You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Titi Titaki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlakos97
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 255K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 456
Διακοπές στην Χαβάη εχει πάει και ξοδεύει την περιουσία που έβγαλε απο τα "ακατοίκητα" κορόιδα....στάνταρ!!!Χαθηκε και απο τα σοσιαλ τωρα πως τη βγαζει...
Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Αν αυτή η 5/10 έχει κάνει λεφτά και έχουν γράψει 9 σελίδες σε φόρουμ για πάρτη τής...Είμαστε γτπ
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 456
Λογικά μιλώντας (με οση λογική και μυαλό εχει απομείνει στον κόσμο αυτο πλέον)....αν εισαι νορμάλ άντρας,χωρις ψυχολογικά και με μια καλή δουλειά με μισθό 1000+ μηνιαίως....έχεις απόθεμα 200 ευρώ για να τα γλεντήσεις οπως θές....πας και τα ακουμπας σε βιντεάκια της οποιας τουμπανοκακομοίρας για να παίξεις μαλακία ή κλείνεις ραντεβού με δυνατή βίζιτα καλύτερη κι απο αυτη που λιμπίζεσαι στο OF???Να γαμήσεις καλά και ομορφα να έχεις να το σκέφτεσαι και μια εβδομάδα μετα...και να παιζεις και την καλυτερη μαλακία κιολας...με κατι που έζησες οχι με κατι που ειδες...υγιές κι αυτο!!!!Δηλαδή...που εχουμε φτάσει κι εμεις σαν ειδος για να μην λέμε μονο για τις κάρχιες...MERCY ρεεεε!!!!!Η μαλακια ειναι οτι θα υπαρχουν ατομα που θελουν και εχουν να σπρωξουν μπατζετ μαζι της αλλα να μην γινεται..τωρα αν αρεσει σε ολιυς η οχι αλλο θεμα αυτο...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.340
- Πόντοι
- 3.246
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.877
- Πόντοι
- 206
Ας αφησουμε ο ενας τον αλλον να την βρισκει οπως του βγαινει. Σε αλλους εδω αυτο το επιπλο κανει (οπως σε εμενα) σε αλλους οχι. Γουστα ειναι αυτα, υποκειμενικο ειναι το γουστο. "Αντικειμενικα" μπορεις να κρινεις μια γκομενα, εμφανιση, συμπεριφορα,κτλ. Αλλα δεν ειναι 100% καθαρο αυτο, διοτι οταν μιλαμε για γκομενες και πόσο μαλλον δε ολες αυτες που βγαζουν φορα παρτιδα στο δικτυο την γυμνια τους, εκει εμπλεκεται η ορμονη, και ως γνωστον χειροτερη πιο καταστροφικη ουσια στον πλανητη απο την ορμονη δεν υπαρχει. σου θολωνει μυαλλο, κριση, αξιοπρεπεια, τα παντα, ποσοι και ποσοι πολεμοι εγιναν εξαιτιας της. Οποτε, ναι κρινετε ελευθερα, αλλα μην κατακρινετε τον αλλον για τα γουστα του. Μια "παρεα" ειμαστε αλλωστε.... Μονο ΠΑΟ.
dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
ειναι αυτη ασχημη?φιλαρακι θες οφθαλμιατρο βασικα σου αρεσουν τα 18χροναΚοίτα εδώ τα λιγουρια τι μετριότητες θεοποιούν...
Συνημμένα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
γι'αυτον το ξεχειλωμενο σαβουροντολμα με τα 4 ποδια και φατσα τραβελου, γινεται ολος αυτος ο ντορος ?
...και μετα φταινε οι ελλεηνιδες ?
...και μετα φταινε οι ελλεηνιδες ?
Τελευταία τροποποίηση:
dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
Αν αυτή η 5/10 έχει κάνει λεφτά και έχουν γράψει 9 σελίδες σε φόρουμ για πάρτη τής...Είμαστε γτπ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
Συνημμένα
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Ναι Αννούλα μου, ναι...ειναι αυτη ασχημη?φιλαρακι θες οφθαλμιατρο βασικα σου αρεσουν τα 18χρονα
dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
Είδατε, διίστανται οι απόψεις. Τι από τα δύο έχει τελικά; Ή και τα δύο; Ουφ, πολύ μπέρδεμα!
Ανεβάστε καμιά φωτό μήπως καταλάβουμε
Συνημμένα
dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
ισχυει οτι εχεις παρει και σουφρωνη?την είχα πάρει πριν ανοίξει ονλιφανς , χάλια πρόσωπο, κακό σεξ, κακός χαρακτήρας με πολλά ψυχολογικά, δεν ξέρω εάν βιζιταρι μέσω ονλιφανς τώρα αλλά γενικά δεν κάνει! Συμπεριφορά σαν την αρετη του μάγου χωρίς όμως να μπορείς να την κοντρολάρεις όπως την Αρετή!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.741
- Πόντοι
- 3.506
ειναι αυτη ασχημη?φιλαρακι θες οφθαλμιατρο
dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
Από τα αποτυχημένα πλαστικά σίγουρα είναι καλύτερο, απλά δεν είναι στητο. Η φάτσα της όμως δεν σώζεται με τιποτα, μόνο με σακούλα γίνεται δουλειά.
την εχω δει απο κοντα 40 δεν ειναι εμενα μου ειπε οτι ειναι του 92 και απο κοντα αν την δεις το πολυ 30 την κανεις που εγω ειχα την τυχη να την δω απο κοντα .ποτε δηλωσε οτι ειναι 40 η τιτι γιατι εγω απο αυτα που εχω στα αρχεια μου και που ειμαι στο only fans της αλλα βλεπωκαλα μη το ξεφτυλισουμε τελειως.
Φυσικο και στητο δυαρι+ βυζι σε 40+ γυναικα, θα δεις σπανια -εως ποτε- στη ζωη σου.
Μονο κατι λεπτουλες με σταφυλακια καταφερνουν να το κρατησουν ψηλα.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 4K