Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
σε αυτο το target group στοχευετε?
ασε ρε λουκ τα μπουρδελα της αμερικης και κοιτα τι θακανεις με τα αγορια που σε αγαπανε. ;)
σε αυτο το target group στοχευετε?
μαν μερικοι το κανουν απο ιδεολογια...οπως ο πικερ ας πουμε.... ;)να σου πω κάτι? παντού γίνεται αυτό στον κόσμο..ή μήπως όμορφοι άνδρες δεν έχουν παντρευτεί κακάσχημες/ανόητες για τα λεφτά τους?
ο καθένας που δε μπορεί να βρει γκόμενα κρύβεται πίσω από δικαιολογίες τύπου δεν έχω λεφτά/φταίνε οι γυναίκες/οι γονείς μου που δε με έκαναν Μπραντ Πιτ..
και οι ασκητες δεν γαμανε και καθολου και ειναι ησυχοιμαν μερικοι το κανουν απο ιδεολογια...οπως ο πικερ ας πουμε.... ;)
επιλογη τους και αλλοι τρωνε μονο απ εξω γιατι βαριουνται η δεν ξερουν να μαγειρεβουν δεν φταινε τα υλικα σε τιποτα ομως ;)
να σου πω κάτι? παντού γίνεται αυτό στον κόσμο..ή μήπως όμορφοι άνδρες δεν έχουν παντρευτεί κακάσχημες/ανόητες για τα λεφτά τους?
to agori pου με αγαπαει στα ωπα ωπα το χω κ το ζηλευουνε....ασε ρε λουκ τα μπουρδελα της αμερικης και κοιτα τι θακανεις με τα αγορια που σε αγαπανε. ;)
εχεις δικιο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣτυπε μου τις διαστημικες και μακροσκελεις οσο ενα συγγραμμα απαιτησεις αυτες τις εχουν και οχι ο μεσος αντρας....για μας ισχυει το κλασικο "να μας καθεται και να μην μας τα πρηζει"....και ελεος πια με τον εξισωτισμο στην τελικη...
τοτε δε δικαιουστε να κραζετε.Ναι......
ναι λες ειμαι αμερικανος και σου ανοιγουν τα ποδια με τη μια![]()
![]()
![]()
Δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνεται ο αριθμός των ελληνίδων που βγαίνει με αλβανούς/ρουμάνους σε λίγο και με πακιστανούς..ο έλλην άνδρας φέρεται σα φοβισμένος λιγούρης..και φυσικά δεν έχει καμία τύχη.
και να ειναι μουναρα και να γαμιεται καλα και να ειναι πιστη και,και,και......τυπε μου τις διαστημικες και μακροσκελεις οσο ενα συγγραμμα απαιτησεις αυτες τις εχουν και οχι ο μεσος αντρας....για μας ισχυει το κλασικο "να μας καθεται και να μην μας τα πρηζει"....και ελεος πια με τον εξισωτισμο στην τελικη...
τοτε δε δικαιουστε να κραζετε.
καλα να παθετε και λιγα σας κανουν.
γιατι ειναι χοντροι και ξερουν απο μπεργκερΑυτό που λες μπορεί να ισχύει για τις Ελληνίδες......γουστάρουν Αμερικάνους πολλές...ξες γιατί ;)
εχεις δικιο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣΜΕ ΟΛΟΥΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εννοησα...Ποιοs δινει την διαταγη για κραξιμο???.....Για να ξερω δλδ
δεν εννοησα...
δε δικαιουστε νομιζω πως εγραψα.Ειπεs οτι δεν δικαιουμαι.......Τι ειναι?? επιδομα ειναι και δεν δικαιουμαι??
Δεν λεω για τους τουριστες αν γαμανε...Λεω οτι οι ντοπιοι εκει πηδανε μια χαρα τις δικες τους χωρις να χρειαστει εκτακτο συνεδριο οπως στο ελλαντα...Και υστερα κοιτα την εξαρση του αγοραιου ερωτα στη χωρα μας....Γεμισε η χωρα ξαφνικα ασχημους και παλιοχαραχτηρες αντρες? Δεν νομιζω...
ποια ειναι η αρρωστη συμπεριφορα ρε φιλαρακι για να ξερω δηλαδηδεν ειπα κατι τετοιο....απλα υπαρχει μια βαθυτατα αρρωστη συμπεριφορα στην ελλαδα τιποτε αλλο...συνεχισε να παρερμηνευεις τα λεγομενα μου για να στηριξεις το ιδεολογημα σου για τους "μαλακες ελληνες αντρες που δεν κανουν καμακι" οκ....
δε δικαιουστε νομιζω πως εγραψα.
αλλα εν παση περιπτωση μη το κανουμε νιανια.
τετοιες θελετε κατ εμε τετοιες σας αξιζουν.
οταν ακουμπαω το χερι μου στο φουρνο επειδη θελω ειναι τουλαχιστον ανοητο να μυξοκλαιγομαι επειδη καηκα.
καταληγω με τα χρονια εδω στο συμπερασμα οτι δεν ειναι ελλεεινιδες...
απλα με αυτα που βλεπουν πραττουν αναλογα.