το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δηλαδη αγαμητου και απαρτου γωνια τυπε ε;Καλα εσυ εισαι τοσο μαλακας που δεν καταλαβες οτι ηταν ειρωνικα αυτα που εγραψα και τα εχαψες κιολας. :S
δηλαδη αγαμητου και απαρτου γωνια τυπε ε;Καλα εσυ εισαι τοσο μαλακας που δεν καταλαβες οτι ηταν ειρωνικα αυτα που εγραψα και τα εχαψες κιολας. :S
Πώς το βλεπεις λοιπον? Θα μεινεις στην παρεα μας ή θα σε χασουμε οπως τοσες και τοσες αλλες που μπηκαν μια δυο μερες και μετα "εσπασαν" και εξαφανιστηκαν?ποπό αστέρι είσαι !όλα τα βρίσκεις.
εκει μενειςδηλαδη αγαμητου και απαρτου γωνια τυπε ε;
κανε και καθρεφτακι ρε μαλακα 6χρονεεκει μενεις
Οσο τσακωνεστε εσεις, δεν σας πειραζει να σας φαω το γκομενακι ε?
Οσο τσακωνεστε εσεις, δεν σας πειραζει να σας φαω το γκομενακι ε?
Ιντερνετικα μπορεις να μας φας οσα θεςΟσο τσακωνεστε εσεις, δεν σας πειραζει να σας φαω το γκομενακι ε?
Δεν σε ξεχναω. Απλως εκ πρωτης οψεως σου λεω να μην εισαι πολυ αισιοδοξος.Τύπε διακριτικά και μέσα τους το έχουν δεχθεί ήδη καθώς γνώριζαν εξ'αρχής ότι δεν είχαν καμία τύχη απέναντί σου.
ΥΓ: Κοίτα μη με ξεχάσεις εμένα μπαγάσα.
Μα εσυ το εχεις παραδεχτει απο μονος σου ρε μαν γιατι τσαντιζεσαι.κανε και καθρεφτακι ρε μαλακα 6χρονε
τυπε παντα πιστευα οτι πλην μιας - δυο γυναικων ψιλοανωμαλων ολα τα υπολοιπα γυναικεια προφιλ κρυβουν απο πισω τους εναν ιδρωμενο χοντρο 50αρη καραφλα με μουσταρδες στη φανελα που ειτε τρολαρει ειτε ψαχνει δροσερουςΔεν σε ξεχναω. Απλως εκ πρωτης οψεως σου λεω να μην εισαι πολυ αισιοδοξος.
Δεν σε ξεχναω. Απλως εκ πρωτης οψεως σου λεω να μην εισαι πολυ αισιοδοξος.
την αντιδραση σου κρινω ρε σαλιαρη να απαντας με τα ιδια λογια και σε μενα και στον τραμυ λες και εισαι στο δημοτικοΜα εσυ το εχεις παραδεχτει απο μονος σου ρε μαν γιατι τσαντιζεσαι.
Με γκομενες δεν εχεις ασχοληθει ποτε σου.Δικα σου λογια οχι δικα μου.
Θα σε στενοχωρησω αλλα η χουφτα δεν μετραει για γαμησι.την αντιδραση σου κρινω ρε σαλιαρη να απαντας με τα ιδια λογια και σε μενα και στον τραμυ λες και εισαι στο δημοτικο
οσο για το αλλο δεν ηξερα οτι γαμαει μονο οποιος γαμαει γκομενες
τωρα μπερδεψες κι εμενα. δηλαδη ποιος αλλος γαμαει;την αντιδραση σου κρινω ρε σαλιαρη να απαντας με τα ιδια λογια και σε μενα και στον τραμυ λες και εισαι στο δημοτικο
οσο για το αλλο δεν ηξερα οτι γαμαει μονο οποιος γαμαει γκομενες
οι μποτανες τυπε κλεφτες θα γινουνε;τωρα μπερδεψες κι εμενα. δηλαδη ποιος αλλος γαμαει;
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................
.............. ΠΑΣΟ.οι μποτανες τυπε κλεφτες θα γινουνε;
δε μαλωνουμε ρε τυπεΌσο εσεις μαλώετε εγώ θα επανέλθω στο θέμα...