Νέα

Το αποτέλεσμα των εκλογών πόνεσε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Εν μέσω προγραμματικών δηλώσεων, μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές, το υπ' αριθμόν 1 θέμα στην κυβερνητική ατζέντα είναι η αλλαγή του εκλογικού νόμου, λες και η χώρα δεν έχει άλλες σοβαρές εκκρεμότητες και προβλήματα προς επίλυση....
Οποία υποκρισία....

Έσκασε και η πρώτη μικρή βόμβα ¨:  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αηβαλιώτης, αποδείχτηκε πως παρά την ηλικία των 39 ετών, δεν έχει υπηρετήσει την θητεία του, βασιζόμενος σε έναν νόμο που εξαιρεί τους υπηρετούντες σε διθνείς οργανισμούς...Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε κατά τις προγραμματικές δηλώσεις από το βήμα της Βουλής να εξαπολύσει επίθεση ενατίον της κυβέρνησης για τον λόγο ότι ελληνικά μαχητικά δεν εκτελούν πτήσεις πάνω από την Κύπρο...

Οποία υποκρισία....

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, μακάρι να διαλυθεί σε 5 κομμάτια με τόσα δεινά που επεσώρευσε στην χώρα μετά την μεταπολίτευση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και τίποτε άλλο, ιδεολογικά εκφράζουν το απόλυτο τίποτε και ούτε νομίζω ότι δικαιούνται να μιλούν για προγραμμτικές ρήξεις και ανανέωση άτομα όπως οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σκαδαλίδης κτλ που έχουν διατελέσει κορυφαίοι Υπουργοί- εκφραστές συστήματος και πολιτικών που τώρα αφορίζουν...

Οποία υποκρισία....

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε τι είδους διεθνείς οργανισμούς υπηρετούσε δηλαδή; Και να φανταστεί κανείς ότι πολλοί υποψήφιοι του ΛΑΟΣ προέβαλαν τις λεπτομέρειες της θητείας τους προεκλογικά...

Όπως έχω πει και άλλες φορές, δε νομίζω ότι όσοι βγήκαν ήταν οι καλύτεροι...

apostolishatz

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πρόλαβα να το ακούσω καλά,αλλά ειπώθηκε πως "υπηρετούσε σε διεθνή οργανισμό και βρισκόταν εκτός Ελλάδος"

Πάντως και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν "λιποτάκτες" από το στρατό:Βενιζέλος και Τσοχατζόπουλος

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Πάντως και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν "λιποτάκτες" από το στρατό:Βενιζέλος και Τσοχατζόπουλος
Παντού υπάρχουν...για τους δύο που ανέφερες...κάνεις λάθος...ήταν...καταδρομείς.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα διαφωνήσω τελείως με την διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...απλά ίσως τώρα κάποιοι να πάνε φυλακή...
ναι βεβαια, μαλλον θα συμφωνει μαζι σου και ο Ζορμπας.Αληθεια τι εγινε μαζι του, ακομη δεν (τον) παραιτηθηκε ;ελεος.το μονο που μενει ειναι να ξαναδουμε τον Τσιτουριδη υπουργο ξανα(αν  και εκτος τα περιθωρια δρασης μαζι με  τους κουμπαρους θα ειναι μεγαλυτερα)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλοι δεν εχουν υπηρετησει στρατο λογω "έξης" οπως γραφει ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ στο απολυτηριο τους!
χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μερίκά πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδίτσα μας - Ελλαδιστάν!!!
Στο πρόσφατο παρελθόν: Υπουργός Εθνικής Αμύνης : Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο τύπος δεν έχει πάει στρατό....

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
αλλά και για την επόμενη 4ετία δεν θα πάει ούτε στην Βουλή!!! Δεν τον χάλασε... καθόλου!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αμάν ρε παιδιά, αφήστε ήσυχο τον Τσιτουρίδη να χαρεί τον έρωτα του με τη Λίνα. :2funny:

αν δεν κανω λαθος ειναι δικηγορος;ωχ,ωχ,ωχ,η τυφλη δικαιοσυνη θα ζησει παλι νεα μεγαλεια

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η "Λινα" τουλαχιστον "λεει τιποτα" ή συναγωνιζεται σε ομορφια τον... Τσιτουριδη?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κοίταξε, γούστα είναι αυτά. Δες τις ειδήσεις της ΝΕΤ στις 3 το μεσημέρι και βγάλε άποψη.
νομιζα πως ειναι παντρεμενος.παιδια παντως εχει συγουρα,βλεπε μεταγραφη υιου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κατσε να δεις ποσο θα πονεσει εμας το αποτελεσμα οταν εφαρμοσουν οσα σκεφτονται τα καθηκια...αν ειναι δυνατον να πληρωνουμε παγιο τελος ιδιοκτησιας για το σπιτι μας....για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ σπιτι που ειναι στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ οικοπεδο θα πληρωνω τελος?ειναι δυνατον...αλλο το αμαξι που και καλα κυκλοφορει στους ''καλους δρομους'' που μας παρεχει το κρατος....

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά πάντως, δεν πιστεύω ότι αύξηση του ΦΠΑ στο 10 και 20 % είναι κάτι το τρομακτικό. Τα έσοδα για το κράτος αυξάνονται χωρίς όμως να επιβαρυνόμαστε εμείς τρομακτικά. Θεωρητικά πάντα. Γιατί οι κερδοσκόποι είναι έτοιμοι να επωφεληθούν από αυτό. Καθίστε και υπολογίστε, μια αύξηση στον ΦΠΑ τι άμεσες επιπτώσεις έχει σε εμάς τους πολίτες. Μιλάμε για μερικά ευρωπουλάκια μηνιαίως. Όχι ότι είμαι υποστηρικτής αυτής της περίπτωσης (αύξηση ΦΠΑ) αλλά εάν είναι ένας τρόπος και αυτός στο να λυθούν πραγματικά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας τοτε ΟΚ.

Κοίταξε να δεις. Για κάποιον που παίρνει 600 ευρώ κάποια 60 ευρωπουλάκια τον μήνα είναι θέμα ζωής ή θανάτου. Ειδικά όταν αυτά τα ευρωπουλάκια του έρχονται να καλύψουν την μείωση της φορολογίας των ΑΕ από 35% σε 25% που μεταφράζεται σε μερικές εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ. Κατά συνέπεια είναι πράγματι απολύτως δίκαιο να δώσουμε ρε παιδιά ένα 10% παραπάνω σε κάθε συναλλαγή μας (γιατί αυτό είναι το ΦΠΑ) για να καλύψουμε το καινούργιο ιδιωτικό τζετ που θα μπορεί να αγοράζει ο κάθε ζάμπλουτος κάθε χρόνο από την μείωση των φόρων του.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Περίμενε να δεις πόσο θα πονέσει που θα βγει το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1 ευρώ!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όλο λέμε λεμε λέμε και ακούω περιμενε περιμενε περιμενε και κατσε να δεις κατσε να δεις κατσε να  δεις.Αυτο είναι το πρόβλημα καθομαστε περιμενουμε και ακούμε.Γιατί δεν κάνουμε διαδήλωση όλοι μαζί στο σύνταγμα να παραπονεθούμε για αυτα τα ΣΚΑΤΑ που γίνονται?ΕΕΕ μόνο λόγια είμαστε και παπαρολογίες και βέβαια είμαστε καλή να ρίχνουμε ευθύνες σε κάθε μαλάκα αρχηγό κόμματος.Μα ρε φίλε εσυ εγω και ο καθένας μας ψήφισε τους ίδιους μαλάκες άσχετα χρώματος.Λέμε πω πω το πετρέλεο 1 ευρώ.Πω πω θα πληρωνο τέλος στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ.Όπως έχω ξαναπεί καλά μας κάνουν μας γαμάνε και το ευχαριστιόμαστε.Γιατί δεν κόβουν απο τους μισθούς τους?Απο όλο τον δημόσιο τομέα?ΕΕΕ έχω συγγενεί ο οποίος δεν κάνει τίποτα και πέρνει 2000 ευρω γιατί είναι οδηγός σε ένα μεγάλο κεφάλι.Γιατι δεν τον κατεβάζουν σε 1000 ευρω.Δεν θα σωθούμε αλλά κατι είναι αυτό σαν τελικό αποτέλεσμα.Μάγκας ο Σαρκοζί έξω απο το δημόσιο χαραμοφάιδες μάγκας για μένα.Τέτιο πολιτικό θέλει η ελλάδα και ας πέρνει 300.00 ευρω το μήνα του αξίζουν και πάλι η χώρα θα έχει πολλά ευρα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά όλα αυτά που λες αλλά.......δεν εκλέγονται μόνοι τους......ξανά!!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
να ρωτησω κατι τους οικονομολογους γνωστες του αντικειμενου που τυχον διαβαζουν το θρεντ αυτο?τα αποθεματικα των ταμειων γνωριζει καποιος εκ των εσω που εναποτιθενται?αν δηλ.καταθετονται σε λογ/μους τραπεζων με προθεσμιακα επιτοκια ή εαν τοποθετουνται σε διαφορες ομολογιες δημοσιου,ή αν τοποθετουνται σε αγορες μετοχών κλπ...παρακαλω οποιος γνωριζει ας πει την αποψη του για το θεμα.
Σε μετοχες λιγα πραγματα,αλλωστε περιοριζονται και απο τον νομο στο θεμα αυτο, κυριως σε λογαριασμους προθεσμιας/διαχειρισης διαθεσιμων και ομολογα Δημοσιου, ορισμενα Ταμεια τα εχουν σε ειδικο λογαριασμο στην Τραπεζα της Ελλαδος, η οποια τα επενδυει για λογαριασμο τους στην χρηματαγορα.
Αν δεν δωθουν σε επαγγελματιες διαχειριστες και οχι στους εκαστοτε ημετερους, ΔΕΝ προκειται να δουμε προκοπη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλά όλα αυτά που λες αλλά.......δεν εκλέγονται μόνοι τους......ξανά!!!!
Μην το λες δες και λίγο μάκη.Έγω δεν ανέφερα οτι ψηφίζονται μόνοι τους αλλά να μην κλαίμε και να κάνουμε κάτι.Αλλα σκατά θα κάνουμε όπως εκείνη εμάς.Οπότε ας λέμε να έχουμε δουλεία να πληρώνουμε μόνο αυτο όχι να ζήσουμε να πληρώνουμε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι έγινε ρε παίδια όπου γράφω κλείνει το forum?Δεν βλέπω καμία απάντηση η κάτι....!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom