Προσωπικά πάντως, δεν πιστεύω ότι αύξηση του ΦΠΑ στο 10 και 20 % είναι κάτι το τρομακτικό. Τα έσοδα για το κράτος αυξάνονται χωρίς όμως να επιβαρυνόμαστε εμείς τρομακτικά. Θεωρητικά πάντα. Γιατί οι κερδοσκόποι είναι έτοιμοι να επωφεληθούν από αυτό. Καθίστε και υπολογίστε, μια αύξηση στον ΦΠΑ τι άμεσες επιπτώσεις έχει σε εμάς τους πολίτες. Μιλάμε για μερικά ευρωπουλάκια μηνιαίως. Όχι ότι είμαι υποστηρικτής αυτής της περίπτωσης (αύξηση ΦΠΑ) αλλά εάν είναι ένας τρόπος και αυτός στο να λυθούν πραγματικά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας τοτε ΟΚ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το αποτέλεσμα των εκλογών πόνεσε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ωχ....μπήκε το...βαρύ πυροβολικό.....μάλλον κάποιοι φίλτατοι συνάδελφοι ξεχνάνε ότι όποτε το ΠΑΣΟΚ ήξερε ότι θα χάσει τις εκλογές άλλαζε τον εκλογικό νόμο έτσι ώστε να δυσκολέψει την ΝΔ να κυβερνήσει...1993,2004,...πάντως να δείτε τελικά ότι ο νέος νόμος θα παίρνει 5 έδρες , και αυτές από το 2ο κόμμα....και ας μην ανησυχούν οι ψηφοφόροι των λεγόμενων μικρών κομμάτων, εάν διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ θα αυξήσουν την δύναμη τους...η χώρα για μερικά χρόνια ακόμα χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις.................και αν όποιος λέει την γνώμη του είναι παπαγαλάκι..φασίστας κ.λ.π..αυτό δείχνει την δημοκρατικότητα που εκπέμπει κάποιο μέρος του κοινοβουλίου και οι οπαδοί του.....σιγά σιγά θα το διαπιστώσουμε όλοι.....πολλοί κομήτες πέρασαν και εξαφανίστηκαν....εξάλλου με ΄τετοια νοοτροπία περιμένετε απλή αναλογική και συμμαχικες κυβερνήσεις?...
str8...συμφωνώ απόλυτα....οι κουμπάροι θα κάτσουν στο σκαμνί....κάποιοι άλλοι χαίρονται τα...νησάκια τους με τις βίλλες....έχοντας στην τσέπη τα λεφτά μας.....καλά κάνουν...πολύ καλά....άργησε ο λαός αλλά ξύπνησε....ποτέ δεν είναι αργά.....
p.x75....καλά το λές...φάντασμα...φάντασμα είναι πλέον το ΠαΣοΚ...και σε λίγο καιρό ίσως να είναι και παρελθόν....εσύ που ξέρεις πως ο Τσοβόλας δεν πλούτισε?Εγώ δεν λέω πως πλούτισε...εσύ που το ξέρεις και είσαι σίγουρος...και αφού λες πως είναι απο τους ελάχιστους που δεν πλούτισε...άρα ξέρεις πως κάποιοι πλούτισαν....ρε...άσε τα παπαγαλάκια....τα έχεις τρελλάνει τα κακόμοιρα....άλλαξε ζώα....βάλε κάτι άλλο...αρκούδες π.χ.....κόλλησε η βελόνα στα...παπαγαλάκια???όσο για την ισχυρή πλειοψηφία της κυβέρνησης έχεις δίκιο...έπρεπε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο τότε....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
να ρωτησω κατι τους οικονομολογους γνωστες του αντικειμενου που τυχον διαβαζουν το θρεντ αυτο?τα αποθεματικα των ταμειων γνωριζει καποιος εκ των εσω που εναποτιθενται?αν δηλ.καταθετονται σε λογ/μους τραπεζων με προθεσμιακα επιτοκια ή εαν τοποθετουνται σε διαφορες ομολογιες δημοσιου,ή αν τοποθετουνται σε αγορες μετοχών κλπ...παρακαλω οποιος γνωριζει ας πει την αποψη του για το θεμα.
Όσο "φασιστικό" είναι το 30% του συνόλου να κυβερνά, άλλο τόσο φασιστικό είναι το... 2% και βγάλε του συνόλου (δηλ. το Λαος) να το παίζει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας...
Δεν είμαστε στη σοβιετία για να έχουμε μόνο ένα κόμμα. Αν και κάποιοι προφανώς θα το ήθελαν πολύ.
Όσο για τα ανήψια και τους κουμπαρούς, ναι είναι ενδημικό στη ελληνική κοινωνία, είτε πρόκειται για πολιτική είτε για επιχειρήσεις και είναι σύμπτωμα παθογενειας της ελληνικής κοινωνίας..
Αφού είναι ενδημικό τότε γιατί η νδ ζητάει να την ψηφίσουν, για να συνεχίσει το φαινόμενο να υφίσταται; Κι αν δε μπορεί να το αλλάξει τότε γιατί να ανέβει στην εξουσία, για να έχουμε κουμπάρους άλλου χρώματος;
Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι πριν λίγες μέρες διάβαζα στα νέα (όχι τη βραδυνή ούτε τον ΕΤ) ότι οι κουμπάροι της μεβγάλ θα κάτσουν στο εδώλιο με βαριές κατηγορίες...
Βέβαια ήταν σε μέσα σελίδα και μονόστηλο ενώ το σκανδαλο της μεβγάλ το είχε πρωτοσέλιδο η εφημερίδα αυτή για κανά μήνα...
Το ότι κάποιοι ενδέχεται να τιμωρηθούν είναι μια κάποια πρόοδος...Επιτέλους!
Όπως ενδέχεται να τιμωρηθούν και για τα ομόλογα, για τις διάφορες προσλήψεις, για τον τρόπο που γίνονται όλες οι προαγωγές, για το ότι ο πολίτης δε μπορεί να βρει το δίκιο του. Αυτό μάλλον ονομάζεται "στρίβειν δια του αρραβώνος".
Πραγματικά πόνεσε το αποτέλεσμα των εκλογών...πολύ δε περιισότερο όσους πριν τις εκλογές απειλούσαν θεούς και δέμονες για το που θα μας στείλουν μετά την δεξιά παρένθεση...το δε επιχείρημά τους πως είμαστε κυβέρνηση μειοψηφίας είναι παιδαριώδες καθώς με αυτήν την λογική όλες οι εκλογές από την μεταπολίτευση και μετά με εξάιρεση τη πρώτη διακυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ανέδειξαν μειοψηφηκές κυβερνήσεις...
Οι ηγέτες της μεγάλης δεξιάς παράταξης είχαν τουλάχιστόν το σθένος να πραιτηθούν μόλις έχασαν και όχι να παρμείνουν στην ηγεσία του κόμματος προκειμένου να ρυθμίζουν τις εξελίξεις...η ιδιοκτησιακή νοοτροπία που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ ουδέποτε υπήρξε στην ΝΔ
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ προσωπικά είμαι σε κομματικό επιτελείο όσο και ο...Γεωργίου είναι δημοσιογράφος!!!Είμαι Ν.Δ αλλά δεν θα με δείς ποτέ σε συγκεντρώσεις και άλλα τέτοια.....τον Άκη δεν τον ρωτάω...ρώτα τον εσύ που μπορεί και να τον ξέρεις....για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος διάλογος....διάλογος που δεν είδαμε απο την πλευρά του ΠαΣοΚ....εδώ μία απο τις κύριες δέσμευσεις του Γιωργάκη ήταν να σταματήσει την αναθεώρηση του Συντάγματος....για να προχωρήσει το πράγμα πρέπει να βοηθήσει και η αντιπολίτευση που έχει θεσμικό ρόλο....όσο για το τελευταίο που λές....εκεί καταντήσε τον κόσμο το ΠαΣοΚ....να θέλει ο λαός αυτόν που κλέβει τα λιγότερα...δεν καταλαβαίνεις πως ο λαός σιχάθηκε???Το ψέμα και την υποκρισία???Δεν βλέπεις πως το μόνο που ενδιαφέρει το ΠαΣοΚ είναι απλά η εξουσία και όχι το πως να αλλάξει σελίδα το κόμμα???Το αν θα διαλυθείτε....για εμένα μακάρι να συνεχίσετε να υπάρχετε....αυτή είναι η δημοκρατία....Τελικά κάποιοι εκτός του ότι καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν τα κοματικά επιτελεία ξεχνάνε και πολύ εύκολα. Όσο φάντασμα ήταν η ΝΔ και διαλύθηκε το 1996, άλλο τόσο είναι και το ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα κόματα ΔΕΝ διαλύονται για πολλούς και διάφορους λόγους, πάρτε το χαμπάρι. Κάτι ήξερε ο μακαρίτης ο Αβέρωφ όταν μίλαγε για μαντριά και λύκους.
Όσον αφορά τον Τσοβόλα, το χρήμα δεν κρύβεται φίλε. Ρώτα και τον Τζοχατζόπουλο.
Και ακόμη περιμένω απάντηση γιατί δεν προχώρησαν οι μεταρυθμίσεις όσο η κυβέρνηση είχε 165 βουλευτές. Δηλαδή πόσους χρειάζεται να έχει για να θεωρηθεί ισχυρή;
299;
Μα φυσικά και έτσι όπως τα λες είναι φίλε Todok. Εδώ ο άλλος λέει γουστάρω να με κλέβουν οι γαλάζιοι και όχι οι πράσινοι. Και μετά απορούμε γιατί δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι(το πάνω εννοώ).
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
"Κοινή συνισταμένη στη ΝΔ είναι ότι θα πρέπει ο νέος νόμος να εξασφαλίζει ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία"
Το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και όχι όσο καλό θα θέλαμε, φαίνεται ότι πόνεσε κάποιους και τους έκανε να ανησυχούν για το μέλλον
Βέβαια κοιτάνε τώρα να τα μπαλώσουν χρυσώνοντας το χαπι για τα μικρά κόμματα. Εκείνο όμως που θα έχει πλάκα θα είναι να αλλάξουν το νόμο και να βγουν εκείνοι δεύτερο κόμμα. Να ξανακάνουν 10 χρόνια να δουν εξουσία και μέχρι τότε να έχουν γίνει τρίτο κόμμα
Μάλιστααα...Από το όλο θέμα, απλά ενισχύεται η πεποίθησή μου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η παντί τρόπω διατήρηση της εξουσίας...Όσο για τα προβλήματα που αναφέρονται (οικονομία, παιδεία, περιβάλλον κλπ), παραπέμπονται εδώ και δεκαετίες στις καλένδες...Εκτός κι αν θεωρείται αυτονόητο ότι η ύπαρξη ενός κομματικού σχηματισμού στην εξουσία, αποτελεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ εγγύηση για το καλό του τόπου...Οποία μετριοφροσύνη!!!
Ίσως πρέπει ο καθένας από μας να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί αν είναι αφελής, αν όχι κάτι χειρότερο
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μήπως ξέρεις για κάποιον Μητσοτάκη το 1985 και κυρίως για κάποιον Έβερτ το 1996; Κάτι έχω ακούσει ότι έχασαν και δεν ήθελαν να παραιτηθούν, αλλά μάλλον φήμες από τη γιάφκα της Χαριλάου Τρικούπη θα ήταν για να αμαυρώσουν τους ηγέτες της φιλελεύθερης παράταξης.
Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρό άτομο και θα μπορούσε να γίνεις σοβαρός διάλογος μαζί σου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που σε παρεξήγησα. Συνέχισε απτόητος το παραλήρημα σου για τον Κωστάκη, τον Γεωργίου και το κακό ΠΑΣΟΚ.
Υ.Γ. Όταν αποφασίσεις να το κοιτάξεις έχω να σου συστήσω έναν γνωστό μου πολύ καλό νευρολόγο.
For the record, Μητσοτάκης και Εβερτ παραιτήθηκαν το 1985 και το 1996 αντίστοιχα και επανεξελέγησαν στην ηγεσία του κόμματός του...
Αν θέλεις ψάξε το.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Είμαι σοβαρός εκεί που πρέπει.....δεν είμαι σοβαρός όταν και ο άλλος δεν είναι σοβαρός....και όταν δεν έχεις κανένα επιχείρημα...μην το γυρνάς στην προσωπική αντιπαράθεση....μην αντιγράφεις τους συντρόφους σου...κάνει κακό....ο γιατρός που λές ότι είναι γνωστός σου...σε έχει εξετάσει???Αν ναι και τον εγκρίνεις...σύστησέ τον εκεί που πρέπει...δόξα τον Θεό ακόμα κρατάω...κάποιοι άλλοι έχουν επισκέψεις απο κάποιον Γερμανό ονόματι...Αλτσχάιμερ!!!Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρό άτομο και θα μπορούσε να γίνεις σοβαρός διάλογος μαζί σου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που σε παρεξήγησα. Συνέχισε απτόητος το παραλήρημα σου για τον Κωστάκη, τον Γεωργίου και το κακό ΠΑΣΟΚ.
Υ.Γ. Όταν αποφασίσεις να το κοιτάξεις έχω να σου συστήσω έναν γνωστό μου πολύ καλό νευρολόγο.
ΥΓ--->Και ενα τελευταίο...θα σου συστήσω να μην προχωράς σε προσωπικές επιθέσεις...δεν κάνουν καλό...εδώ εντάξει,όλοι ανώνυμοι,δεν ξέρει ο ένας τον άλλο....αλλά αν το κάνεις και στην ζωή σου αυτό θα κινδυνεύσεις να χαρακτηριστείς και ως...γραφικός!!!!
Παρεξηγήθηκες για τον...Γεωργίου...Ήμαρτον........και μην μιλάς για σοβαρό διάλογο όταν τα ποιό σοβαρά επιχειρήματα σου είναι τα...παπαγαλάκια της Ρηγίλλης......
Ακόμα και αν είναι έτσι ο Γιωργάκης που κόπτεται περί των δημοκρατικών διαδικασιών το 2004 έλαβε το χρήσμα από τον Σημίτη κατά παράβαση του καταστατικού και με ένα δημοψήφισμα στο οποίο ψήφισαν οι ίδιοι από δύο και τρείς φορές ο καθένας και το έτος 2007 ο Γιωργάκης πάλι προσπαθεί να εκβιάσει την στήριξη των βουλευτών με το στήσιμο κάλπης για να εκφραστεί η στήριξη στο πρόσωπό του...Ακόμα και ο Κακλαμάνης δήλωσε ότι θέλουν κρέμασμα αυτοί που τον συμβουλέυουν
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μα φυσικα στο τζογαρισμα των αποθεματικων των ταμειων....ειναι η μονη λυση !!!!!!!!
Θα τα παίξουν στο στοίχημα, με Εξτρεμαδούρα, Τσίλιγχαμ και Ρέιθ Ρόβερς;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Προβλέπω ότι το thread θα τραβήξει αρκετές σελίδες και θα διατηρηθεί στην επικαιρότητα επί μακρόν, όπως άλλα αντίστοιχου περιεχομένου...
Αυτό, από μόνο του, αρκεί για να απαντηθεί το ερώτημα γιατί ποτέ δε σηκώνει κεφάλι αυτός ο τόπος, καθώς και να ρίξει στη λεκάνη της τουαλέτας παπαρολογίες του τύπου "ο λαός ξύπνησε" και άλλα φαιδρά...
Αυτό, από μόνο του, αρκεί για να απαντηθεί το ερώτημα γιατί ποτέ δε σηκώνει κεφάλι αυτός ο τόπος, καθώς και να ρίξει στη λεκάνη της τουαλέτας παπαρολογίες του τύπου "ο λαός ξύπνησε" και άλλα φαιδρά...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τό τί κάνεις σε άλλα thread...δεν μου πέφτει λόγος...εδώ τί κάνεις και τί λές...και αφού μίλαγες μαζί μου απλά σου απάντησα πως όσο είμαι εγώ σε κομμάτικο επιτελείο τόσο είναι και δημοσιογράφος ο Γεωργίου...γιατί τρελλάθηκες???Χάριν αστεϊσμού λέγονται αυτά....γιατί όλα τα παίρνεις ειρωνίες και προσωπικές επιθέσεις????Λές για συνθήματα και προπαγάνδες....για τα συνθήματα φυσικά και δεν είμαι υπέρ...προπαγάνδα όμως μάλλον εννοείς κάποια άποψη που δεν συμφωνείς....δεν είναι έτσι...εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να μην γράψω και την άποψή μου σε αυτά που γράφεις....όπως και εσύ,όπως όλοι έτσι και εγώ έχω τις απόψεις μου περί πολιτικής...το να θεωρείς ότι κάνω προπαγάνδα επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου είναι κάπως...τραβηγμένο....Το ποιός το γυρνάει στην ειρωνία και τις προσωπικές επιθέσεις όταν δεν του αρέσουν αυτά που λέει κάποιος άλλος το έχουμε δει και σε άλλα θρεντ.
εκεί καταντήσε τον κόσμο το ΠαΣοΚ....να θέλει ο λαός αυτόν που κλέβει τα λιγότερα...δεν καταλαβαίνεις πως ο λαός σιχάθηκε???Το ψέμα και την υποκρισία???Δεν βλέπεις πως το μόνο που ενδιαφέρει το ΠαΣοΚ είναι απλά η εξουσία και όχι το πως να αλλάξει σελίδα το κόμμα???
Αν βάλεις νδ στη θέση του πασοκ στα όσα έγραψες νομίζεις ότι θα υπάρχει μεγάλη διαφορά; Ή μήπως νομίζεις ότι αν δεν υπήρχε το πασοκ θα υπήρχαν ίσες ευκαιρίες, αξιοκρατία, διαφάνεια, αξιόλογη παιδεία και πανεπιστήμια, ακμάζουσα οικονομία (και δε μιλάω για τις 5-10 το πολύ μεγάλες φίρμες) και δε θα είχαμε οικογενειοκρατία;
Μάλιστααα...Από το όλο θέμα, απλά ενισχύεται η πεποίθησή μου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η παντί τρόπω διατήρηση της εξουσίας...Όσο για τα προβλήματα που αναφέρονται (οικονομία, παιδεία, περιβάλλον κλπ), παραπέμπονται εδώ και δεκαετίες στις καλένδες...Εκτός κι αν θεωρείται αυτονόητο ότι η ύπαρξη ενός κομματικού σχηματισμού στην εξουσία, αποτελεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ εγγύηση για το καλό του τόπου...Οποία μετριοφροσύνη!!!
Ίσως πρέπει ο καθένας από μας να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί αν είναι αφελής, αν όχι κάτι χειρότερο
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι κάποιοι έχουν ως αποκλειστικό σκοπό της ζωής τους να κρατήσουν την καρέκλα, αναριχώμενοι με κάθε τρόπο και χωρίς να έχουν να επιδείξουν οτιδήποτε αξιόλογο στη ζωή τους, αλλά και ότι υπάρχουν βόδια που τους ακολουθούν
Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους να λένε "για δεκαετίες με δουλεύει το τάδε κόμμα αλλά εγώ τους ψηφίζω"
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν θα διαφωνήσω τελείως με την διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...απλά ίσως τώρα κάποιοι να πάνε φυλακή...τώρα για αξιοκρατία,διαφάνεια,αξιόλογη παιδεία,πανεπιστήμια και ακμάζουσα οικονομία επί ΠΑΣΟΚ μάλλον θα εννοείς μεταξύ των οπαδών(φίλων) του κινήματος....και μην ξεχνάς πως η ΝΔ από το 1981 έως τώρα έχει κυβερνήσει 6,5 χρόνια...3 με Μητσοτάκη και 3,5 με Καραμανλή.....δλδ 20 χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ....και αφού έγιναν τα παραπάνω τόσο καλά....γιατί έφτασε στο 38%???Αν βάλεις νδ στη θέση του πασοκ στα όσα έγραψες νομίζεις ότι θα υπάρχει μεγάλη διαφορά; Ή μήπως νομίζεις ότι αν δεν υπήρχε το πασοκ θα υπήρχαν ίσες ευκαιρίες, αξιοκρατία, διαφάνεια, αξιόλογη παιδεία και πανεπιστήμια, ακμάζουσα οικονομία (και δε μιλάω για τις 5-10 το πολύ μεγάλες φίρμες) και δε θα είχαμε οικογενειοκρατία;
Είναι μια απο τις σπανιότατες φορές που θα συμφωνήσω με τον TODOK.
Επίσης, είναι ευχάριστο να διαβάζω δελτία τύπου κομμάτων μέσω ποσταρισμάτων χρηστών.
Το αποτέλεσμα των εκλογών σήμανε καμπανάκι για τη νου δου.
Ο εκλογικός νόμος δεν αλλάζει μόνο για να διατηρήσει τη νδ στην κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Ο κωστάκης ξέρει πολύ καλά πως αν δεν πάει καλά το θέμα και προκύψει κυβέρνηση συνεργασιας αντι για αυτοδύναμη ΝΔ, δεν αποκλείεται στη θέση που βρίσκεται τώρα ο γιωργάκης να βρεθεί ο ίδιος με ντόρα/ αλογοσκούφη/οποιοσδήποτε απέναντί του.
Επίσης, είναι ευχάριστο να διαβάζω δελτία τύπου κομμάτων μέσω ποσταρισμάτων χρηστών.
Το αποτέλεσμα των εκλογών σήμανε καμπανάκι για τη νου δου.
Ο εκλογικός νόμος δεν αλλάζει μόνο για να διατηρήσει τη νδ στην κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Ο κωστάκης ξέρει πολύ καλά πως αν δεν πάει καλά το θέμα και προκύψει κυβέρνηση συνεργασιας αντι για αυτοδύναμη ΝΔ, δεν αποκλείεται στη θέση που βρίσκεται τώρα ο γιωργάκης να βρεθεί ο ίδιος με ντόρα/ αλογοσκούφη/οποιοσδήποτε απέναντί του.
Δεν θα διαφωνήσω τελείως με την διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...απλά ίσως τώρα κάποιοι να πάνε φυλακή...τώρα για αξιοκρατία,διαφάνεια,αξιόλογη παιδεία,πανεπιστήμια και ακμάζουσα οικονομία επί ΠΑΣΟΚ μάλλον θα εννοείς μεταξύ των οπαδών(φίλων) του κινήματος....και μην ξεχνάς πως η ΝΔ από το 1981 έως τώρα έχει κυβερνήσει 6,5 χρόνια...3 με Μητσοτάκη και 3,5 με Καραμανλή.....δλδ 20 χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ....και αφού έγιναν τα παραπάνω τόσο καλά....γιατί έφτασε στο 38%???
Ούτε έκανε τίποτε καλά ούτε το 38% είναι λίγο ούτε τα χρόνια που κυβέρνησε η νδ από το 1974 (και βγάζω την εποχή της ερε) είναι λίγα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 3K