Νέα

Το Added Value του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω λίγο χρονο πρωί πρωί και θα ηθελα να μοιραστω μαζί σας ορισμενες σκεψεις για το σάιτ, ιδιως μετα απο όσα γραφτηκαν περι αξιωμάτων, μοντερέιτορς και αλλων απίθανων μαλακιών- μικροτήτων.

Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμενη αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματική ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.

Όλοι οι υπόλοιποι ειναι περίεργοι, αδιάφοροι, ουδέτετοι, χασομέρηδες, φτωχομπινέδες, κομπλεξικοί, εγκάθετοι, αργόσχολοι, χοντρομαλάκες, αδερφές, επαγγεμλατίες, κλπ. Ένα μεγάλο μέρος επίσηςείναι οι αυνανίες του στυλ ''παρακαλώ θέλω τηλ, περιγραφή, διαστασεις αιδίου, ακτινογραφία θώρακος, κλπ.

Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησουν, βαρεθού ή ξενερώσουν και φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθηκε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.

ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.076
Πόντοι
12.056

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.

+10000000000000000000000000000000000000000000000

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έχω λίγο χρονο πρωί πρωί και θα ηθελα να μοιραστω μαζί σας ορισμενες σκεψεις για το σάιτ, ιδιως μετα απο όσα γραφτηκαν περι αξιωμάτων, μοντερέιτορς και αλλων απίθανων μαλακιών- μικροτήτων.

Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμενη αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματική ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.

Όλοι οι υπόλοιποι ειναι περίεργοι, αδιάφοροι, ουδέτετοι, χασομέρηδες, φτωχομπινέδες, κομπλεξικοί, εγκάθετοι, αργόσχολοι, χοντρομαλάκες, αδερφές, επαγγεμλατίες, κλπ. Ένα μεγάλο μέρος επίσηςείναι οι αυνανίες του στυλ ''παρακαλώ θέλω τηλ, περιγραφή, διαστασεις αιδίου, ακτινογραφία θώρακος, κλπ.

Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησουν, βαρεθού ή φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθηκε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.

ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.

Εκτός από τα αναφερόμενα στην επιλογή της Μοντ που ποσώς με ενδιαφέρει παρόλο που στην εν λόγω κυρία έχω πει βαριά κουβέντα κατ' ιδίαν σε πμ. Και εκτός από το ότι γαμάς πολυ ρε φίλε  :2funny: :2funny: κατούρα και λίγο  :2funny: :2funny:

Για όλα τα άλλα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Εκτός από τα αναφερόμενα στην επιλογή της Μοντ που ποσώς με ενδιαφέρει παρόλο που στην εν λόγω κυρία έχω πει βαριά κουβέντα κατ' ιδίαν σε πμ. Και εκτός από το ότι γαμάς πολυ ρε φίλε  :2funny: :2funny: κατούρα και λίγο  :2funny: :2funny:

Για όλα τα άλλα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Από κατούρημα άλλο τίποτα! Ότι μπαίνει, βγαίνει, χαχαχα  :2funny:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Είναι η απόλυτη ξεφτίλα να γίνει η εν λογω μανταμίτσα mod. Όχι με την έννοια της προαγωγής (σιγά τη θέση ), αλλά με την έννοια μια τέτοια γυναίκα να διαμορφώνει πράγματα στο σάιτ. Να μπορεί να λογοκρίνει κλπ. Πιστεύω ότι θα έχει και πρόσβαση στα pm. Τέλος πάντων, γαμούσαμε και πριν το σάιτ, θα γαμάμε και χωρίς αυτό.
Salue.

Η μόνη γυναίκα που εκτιμούσα στο σάιτ ήταν η mounara. 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ήδη έχουν φύγει αρκετοί από το παλιό φορουμ.. Ίσως λόγω των μαλακιών που έγιναν, ίσως και λόγω της υπερβολικής διεύρυνσης των θεμάτων του site. Αν παρατηρήσετε, στα θέματα που αφορούν το σκληρό πυρήνα του site ελάχιστα γράφονται πλέον. Τον τελευταίο μήνα, που ήταν και μήνας εορτών και, για παράδειγμα, τα στριπ θα έπρεπε να έχουν την τιμητική τους, πολύ ελάχιστοι έγραψαν για κάποια επίσκεψή τους..
Όσο για την κοπέλα που έγινε mod, έχω πει τις απόψεις μου σχετικά, θα προτιμούσα το site να είναι αμιγώς αντρικός τόπος ανταλλαγής απόψεων. Τις ανεχόμαστε παντού, πρέπει να είναι και εδώ μέσα? Τελικά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας..

Επισκέπτης
Είναι η απόλυτη ξεφτίλα να γίνει η εν λογω μανταμίτσα mod. Όχι με την έννοια της προαγωγής (σιγά τη θέση ), αλλά με την έννοια μια τέτοια γυναίκα να διαμορφώνει πράγματα στο σάιτ. Να μπορεί να λογοκρίνει κλπ. Πιστεύω ότι θα έχει και πρόσβαση στα pm. Τέλος πάντων, γαμούσαμε και πριν το σάιτ, θα γαμάμε και χωρίς αυτό.
Salue.

Δε θα ήθελα να εστιάσουμε στην κυρια εδω. Αρκετα ασχοληθήκαμε με δαύτη. Υπάρχει αλλο θρετ. Η γνωμη μου είναι ότι οποιαδήποτε γυναικα ειναι ακαταλληλη για ΜΟΝΤ σε αυτό εδω το σάιτ. Ανεξαρτήτως προσόντων. Απλα δεν υπάρχει Cultural Fit. Τα προσόντα που πρέπει να εχει ενας Μοντ (κατα τη γνωμη μου, σαφως) τα περιγραφω στο φρετ ''Νεος Μοντ''

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Μεγάλη αλήθεια αυτό το κομμάτι....ιδίως αν δεις κάτι ποστ του τύπου Είδες βυζί η Καλομοίρα ή Έβγαλα ένα σπυράκι πάνω στο τέτοιο μου,μήπως έχω AIDS......σου έρχεται να ξερνάς....

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
48
Like
10.468
Πόντοι
10.413

Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησουν, βαρεθού ή ξενερώσουν και φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθηκε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.

συμφωνώ πως οι 40 είναι το asset (και δεν είμαι μέσα σε αυτούς)....
δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω πως asset = πελατεία  (δεν μου ακούγεται και τόσο ικανοποιητικό να έχεις μια πελατεία από 40 νοματαίους...)...
κατ' εμέ πελατεία είναι και όλοι οι παρατρεχάμενοι που περιγράφει ο RavenM, από τους οποίους μπορεί και να ξεπηδήσει και ο 41ος, 42ος κλπ...
κάπως έτσι οι 10 έγιναν 20, 30, 40....
διαφορετικά κλείστε το forum για να έχουν πρόσβαση μόνο οι 40....
βεβαίως, με σωστή επιλογή των mods (εδώ συμφωνώ 100%), προφυλάσσεις και τον πυρήνα του site....
συνεπώς: ναι στα αιτήματα/ανάγκες των assets αλλά άκου και τους μαλάκες σε όποιο "level" και εάν βρίσκονται....
αυτό τουλάχιστον κάνει ο CEO μου όταν θέλει να πιάνει τον παλμό του οργανισμού της εταιρείας (i.e. site) και των πελατών (i.e. νοματαίοι + κατιμάς)

Επισκέπτης
Σωστες αποψεις. Γενικά. Το ποιντ μου ειναι οτι αμα λειψει ο πυρηνας των 40 και τα θεματα ευτελιστουν στο επίπεδο '' εβγαλα ένα σπυρί στο κώλο μου, τί να κανωωωω?'' το σάιτ τελειωσε. Όπως τελείωσε αν αυτοί που σκανε τα 500αρια για να γαμανε τις τοπ σε Ελλάδα και Ευρώπη γραψουμε το σαίτ στα αρχίδια μας και ανταλλασουμε τις πληροφορίες μεταξυ μας με πμ. Πραγμα εξαιρετικα ευκολο.
συμφωνώ πως οι 40 είναι το asset (και δεν είμαι μέσα σε αυτούς)....
δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω πως asset = πελατεία  (δεν μου ακούγεται και τόσο ικανοποιητικό να έχεις μια πελατεία από 40 νοματαίους...)...
κατ' εμέ πελατεία είναι και όλοι οι παρατρεχάμενοι που περιγράφει ο RavenM, από τους οποίους μπορεί και να ξεπηδήσει και ο 41ος, 42ος κλπ...
κάπως έτσι οι 10 έγιναν 20, 30, 40....
διαφορετικά κλείστε το forum για να έχουν πρόσβαση μόνο οι 40....
βεβαίως, με σωστή επιλογή των mods (εδώ συμφωνώ 100%), προφυλάσσεις και τον πυρήνα του site....
συνεπώς: ναι στα αιτήματα/ανάγκες των assets αλλά άκου και τους μαλάκες σε όποιο "level" και εάν βρίσκονται....
αυτό τουλάχιστον κάνει ο CEO μου όταν θέλει να πιάνει τον παλμό του οργανισμού της εταιρείας (i.e. site) και των πελατών (i.e. νοματαίοι + κατιμάς)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Όπως τελείωσε αν αυτοί που σκανε τα 500αρια για να γαμανε τις τοπ σε Ελλάδα και Ευρώπη γραψουμε το σαίτ στα αρχίδια μας και ανταλλασουμε τις πληροφορίες μεταξυ μας με πμ. Πραγμα εξαιρετικα ευκολο.

Αγαπητέ, και με πιθανότητα να κάνω μεγάλο λάθος, να ρωτήσω κάτι?

Πόσες κριτικές έχεις κάνει για citytours?

Κοιτάζοντας εν συντομία τα στατιστικά σου, έχεις 12 Posts στον πίνακα των citytours (στατιστικά νέου forum πάντα). Οπότε και η συνεισφορά σου στον "κλάδο" αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντική για να χαρακτηριστεί ως CT-asset (στο νέο forum πάντα, δεν ξέρω για το παλιό).
(Δεν ξέρω...μπορεί να είναι όλες κριτικές, οπότε αλλάζει το πράγμα, δεν έχω το χρόνο να το ψάξω, γι? αυτό και ρωτάω).

Ρωτάω επίσης γιατί αποτελεί πάγια απορία μου, πως γίνεται τα citytours να έχουν φτάσει σε απίστευτο αριθμό αφίξεων και τελικά "επίσημα" (δλδ με κριτικές) να γαμάνε σταθερά μόνο 4-5 άτομα εδώ μέσα. Και αποτελεί παράπονό μου το γεγονός ότι 4-5 άτομα έγραφαν για CT, άνοιξε πολύ αυτό το κομμάτι της αγοράς και τελικά σήμερα έχουν κάποιοι εξυπνάκηδες και οφέλη από αυτή την ιστορία, πράγμα που και εσύ κατακρίνεις εάν κατάλαβα καλά. (όχι μόνο οφέλη, αλλά προκαλούν και collateral damages σε όλο το θέμα, που δεν είναι όμως της παρούσης να συζητηθεί)

Πρόσεξε, δεν ανοίγω αντιπαράθεση, δεν σου λέω ότι στο θέμα των CT είμαι πιο asset από εσένα. Ρωτάω και εκφράζω μία απορία.

Πάντως, γενικά όλοι για κάτι γκρινιάζουμε τελικά. Και εγώ όπως βλέπεις, έχω τις ενστάσεις μου.

Πληροφοριακά, συμφωνώ με επιλογή Rouli για Mod, αφού το site δέχεται γυναίκες μέλη, γιατί να μην υπάρχει και γυναίκα mod.

Επισκέπτης
Ρωτάω επίσης γιατί αποτελεί πάγια απορία μου, πως γίνεται τα citytours να έχουν φτάσει σε απίστευτο αριθμό αφίξεων και τελικά "επίσημα" (δλδ με κριτικές) να γαμάνε σταθερά μόνο 4-5 άτομα εδώ μέσα. Και αποτελεί παράπονό μου το γεγονός ότι 4-5 άτομα έγραφαν για CT, άνοιξε πολύ αυτό το κομμάτι της αγοράς και τελικά σήμερα έχουν κάποιοι εξυπνάκηδες και οφέλη από αυτή την ιστορία, πράγμα που και εσύ κατακρίνεις εάν κατάλαβα καλά. (όχι μόνο οφέλη, αλλά προκαλούν και collateral damages σε όλο το θέμα, που δεν είναι όμως της παρούσης να συζητηθεί)

+1 Yorgo

Επισκέπτης
Αγαπητέ, και με πιθανότητα να κάνω μεγάλο λάθος, να ρωτήσω κάτι?

Πόσες κριτικές έχεις κάνει για citytours?

Κοιτάζοντας εν συντομία τα στατιστικά σου, έχεις 12 Posts στον πίνακα των citytours (στατιστικά νέου forum πάντα). Οπότε και η συνεισφορά σου στον "κλάδο" αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντική για να χαρακτηριστεί ως CT-asset (στο νέο forum πάντα, δεν ξέρω για το παλιό).
(Δεν ξέρω...μπορεί να είναι όλες κριτικές, οπότε αλλάζει το πράγμα, δεν έχω το χρόνο να το ψάξω, γι? αυτό και ρωτάω).

Πρόσεξε, δεν ανοίγω αντιπαράθεση, δεν σου λέω ότι στο θέμα των CT είμαι πιο asset από εσένα. Ρωτάω και εκφράζω μία απορία.

Πάντως, γενικά όλοι για κάτι γκρινιάζουμε τελικά. Και εγώ όπως βλέπεις, έχω τις ενστάσεις μου.

Πληροφοριακά, συμφωνώ με επιλογή Rouli για Mod, αφού το site δέχεται γυναίκες μέλη, γιατί να μην υπάρχει και γυναίκα mod.

Θα σου απαντησω αμέσως. CT όντως δεν έχω πολλά. Έχω 3 (συμπεριλαμβανομένου και του παλιου φορουμ). Έχω όμως πάνω απο 10 για Ευρωπαικές χώρες, 10αδες (κυριολεκτω σε μασάζ και στούντιο) και δεκάδες επίσης με CG. Γραφεία και ανεξάρτητες. Κυρίως ακριβές. Έχω επίσης δώσει δεκάδες τηλ σε πμ που λαμβάνω και αξιολογώ ότι πρέπει να απαντησω. δεν έχω για μπουρδέλα (είναι κάτω του purchasing power μου και συχαίνομαι, ελαφως).

Επλίζω να σε κάλυψα. Επίσης έιναι 10αδες που ΔΕΝ εχω πεί αλλα έχω ανταλλάξει με σοβαρούς εδω μέσα.

Όσο για τη Ρούλι, το ανέπτηξα αλλου το θέμα. Δεν τη ξερω, τη γυναικα. Η ιδιοτητα του Μοντ ομως σε αυτο το σαιτ απαιτεί αντρα. Τα επιχειρηματα, σε αλλο ποστ.

Και κατι τελευταίο. Σταματαω να ασχολυμε με τη Ρούλι. Είπα τη γνωμη μου, τη θεμελίωσα, ΤΕΡΜΑ. Απλά όσο ειναι μοντερέιτορ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ σε σμ. Ας απαντησει αυτη στους συναδέλφους. Θα ασχολουμε με θέματα όπως σπυράκια σε πουτσους, βυζιά καλομοίρας και χοτ ντογκ.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ σε σμ. Ας απαντησει αυτη στους συναδέλφους. Θα ασχολουμε με θέματα όπως σπυράκια σε πουτσους, βυζιά καλομοίρας και χοτ ντογκ.
Αυτό, αγαπητέ μου, δεν είναι απαραιτήτως κακό. Οπως είπες, άλλωστε, νωρίτερα, έχεις δύο εταιρίες να διευθύνεις, να ικανοποιήσεις σύζυγο και τρεις ερωμένες και να εξερευνήσεις τον προκλητικό κόσμο των CT και ακριβών CG. Α, και πρέπει να πηγαίνεις γυμναστήριο. Συνεπώς ουδέν κακό αμιγές καλού. Το site  θα απωλέσει τις παρεμβάσεις σου, πλην ομώς εσύ θα διαθέσεις περισσότερο χρόνο σε περισσότερο επικερδείς, επωφελείς και ευχάριστες δραστηριότητες.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Salue.

Να' σαι σίγουρος πώςείναι απολύτως δυνατό για έναν/μία mod να έχει, ή να αποκτήσει πρόσβαση στις θυρίδες μηνυμάτων και στους λογαριασμούς των χρηστών. Το έχω δεί να συμβαίνει σε άλλα sites, τα οποία, ίσως κάποτε επισκεπτόμασταν τακτικά πολλοί από μάς. Και δε μιλάω με βάση ικασίες, ή κουτσομπολιά. Αλλά με βάση ονόματα, διευθύνσεις και αποδείξεις. Έχει συμβεί μάλιστα να δώ και mods, ή φίλους mods να διαθέτουν, ή να διαρρέουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων από προσωπικές θυρίδες χρηστών σε άλλους φίλους τους χρήστες, και να τους κάνουν ρόμπ,α ή ακόμη, και να τους κάνουν κακό. Πώς αποκτάται τώρα αυτή η πρόσβαση; Αρκεί ένα γερό κολλητιλίκι. Ή τίποτα καλές πίπες. Επαναλαμβάνω πώς ΔΕ γνωρίζω τι συμβαίνει σε αυτό το site, αλλά σε κάθε περίπτωση συνίσταται σε όλους προσοχή και επιφύλαξη.

Υ.Γ.: Η μόνη γυναίκα που έχω εκτιμήσει σε αυτό site αλλά και σε όσα sites έχω μπεί είναι η Katerina69. Κατ' αρχήν, γιατί είναι πράγματι γυναίκα. Δεύτερον, γιατί μπορεί να εμφανίζεται ως πουτάνα στην κοινωνία, αλλά είναι κυρία στην ψυχή και στο μυαλό -έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστον. Σε αντίθεση με πολλές σουσουράδες που εμφανίζονται ως κυρίες στην κοινωνία, αλλά είναι πουτάνες στην ψυχή και στο μυαλό.

Επισκέπτης
Αυτό, αγαπητέ μου, δεν είναι απαραιτήτως κακό. Οπως είπες, άλλωστε, νωρίτερα, έχεις δύο εταιρίες να διευθύνεις, να ικανοποιήσεις σύζυγο και τρεις ερωμένες και να εξερευνήσεις τον προκλητικό κόσμο των CT και ακριβών CG. Α, και πρέπει να πηγαίνεις γυμναστήριο. Συνεπώς ουδέν κακό αμιγές καλού. Το site  θα απωλέσει τις παρεμβάσεις σου, πλην ομώς εσύ θα διαθέσεις περισσότερο χρόνο σε περισσότερο επικερδείς, επωφελείς και ευχάριστες δραστηριότητες.

Σε ευχαριστώ! Σου αντεύχομαι ολος αυτος ο κόπος που έκανες σήμερα να μην πάει χαμένος!

Επισκέπτης
ʼντε να κάνω μία επεξήγηση για το site και τους mods. Το συγκεκριμένο site όπως είναι προφανές για τους γνωρίζοντες έχει "στηθεί" στην πλατφόρμα joomla με χρήση του Commonity Builder και του TSMF Forum.

Αυτό σημαίνει ότι οι Moderators ΔΕΝ έχουν πρόσβαση στα προσωπικά μηνύματα που ανταλλάζουν οι χρήστες.

Πρόσβαση θα μπορούσε να έχει "θεωρητικά" αυτός που έχει δημιουργήσει το site διαβάζοντας τα δεδομένα που "ανταλλάζονται" στα μηνύματα απευθείας από την βάση mySQL στην οποία καταγράφονται όλα τα κείμενα που διακινούνται.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
διαβαζω κ ξαναδιαβαζω αυτα τα θεματα περι του νεου μοντ που τυγχανει να ειναι γυναικα

κατα τη ταπεινη μου γνωμη... για οποια κ αν επροκειτο κ οχι ειδικα για τη ρουλι, που μια διαφωνια παλαιοτερα την ειχαμε, κ δεν θελω να θεωρηθει οτι γι αυτο εχω τετοια αποψη... ειναι εντελως ηλιθιο να υπαρχει γυναικα μοντ σ αυτο το φορουμ, αν οχι... γελοιο κ ατοπο.. μπουρδελα.. γυναικα μοντ..  οξυμωρον...

ενταξει ειπαμε μπαινουμε.. συζηταμε.. αλλα ως εκει
ειναι ανδρικο φορουμ
δεν χρειαζεται να ελεγχουμε τα παντα πια εμεις οι γυναικες  :idiot:
αστε που ολα αυτα που μπορει να κανει μια γυναικα μοντ ανετα τα κανει κ ανδρας.
περαν τουτου δεν με απασχολει κιολας το ζητημα, δεν ειμαι εγω που αποφασιζω
μπαι δεν γουει για οσους αναφερθηκαν σε πμ που μπορουν να δουν οι μοντς... τα πμς λογικα, τουλαχιστον σε σοφτγουεαρ που γνωριζω εγω, ειναι προσβασιμα μονο στους αδμιν (κ απ αυτους εξαρταται κατα ποσον θα διατηρησουν την ιδιωτικοτητα αυτων των μηνυματων... αν εμπιστευεστε τους αδμινς τοτε δεν εχετε λογο να πιστευετε οτι βλεπει καποιος μοντ τα πμς... οποιος κ αν ειναι αυτος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom