Νέα

To ανθος του κακου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποπό αστέρι είσαι !όλα τα βρίσκεις.
Πώς το βλεπεις λοιπον? Θα μεινεις στην παρεα μας ή θα σε χασουμε οπως τοσες και τοσες αλλες που μπηκαν μια δυο μερες και μετα "εσπασαν" και εξαφανιστηκαν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οσο τσακωνεστε εσεις, δεν σας πειραζει να σας φαω το γκομενακι ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Οσο τσακωνεστε εσεις, δεν σας πειραζει να σας φαω το γκομενακι ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε διακριτικά και μέσα τους το έχουν δεχθεί ήδη καθώς γνώριζαν εξ'αρχής ότι δεν είχαν καμία τύχη απέναντί σου.

ΥΓ: Κοίτα μη με ξεχάσεις εμένα μπαγάσα.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε διακριτικά και μέσα τους το έχουν δεχθεί ήδη καθώς γνώριζαν εξ'αρχής ότι δεν είχαν καμία τύχη απέναντί σου.

ΥΓ: Κοίτα μη με ξεχάσεις εμένα μπαγάσα.  :2funny:
Δεν σε ξεχναω. Απλως εκ πρωτης οψεως σου λεω να μην εισαι πολυ αισιοδοξος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανε και καθρεφτακι ρε μαλακα 6χρονε
Μα εσυ το εχεις παραδεχτει απο μονος σου ρε μαν γιατι τσαντιζεσαι.
Με γκομενες δεν εχεις ασχοληθει ποτε σου.Δικα σου λογια οχι δικα μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν σε ξεχναω. Απλως εκ πρωτης οψεως σου λεω να μην εισαι πολυ αισιοδοξος.
τυπε παντα πιστευα οτι πλην μιας - δυο γυναικων ψιλοανωμαλων ολα τα υπολοιπα γυναικεια προφιλ κρυβουν απο πισω τους εναν ιδρωμενο χοντρο 50αρη καραφλα με μουσταρδες στη φανελα που ειτε τρολαρει ειτε ψαχνει δροσερους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μα εσυ το εχεις παραδεχτει απο μονος σου ρε μαν γιατι τσαντιζεσαι.
Με γκομενες δεν εχεις ασχοληθει ποτε σου.Δικα σου λογια οχι δικα μου.
την αντιδραση σου κρινω ρε σαλιαρη να απαντας με τα ιδια λογια και σε μενα και στον τραμυ λες και εισαι στο δημοτικο
οσο για το αλλο δεν ηξερα οτι γαμαει μονο οποιος γαμαει γκομενες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
την αντιδραση σου κρινω ρε σαλιαρη να απαντας με τα ιδια λογια και σε μενα και στον τραμυ λες και εισαι στο δημοτικο
Θα σε στενοχωρησω αλλα η χουφτα δεν μετραει για γαμησι.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
τωρα μπερδεψες κι εμενα. δηλαδη ποιος αλλος γαμαει; :think:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................

Όσο εσεις μαλώετε εγώ θα επανέλθω στο θέμα...

Αδερφέ και συναγωνιστή συγγνώμη αλλά εσύ φταίς!!!!

Πολύ καλά σου είπαν αν δεν τα βρίσκετε να χωρίσετε και να βρεις μια με την οποία τα βρίσκετε και όχι μια γενικώς...

Κιεπιπλέον εσύ είσαι σωστός;Δε νομίζω!!!Μήπως εσύ τα έχεις κάνει σκατά και τα ρίχνεις στην καημένη τη γυναικούλα; Γιατί αν είσαι σωστός ρε φίλε τι κανεις εδώ μέσα;Δεν είναι ότι πήγες σε μια πουτάνα μια φορά για να ξεδώσεις...Έχεις ανοίξει ολόκληρο λογαριασμό σε μπουρδελοσάιτ άρα είσαι φίλος με το σπορ.Δε σου φαίνεται λίγο κάπως όλο αυτό;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όσο εσεις μαλώετε εγώ θα επανέλθω στο θέμα...
δε μαλωνουμε ρε τυπε
απλα εξηγω στα παιδια οτι γαμαει κι αυτος που γαμαει πουτανες και οχι γκομενες
αυτο δηλαδη που ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του σαη  :uglystupid:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στο μεταξύ ο νηματοθέτης είδε και απόειδε με τα ποστ σας και εξαφανίστηκε ρε μάγκες. :cheesy: Mystiko αν και 19 τα λες ωραία. Έχεις ωραία γραφή.
Όσο για τον SWR θέλω να ξέρει ότι δεν είναι ο μόνος. Βλέπω πολλά ζευγάρια έτσι και χειρότερα. Μένουν όμως σε μια τελειωμένη σχέση για διάφορους λόγους. Θες τα παιδιά, θες το οικονομικό, θες η συνήθεια, κάτι πάντως τους κρατάει. Η λύση είναι μία, ή μάλλον δύο. Ή χωρίζεις ή μένεις και υπομένεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ό,τι κι αν λες, ό,τι κι αν κάνεις, ό,τι κι αν γράψεις ανώνυμα στο internet, το πρόβλημα υπάρχει, είναι εκεί, και εσύ είσαι ο μόνος αρμόδιος για να το λύσεις. Η ζωή περνάει, τα χρόνια κυλάνε σα νερό, φεύγουν χωρίς επιστροφή. Αξίζει να τα χάνουμε και να περνάμε χάλια? Πιάσε τη γυναίκα σου, μίλησέ της ήρεμα και όμορφα, πήγαινέ τη για φαγητό, κάνε της αχαλίνωτο σεξ, κάνε της μια έκπληξη, ένα ταξίδι, μια βόλτα κάπου όμορφα, ένα διήμερο. Αν δεις ότι είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως, ένας καλός δικηγόρος θα σου δώσει τη λύση, ένα πανέμορφο διαζύγιο και μια αρχή για μια νέα όμορφη και ήρεμη ζωή. Ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom