Νέα

To ανθος του κακου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η γνωμη μου επι του θεματος ειναι οτι αν υπαρχουν παιδια η μονη λυση ειναι να κανεις το μαλακα και να μην προσπαθεις να καταλαβεις τη λογικη της γυναικας σου
ειναι αδυνατον
αν δεν υπαρχουν παιδια πραγματι ενας δικηγορος κι ενα διαζυγιο ειναι μια αρχη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
η γνωμη μου επι του θεματος ειναι οτι αν υπαρχουν παιδια η μονη λυση ειναι να κανεις το μαλακα και να μην προσπαθεις να καταλαβεις τη λογικη της γυναικας σου
ειναι αδυνατον
αν δεν υπαρχουν παιδια πραγματι ενας δικηγορος κι ενα διαζυγιο ειναι μια αρχη
Με παιδια η χωρις,η αρρωστια πρεπει να γινεται προσπαθεια να θεραπευτει,οχι να κρυβεται κατω απ το χαλι.Και οπως ειπωθηκε,τα χρονια περνανε για να ζεις ετσι οπως δε θες.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δε μαλωνουμε ρε τυπε
απλα εξηγω στα παιδια οτι γαμαει κι αυτος που γαμαει πουτανες και οχι γκομενες
αυτο δηλαδη που ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του σαη  :uglystupid:

Περί των γαμισίων ο λόγος... :grin: :grin: :grin: :grin:

Ένας συνταξιούχος ναυτικός που είχε γαμήσει όλες τις φυλές σε όλες τις ηπείρους μου είχε πει ότι καμία δεν το έχει το μουνί στην πλάτη ούτε οριζόντια.Αν βάλεις τον πούτσο σου σε μουνί- ή κώλο συμπλήρώνω εγώ - γαμάς....Τα υπόλοιπα είναι φιλολογία και έχουν να κάνουν με την ποιότητα και την ποσότητα.

OP
OP
SWR

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Όσο εσεις μαλώετε εγώ θα επανέλθω στο θέμα...

Αδερφέ και συναγωνιστή συγγνώμη αλλά εσύ φταίς!!!!

Πολύ καλά σου είπαν αν δεν τα βρίσκετε να χωρίσετε και να βρεις μια με την οποία τα βρίσκετε και όχι μια γενικώς...

Κιεπιπλέον εσύ είσαι σωστός;Δε νομίζω!!!Μήπως εσύ τα έχεις κάνει σκατά και τα ρίχνεις στην καημένη τη γυναικούλα; Γιατί αν είσαι σωστός ρε φίλε τι κανεις εδώ μέσα;Δεν είναι ότι πήγες σε μια πουτάνα μια φορά για να ξεδώσεις...Έχεις ανοίξει ολόκληρο λογαριασμό σε μπουρδελοσάιτ άρα είσαι φίλος με το σπορ.Δε σου φαίνεται λίγο κάπως όλο αυτό;
Ειναι προφανες οτι και εσυ οπως και αρκετοι αλλοι μπερδευτηκατε απο την υποσημειωση μου σχετικα με τη γυναικα μου και βαλατε ολο το βαρος των απαντησεων σας στο πως θα μπορεσω να λυσω το προβλημα μου.Αλλα το νοημα του νηματος δεν ειναι η σχεση η δικη μου.Αφορα γενικοτερα τη γυναικα και το προαιωνιο ερωτημα αν εχει το διαολο μεσα της.Δεν ειμαι μισογυνης,αντιθετα αγαπαω τις γυναικες αλλα αυτο δεν αλλαζει τον προβληματισμο μου σχετικα με το ερωτημα.Αφορμη για το νημα σταθηκε η ταινια του 2009 του Λαρς Φον Τρίερ με τιτλο "Ο Αντιχριστος".Ειχει ανοιξει μεγαλη συζητηση τοτε σχετικα με το εαν ως Αντιχριστο υπονουσε ο σκηνοθετης τη γυναικα(γενικως και οχι ειδικα την πρωταγωνιστρια).
Υπ/ση
Και οχι αδερφε παρολο που ανοιξα λογαριασμο στο bou δεν ειμαι λατρης του σπορ που εννοεις.Βασικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα να πληρωσω για να πηδηξω καποια που γουσταρει μονο τα λεφτα μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βασικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα να πληρωσω για να πηδηξω καποια που γουσταρει μονο τα λεφτα μου.
εχεις την εντυπωση οτι η μεγαλη πλειοψηφια των καθημερινων γυναικων εκει εξω (των γυναικων της διπλανης πορτας ντε) γαμιουνται επειδη γουσταρουν μονο την εμφανιση και το χαρακτηρα του αντρα και παραβλεπουν εντελως τα λεφτα;
ευτυχως δηλαδη που ηρθε και η κριση, πολυς κοσμος εμεινε ανεργος και απενταρος και ειδαμε τη συμπαρασταση που ετυχε απο τις "ανιδιοτελεις" γυναικες της διπλανης πορτας.
τυπε η γυναικα για να γαμηθει πρεπει να πληρωθει
ειτε ειναι πουτανα ειτε ειναι γκομενα
απλα η μια το κανει αμεσα και μπροστα
η αλλη εμμεσα και διαδοχικα

OP
OP
SWR

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
εχεις την εντυπωση οτι η μεγαλη πλειοψηφια των καθημερινων γυναικων εκει εξω (των γυναικων της διπλανης πορτας ντε) γαμιουνται επειδη γουσταρουν μονο την εμφανιση και το χαρακτηρα του αντρα και παραβλεπουν εντελως τα λεφτα;
ευτυχως δηλαδη που ηρθε και η κριση, πολυς κοσμος εμεινε ανεργος και απενταρος και ειδαμε τη συμπαρασταση που ετυχε απο τις "ανιδιοτελεις" γυναικες της διπλανης πορτας.
E,τοτε ας πουμε οτι προτιμαω το εμμεσα....

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................

Βγάλτην στο κλαρί ρε κλαψομούνη για να στα φέρνει μαζί με τις παντόφλες.

:orchestra:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη τυπε οι φτωχοι ουτε παντρευονται ουτε εχουν γκομενα  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
E,τοτε ας πουμε οτι προτιμαω το εμμεσα....
τοτε τυπε δεν υπαρχει σωτηρια για σενα
και την τωρινη να στειλεις θα την αντικαταστησεις με μια καινουργια που αργα η γρηγορα θα σου πρηξει το συκωτακι σου
μονο το "αμεσα και μπροστα" εξασφαλιζει συγχρωτισμο αποκλειστικα για  :knockinb: και μετα δε με ξερεις δε σε ξερω
οποτε εχεις το χρονο σου για κολλητους, μπυρες, γηπεδο, στριπτιτζαδικο, εκδρομη, χομπυ κλπ χωρις το πρηξοπουτσι της γκομενας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μου λογικα κανεις κι εσυ το ιδιο λαθος με ολους τους παντρεμενους/αρραβωνιασμενους/σχεσακηδες
ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
αφου επελεξες να εχεις σταθερη σχεση και αρα η γυναικα να εχει λογο στην κοινη σας ζωη, η λυση ειναι μια
θα λες σε ολα ναι και θα κανεις το χαζο
διαφορετικα θα σπασουνε τα νευρα σου και θα παθεις εμφραγμα πριν την ωρα σου
μην προσπαθεις να εξηγησεις λογικα, να καταλαβεις, να φερεις αντιρρηση και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην κανεις καυγαδες και επεισοδια
απλα χαλας το χρονο σου και τη ζαχαρενια σου
κανε το μαλακα και θα περασεις καλα

απολυτα σωστο με μια διευκρινηση. κανοντας το μαλακα δεν σημαινει υποκυπτεις σε οτι παλαβο λεει, απλα γραφεις σταρχιδια σου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Ειναι προφανες οτι και εσυ οπως και αρκετοι αλλοι μπερδευτηκατε απο την υποσημειωση μου σχετικα με τη γυναικα μου και βαλατε ολο το βαρος των απαντησεων σας στο πως θα μπορεσω να λυσω το προβλημα μου.Αλλα το νοημα του νηματος δεν ειναι η σχεση η δικη μου.Αφορα γενικοτερα τη γυναικα και το προαιωνιο ερωτημα αν εχει το διαολο μεσα της.Δεν ειμαι μισογυνης,αντιθετα αγαπαω τις γυναικες αλλα αυτο δεν αλλαζει τον προβληματισμο μου σχετικα με το ερωτημα.Αφορμη για το νημα σταθηκε η ταινια του 2009 του Λαρς Φον Τρίερ με τιτλο "Ο Αντιχριστος".Ειχει ανοιξει μεγαλη συζητηση τοτε σχετικα με το εαν ως Αντιχριστο υπονουσε ο σκηνοθετης τη γυναικα(γενικως και οχι ειδικα την πρωταγωνιστρια).
Υπ/ση
Και οχι αδερφε παρολο που ανοιξα λογαριασμο στο bou δεν ειμαι λατρης του σπορ που εννοεις.Βασικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα να πληρωσω για να πηδηξω καποια που γουσταρει μονο τα λεφτα μου.
Τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε; Θεος και διαολος εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Και δεν ειναι και παντρεμενοι :grin: Και προσπαθεις να εξηγησεις τα ανεξηγητα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
funny-pictures-obama-michelle-switch-seats.jpg

Δεν παει νασαι και ο πλανηταρχης......

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Υπ/ση

Όχι τύπε μου. Ο διάβολος ειναι μέσα σου και όχι δίπλα σου στο γυναικείο σώμα.

Είναι σαν να κατηγορείς την τράπεζα και όχι τους ληστές που την ληστεύουν.

Και ποιος είναι ο διάολος; Όχι το πουλί σου τύπε μου.

Η ιδέα σου που σου σηκώνει το πουλί σου. Η κάβλα σου.

Τυχαία η αγαμία στους κληρικούς...?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν και τα έχω ξαναγράψει, άντε ένα replay για το φίλο νηματοθέτη.

Αλλωστε το συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πάντα επίκαιρο θα είναι.

Ο γάμος είναι μια συμβολική τελετή που απλά ''επισημοποιεί'' την απόφαση δυο ανθρώπων να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Η απόφαση για γάμο δεν είναι μια απλή απόφαση, απο εκεί πηγάζει και η λαική έκφραση '' Δεν θα τον/την παντρευτείς κιόλας'' θέλοντας να δείξει ότι μια άλλου τύπου απόφαση δεν έχει την ίδια σοβαρότητα και βαρύτητα με αυτήν της απόφασης για  γάμο.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση στο ερώτημα του thread. To ''σωστό'' ερώτημα θα ήταν ''Μου ταιριάζει εμένα προσωπικά ο θεσμός της οικογένειας που ο γάμος συνεπάγεται ?? Και αν ναι σε πια φάση της ζωής μου, μου ταιριάζει, και κάτω από ποιες συνθήκες ??''

Ας το δούμε λίγο εμπειρικά. Εχω συναντήσει στη ζωή μου άντρες που όσο ήταν ανύπαντροι κλαιγόντουσαν γιατί ήταν ανύπαντροι, μετά παντρεύτηκαν και κλαιγόντουσαν επειδή ήταν παντρεμένοι. Το αποκορύφωμα ?? Κάποιοι από αυτούς αφού χώριζαν ξανακλαιγόντουσαν που δεν ήταν παντρεμένοι.

Το εύκολο συμπέρασμα απο τις παραπάνω συμπεριφορές είναι ότι ορισμένοι άντρες είναι από τη φύση τους κλαψομούνηδες και απλά δεν ξέρουν τι θέλουν. Είναι όμως έτσι ??

