Νέα

το bourdela της αμερικης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να σου πω κάτι? παντού γίνεται αυτό στον κόσμο..ή μήπως όμορφοι άνδρες δεν έχουν παντρευτεί κακάσχημες/ανόητες για τα λεφτά τους?
ο καθένας που δε μπορεί να βρει γκόμενα κρύβεται πίσω από δικαιολογίες τύπου δεν έχω λεφτά/φταίνε οι γυναίκες/οι γονείς μου που δε με έκαναν Μπραντ Πιτ..
μαν μερικοι το κανουν απο ιδεολογια...οπως ο πικερ ας πουμε.... ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
επιλογη τους και αλλοι τρωνε μονο απ εξω γιατι βαριουνται η δεν ξερουν να μαγειρεβουν δεν φταινε τα υλικα σε τιποτα ομως ;)

τυπε μου τις διαστημικες και μακροσκελεις οσο ενα συγγραμμα απαιτησεις αυτες τις εχουν και οχι ο μεσος αντρας....για μας ισχυει το κλασικο "να μας καθεται και να μην μας τα πρηζει"....και ελεος πια με τον εξισωτισμο στην τελικη...

Επισκέπτης
να σου πω κάτι? παντού γίνεται αυτό στον κόσμο..ή μήπως όμορφοι άνδρες δεν έχουν παντρευτεί κακάσχημες/ανόητες για τα λεφτά τους?

Πόσο σάχλας μπορεί να'ναι κάποιος για να παντρευτεί ένα μπάζο για τα λεφτά του,και το αντίστροφο :jerking:

Επισκέπτης
τυπε μου τις διαστημικες και μακροσκελεις οσο ενα συγγραμμα απαιτησεις αυτες τις εχουν και οχι ο μεσος αντρας....για μας ισχυει το κλασικο "να μας καθεται και να μην μας τα πρηζει"....και ελεος πια με τον εξισωτισμο στην τελικη...
εχεις δικιο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ  :fuck1: ΜΕ ΟΛΟΥΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι λες ειμαι αμερικανος και σου ανοιγουν τα ποδια με τη μια :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτό που λες μπορεί να ισχύει για τις Ελληνίδες......γουστάρουν Αμερικάνους πολλές...ξες γιατί ;)

Κατά τα άλλα εγώ άλλο είπα...ότι ο νερντάκος στο βίντεο του μπολτ,είχε πάει σε 1 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πάρτυ και κατάφερε να πηδήξει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνεται ο αριθμός των ελληνίδων που βγαίνει με αλβανούς/ρουμάνους σε λίγο και με πακιστανούς..ο έλλην άνδρας φέρεται σα φοβισμένος λιγούρης..και φυσικά δεν έχει καμία τύχη.

αστο τυπε....βγαινουν με αλβανους και ρουμανους επειδη δεν ασχολουνται μαζι τους πλεον οι ελληνες και το μουνι κινδυνευει να πιασει σαλμονελα....  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και να ειναι μουναρα και να γαμιεται καλα και να ειναι πιστη και,και,και......

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχεις δικιο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ  :fuck1: ΜΕ ΟΛΟΥΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειπα κατι τετοιο....απλα υπαρχει μια βαθυτατα αρρωστη συμπεριφορα στην ελλαδα τιποτε αλλο...συνεχισε να παρερμηνευεις τα λεγομενα μου για να στηριξεις το ιδεολογημα σου για τους "μαλακες ελληνες αντρες που δεν κανουν καμακι" οκ....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ειπεs οτι δεν δικαιουμαι.......Τι ειναι??  επιδομα ειναι και δεν δικαιουμαι??
δε δικαιουστε νομιζω πως εγραψα.
αλλα εν παση περιπτωση μη το κανουμε νιανια.
τετοιες θελετε κατ εμε τετοιες σας αξιζουν.

οταν ακουμπαω το χερι μου στο φουρνο επειδη θελω ειναι τουλαχιστον ανοητο να μυξοκλαιγομαι επειδη καηκα.

καταληγω με τα χρονια εδω στο συμπερασμα οτι δεν ειναι ελλεεινιδες...
απλα με αυτα που βλεπουν πραττουν αναλογα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν λεω για τους τουριστες αν γαμανε...Λεω οτι οι ντοπιοι εκει πηδανε μια χαρα τις δικες τους χωρις να χρειαστει εκτακτο συνεδριο οπως στο ελλαντα...Και υστερα κοιτα την εξαρση του αγοραιου ερωτα στη χωρα μας....Γεμισε η χωρα ξαφνικα ασχημους και παλιοχαραχτηρες αντρες? Δεν νομιζω...

Οι ντοποιοι εκει ομως δεν ειναι σαν και εσενα
θα κατσουν και θα ακουσουν τον αλλον οταν τους μιλαει
και αν εχει δικιο θα τον ακολουθησουν.

Δεν εχουν καμια σχεση οι τυποι εκει με τον κλασσικο
ελληναρα που χεις στο μυαλο σου που ακομη και αν εχει αδικο
θα συνεχιζει να επιμενει.

Επισκέπτης
δεν ειπα κατι τετοιο....απλα υπαρχει μια βαθυτατα αρρωστη συμπεριφορα στην ελλαδα τιποτε αλλο...συνεχισε να παρερμηνευεις τα λεγομενα μου για να στηριξεις το ιδεολογημα σου για τους "μαλακες ελληνες αντρες που δεν κανουν καμακι" οκ....
ποια ειναι η αρρωστη συμπεριφορα ρε φιλαρακι για να ξερω δηλαδη :think:
Οτι δεν καθοντε στον καθε λιγουρη που τους λεει για τον κωλο τους? οτι ολοι οπως και αν ειναι πρεπει να βρισκουν γυναικες πανω απο 7 μ.ο??? τι να κανουν δηλαδη να βγαινουν στο δρομο και να μας λενε σε παρακαλω ελα να με γαμησεις??? η μηπως να  :fuck1: :2on1: στυο δρομο σαν μεθυσμενες εγγλεζες?? τι θελετε :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δε δικαιουστε νομιζω πως εγραψα.
αλλα εν παση περιπτωση μη το κανουμε νιανια.
τετοιες θελετε κατ εμε τετοιες σας αξιζουν.

οταν ακουμπαω το χερι μου στο φουρνο επειδη θελω ειναι τουλαχιστον ανοητο να μυξοκλαιγομαι επειδη καηκα.

καταληγω με τα χρονια εδω στο συμπερασμα οτι δεν ειναι ελλεεινιδες...
απλα με αυτα που βλεπουν πραττουν αναλογα.

Οπωs κι αν το εγραψεs.....ενα και το αυτο
Αυτεs γουσταρουμε , καθωs επισηs γουσταρουμε και να κραζουμε
Που ειναι το ζορι?? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom