Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Two birds with one stone...το λες και ποδολαγνεια
Two birds with one stone...το λες και ποδολαγνεια
Τι γίνεται με αυτές όλες όσες ξέρουμε από youtoube instagram onlyfans ανοίγουν μαγαζιά εστίασης και πάνε απατα.
Μαλλον οποιος τις βλεπει δεν τις θελει για φαγητο!Τι γίνεται με αυτές όλες όσες ξέρουμε από youtoube instagram onlyfans ανοίγουν μαγαζιά εστίασης και πάνε απατα.
Εε λογικά τα θέλουν για ξέπλυμαΤι γίνεται με αυτές όλες όσες ξέρουμε από youtoube instagram onlyfans ανοίγουν μαγαζιά εστίασης και πάνε απατα.
Ακριβώς το ίδιο έγραψα μερικές σελίδες πιο πίσω τα ανοίγουν και ούτε χρόνο δεν τα κρατάνε ασπρίζουν το μαύρο χρήμα που έχουν και μετά λουκέτο βίζιτες και onlyfans αφήνουν πολύ χρήμα αλλά μαύρο.Εε λογικά τα θέλουν για ξέπλυμα
Γκομεναρα ειναι, ασε τους "πουριστες" να σχολιαζουν εκεινο και το αλλοΜάγκες δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με την τύπισσα ψάχνω να βρω υλικό της πάνω από χρόνο και τίποτα εκτός από αυτο το βιντεακι με τα βυζιαΟποιος έχει οτιδήποτε ας ανεβάσει ή ας στείλει ινμποξ γιατί μου έχει μείνει απωθημένο να τραβήξω τρελή μαλακια για πάρτη της
Έχει βυζάρες πάντως!!
To κορυφαίο milfoni του onlyfans
Titi εσυ;Την τυπισσα ουτε που την ξερω. Για τα δικα μου γουστα ειναι οκ. Το "προβλημα" μου ειναι με ολους "εσας" εδω μεσα που το παιζεται ειτε "πουριστες" ειτε κανετε πλακα για ολα. Αμα εισαι μελος εδω σημαινει οτι δεν εισαι και ο πρωτος γκομενος (οτι και να σημαινει αυτο), αυτη ειναι η αληθεια και μην κρυβομαστε. πχ αυτη εδω η γκομενιτσα, αμα σας κοιταγε καταματα σε κανα club θα φευγατε σφαιρα στην τουαλετα να τον παιξετε, και μετα σπιτι θα μπαινατε εδω και θα "σχολιαζατε" το οτιδηποτε. Πολυ καλη η πλακα, αλλα η νοοτροπια ΜΑΣ εχει επιτρεψει σε καθε σκατο να την εχει δει γκομεναρα, σε καθε φρικιο να επιβαλλει ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ την ομοφυλλοφιλια της/του στην καθημερινοτητα μας, σε καθε φραγκατο ή "φιρματο" να κυκλοφοραει τα καλυτερα γκομενακια, κτλ κτλ. Ρε σεις, αντρες ειμαστε και ως αντρες να φερομαστε, και αμα γουσταρουν οι γυναικες, αμα δεν κακο του κεφαλιου τους, με κανα μετροσεξ θα καταληξουν να του βαζουν δαχτυλο. Ολα τα νιαμου ειναι ωραια ρε, και οσα δεν μας αρεσουν να κανουμε τον χαβαλε αλλα να μην βγαζουμε τους αλλους τυφλους. πχ ενας αυνανας εδω μεσα ελεγε "βυζια αγελαδας".... α ρε και να τα ειχες να κρεμονται απο πανω σου να σου πω εγω.....
το μουνι το σωστο πρεπει να εχει μια βαρβατιλα μυρωδια, διαφορετικα αντε πηδα κανα μπουκαλακι υγρο σαπουνιΧοάνη μουνι, μύριζε κιόλας... Δούλευε σε αλυσίδα καφέ τότε... Πρέπει να χει ρίζες τσιγγάνας... Εκτίμηση μου αυτό.. Εχει και παιδί.. Το τηλέφωνο της που έχω και δεν ισχύει τώρα όταν το έβαζα στο γκουγκλ εβγαζε καθαρίζω οικίες με 5 ευρώ την ώρα... Εγώ της είχα δώσει 100.. Αυτά
Ισχύει.Καταρχην αλήθεια ένα μουνι σαν τη τιτι αν ερχόταν δίπλα σας σε ένα μπαρ με τις τακουναρες τη κωλαρα και τις βυζάρες της θα παθενατε κοκομπλοκο και μόνο που ήρθε δίπλα σαςτο μουνι το σωστο πρεπει να εχει μια βαρβατιλα μυρωδια, διαφορετικα αντε πηδα κανα μπουκαλακι υγρο σαπουνι
Πες τα ρε μαστορα διοτι εδω μεσα υπαρχει ενα thread "τι κακο συμβαινει με τις ελληνιδες" κατι τετοιο. Να τι συμβαινει με εμας τους αρρεν Ελληνες να σου πω εγω. Το παιζουμε πουριστες του κερατα αλλα άλλα λεει η πραγματικοτητα.Ισχύει.Καταρχην αλήθεια ένα μουνι σαν τη τιτι αν ερχόταν δίπλα σας σε ένα μπαρ με τις τακουναρες τη κωλαρα και τις βυζάρες της θα παθενατε κοκομπλοκο και μόνο που ήρθε δίπλα σας