Νέα

Titi Titaki

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlakos97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 265K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Kavlakos97

Kavlakos97

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
802
Πόντοι
80
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με την τύπισσα ψάχνω να βρω υλικό της πάνω από χρόνο και τίποτα εκτός από αυτο το βιντεακι με τα βυζιαΟποιος έχει οτιδήποτε ας ανεβάσει ή ας στείλει ινμποξ γιατί μου έχει μείνει απωθημένο να τραβήξω τρελή μαλακια για πάρτη της

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Αν και έχει σπάσει αρκετά είναι ότι πρέπει για δυνατό γαμησι αλλά όχι και να πληρώσεις για να την δεις να τρίβει τα βυζιά της

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.758
Πόντοι
486
1697739354614.png

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Εε λογικά τα θέλουν για ξέπλυμα
Ακριβώς το ίδιο έγραψα μερικές σελίδες πιο πίσω τα ανοίγουν και ούτε χρόνο δεν τα κρατάνε ασπρίζουν το μαύρο χρήμα που έχουν και μετά λουκέτο βίζιτες και onlyfans αφήνουν πολύ χρήμα αλλά μαύρο.

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.286
Πόντοι
441
Βυζαρες αλλά από μούρη αστα να πάνε

Συνημμένα

• IMG_5758.jpeg
    IMG_5758.jpeg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 423

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με την τύπισσα ψάχνω να βρω υλικό της πάνω από χρόνο και τίποτα εκτός από αυτο το βιντεακι με τα βυζιαΟποιος έχει οτιδήποτε ας ανεβάσει ή ας στείλει ινμποξ γιατί μου έχει μείνει απωθημένο να τραβήξω τρελή μαλακια για πάρτη της
Γκομεναρα ειναι, ασε τους "πουριστες" να σχολιαζουν εκεινο και το αλλο

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Την τυπισσα ουτε που την ξερω. Για τα δικα μου γουστα ειναι οκ. Το "προβλημα" μου ειναι με ολους "εσας" εδω μεσα που το παιζεται ειτε "πουριστες" ειτε κανετε πλακα για ολα. Αμα εισαι μελος εδω σημαινει οτι δεν εισαι και ο πρωτος γκομενος (οτι και να σημαινει αυτο), αυτη ειναι η αληθεια και μην κρυβομαστε. πχ αυτη εδω η γκομενιτσα, αμα σας κοιταγε καταματα σε κανα club θα φευγατε σφαιρα στην τουαλετα να τον παιξετε, και μετα σπιτι θα μπαινατε εδω και θα "σχολιαζατε" το οτιδηποτε. Πολυ καλη η πλακα, αλλα η νοοτροπια ΜΑΣ εχει επιτρεψει σε καθε σκατο να την εχει δει γκομεναρα, σε καθε φρικιο να επιβαλλει ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ την ομοφυλλοφιλια της/του στην καθημερινοτητα μας, σε καθε φραγκατο ή "φιρματο" να κυκλοφοραει τα καλυτερα γκομενακια, κτλ κτλ. Ρε σεις, αντρες ειμαστε και ως αντρες να φερομαστε, και αμα γουσταρουν οι γυναικες, αμα δεν κακο του κεφαλιου τους, με κανα μετροσεξ θα καταληξουν να του βαζουν δαχτυλο. Ολα τα νιαμου ειναι ωραια ρε, και οσα δεν μας αρεσουν να κανουμε τον χαβαλε αλλα να μην βγαζουμε τους αλλους τυφλους. πχ ενας αυνανας εδω μεσα ελεγε "βυζια αγελαδας".... α ρε και να τα ειχες να κρεμονται απο πανω σου να σου πω εγω.....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Την τυπισσα ουτε που την ξερω. Για τα δικα μου γουστα ειναι οκ. Το "προβλημα" μου ειναι με ολους "εσας" εδω μεσα που το παιζεται ειτε "πουριστες" ειτε κανετε πλακα για ολα. Αμα εισαι μελος εδω σημαινει οτι δεν εισαι και ο πρωτος γκομενος (οτι και να σημαινει αυτο), αυτη ειναι η αληθεια και μην κρυβομαστε. πχ αυτη εδω η γκομενιτσα, αμα σας κοιταγε καταματα σε κανα club θα φευγατε σφαιρα στην τουαλετα να τον παιξετε, και μετα σπιτι θα μπαινατε εδω και θα "σχολιαζατε" το οτιδηποτε. Πολυ καλη η πλακα, αλλα η νοοτροπια ΜΑΣ εχει επιτρεψει σε καθε σκατο να την εχει δει γκομεναρα, σε καθε φρικιο να επιβαλλει ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ την ομοφυλλοφιλια της/του στην καθημερινοτητα μας, σε καθε φραγκατο ή "φιρματο" να κυκλοφοραει τα καλυτερα γκομενακια, κτλ κτλ. Ρε σεις, αντρες ειμαστε και ως αντρες να φερομαστε, και αμα γουσταρουν οι γυναικες, αμα δεν κακο του κεφαλιου τους, με κανα μετροσεξ θα καταληξουν να του βαζουν δαχτυλο. Ολα τα νιαμου ειναι ωραια ρε, και οσα δεν μας αρεσουν να κανουμε τον χαβαλε αλλα να μην βγαζουμε τους αλλους τυφλους. πχ ενας αυνανας εδω μεσα ελεγε "βυζια αγελαδας".... α ρε και να τα ειχες να κρεμονται απο πανω σου να σου πω εγω.....
Titi εσυ; :confused:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Χοάνη μουνι, μύριζε κιόλας... Δούλευε σε αλυσίδα καφέ τότε... Πρέπει να χει ρίζες τσιγγάνας... Εκτίμηση μου αυτό.. Εχει και παιδί.. Το τηλέφωνο της που έχω και δεν ισχύει τώρα όταν το έβαζα στο γκουγκλ εβγαζε καθαρίζω οικίες με 5 ευρώ την ώρα... Εγώ της είχα δώσει 100.. Αυτά
το μουνι το σωστο πρεπει να εχει μια βαρβατιλα μυρωδια, διαφορετικα αντε πηδα κανα μπουκαλακι υγρο σαπουνι

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
το μουνι το σωστο πρεπει να εχει μια βαρβατιλα μυρωδια, διαφορετικα αντε πηδα κανα μπουκαλακι υγρο σαπουνι
Ισχύει.Καταρχην αλήθεια ένα μουνι σαν τη τιτι αν ερχόταν δίπλα σας σε ένα μπαρ με τις τακουναρες τη κωλαρα και τις βυζάρες της θα παθενατε κοκομπλοκο και μόνο που ήρθε δίπλα σας

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ισχύει.Καταρχην αλήθεια ένα μουνι σαν τη τιτι αν ερχόταν δίπλα σας σε ένα μπαρ με τις τακουναρες τη κωλαρα και τις βυζάρες της θα παθενατε κοκομπλοκο και μόνο που ήρθε δίπλα σας
Πες τα ρε μαστορα διοτι εδω μεσα υπαρχει ενα thread "τι κακο συμβαινει με τις ελληνιδες" κατι τετοιο. Να τι συμβαινει με εμας τους αρρεν Ελληνες να σου πω εγω. Το παιζουμε πουριστες του κερατα αλλα άλλα λεει η πραγματικοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom