γιατι μας τα ζαλιζε χθες το βραδυ???? μαλλον ανοιξε το τσατ γιατι δεν ποσταρει κανεις αλλα εμενα επειδη μου αρεσουν τα μη real time chat θα μεινω εδω!!!
Ψαρι ειναι η ατζουγια καλε! Και το μπλιαξ πηγαινε στο συνδυασμο :S Και οι αντρες μας δε λειπουν λογω μπαλας ;)

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε καποια χρωσταει ενα γευμα με παστιτσιο...

Για να δουμε για να δουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Λίγο πρίν ν αρχίσει το μάτς κι επειδη πρόκειται για διημερο με εντονες συγκινησεις θέλω να ευχηθω σε όλους και όλες καλό βόλι.Εντός ολίγου θα αρχίσουν τα γέλια ,που εκτός απροόπτου,ότι απ το γαυρο όλα μπορει να τα περιμενει κανεις,θα ολοκληρωθούν αυριο μετα το τελικό σφύριγμα του ρέφερη,στο γαυράτο.Οσον αφορά το τσατ παρακαλω τους υπευθυνους να το ξαναμοντάρουν γιατι...καλό ειναι:)

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

Ωπα ο βαζελος παιζει σημερα!! Τοτε ο Τσουκαλας γιατι μας τα ζαλιζε χθες το βραδυ????
[/quote]
Σέ ποιό κανάλι βγαίνει ο Τσουκαλάς καί κάθε πότε?

Επισκέπτης
Ρε καποια χρωσταει ενα γευμα με παστιτσιο...

Για να δουμε για να δουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παραγωγουλη  μου, δικιο εχεις, αλλα ειχα κατι... κοινωνικες υποχρεωσεις γι αυτες τις μερες. Ομως επειδη δε φαινεται να βγαινει το σεναριο, μαλλον θα το φας το παστιτσακι σου. :grin: Θα ενημερωθεις εν ευθετω  :)

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ετσι μπραβο γιατι θα ταραξω τις κρεπες παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αντε παλι με την κρεπα.... Μου χει μεινει απωθημενο λεμεεεεεεεεε  :'( Κανονισε γιατι παω τωρα εξω για φαγητο και οταν γυρισω αμα σε βρω εδω θα σε αγγαρεψω να με πας για κρεπα σοκολατα αθλιε >:(

NIKONIAN

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ιουλια οπως θα ρχεσαι απο εξω πηγαινε εκει που σου ειπα να παρεις καμια κρεπα της προκοπης να φαω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom