El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Έχει βυζάρες πάντως!!
Μπες ινστα και χώσου!! Πόσο να χρεώνει;;;; Ρίξε ένα 20άρικο το πολύ αν την έχεις τόσο καψούρα και θα τη βλέπεις για ένα μήνα, θα τη βαρεθείς.Δεν ξέρω
Είμαστε τόσα άτομα κάποιος δεν θα έχει κάτιΜπες ινστα και χώσου!! Πόσο να χρεώνει;;;; Ρίξε ένα 20άρικο το πολύ αν την έχεις τόσο καψούρα και θα τη βλέπεις για ένα μήνα, θα τη βαρεθείς.
Αυτό που πήρα από σένα λές? Το έσβησα.γιατι δεν λες στα παιδιά εδω οτι έχεις υλικό αλλά κάνεις το ανήξερο .. ;
τύπε και με το δικιο σου να πουμε μιλαμε για προσωπαρα αιθέρια ύπαρξηΚαι εγώ δεν τα δίνω 50 ευρώ για βιντεοκλήση αλλά με έχει τρελάνει αυτή η γκόμενα έχω ένα βιντεάκι που δείχνει βυζιά αλλά θέλω και παραπάνω πράγματα να δω
Σαν εναν μισθωτο ειναι ρε πουστη μου μετα απο 18ωρη βάρδιατύπε και με το δικιο σου να πουμε μιλαμε για προσωπαρα αιθέρια ύπαρξη
Φίλε μου αν έχεις υλικό στείλε μια παρέα είμαστε!!γιατι δεν λες στα παιδιά εδω οτι έχεις υλικό αλλά κάνεις το ανήξερο .. ;
εννοειται θα στο ειχα στειλει αν το ειχα παιχτηΦίλε μου αν έχεις υλικό στείλε μια παρέα είμαστε!!
Όποιος έχει κάτι πάντως ας στείλει γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα...εννοειται θα στο ειχα στειλει αν το ειχα παιχτη
ο άλλος ο μουνης το εχει και δεν το στελνει
τύπε αφου δεν πιανει αυτη η μέθοδος να πουμε βρες κατι αλλοΦίλε μου αν έχεις υλικό στείλε μια παρέα είμαστε!!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταίατύπε αφου δεν πιανει αυτη η μέθοδος να πουμε βρες κατι αλλο
Ποιο εύκολα από το ίνστα;;; Εκτός αν δε θέλεις από το προφίλ σου.αν υπαρχει καποια πληροφορια εστω εχεμυθα σε pm αν κανει βιζιτες ποσο κ πως μιλαμε μαζι της εκτος απο το ινστα ενδιαφερομαι κ αντιπαρερχομαι...
ισως αν δε την πληρωνε ο καθε μλκς για απλη ηδονοβλεψια τοσα λεφτα να ξεραμε ηδη κ να ηταν κ ποοοολυ πιο ευκολο..
στο ινστα fb η οτι αλλο εχει θα εχει σιγουρα 500 διαφορετικα μνμ απο 500 διαφορετικους μλκς που ρωτανε τα ιδια πανω κατω..εγω ρωταω αν εχει καποιος τηλ κ δεν προκειτε να δωσω κανεναν η να εκθεσωΠοιο εύκολα από το ίνστα;;; Εκτός αν δε θέλεις από το προφίλ σου.
Εγώ πάντως την είχα ρωτήσει στο ίνσταγκραμ και μου είχε πει ΌΧΙ συναντήσεις, μόνο βίντεοκλήση 50 ευρώ δε θυμάμαι πόση ώρα.
Πρόσεξε!!! Δε λέω ότι δεν κάνει... Λέω τι μου είπε!!