Επισκέπτης
Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τη γυναικούλα του και εμείς του γ.. το θέμα!
Αν κρινουμε οτι πληρωνεις πουτανες για να τις βγαζεις φωτο και να το παιζεις γαμιας,οτι ανεβαζες ψευτικες φωτο σε θρεντ και οταν ενας σε ξεμπροστιασε εξαφανιστηκες για ενα μηνα,μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν εχει γνωρισει απληρωτο αιδοιο στην ζωη του..Και ειναι και λογικο μιας και εδω μεσα ψαχνεσαι για επιβεβαιωση αναμεσα σε αγνωστους..Γνωστη τακτικη των αγαμητων.είναι γνωστό τοις πάσι ότι στην ζωή σου έχεις γνωρίσει ένα και μόνο απλήρωτο αιδοίο... και αυτό εκ των έσω προς τα έξω και μόνον...
(θα μου πει 61 τωρα και θα με στειλει χααχαχαχαχχαχαχα)
Ποιος σου ειπε οτι θελω γνωριμια με την δεσποινις :SΗ Bet365 το δίνει 1,15 τελικά να προκύψει γνωριμία με alex71 ενώ δίνει 1,75 τον master21.
Που να το ρίξω ???
Ναι σιγα που σε πηρε ο πονος. Μια χαρα την χαιρεσαι την κουβεντα.Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τη γυναικούλα του και εμείς του γ.. το θέμα!
Ποιος σου ειπε οτι θελω γνωριμια με την δεσποινις :S
Τύπε υπαινιχθηκε οτι ειναι πολυ μικρη και νομιζει οτι τωρα εγω ψαρωσα.Μετά έφυγε για tramountana στεγνά.
Γιατι, ταμένη εισαι?Σαφώς και δεν θα πρέπει να επιδιώξει κανείς γνωριμία...!
παντως τυπε για να ειμαι ειλικρινης αναμεσα στις ιστοριες του τραμυ και στη δικια σου φαμφαρα οτι τα εχεις με πιπινακι το οποιο σου πληρωνει τις εξοδους, μετα το γαμας και μετα μπαινεις στο μπουρδελα.κομ να κοκορευτεις για να σκασουν οι αγαμητοι, πιο πιστευτες ειναι οι ιστοριες του τραμυ :SΑν κρινουμε οτι πληρωνεις πουτανες για να τις βγαζεις φωτο και να το παιζεις γαμιας,οτι ανεβαζες ψευτικες φωτο σε θρεντ και οταν ενας σε ξεμπροστιασε εξαφανιστηκες για ενα μηνα,μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν εχει γνωρισει απληρωτο αιδοιο στην ζωη του..Και ειναι και λογικο μιας και εδω μεσα ψαχνεσαι για επιβεβαιωση αναμεσα σε αγνωστους..Γνωστη τακτικη των αγαμητων.
΄Γιατι, ταμένη εισαι?
Πες μου τωρα οτι "εχεις σοβαρη σχεση" στα 19 και δεν εχεις ματια για αλλον, να κανω κοιλιακους απο τα γελια΄
Όπως το είπες ταμένη!
ειδες η γυναικεια μονη παναγιας φανερωμενης΄
Όπως το είπες ταμένη!
χαχα άντε βρε τι κοινό έχεις να πεις με μία 45-26= υπολόγισε τα χρόνια μουΤύπε υπαινιχθηκε οτι ειναι πολυ μικρη και νομιζει οτι τωρα εγω ψαρωσα.
Καποια στιγμη θα αντιληφθει οτι εκανε την τυχη της που επεσε πανω μου χαχααχαχααχχα
χαχαχαχα υπολόγισες την ηλικία μου πριν στην πω?Πες μου τωρα οτι "εχεις σοβαρη σχεση" στα 19 και δεν εχεις ματια για αλλον, να κανω κοιλιακους απο τα γελια
Γιατι υποτιμας τοσο πολυ τον εαυτο σου επειδη εισαι 19?χαχα άντε βρε τι κοινό έχεις να πεις με μία 45-26= υπολόγισε τα χρόνια μου
Τύπε υπαινιχθηκε οτι ειναι πολυ μικρη και νομιζει οτι τωρα εγω ψαρωσα.
Καποια στιγμη θα αντιληφθει οτι εκανε την τυχη της που επεσε πανω μου χαχααχαχααχχα
Ειδες??? Δεν μιλας με κανεναν τυχαιο...χαχαχαχα υπολόγισες την ηλικία μου πριν στην πω?
Καλα εσυ εισαι τοσο μαλακας που δεν καταλαβες οτι ηταν ειρωνικα αυτα που εγραψα και τα εχαψες κιολας. :Sπαντως τυπε για να ειμαι ειλικρινης αναμεσα στις ιστοριες του τραμυ και στη δικια σου φαμφαρα οτι τα εχεις με πιπινακι το οποιο σου πληρωνει τις εξοδους, μετα το γαμας και μετα μπαινεις στο μπουρδελα.κομ να κοκορευτεις για να σκασουν οι αγαμητοι, πιο πιστευτες ειναι οι ιστοριες του τραμυ :S