dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
παιξε την κιθαρα σουπαλι δεν απαντησες.
εισαι 41 χρονων χαζος η' κανεις τον 41 χρονων χαζο ?
παιξε την κιθαρα σουπαλι δεν απαντησες.
εισαι 41 χρονων χαζος η' κανεις τον 41 χρονων χαζο ?
θα απαντησεις η' θα γραψεις και αλλα ασχετα, για να καλυψεις τη 41 χρονων χαζομαρα σου ?παιξε την κιθαρα σου
σε βκάκες και χαζους δεν απανταω ,δες ολες τις σελιδες και μετα κανε μου την ερωτησηθα απαντησεις η' θα γραψεις και αλλα ασχετα, για να καλυψεις τη 41 χρονων χαζομαρα σου ?
Καθόλου προσωπικά και για κανέναν απολύτως λόγο.δεν λογομαχω εκφερω αποψη οπως ο καθε ενας εδω μεσα και ποσο μαλλον οταν την εχω δει εσυ γιατι το παιρνεις προσωπικα?
σου ξανακανω την ερωτηση λοιπον, επειδη εισαι τελικα χαζος 41 χρονων.σε βκάκες και χαζους δεν απανταω ,δες ολες τις σελιδες και μετα κανε μου την ερωτηση
σου ξανακανω την ερωτηση λοιπον, επειδη εισαι τελικα χαζος 41 χρονων.
της το εχεις πει οτι τη βγαζεις φατσα καρτα εδω ?
Καθόλου προσωπικά και για κανέναν απολύτως λόγο.
Μία χαρά λογομαχείς και βάζεις τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες, σε διαφορετικά νήματα.
Όλοι έχουν απόψεις, όπως και κωλοτρυπίδες. Σημασία έχει η άποψη σου να μετράει τύπε.
Να μην είναι σαν κλανιά
βλεπω παντου αλλους που βαζουν ιδιες φωτογραφιες και αυτο κανω και εγω σε διαφορετικα νηματα,εγω σε πειραξα φιλε μου?Καθόλου προσωπικά και για κανέναν απολύτως λόγο.
Μία χαρά λογομαχείς και βάζεις τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες, σε διαφορετικά νήματα.
Όλοι έχουν απόψεις, όπως και κωλοτρυπίδες. Σημασία έχει η άποψη σου να μετράει τύπε.
Να μην είναι σαν κλανιά.
Άντε πάλι. Τύπε δεν με πείραξες. Λέω αυτό που παρατηρώ. Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις ή δεν σε νοιάζει ή διαφωνείς. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα.βλεπω παντου αλλους που βαζουν ιδιες φωτογραφιες και αυτο κανω και εγω σε διαφορετικα νηματα,εγω σε πειραξα φιλε μου?
σου απαντησα φιλε μου σε ευτο που μου λεςΆντε πάλι. Τύπε δεν με πείραξες. Λέω αυτό που παρατηρώ. Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις ή δεν σε νοιάζει ή διαφωνείς. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Καλαντάξει.σου απαντησα φιλε μου σε ευτο που μου λες
ολο νομιζει οτι απανταει αυτος ο βλαξΚαλαντάξει.
Πείτε του κ σεις ρε μαλακες ότι είναι ωραίο μουνι να σκάσειολο νομιζει οτι απανταει αυτος ο βλαξ
βλεπεις οτι εισαι βλακας η' πρεπει να στο λενε για να το καταλαβεις ?βλεπω παντου αλλους που βαζουν ιδιες φωτογραφιες και αυτο κανω και εγω σε διαφορετικα νηματα,εγω σε πειραξα φιλε μου?
μην μου ζαλιζεις τα αρχιδιαβλεπεις οτι εισαι βλακας η' πρεπει να στο λενε για να το καταλαβεις ?
αυτα που δεν εχεις εννοεις η' τα κομμενα ?μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια
αυτα που γουσταρεις να ρουφας,θα μου ζαλιζεις τον πουτσο και αλλο?αυτα που δεν εχεις εννοεις η' τα κομμενα ?
καφε ρουφαω και σε παω πιπα κωλοαυτα που γουσταρεις να ρουφας,θα μου ζαλιζεις τον πουτσο και αλλο?
στον πουτσο μου τραμπαλα κανεις αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομη οτι σε γραφω στα αρχιδια μου ,φιλε ευχαριστω περασα τον χρονο μου μαζι σου διαβαζοντας τις μαλακιες σου,κανε και αλλη τραμπαλακαφε ρουφαω και σε παω πιπα κωλο
αλλη τραμπαλα βλεπω οτι σου αρεσει εδω περα δημητρουλαστον πουτσο μου τραμπαλα κανεις αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομη οτι σε γραφω στα αρχιδια μου ,φιλε ευχαριστω περασα τον χρονο μου μαζι σου διαβαζοντας τις μαλακιες σου,κανε και αλλη τραμπαλα