Οταν το ψάξεις λίγο περισσότερο και σε ανθρώπους όχι ιδιαίτερα εξωστρεφείς αρχίζεις να βλέπεις ότι το παραπάνω μοτίβο ( της ανικανοποίησης εννοώ )  όσον αφορά το τρόπο που αισθάνονται οι άντρες σχετικά με το γάμο τους συναντάται στους άντρες σε ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά. Η λαική έκφραση '' Ο γάμος είναι ένα τσουβάλι σκατά που στους πρώτους 5-10 πόντους έχει μέλι'' το παραπάνω φαινόμενο περιγράφει.

Αρα δεν έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό κάποιου άντρα που είναι για παράδειγμα από τη φύση του γκρινιάρης και ανικανοποίητος αλλά έχει κάποια άλλη βάσιμη αιτιολογία.

Λόγω του επαγγέλματός μου και της  έμμεσης ενασχόλησης μου με την ψυχολογία και τη κοινωνιολογία είμαι αρκετά καλός σε αυτό που το nick name μου υπαινίσσεται, ( παρατσούκλι που οι φίλοι μου μου κόλλησαν ).

Αυτό λοιπόν που έβλεπα ακόμη και σε άντρες που δήλωναν ευχαριστημένοι από το γάμο τους, ήταν μια ''αγωνιώδης'' προσπάθεια αιτιολόγησης του γιατί ήταν ευχαριστημένοι. Που σε κάποιον που ξέρει να διαβάζει συμπεριφορές μεταφραζόταν σε μια εναγώνιο προσπάθεια να πείσουν τους εαυτούς τους ότι όλα είναι καλά, με το γάμο τους. Τα έλεγαν σε ένα τρίτο για να τα ακούν οι ίδιοι μήπως και πειστούν.

Συνήθως όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν λογικά να αιτιολογήσουν τι τους συμβαίνει, η όταν η όποια λογική επεξήγηση έρχεται σε σύγκρουση με τα συναισθήματά τους, τότε καταλήγουν σε αμφιταλαντεύσεις ανάμεσα σε ακραίες θέσεις. Εν προκειμένω τάσσονται είτε φανατικά υπέρ του γάμου είτε φανατικά κατά του γάμου.

Οι φιλόσοφοι και οι καλλιτέχνες έχοντας κατανοήσει κάποιες τέτοιες ανθρώπινες τάσεις τις απεικόνισαν σε ένα ρωμαικό θεό τον Ιανό στα αγάλματα του οποίου φαίνεται να έχει δυο κεφάλια το ένα να γέρνει εμπρός και το άλλο πίσω. Προσπαθώντας με έντεχνο τρόπο να δείξουν την αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο αντίθετες ετερόκλητες σκέψεις, θέσεις, προσεγγίσεις και τελικά αποφάσεις. Πιστεύω ότι η απόφαση για τη δημιουργία οικογένειας είναι σίγουρα μια από αυτές.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Στο δια ταύτα και για να μην γράφω πολλές θεωρητικολογίες.

Προσωπικά πιστεύω επιγραμματικά τα παρακάτω.

Πρώτον. Η οικογένεια είναι αντικειμενικά το μέχρις στιγμής καλύτερο περιβάλλον που έχει η κοινωνία εφεύρει για να μεγαλώσουν παιδιά. Αρα αν θέλεις να κάνεις παιδιά και αυτά να είναι ευτυχισμένα καλό θα ήταν αυτά να μεγαλώσουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Αν όμως τελικά επιλέξεις να χωρίσεις να μην ξεχνάς ποτέ ότι γονέας θα είσαι για πάντα. Είναι προσωπική σου ευθύνη αυτό.

Δεύτερον. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άντρας να ζήσει όλη τη ζωή του με μια γυναίκα και να μην τη βαριέται σε κάποιες φάσεις. Είτε σεξουαλικά, είτε σαν άνθρωπο γενικότερα.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη γυναίκα που έχει δίπλα του. Εδώ σε κάποιες φάσεις όταν είναι κάποιος μόνος του βαριέται το ίδιο του τον εαυτό, και περιέρχεται σε αυτή τη κατάσταση που λέγεται ''Τρώγεται με τα ρούχα του''. Η του φταίει και ο αέρας που αναπνέει. Είναι λοιπόν δυνατόν να μην βαρεθείς ένα άλλο άνθρωπο όταν είσαι συνέχεια μαζί του ?? Μέσα στην οικογένεια λοιπόν ό άντρας πρέπει να έχει και ένα βαθμό ανεξαρτησίας τον οποίο πρέπει απο την αρχή να οριοθετήσει, και η σύντροφός του να τον αποδεχθεί.

Παράδειγμα. Πρέπει και η γυναίκα να καταλάβει ότι ό σύντροφός της γουστάρει να βλέπει σε κάποιες φάσεις ποδόσφαιρο πίνοντας μπύρες με τους φίλους του, και δεν γουστάρει να πηγαίνει βόλτες στα μαγαζιά όπου εκείνη θα δοκιμάσει 78 φορέματα για να αγοράσει ένα. Ας το κάνει αυτό με τις δικές της φίλες. Δεν είναι ανάγκη να απαιτεί να τον τραβολογάει μαζί της.

Οι πολύ έξυπνες γυναίκες όταν αισθάνονται ότι η σχέση με τον άντρα τους δεν πάει και τόσο καλά κάνουν κάποια προφανή πράγματα. Πρώτον απομακρύνονται διακριτικά και του δίνουν χώρο ώστε να μην νοιώθει ''δεμένος''. Δεύτερον φροντίζουν να γίνουν πιο θελκτικές. Τα τσόκαρα αντίθετα, κολλάνε πάνω στον άντρα τους σαν στρείδια και πνίγουν πρώτα αυτόν και μετά το γάμο τους.

Το λαικό γνωμικό ''Η γυναίκα και ο σκύλος είναι όπως τα μάθεις'' μπορεί να ακούγεται ρατσιστικό αλλά έχει βάση , και παραπέμπει στη παραπάνω οριοθέτηση ανάμεσα στο τί κάνουμε μαζί σαν ζευγάρι και τι κάνει ο καθένας σαν άτομο μόνος του.

Αν συνεχίσω μπορώ να γράψω σελίδες ολόκληρες μια και το θέμα είναι πραγματικά ευρύ. Θα σταματήσω εδώ δίνοντας δυο προσωπικές μου γενικές απόψεις.

Εν κατακλείδι. Ο γάμος και η οικογένεια θέλει και κόπο και κυρίως τρόπο. Το αν αξίζει η όχι να το κάνει κανείς και πότε έχει να κάνει με δυο παράγοντες.

Πρώτος. Αν και πότε έχει φτάσει κάποιος σε ένα επίπεδο ωριμότητας για να καταλάβει κάποια πράγματα, μερικά από τα οποία παραπάνω αναφέρω. Το να διαβάσουμε και κάποια απο τα χιλιάδες βιβλία γύρω απο αυτό το θέμα που πραγματικά είναι σημαντικό στη ζωή μας είναι μάλλον απαραίτητο.

Δεύτερον και κυριότερο. Αν και όποτε βρεί κάποια γυναίκα με την οποία ξέρει ότι σε επίπεδο χαρακτήρων, στόχων ζωής, και κυρίως τρόπου ζωής, έχει κάποια σχετική συμβατότητα.

Ιδιαίτερα σε αυτό πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεχτικός γιατί το μοτίβο ''Ας του βάλω τη κουλούρα και μετά θα τον στρώσω εγώ'' παίζει πολύ ανάμεσα στις μεταμοντέρνες μαλακοφεμινίστριες και ίσως είναι μια από τις αιτίες των τόσο πολλών σήμερα διαζυγίων.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος. Η γυναικες ολων των αλλων ακομα και η δικη σου ειναι μια χαρα γυναικες. Μονο η δικια μου ειναι ο Αντιχριστος.
Φιλε μου εσυ κανεις λαθος. Η δικια μου ειναι ο Αντιχριστος, ο Βεελζεβούλ και ο 666 μαζί, σε συσκευασιία του ενός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom